NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2012, 01:51

Mitar je napisao/la:Meni je smijesno da se ti iz godine u godinu divis talentima poput Varejaa, a u isto vrijeme propustas vrhunsku kosarku koju igraju drugi timovi...
Varejao igra srcem, ne igra za 22 miliona dolara i nece napustiti Cavse kada zaskripi, jer skripilo je odlaskom Jamesa, a on ostao, a sada biljezi bolje partije kojih se ni superstarovi ne bi postidjeli. Medjutim, ako AV nema talenta, ako je kanta igrac, mogu se diviti Irvingu, sljedecem superstaru, a ukoliko se napravi dobra ekipa oko njega, mozda ces ti i takvi poput tebe, poceti navijati za tu kantu od tima. E to ce biti cirkus.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 dec 2012, 02:29

Sviraju se smiješni faulovi u korist New Jerseyja u Miamiju, a Boga mi neki očigledni i ne sviraju za Heat.

Kakav flop Humphriesa :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 02:52

Isto tako se svirala nepostojeca silazna kod ciste blokade Humpa na Wadeu kao i nesvirani faul nad JJ...
SI AMO CONte!!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 dec 2012, 02:55

Mitar je napisao/la:Isto tako se svirala nepostojeca silazna kod ciste blokade Humpa na Wadeu kao i nesvirani faul nad JJ...
Jah, jah... A koliko odluka je dosuđeno u korist New Jerseyja? Mitre Miriću, malo realnosti...

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 02 dec 2012, 11:17

Evo malo pogledajte kako je Lin odigrao sinoc, nista posebno tek toliko fyi
[youtube][/youtube]
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 02 dec 2012, 16:32

Mitar je napisao/la:Meni je smijesno da se ti iz godine u godinu divis talentima poput Varejaa, a u isto vrijeme propustas vrhunsku kosarku koju igraju drugi timovi...
Pa Varejao igra za tim za koji on navija i svakako da ce ga hvaliti ako ikakvog osnova za to ima, i on prati taj klub, tako da je mislim kompetentan da to govori.
Cek, jesi ti to rekao da ako on navija za Cavse da propusta vrhunsku kosarku?Pa ne prati on samo Cavse vec citavu ligu kao i mislim vecina ovde forumasa (mozda izuzimajuci tebe), i u toj ligi navija za Cavse.
Mislim pratis NBA i imas svog favorita, klub koji volis itd, a ne samo da pratis iskljucivo taj tim. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 dec 2012, 17:03

DejaNMG je napisao/la:
Pa Varejao igra za tim za koji on navija i svakako da ce ga hvaliti ako ikakvog osnova za to ima, i on prati taj klub, tako da je mislim kompetentan da to govori.
Cek, jesi ti to rekao da ako on navija za Cavse da propusta vrhunsku kosarku?Pa ne prati on samo Cavse vec citavu ligu kao i mislim vecina ovde forumasa (mozda izuzimajuci tebe), i u toj ligi navija za Cavse.
Mislim pratis NBA i imas svog favorita, klub koji volis itd, a ne samo da pratis iskljucivo taj tim. ;)
ma pusti ga Bgt...like nije svjestan kakve gluposti pise :lol: :lol:

@Mitar pozuri malo dok ti nije pobjegao voz za NYK,lakersi su preslabi...jer vjerujem da si na voz za miami zakasnio vec...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 17:32

[youtube][/youtube] 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2012, 18:02

DejaNMG je napisao/la:
Ma sto se tice Cavsa, pokusavam biti realan sto vise mogu. U ove tri sezone "nove ere", pratim 90% utakmica tog tima i Varejao nikad nije bolje igrao. Pljuvao sam ga zajedno sa Jamisonom i Parkerom, jer su bili taraba. Varejao je fulao zicere, polaganja, igrao stvarno slabo, povrede ga isto unistavale, pa je dosta pauzirao. Medjutim, sada igra na nivou All-Star igraca. Ja ne mogu da vjerujem da on pogadja s poludistance konstantno, da je postao i pick & pop igrac, da je playmaker sa centarske pozicije, svaka lopta njemu u ruke i onda se gradi akcija. Stvarno ne znam kada je covjek toliko napredovao, jer je bio taraba. Jednostavno covjek je drugi insan i ko ne gleda Cavse, tesko je objasniti. Pa ni ja sam ne mogu da skontam da je lik postao takav igrac. Jednostavno ne znam kada je dodao sve te stvari u svoj napadacki arsenal, a o odbrani ne treba ni govoriti, uvijek je bio specijalista za odbranu. Smijem sada ruku u vatru staviti, da bi ga svaki tim u NBA ligi htio u svom rosteru. Svakako je da zvijezde donose titule, odnosno postoji mogucnost veca za titulu, ali igraci poput AV-a, Battiera, Bowena, Joakima, Chandlera itd. takodjer donose titule.

Pratim ja i ostale utakmice, jer volim kosarku, ali tesko je to objasniti nekome ko navija za onoga ko je najbolji u datom momentu.

Meni je 5 puta ljepe gledati Cavse, gdje je sinoc atmosfera bila kao da je PO, puna dvorana, nego hrpu preplacenih zvijezda u polupraznoj dvorani ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 18:57

Melo15 je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la:

@Mitar pozuri malo dok ti nije pobjegao voz za NYK,lakersi su preslabi...jer vjerujem da si na voz za miami zakasnio vec...
Suti i uzivaj dok se Amare ne vrati :lol:
SI AMO CONte!!!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 02 dec 2012, 20:54

Mitar je napisao/la:Suti i uzivaj dok se Amare ne vrati :lol:
A onda cu uzivati jos vise. 8-)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 dec 2012, 21:19

Mitar je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la:

Suti i uzivaj dok se Amare ne vrati :lol:
ha?? :lol: :lol: :lol:
kakve ja imam koristi od povratka istog? :lol: :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 dec 2012, 22:10

http://hangtime.blogs.nba.com/2012/12/0 ... e-ageless/" onclick="window.open(this.href);return false;

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 22:27

Timmy k'o vino, što stariji to bolji 8-)
Here’s how his start stacks up to the seasons of former NBA greats at the same age:
Duncan, 2012-13 — 18.9 ppg, 10.1 rpg, 53.7 FG%. 8-)
Kareem Abdul-Jabbar, 1983-84 — 21.5 ppg, 7.5 rpg., 57.8 FG%.
Karl Malone, 1999-2000 — 25.5 ppg, 9.5 rpg, 50.9 FG%.slika
Robert Parish, 1989-90 — 15.7 ppg, 10.1 rpg, 58 FG%.
Wilt Chamberlain, 1972-73 — 13.2 ppg., 18.6 rpg.,72.7 FG%.
Larry Bird, 1992-93 — first year retired.
Bill Russell, 1970-71 — retired two years.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 dec 2012, 22:29

Kakve li ce ove atlete ala Blake Griffin biti u tridesetim bas me zanima..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 dec 2012, 22:33

Raul_64 je napisao/la:Kakve li ce ove atlete ala Blake Griffin biti u tridesetim bas me zanima..
kar.ine
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 dec 2012, 22:43

Raul_64 je napisao/la:Kakve li ce ove atlete ala Blake Griffin biti u tridesetim bas me zanima..
nece ih ni biti :( (ovaj "ljutko" je zbog Farieda,i on je atleta samo) :(

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 dec 2012, 22:47

Melo15 je napisao/la:
nece ih ni biti :( (ovaj "ljutko" je zbog Farieda,i on je atleta samo) :(
ama boli te rac
imas jos 10 godina da uzivas u njegovoj energiji(barem) :D

doduse , kao sto tekst kaze..
ne moze niko garantovati da Timi nece igrati sa 46 :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 dec 2012, 22:52

Bit će Amare Stoudemire.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 dec 2012, 23:21

Biće igračina kao što je sada STAT!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.