Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Zamisli, tip iz Trebinja ne navija za BiH. To nekom za čuđenje i nešto novo.
Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:41Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Upravo to, fokus na nas, a ne da li će neko ili neće navijati.Virtu4l je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:46Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:41Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Očekivao sam mnogo veće ludilo i mnogo veću hajku nakon plasmana, ali sve ovo je preblago. S vremena na vrijeme iskoče ovi padobranci tipa Vukanović, a i on je iskočio jer ga je Komšić navukao.
Naši moralisti su najgori, hoće ljudi da natjeraju nekoga da navija za nas i nema druge. Šta me boli kurko hoće li neko navijati za nas ili neće, navijaj kralju za koga hoćeš, Srbiju, Hrvatsku, Mongoliju, sretno ti bilo.
Najvažnije je da smo mi ukrali show, da smo dočekali svojh pet minuta slave na globalnom nivou, sad idemo dalje.
Lagano, bez pritiska, 12. juna igramo prvu utakmicu na SP, odličan termin, uživajte ljudi.![]()
Toliko smo se proslavili u utorak da New York Times pise kolumne o nasem uspjehu i nasem slavljuVirtu4l je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:46Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:41Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Najvažnije je da smo mi ukrali show, da smo dočekali svojh pet minuta slave na globalnom nivou, sad idemo dalje.
Rijetko šta samo kao kolektiv elegantno odradili kao sve vezano za plasman na ovo SP.Virtu4l je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:46Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:41Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Očekivao sam mnogo veće ludilo i mnogo veću hajku nakon plasmana, ali sve ovo je preblago. S vremena na vrijeme iskoče ovi padobranci tipa Vukanović, a i on je iskočio jer ga je Komšić navukao.
Naši moralisti su najgori, hoće ljudi da natjeraju nekoga da navija za nas i nema druge. Šta me boli kurko hoće li neko navijati za nas ili neće, navijaj kralju za koga hoćeš, Srbiju, Hrvatsku, Mongoliju, sretno ti bilo.
Lagano, bez pritiska, 12. juna igramo prvu utakmicu na SP, odličan termin, uživajte ljudi.![]()
Žalosno što nije na BHT, uze im arena sav profit od svjetskogFKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:12Ekipa sprema nešto ozbiljno dobro![]()
![]()
https://tvarenasport.ba/fudbal/ekskluzi ... sport-bih/
![]()
Da li ima istine da će neki komentatori sa BHT1 raditi prvenstvo na areni.FKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:12Ekipa sprema nešto ozbiljno dobro![]()
![]()
![]()
Jako teško, ima 5 naših komentatora pa će oni to i pokriti. Bit će na licu mjesta.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:28Da li ima istine da će neki komentatori sa BHT1 raditi prvenstvo na areni.
Ne vezu se zobg spinovanja da je to ratna zastava. to nije ratna zastava to je zastava Republike Bosne i Hercegovine drzave ravnopravnih gradjana i naroda koji u njoj zive. - Mada sigurno bi puno bolje bilo i za BiH i za narode u BiH da se umjesto Varta zastve napravila neka zastava koja je simbioza i sahovnice i orla i tih ljiljana u kojoj bi se mogli svi pronaci.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:29Ljiljan, kao i svaki drugi simbol, ima svoj kontekst u kojem je postao simbol nečeg ili nekog. Izvorno je ljiljan kod Kotromanića predstavljao stilizirani križ/krst, dok trenutno većini Bošnjaka predstavlja nešto sasvim drugo - uglavnom ne vide taj kršćanski element u tome. Da nešto postane tvoj simbol, dovoljno je da se ti vežeš uz to. Ovdje imamo situaciju da se Hrvati i Srbi ne vežu za taj simbol, ne prihvataju ga kao svoje i to je tako. Nisu bitni razlozi ni zašto ga jedni prihvataju, drugi ne prihvataju - to je jednostavno tako.Sport90 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:17Zato sto su ljiljani simbol ne Bosnjaka/ ne muslimana (daleko od toga) vec je to simbol od srednjeg vijeka i od perioda Kotromanica i kljeva Bosanskih simbol jedinstvene drzave, drzave svih gradjana.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 apr 2026, 17:18
Pa ja se slažem s tobom da se neće navijati za BiH u Širokom ili Foči (random gradovi s nebošnjačom većinom). Ja nemam problem s tim. Samo sam te pitao zašto misliš da bi se oni trebali okupljati oko ljiljana i prihvatiti je kao svoje? To je tvoja izjava bila, da ljiljani okupljaju sve oko sebe.
Malo je politicka tema, ali evo ti par citata u mementu kad je ova zastav 90tih nastajala sta je trebala ordstavljati:
„Želimo suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana i naroda – Muslimana, Srba i Hrvata i svih drugih koji u njoj žive.“
„Bosna nije ni srpska, ni hrravatska, ni muslimanska, nego i srpska i hrvatska i muslimanska.“
Alija Izetbegovic
To je sva poenta mog pisanja na tu temu, o kojoj ne bih dalje razglabao.
Ma lik totalno nebitan, da je korektan kao što nije ne bi sam sa sobom bio u koliziji. Ne navijaš za BiH ok tvoj izbor al odkuda ti onda pravo da komentarišeš šta će navijači nositi i sa kakvim zastava navijati.Shategabri je napisao/la: ↑10 apr 2026, 08:41Glupost je uopšte ovakvim tipovima davati medijski prostor i praviti priču neku oko toga.
Zar nije pravilo da SP i EP mora prenosit drzavana tv? Ima da slusamo plakanje na areni njihovih komentatra na svakoj tekmiIceplayer je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:21Žalosno što nije na BHT, uze im arena sav profit od svjetskogFKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:12Ekipa sprema nešto ozbiljno dobro![]()
![]()
![]()
Yebem im jamajku.Edincapitano je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:05Ko ba sisa Vukanovica i srbe, umjesto da se radujemo kako smo Velsa i zabare izbacili vi zapeli za Vukanovica.
Idemo dalje, ja samo brojim dane i trazim kao malo dijete informaciju kad ce spisak Barbareza za SPNarucio Panini slicice i rekao zeni da vec sada razmislja sta ce praviti za rucak 12 juni kad se skupimo svi
Yebe mi se za Vukanovica i Dodika, nek navijaju za Jamaicu ako hoce, ali Srbije nema i to njih boli.
Joooj, jedva cekam da krene SP, imam neki osjecaj da prolazimo grupu i prvu fazu poslje, pa onda poslje sta bude![]()
Mislim da ima neko pravilo, ali moraš platiti naravno. Treba to malo bolje istražiti.invincible1921 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:46Zar nije pravilo da SP i EP mora prenosit drzavana tv? Ima da slusamo plakanje na areni njihovih komentatra na svakoj tekmiIceplayer je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:21Žalosno što nije na BHT, uze im arena sav profit od svjetskogFKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2026, 09:12Ekipa sprema nešto ozbiljno dobro![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.