Svakakvih izreka po selu se cuje.D10S je napisao/la:Patrik lave. Znas onu: FC Barcelona es una moda, Real Madrid es eterno.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Seoska ili ne, moze dati odgovor na ono "prije i poslije 2005".
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Kao sto i ostale seoske mogu dati odgovor na pitanje ljudske egzistencije.D10S je napisao/la:Seoska ili ne, moze dati odgovor na ono "prije i poslije 2005".
Molim te,ostavi se izreka,znamo i ja i ti da nisi na tako niskom IQ nivou.
eh, vakat' je da se vratimo u normalu, znači nastavljamo sa pljuvanjem, 'ebavanjem i sl.
Dosta je bilo ujedinjenosti
Dosta je bilo ujedinjenosti
Bila je nas koji se nikad nismo ujedinili
Ja navijao za Njemačku jer nema nijednog vašeg

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa dobro si prošo'
Kako god, Real & Barca izdominiraše ovo prvenstvo.

Kako god, Real & Barca izdominiraše ovo prvenstvo.

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 02 jul 2012, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Evo ga, počelo je počelo, ajd ti @mandrax kreni prvi s prepucavanjem 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kako je se Barca zayebala sa ovim transferom Albe. S jedne strane Alves, s druge Alba, promaja zagarantovana.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Da ne blebećemo, da se ja i ti kladimo na jednu stvar? Barca je prošle sezone primila 29 golova, ja kažem da će ove iduće primiti manje, wanna bet?D10S je napisao/la:Kako je se Barca zayebala sa ovim transferom Albe. S jedne strane Alves, s druge Alba, promaja zagarantovana.
P.S. Ukoliko promjeniš nick (a hoćeš, i to ne 1, nego 5-6 min.) opklada će i dalje vrijedit'.
Evo @Portillo vec poceo
@Portillo ne seri molim te

@Portillo ne seri molim te
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ti si Musliman, koliko znam, Muslimani se ne klade. Zasto da te tjeram na grijeh?mandraX je napisao/la: Da ne blebećemo, da se ja i ti kladimo na jednu stvar? Barca je prošle sezone primila 29 golova, ja kažem da će ove iduće primiti manje, wanna bet?![]()
P.S. Ukoliko promjeniš nick (a hoćeš, i to ne 1, nego 5-6 min.) opklada će i dalje vrijedit'.
Zezam se, ok. Moze. Govorimo naravno o svim takmicenjima. Neka vam mi uvalimo sad 5 u Superkupu, 5 u Ligi, po jedan u Ligi prvaka i Kupu, to je 12. Valjda cete primit jos toliko da yebe rak raka
Ne ser' bola
29 ih je primila u Ligi, ja samo o tom pričam, samo liga znači...
A možemo i ostala takmičenja uključit' u opkladu, nije frka, al' jbg onda granica neće biti 29...
29 ih je primila u Ligi, ja samo o tom pričam, samo liga znači...
A možemo i ostala takmičenja uključit' u opkladu, nije frka, al' jbg onda granica neće biti 29...
Ovo sto si mi ti priustio niko prije nije. Da samovoljno obrukam culesa. Moze 
Samo liga znači, granica je 29, we have a deal.
Odoh na spavanje, a ti nađi video jel' Iker zabalio večeras onu Saru
Odoh na spavanje, a ti nađi video jel' Iker zabalio večeras onu Saru
sa teme Italija-Španija odgovor na pametovanje goldmembera petardeee:

moram dodati da je po mom mišljenju vijest na portalu ss.ba kako je Mou ljut zbog prijateljstva Ikera i Xavia totalna glupost,ne znam ko ima koristi od objavljivanja takvih stvari bez da je igdje javno Jose progovorio na tu temu.Nekako mi je tabloidski pisati na sportskom portalu šta je izjavio otac,djed il tetka od nekog fudbalera,osim naravno ako se ne radi o tinejdžerskom goal.com portalu koji zarad amerikanaca od fudbala pokušava napravit američi fudbal
moram dodati da je po mom mišljenju vijest na portalu ss.ba kako je Mou ljut zbog prijateljstva Ikera i Xavia totalna glupost,ne znam ko ima koristi od objavljivanja takvih stvari bez da je igdje javno Jose progovorio na tu temu.Nekako mi je tabloidski pisati na sportskom portalu šta je izjavio otac,djed il tetka od nekog fudbalera,osim naravno ako se ne radi o tinejdžerskom goal.com portalu koji zarad amerikanaca od fudbala pokušava napravit američi fudbal
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pa uvijek je na kraju najbitnija čitanost.
A vi kao ne vjerujete u to ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
07/10/12 FC Barcelona vs Real Madrid CF at Camp Nou. 03/03/13 Real Madrid CF vs FC Barcelona at Santiago Bernabeu.
Thomas Müller - Fußballgott
Ajme, pa imat ce tri poraza u samo tri mjeseca. Kontao sam da ce opet titula biti gotova negdje u januaru, februaru, kad ono vec u oktobru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.