Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Spahic odlican u Bratislavi,opet je u onoj staorj formi! svaka cast patrioto!
ma on jedini i drži konstantu dobrih igara u repki uz još svega par igrača a i da odigra ispod svog nivoa opet je tu negdje sa ostalim štoperima repke u punoj formibosnas_ je napisao/la:Spahic odlican u Bratislavi,opet je u onoj staorj formi! svaka cast patrioto!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Da iščupamo i ovu temu. Spahić sinoć kapiten lidera franucskog šampionata. Svaka čast.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Balkanci vladaju Montpeillerom,Dzodic i Spahic kapiten i zamenik kapitena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma sadasnja "Yugoslovenska" reprezentacija bi sazvakala Spaniju,Njemacku,Englesku za predjelo!!!!
RIP SALE VILENJAK
nemojte tako... sad ce vam @'neko iz mase' napisat' da ste papcici.....Pirke je napisao/la:Sto jest, jest. Nije ga trebao onako udariti. Ali nije vazno, neka ga je. heheRKO je napisao/la:Cartman je napisao/la:Lijep lakat u lice ovom slovaku. Cisti crveni. Nije mu prvi put.
Prestani vise omalovazavat nase igrace!!!!!!!
Spaha je dosao do kapitena,to dovoljno govori o kakvom se igracu radi i koliko ga cjene u Francuskoj,svaka cast!
Bravo Spaha kralju. 
U 80.minuti izjednacio vodstvo Lyona.
U 80.minuti izjednacio vodstvo Lyona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cim ga je Spaha dao odma Pjanic ulaziamerosm je napisao/la:Bravo Spaha kralju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek si im ti dao gol majstore svaka cast!!! Joj jesam se smijo kad su snimali onog kloca od trenara kad primise gol hahaha 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
koji sam ja baksuz,gledam do 75 minute lyon i onda se prebacim na real, isad vidim spaha pogodio

gol je samo nagrada za odličnu igru u odbrani, ma šta odličnu - veličanstvenu
-
deni_m1312
- Kontakt:
jel ono on nagazi pjanica??
Jeste momacki ga odnese. Ovaj bi svoju rodjenu majku nagazio samo da sprijeci pogodak.deni_m1312 je napisao/la:jel ono on nagazi pjanica??
Izvuce se onaj kloc na klupi Lyona, u PM.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Spahic doktorski odigrao mec,krunisao ga golom na kraju,jedina greska mu je sada zajedno sa Yanga Mbiwom ostavljanje samog Lisandra za pobedu,ostalo sve doktorski.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ko ce koga,ako ne svog svoga.amerosm je napisao/la:Jeste momacki ga odnese. Ovaj bi svoju rodjenu majku nagazio samo da sprijeci pogodak.deni_m1312 je napisao/la:jel ono on nagazi pjanica??![]()
![]()
Izvuce se onaj kloc na klupi Lyona, u PM.
Ma Puel ce se izvlaciti godinama.
Samo bas je dobro ispalo po Pjanica.Kad gledas rezultatski.
Spaha po ko zna koji put dokazuje klasu.Yang je bio zaduzen za Lisandra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Baš kada se očekuje kiks Puela koji će ga otjerati sa klupe on se izvuče.
Čestitke našem kapitenu na pogotku, čestitke Pjaniću zbog sudjelovanja u pobjedi.
Čestitke našem kapitenu na pogotku, čestitke Pjaniću zbog sudjelovanja u pobjedi.
Prije drugog gola Lyona,Spahic sasvim nepotrebno startuje na Pjanica ito sa ledza i nimalo nijezno.Nekoce reci pa toje u zaru borbe ali ako pazljivo pogledate onda se jasno vidi da Spahic ide da srusi Pjanica.Ostavlja pukotinu u odbrani sto lisac kao stoje Lisandro to koristi.
Pa nije Spaha Bruce Lee da pozandara sviju i jos se vrati sam i zabije gol.slatki je napisao/la:Prije drugog gola Lyona,Spahic sasvim nepotrebno startuje na Pjanica ito sa ledza i nimalo nijezno.Nekoce reci pa toje u zaru borbe ali ako pazljivo pogledate onda se jasno vidi da Spahic ide da srusi Pjanica.Ostavlja pukotinu u odbrani sto lisac kao stoje Lisandro to koristi.
Svaka ekipa ima po 11 igraca,valjda bi to tako trebalo da bude.
Sto se tice startova,ja prvi put cujem za ''njezni start.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam rekao nimalo nijezno a nisam start okarakterisao ni kao nezni niti kao grubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.