Ima hajra i od one njegove neuhranjenosti
Shmelzer zesci kloc
zasto Lahma ne posalje lijevo,Boa desno i sve super
i iz utakmice u utakmicu kad gledam Reusa sve mi vise krivo sto ga Bayern ne kupi...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
zato sto Lahm zeli da igra na istoj poziciji kao u klubu znaci ili lijevi ili desni bek ...schweinsteiger je napisao/la: Shmelzer zesci kloc![]()
zasto Lahma ne posalje lijevo,Boa desno i sve super![]()
Ma Muller zna dobro pasti, zna se da mi je on jako drag igrač i dobro je što nekad zna pasti, ali nekad mi je smiješan, koliko u tome ima samo teatralnosti, ali sudije gotovo uvijek popuše foru. Dobro nekad ga neki pročitaju, a neki budu toliko strogi da ne sviraju faul na njemu, kad baš bude faul.schweinsteiger je napisao/la:Ja ne znam ima li ijeda igrac na kojem se napravilo ovoliko penala koliko na Mulleru
Ima hajra i od one njegove neuhranjenosti
Jel taj gosp.Jantsckhe igrao sad protiv BiH U21 ?Pale_Companion je napisao/la:Jantsckhe je potreban ovoj reprezentaciji i mislim da je krajnje vrijeme da ga se pozove... Yebote ako se mogu zvat šmelcer i aogo (a oba su pružili jako loše partije do sada za repku) ne vidim razlog zašto se onda i Tony ne pozove...
Nije Jantschke bio u sastavu protiv BiH. Naime Adrion je Holtby-a, Beister-a i Jantschke-a postedio ove utakmice i rekao da su oni vec dokazali da mogu igrati na tom nivou.HzBvB je napisao/la:Jel taj gosp.Jantsckhe igrao sad protiv BiH U21 ?Pale_Companion je napisao/la:Jantsckhe je potreban ovoj reprezentaciji i mislim da je krajnje vrijeme da ga se pozove... Yebote ako se mogu zvat šmelcer i aogo (a oba su pružili jako loše partije do sada za repku) ne vidim razlog zašto se onda i Tony ne pozove...
Ako je to onaj sto mu Stevanovic utrcava backdoor ( kosarkaski receno ) ...on je m.osnja !
Nisi Amere subbjektivan i prije neg sto je Adla presao u tvoj HSV ti i ja smo govorili da je to bolji golman od NEURA prije povrede bio ... Ali pokazat i dokazat ce to ADLA opet svimaamerosm je napisao/la:Mozda sam malo i subjektivan, ali mislim da je na osnovu ova 4 odigrana kola Rene Adler zasluzio poziv modnog-guru-a.
Takodjer se nadam da ce se Hummels uskoro stabilizovati i vratiti formu sa EP-a i da ce modni-guru istrajati u namjeri da on i Badstuber budu startni stoperi i da nece biti nekih bezpotrebnih ekperimenata.
Pozvao je 22 igraca i mislim da je to sasvim dovoljno.don_burza je napisao/la:malo mi nesto ovo spilera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.