kak bi ja njega torpediro!gruezi je napisao/la:hoceli huntelaar biti spreman za revans?
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
ako slke sutra stuce bayern, a sto je sasvim realno, ako stuku ´zebre´ i izbore evropsku ligu, onda bi u sljedecoj sezoni mogli gledati 3, 4 njemacke verzije el klasika
salke vs. nojer u bundesu i evropskoj ligi
dakle, nadamo se da ce salke u sutrasnjem mecu razbiti bavarsku futrolu(da, samo je futrola ostala od nekada velikog bayerna) i ovjeriti im kartu za drugorazredno evropsko takmicenje
salkeu treba pobjeda ili barem remi pred susret sa mudovcima, dok su bavarci slabiji no ikad tako da nakon kupa ocekujem jos jedno ponizenje minhenskih svinja
dakle, nadamo se da ce salke u sutrasnjem mecu razbiti bavarsku futrolu(da, samo je futrola ostala od nekada velikog bayerna) i ovjeriti im kartu za drugorazredno evropsko takmicenje
salkeu treba pobjeda ili barem remi pred susret sa mudovcima, dok su bavarci slabiji no ikad tako da nakon kupa ocekujem jos jedno ponizenje minhenskih svinja
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
Opklada???quälix je napisao/la:ako slke sutra stuce bayern, a sto je sasvim realno
Nismo dugo ebiga.
Vom Jäger zum Gejagten
moze
moji su X i dvica
moji su X i dvica
Važi.
Još samo da se dogovorimo u šta se kladimo.
Još samo da se dogovorimo u šta se kladimo.
Vom Jäger zum Gejagten
Kladite se u Klaru Suman ili dva Baltazara Nojmana.
Kao stari gastarbajteri trebali bi znati na sta mislim.
Kao stari gastarbajteri trebali bi znati na sta mislim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
predlazigeronimo je napisao/la:Još samo da se dogovorimo u šta se kladimo.
a što baš jaquälix je napisao/la:predlazigeronimo je napisao/la:Još samo da se dogovorimo u šta se kladimo.
pa eto ako ti izgubiš (a hotješ ziha) moraš kveliksa poslati kod torentije, da mu pravi društvo
vratićeš se staroj i jedinoj ljubavi i ponovo delati kao šećer.
ako bi, pak, ja izgubio (puu, puu
dodatak opkladi
Malo na temu, mada se i u ovoj opkladi dodirujemo iste.
Vjerujem da su igrači Schalke-a totalno razočarani prikazanim protiv Junajteda i da im onakva predstava ne može desiti 2x u kratkom roku.
Skupo će prodati svoju kožu ako se približe leistungu kao protiv Intera ili Valencije.
Vom Jäger zum Gejagten
ovo nije problem. dakle, u slucaju poraza, nik kveliks ide u vjecna lovista dok ce se na bojiste vratiti secer.geronimo je napisao/la:pa eto ako ti izgubiš (a hotješ ziha) moraš kveliksa poslati kod torentije, da mu pravi društvo
mislis bayernugeronimo je napisao/la:vratićeš se staroj i jedinoj ljubavi
ako je to, onda od opklade nema nist´. bayern je mrtav, zivio volfsburg.
nije problem.geronimo je napisao/la:dodatak opkladiako bayo pobijedi u hendikepu (2 ili više golova razlike) završi pos'o oko kviza, prije nego što izbrišem tu temu.
prestajes biti navijac bayerna i prelazis u redove vukova.geronimo je napisao/la:ako bi, pak, ja izgubio (puu, puu) ti smisli nešto.
ako ti je puno, onda cemo onu standardnu opkladu: potpis i avatar na dvije sedmice + 3 posta dnevno dokle traje ´kazna´.
puno, nego šta je. to je ta razlika između mene i tebequälix je napisao/la: prestajes biti navijac bayerna i prelazis u redove vukova.
ako ti je puno, onda cemo onu standardnu opkladu: potpis i avatar na dvije sedmice + 3 posta dnevno dokle traje ´kazna´.
hajd' mogu i pomisliti na prestanak "navijanja"
ovo drugo mogu prihvatiti, znači dogovoreno!
nie und nimmer. zwanzig jahre ljubavi ostavlja traga.quälix je napisao/la: bayern je mrtav.
raduj se sa mnom pobjedi bayerna, pa ti nastavi glumiti do kraja sezone ili do kada hoćeš.
Vom Jäger zum Gejagten
Profesore, ne valja to tako.Zdena04 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Čemer, tuga i jad...Ovo je sramota za BuLi...bez ijedne yebene prilike.....Pa bolje bi i H96 odigrao sa Zielerom na golu!![]()
...Molim Svevišnjeg da nas ovaj prosjek od ekipe zapadne na jesen u LP, pa da im pokažemp šta znaći igrati u Prusiji
![]()
...Bolje bi bilo da ste ranije ispali, barem bi bili lišeni ove sranj(m)ote....(ne)Sretno u EL, mada ni ''Cebrasi'' nisu za otpisati
![]()
...
![]()
![]()
E neka si ti jado doček'o kraj aprila da malo pljuješ po nama zbog igre u Ligi prvaka.![]()
Žao mi je ali stvarno nismo ranije mogli razočarati.![]()
Šta ja mogu što smo mi imali jaku grupu i prošli je, jbg nemre svak igrati protiv PSG, Seville, nakih Karpata.
Slažem se, Zebre nisu loše, nisu oni amateri (čitaj Kickers).
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Š'a misliš ba? Ovo na uvredu (nije baš neka uvreda) ili na žargonsko izražavanje (ovisno o pokrajini)?
Helem, sutra ako Bog da očekujem dobru utakmicu protiv Baje. Nadam se da naš profa neće, opet, eksperimentisati sa sastavom. Za tako nešto nema potrebe (ne, ne, ne, ne).
Nema potrebe jer ionako nemamo više šanse protiv Manchestera a i ne bi bilo fer da se tako nešto uradi zbog "dvoboja" Bayern-Hannover. Zbog sastava protiv K'lauterna su se neki već bunili i to, po mom mišljenju, opravdano.
Edit: Bez Höwedesa proiv Bayerna.

Helem, sutra ako Bog da očekujem dobru utakmicu protiv Baje. Nadam se da naš profa neće, opet, eksperimentisati sa sastavom. Za tako nešto nema potrebe (ne, ne, ne, ne).
Nema potrebe jer ionako nemamo više šanse protiv Manchestera a i ne bi bilo fer da se tako nešto uradi zbog "dvoboja" Bayern-Hannover. Zbog sastava protiv K'lauterna su se neki već bunili i to, po mom mišljenju, opravdano.
Edit: Bez Höwedesa proiv Bayerna.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma zijan je sutra...nema tu sta. Ali, valjda Bayern nece u LP...
Ne bih da budem grub ili sta vec..al interes Njemackog fussballa je da Bayern ide u Lp...tako da, u ova 3 kola, mozemo svasta ocekivat...
shvatite kako zelite
@seceru
vec si izgubio opkladu
al bar ti Vukovi vode na poluvremenu 
Ne bih da budem grub ili sta vec..al interes Njemackog fussballa je da Bayern ide u Lp...tako da, u ova 3 kola, mozemo svasta ocekivat...
shvatite kako zelite
@seceru
vec si izgubio opkladu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
napisi nesto fino za oprostaj moj kveliksu.
valjda schalke cuva snagu, koja ce mu biti potrebna protiv MUD-a.
valjda schalke cuva snagu, koja ce mu biti potrebna protiv MUD-a.
Vom Jäger zum Gejagten
izdaja, mamu im yebem
prodo nojer utakmicu
sala, sala, al fakat ja n prepoznajem salke od maginog odlaska. yebayiga, igrali su dok ih je nosio onaj schwung. osho mago, salke kanta
vratite magata da razbije mancester
vidis da je raspad sistema. ne zna se ko pije a ko placa 
sala, sala, al fakat ja n prepoznajem salke od maginog odlaska. yebayiga, igrali su dok ih je nosio onaj schwung. osho mago, salke kanta
vratite magata da razbije mancester
kakav oprostajgeronimo je napisao/la:napisi nesto fino za oprostaj moj kveliksu.
qrac oni cuvajugeronimo je napisao/la:valjda schalke cuva snagu, koja ce mu biti potrebna protiv MUD-a
ma salke je najsmijesnija ekipa realno oni da igraju u polufinalu zalost, odbrana im je strahota
Reče navijač Liverpoola i osta živ.Torres_9 je napisao/la:ma salke je najsmijesnija ekipa realno oni da igraju u polufinalu zalost, odbrana im je strahota
Jbg, možda je Braga polufinale LP više zaslužila nego mi.
Ma ja to samo da napišem nešto vezano za temu.secer je napisao/la: qrac oni cuvaju vidis da je raspad sistema. ne zna se ko pije a ko placa
Raspad sistema? Dobro, ima i toga, ali više su tu ove igrarije oko Neuera, zatim Farfana (ostaje ili ide) šta je sa Huntelarom (je li on živ uopšte). Jurado nikako da poveže par dobrih utakmica, izostanak super-nabrijanog Howedesa, te na kraju profa, koji se još prilagođava.
Ipak vjerujem da mogu zakucati na dosadašnje partije u Ligi prvaka i tako valjano namučiti Menju, koji je današnjim porazom pokazao svoje slabosti.
Koja je sad igra u pitanju?secer je napisao/la: kakav oprostaj![]()
Vom Jäger zum Gejagten
Šta očekivati od današnje tekme... hmmmm samo da se ne obrukamo 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ocekuj neocekivano MUD - Schalke 04 0:4 (ma moze i 0:3
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.