Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

raul-zakon
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la raul-zakon » 12 jun 2012, 22:52

Monolog je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:A ovaj Gebreselassie? :D U prvom kolu i danas uz Pilara ponajbolji češki fudbaler ! Sigurno ne bi puno ni koštao.

Jedino ne znam koliko godina ima? :?
Debuchy :!:
Neće Ashley nikakve maratonce. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ta ti je dobra... :D

A ozbiljno, nije on nimalo loša opcija, a evo provjerio sam maloprije 1986. godište, znači nije ni star, sigurno još jeno 4-5 godina dobrog fudbala ima ispred sebe. ;)

Svakako da je Debuchy prva opcija, ali ako to propadne, ovo je idealna zamjena za njega ! :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2012, 15:39

Rumours abound that Demba Ba has signed for Galatasaray for a fee of around €11m.
Uh. Mada, ako je tačan podatak da mu je odlazna klauzula 7 miliona, onda ne znam zašto je Newcastle dobio još dodatna četiri. :lol: Zato je bitno podvući ono "rumours". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 14 jun 2012, 15:43

Chelsea zeli Ben Arfu.

Mac
Kontakt:

Post Postao/la Mac » 15 jun 2012, 15:15

slika

Šta mislite?

Simpa su mi ovi detaljčići na donjem dijelu dresa.
Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2012, 16:57

Jutros sam naletiJo na je'nom forumu na ovaj dres. Meni je ok, moram priznati. Puma > Nike. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2012, 10:11

August

18 Tottenham (H)

25 Chelsea (A)

September

1 Aston Villa (H)

15 Everton (A)

22 Norwich (H)

29 Reading (A)

October

6 Man Utd (H)

20 Sunderland (A)

27 West Brom (H)

November

3 Liverpool (A)

10 West Ham (H)

17 Swansea (H)

24 Southampton (A)

27 Stoke (A)

December

1 Wigan (H)

8 Fulham (A)

15 Man City (H)

22 QPR (H)

26 Man Utd (A)

29 Arsenal (A)

January

1 Everton (H)

12 Norwich (A)

19 Reading (H)

29 Aston Villa (A)

February

2 Chelsea (H)

9 Tottenham (A)

23 Southampton (H)

March

2 Swansea (A)

9 Stoke (H)

16 Wigan (A)

30 Man City (A)

April

6 Fulham (H)

13 Sunderland (H)

20 West Brom (A)

27 Liverpool (H)

May

4 West Ham (A)

12 QPR (A)

19 Arsenal (H)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2012, 23:54

Sky Sports understand Newcastle have bid £8million (€10m) for FC Twente star Luuk de Jong.
8-)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 18 jun 2012, 23:55

Pa @Monolog, samo ti pišeš na ovoj temi. :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 jun 2012, 02:06

Bilo bi super da dodje De Jong :D Jos stopera dobrog ugrabit...

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 19 jun 2012, 15:12

Jel nam ovo demba ba ide dok se spominje ovaj de jong??? A sto se Cashley stisno cuj 4 miliona za prvotimca u francuskoj repki :D. Ovaj put je nadmasio samog sebe :mrgreen:
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2012, 15:18

PSG, Inter, Chelsea i Newcastle zagrizli za Debuchyja. Šanse da ga "Svrake" dobiju su minimalne, iako su u stanju dobrano povisiti platu koju je zarađivao u Lilleu. Jedino što Njukašu ide u prilog je Cabaye i zagarantovana prva postava, dok su plata, borba za trofejima ipak jači razlozi. :(
Mada, biće tu pod moranjem nekih 8 miliona, iako je u zadnjoj godini ugovora. 8-)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jun 2012, 16:49

Izgleda da smo poslali ponudu za Ben Arfu :mrgreen: 16 mil. funti, ako je istina ono što L'Equipe piše.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 jun 2012, 20:18

slika
Sad ga još više cijenim kao fudbalera. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jun 2012, 10:56

frankqqqqq je napisao/la:Izgleda da smo poslali ponudu za Ben Arfu :mrgreen: 16 mil. funti, ako je istina ono što L'Equipe piše.
Pročitah kasno sinoć o ovome. Mada, sumnjam da je Arsenal ponudio za nekoga 16 miliona, nekako mi to ne liči na Wengerovu politiku. Jedino što me brine je što je Ben Arfa iz Francuske, a svi znamo koliko Wenger cijeni svoje sunarodnike. :D

Izgleda da je prihvaćena ponuda Blackburna za Leona Besta. Haman bi trebao pojačati "Indijce", a visina odštete je 2 miliona funti. 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 21 jun 2012, 17:55

Izgleda da je prihvaćena ponuda Blackburna za Leona Besta. Haman bi trebao pojačati "Indijce", a visina odštete je 2 miliona funti. 8-)[/quote]

Zar nisu trebali skupa on i Guthtrie u Villu??? Nesto se previse transfera spominje ne bi valjalo da se previse zamijeni igraca , ali ja sam naravno optimistican :mrgreen: . Haman bi bilo dobro da ovaj de Jong dodje umjesto Dembe Ba ionako je prestao igrati kako je Papiss dosao, a mali Luuk (21god.) je MAŠINA!!! Evo malo njegove statistike za neupucene (i ja sam do prije par minuta bio u ovoj grupi) :
Kvalifikacije za LP : G:1 A:1
Europa liga: G:4 A:4
Liga: G:25 A:9
Kup: G:2 A:3

Odigrao 48 utakmica u nabrojanim takmicenjima a ucinak (paz' sad! :D ) 32 gola i 18 asistencija?! :o :o :o
Ako se moze dovest' za spomenutih 9,5 miliona funti onda se poselamiti sa dembom i privesti malog žutog ! :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jun 2012, 18:07

U naredna 2-3 dana će se znati mnogo toga glede Dembe. S obzirom da su svi opovrgnute glasine oko prelaska u Fenerbahce (mislim da je to njegov menadžer izjavio, al' nisam siguran), te da su Ashley i Llambias spremni da mu povise platu, postoji mogućnost da će ostati u ekipi. Jbg, zabio je 16 golova, mada mu je forma opala od dolaska Cissea. Al', sigurno da ni Cisse ne bi bio ovako efikasan i maestralan da nije imao Dembu koji mu je olakšao boravak u klubu. Eh, zašto sam ja za Luuka? Zato što će se prokleti AKN igrati i ove godine, te će opet 3 veoma bitna igrača otići u najvažnijem dijelu sezone. Šta onda? Dakle, na vrijeme treba misliti o tome, a sigurno da su male šanse kako će se ponoviti prethodna sezona kada su odsustvovali Cisse i Co. :D

Debuchy, De Jong, 1 ili 2 veznjaka i stoper = briljantan prijelazni rok. 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 21 jun 2012, 18:25

Monolog je napisao/la:U naredna 2-3 dana će se znati mnogo toga glede Dembe. S obzirom da su svi opovrgnute glasine oko prelaska u Fenerbahce (mislim da je to njegov menadžer izjavio, al' nisam siguran), te da su Ashley i Llambias spremni da mu povise platu, postoji mogućnost da će ostati u ekipi. Jbg, zabio je 16 golova, mada mu je forma opala od dolaska Cissea. Al', sigurno da ni Cisse ne bi bio ovako efikasan i maestralan da nije imao Dembu koji mu je olakšao boravak u klubu. Eh, zašto sam ja za Luuka? Zato što će se prokleti AKN igrati i ove godine, te će opet 3 veoma bitna igrača otići u najvažnijem dijelu sezone. Šta onda? Dakle, na vrijeme treba misliti o tome, a sigurno da su male šanse kako će se ponoviti prethodna sezona kada su odsustvovali Cisse i Co. :D

Debuchy, De Jong, 1 ili 2 veznjaka i stoper = briljantan prijelazni rok. 8-)
Za Debuchy-a ne vjerujem pravo da ti kazem, a po meni bi trebalo jos poneki igrac pored toga nabrojanog jer je klupa ionako bila tanka a sad pogotovo jos ako odu ovi neki sto se spominju. I kad budes stavljao anketu ovaj put molim te uvrsti i opciju da osvajamo ligu nista me drugo nece zadovoljiti ! :D. Znas i sam da sam trubio cijelu sezonu haman da idemo u LP al eto ko bi reko da ce nas wigan onako rastociti na kraju :mrgreen: :mrgreen: .

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jun 2012, 18:30

:lol:
Jedva sam svoje prijatelje ubijedio da je jedan lik (čitaj, Emir) govorio kako će Njukaš igrati Ligu Prvaka. :mrgreen: Dok nisam napravio sjedaljku i pokaz'o im tvoje postove, nisu vjerovali. :mrgreen:
Pa dobro, 2 veznjaka (jedna da zamijeni Guthriea, drugi da može rasteretiti Cabayea i Tiotea), jedan stoper (ne treba zaboraviti da će se i Saylor oporaviti) koji će odmah uletiti u prvi plan sa Coloccinijem (Williamson je dobar za trećeg stopera), Debuchy (taman da Njukaš bude jedna od 5 ekipa sa najboljim bekovskim parom), napadač (De Jong) i možda neko krilo (mada to i nije neki prioritet, al' nije na odmet). :mrgreen:

Anketno pitanje i ponuđene odgovore ću prepustiti tebi (al' to ćemo pred sami početak sezone i kad vidimo koliko se Njukaš pojačao). 8-)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 21 jun 2012, 22:54

Monolog je napisao/la::lol:
Jedva sam svoje prijatelje ubijedio da je jedan lik (čitaj, Emir) govorio kako će Njukaš igrati Ligu Prvaka. :mrgreen: Dok nisam napravio sjedaljku i pokaz'o im tvoje postove, nisu vjerovali. :mrgreen:
Pa dobro, 2 veznjaka (jedna da zamijeni Guthriea, drugi da može rasteretiti Cabayea i Tiotea), jedan stoper (ne treba zaboraviti da će se i Saylor oporaviti) koji će odmah uletiti u prvi plan sa Coloccinijem (Williamson je dobar za trećeg stopera), Debuchy (taman da Njukaš bude jedna od 5 ekipa sa najboljim bekovskim parom), napadač (De Jong) i možda neko krilo (mada to i nije neki prioritet, al' nije na odmet). :mrgreen:

Anketno pitanje i ponuđene odgovore ću prepustiti tebi (al' to ćemo pred sami početak sezone i kad vidimo koliko se Njukaš pojačao). 8-)
pa haj reci da nisam zamalo bio upravu? :lol: . Ma nesto ne vjerujem da ce ostati i simpson ako ovaj dodje znas vec kako je to do sada islo (npr. Enrique-Santon) da ne nabrajam dalje..
Ako je ja budem sastavljao biće 4 opcije : prvo , drugo , trece ili cetvrto mjesto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 29 jun 2012, 17:09

http://www.express.de/moenchengladbach/ ... 03548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Gogi21, JackW i 14 gostiju.