Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Opet oni dolete na nasu temu i pocnu neku lijevu pricu. :ugeek:
Svu snagu Bundeslige su pokazali Vukovi koje je porazio treci tim Utd.-a koji opet nije
u nekoj blistavoj formi.
Svu snagu Bundeslige su pokazali Vukovi koje je porazio treci tim Utd.-a koji opet nije
u nekoj blistavoj formi.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jacina lige se ne mjeri na osnovu jednog tima. Vukovi su na Old Traffordu nadigrali prvi tim Uniteda, ali United ko United uvijek sretan.....ljubav je napisao/la:Opet oni dolete na nasu temu i pocnu neku lijevu pricu. :ugeek:
u nekoj blistavoj formi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bgm, vi ste prvi skrenuliljubav je napisao/la:Opet oni dolete na nasu temu i pocnu neku lijevu pricu. :ugeek:
u nekoj blistavoj formi.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Gdje smo ba skrenili?
Haj da dode pametovat neki drugi navijac Arsenala, al' kad dode pametovat navijac Bayerna, to je vec uvreda.
To je isto da mi dode pametovat navijac Dinama Zagreba i kaze da je prosle godine uzeo titulu.
Ja titule i khm......
Je l' ti to upalo nesto u oko pa ti blinka to oko?
Haj da dode pametovat neki drugi navijac Arsenala, al' kad dode pametovat navijac Bayerna, to je vec uvreda.
To je isto da mi dode pametovat navijac Dinama Zagreba i kaze da je prosle godine uzeo titulu.
Ja titule i khm......
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ti nemas pojma o fudbaluljubav je napisao/la:Gdje smo ba skrenili?
Ja titule i khm......
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To nam je nova navijacka pjesma.
Mozemo li se vratiti temi?
@Cesc
Sutrasnji sastav?
Evo od mene:
-------------Almunia-------------------
Sagna---Gallas---Vermaelen--Traore
---------------Denilson/Diaby----------------
--------Fabregas--------Rosicky/Diaby------
Nasri----------------------------Arshavin
--------------Eduardo------------------
Mozemo li se vratiti temi?
@Cesc
Sutrasnji sastav?
Evo od mene:
-------------Almunia-------------------
Sagna---Gallas---Vermaelen--Traore
---------------Denilson/Diaby----------------
--------Fabregas--------Rosicky/Diaby------
Nasri----------------------------Arshavin
--------------Eduardo------------------
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Ma mogao bi Clichy ili nije sigurno.
Rosicky ce zavisiti od toga hoce li Denilson biti spreman.
Rosicky ce zavisiti od toga hoce li Denilson biti spreman.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
@ljubav, smatraj se upozorenim, blizu si crvenog kartona.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za vas smo institucija. Kad se sastanemo cut cemo se.ljubav je napisao/la:Gdje smo ba skrenili?
Ja titule i khm......
Kad stvorite historiju koju ima Bayern, onda se javite.
A umalo da zaboravim. Ovo je valjda forum i dozvoljeno je svima pisati gdje zeli, valjda barem ovdje postoji neka demokratija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jarane ako nisi znao Arsenal ima 13 osvojenih titula u Premier Ligi, zadnja je bila prije 4-5 godina, kako uzmeš... Tada je Arsenal napravio rekord u EPL-u od 49 neporaženih utakmica, a sezonu kada je osvojio završio je sa 31 pobjedom i 7 nerješenihrob do bagro je napisao/la:Vi kad osvojite titulu u Premier ligi javite se, dotad nemate sta pricat za Bayern i njegove titule.ljubav je napisao/la:Bundesligu moze osvojiti Vlasic iz Turbeta.lejla je napisao/la:2008. BundesligaNije davno bilo
A sutra sastav, hmm...
Pa, mislim da bi ovako trebalo izgledat:
Almunia
Sagna Gallas Vermaelen Traore
Nasri Denilson Diaby Rosicky
Arshavin Vela
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
bayern ima veću historiju od Arsenal to zna i budala(možda ljubav ne zna)ali trenutno Arsenal je bolji i ljubav je u pravu za njemačku i ukrajinsku liguomerbavarac je napisao/la:Za vas smo institucija. Kad se sastanemo cut cemo se.ljubav je napisao/la:Gdje smo ba skrenili?
Ja titule i khm......
Je l' ti to upalo nesto u oko pa ti blinka to oko?![]()
![]()
![]()
![]()
A umalo da zaboravim. Ovo je valjda forum i dozvoljeno je svima pisati gdje zeli, valjda barem ovdje postoji neka demokratija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
arsenal je treca liga evproskog fudbala zajedno sa chelsijem mada chelsi ima izgledne sanse da udje u drugu grupu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet vi sa svojim prostaklucima.LBJ MVP je napisao/la:bayern ima veću historiju od Arsenal to zna i budala(možda ljubav ne zna)ali trenutno Arsenal je bolji i ljubav je u pravu za njemačku i ukrajinsku liguomerbavarac je napisao/la:Za vas smo institucija. Kad se sastanemo cut cemo se.ljubav je napisao/la:Gdje smo ba skrenili?
Ja titule i khm......
Je l' ti to upalo nesto u oko pa ti blinka to oko?![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao sam kad se sastanemo sa Arsenalom, vidjet cemo ko je bolji. A sve mi nesto govori da bi se mogli sastati u cetvrtfinalu.
tax je napisao/la:arsenal je treca liga evproskog fudbala zajedno sa chelsijem mada chelsi ima izgledne sanse da udje u drugu grupu
Nisam bio dovoljno precizan, jer sam upozorio samo forumasa pod nickom @ljubav. Upozorenje vrijedi za sve koji nastave sa off-topicom, a u off-topic spada Arsenal vs Bayern, prepucavanja o historiji, titulama, itd. Tema je iskljucivo o Arsenalu.
Hvala.
Hvala.
Ljudi, moji, sta vi mislite o Kenwyne Jonesu?
Naravno nerealno je ocekivati da cemo njega dovesti, al' je on meni zanimljiv igrac.
Donio bi nam physical presence kako u napadu, tako i u odbrani.
Sta mislite o njemu i sta ocekujete od novog napadaca, ako se uopce dovede?
Koji tip napadaca bi preferirali da dovedemo u ovom prelaznom roku?
EDIT
Hvala, kolega, drop.
Naravno nerealno je ocekivati da cemo njega dovesti, al' je on meni zanimljiv igrac.
Donio bi nam physical presence kako u napadu, tako i u odbrani.
EDIT
Hvala, kolega, drop.
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 16 jan 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
physical presentsljubav je napisao/la:Ljudi, moji, sta vi mislite o Kenwyne Jonesu?
Donio bi nam physical presents kako u napadu, tako i u odbrani.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ćiro bi rek'o Fizicka Nazočnost

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
nama samo reba dobar napadač da sada mjenja RVP-a i to je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.