Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la Dylan Dog » 11 okt 2012, 04:29

:roll:

Ovdje je problem dvoličnosti.

Pred svaku "veliku" utakmicu imaš skupinu ljudi koji će pisati "šta će oni,ne znaju oni ko su Bosanci,**** ćemo im majku",na taj fazon.
Repliciraju svakome ko pokuša eto stidljivo reći da mi baš i nismo jaki koliko misle.
A nakon što izgubimo,a obično izgubimo takve utakmice,ako pokušaš kritikovati ovu našu reprezentaciju,opet će se isti ti pojaviti da ti repliciraju u fazonu "halo ba momak,znaš ti šta je Grčka,europski prvak blabla,odkud ti pravo da pljuješ po zmajevima".

Začarani krug licemjerstva.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 11 okt 2012, 04:55

katapult81 je napisao/la:U Grčkoj su trenutno veliki neredi po ulicama i sukobi sa policijom, valjda se to neće reflektovati na utakmicu.
Ma njima je to tradicija. Kad je objavljen na youtube onaj film nevinost muslimana ili kako se već zove veće su demonstracije bile u Atini nego u Stambolu :)

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 11 okt 2012, 04:57

Kvota je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Citam ovaj zadnji clanak na ovoj stranici i kontam pa nemoguce cime se ljudi sluze kad na kraju vidim izjavu Papeta da tome nevjeruje i kontam ipak imamo solidnog selektora bez obzira kolika ga je ne gotivio kao istog. Svaka cast Pape na kontanju!
Ama u nas su svi povrijedjeni pa cak i oni na sirem spisku za repku vec moramo igrati sa igracima iz druge kantonalne lige :lol: :lol: :lol: !Ajmo i mi da bombamo :lol: :lol: :lol:
Pape povrijedjen. Piplica vodi ekipu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 okt 2012, 07:02

World Cup Qualifying: Is Luck Finally on the Side of Bosnia and Herzegovina?

http://bleacherreport.com/articles/1366 ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

Interesantan clanak na Bleacher Reportu.

Mozete ostaviti komentare ako se prijavite preko Fejsa ili registrujete na sajt. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2012, 07:34

Dylan Dog je napisao/la::roll:

Pred svaku "veliku" utakmicu imaš skupinu ljudi koji će pisati "šta će oni,ne znaju oni ko su Bosanci,**** ćemo im majku",na taj fazon.
Repliciraju svakome ko pokuša eto stidljivo reći da mi baš i nismo jaki koliko misle.
A nakon što izgubimo,a obično izgubimo takve utakmice,ako pokušaš kritikovati ovu našu reprezentaciju,opet će se isti ti pojaviti da ti repliciraju u fazonu "halo ba momak,znaš ti šta je Grčka,europski prvak blabla,odkud ti pravo da pljuješ po zmajevima".

Ma nisi vala ni ti nista bolji.
Onu tekmu u Bratislavi toliko si ishvalio Hamsika i Slovacku mu kompaniju a ocrnio Papeta i ekipu.Da bi covjek pomislio da ti je pravo ime Jaroslav.I naravno nakon pozitivnog rezultata BIH a negativnog po tvojoj prognozi.Uzeo si na par sedmica''odmor'' :lol: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 okt 2012, 07:42

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la::roll:

Ma nisi vala ni ti nista bolji.
Onu tekmu u Bratislavi toliko si ishvalio Hamsika i Slovacku mu kompaniju a ocrnio Papeta i ekipu.Da bi covjek pomislio da ti je pravo ime Jaroslav.I naravno nakon pozitivnog rezultata BIH a negativnog po tvojoj prognozi.Uzeo si na par sedmica''odmor'' :lol: .
Covjek je bio u atvoru, znam iz pouzdanih izvora ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 okt 2012, 09:26

LJILJANI ZLATNI PJESMA SE ORI NAVIJA CIJELI STADION
NAD NAMA NEBO IMA DA GORI JER TI SI BOSNO ŠAMPION!

:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 okt 2012, 09:29

Dylan Dog je napisao/la:-Deseta reprezentacija svijeta po fifa rang listi
-Prvaci europe iz 2004-te
-Redoviti učesnici velikih takmičenja
-Prošli grupnu fazu nedavnog europskog prvenstva

Da,fakat su arogantni što misle da su bolji od nas.
Ipak smo mi nekad tamo prije 15 godina pobjedili Italiju u prijateljskoj utakmici,naš najveći uspjeh kojega Grci nikada neće dostići.
Sve to stoji.
Bio je i Liverpool prvak Evrope i (nekad davno) Engleske, pa opet sad jaki WBA, odlični Stoke City i ostali klubovi koji do prije 4-5 godina nisu gostovali na Anfieldu, ne idu spuštenih gaća, već odnose bod(ove) sa nekad neosvojive liverpoolske tvrđave. :mrgreen:
Ja bih bio prezadovoljan bodom. Ne sjećam se kad su Grci izgubili u kvalifikacijama na domaćem terenu (u stvari, evo pogledah da ih je Švicarska dobila davne 2008. godine), a o njihovim defanzivnim sklonostima i sjajnoj igri iz prekida bismo mogli napisati nekoliko romana. Nama je najbitnije da ne izgubimo i zahvaljujući gol razlici ostanemo ispred njih. Onda u utorak dobiti Litvaniju i maestralno zaključiti ovu godinu. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 okt 2012, 09:37

Ma 0:0 i na konju smo, još dobiti Litvaniju i bio bih prezadovoljan.

Grci su izuzetno nezgodni i ljigav protivnik koji svakoga može ugroziti, imaju problema sa povredama ali baš iz toga razloga mogu biti još opasniji (inat, kapric, voljni momenat).
Neće nam biti lahko i neriješen rezultat je premija, izuzeva baš da nas sreća pomazi za sve ono gdje nam godinama nije bila naklonjena pa da ih nakerebečimo sa 3-4 gola...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 11 okt 2012, 09:40

Narode, imate mahanje danas , nemam nikakav poseban predosjecaj za rezultat, nek odigraju kako znaju i bice sve ok nadam se.
Malo me hvata ova putna nervoza al to je i razumljivo, putujemo kroz "prijateljske " teritorije, pa eto kad se vratim akbda bice slika sa lica mjesta i izvjestaj uz nadam se povoljan rezultat! ;) :bih:
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 11 okt 2012, 09:42

braco, sestre, forumasi, gringhasi i tkd........no sikiriki, bosna pobjedjuje 100%!!!!!!! pape ce igrati na sve ili nista, jer i u slucaju da izgubimo, nista nije gotovo! a evo sta sam jutros sanjo.....

dolazim kuci s posla, odigro usput nekoliko listica, a utakmica taman pocela, a ja sav nervozan nisam uspio da dodjem do kafica negdje u gradu da pratim, pa tako upalim teletekst da vidim rezultate svih utakmica u prvim minutama igre....kad pogleda, bosna gubi 1:0...jao boze, pa kako, tek se igralo 4 minuta.... :-(....psujem, sav frustriran, neznam ni gdje sam ni sta sam....toliko sam se nado, i vec tako rano lose nam se pise......ugasim teletekst i gledam njemacku usput, reko da se bar malo smirim.....nakon 20ak minuta zovem brata koji prati s rajom utakmicu u kaficu, on mi se javlja i prica kako smo nervozni u igri, da nam nesto nece nikako ovo prvo poluvrijeme....polahko pocinjem da gubim nadu, zar opet jedna tako vazna utakmica da nas slomi, sve nas :-(......i ako sav slomljen i nervozan, uputim se u kafic, da koliko toliko dam nasim igracima podrsku....drugo poluvrijeme mnogo bolja igra bosne, sansa za sansom, al nece gol, pa da si pita.... :-(....kad 80minuta, neki ubacaj (ne sjecam se tacno da li je iz kornera ili sa strane, ipak je san :) ), grci nekako izbise loptu na jedno 16 metara, i tamo vranjes opali direkt loptu iz zraka, i gooollllllll...1:1......joj, sav kafic poludio, raja se grli, skace.......kontam sebi, sad cemo ih zgazit, sad ih je nervoza uhvatila......i nastavi se pritisak s nase strane.....i blizi se 90 minuta, grci u posjedu lopte, dodavanje u zadnjem redu....kad odnekle se dzeko stvori iz nicega, kao neki azrail....i ote loptu, trci sam na golmana....a kako trci, nekako sve sporiji i sve blize mu stize odbranbeni igrac....cijela kafana se dere, pucaj pucaj,.....i jedva nekako je opali, i lopta ode u gooooolllll.........i tu sam se probudio, tacno 7:14, minuta prije nego sto mi trebao da zvoni sat.....jaoooooo.....daj boze da bude pobjeda, pa makar ovakva bila!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2012, 09:59

Pjanic je u pravu, treba igrati opusteno, kreativno ali i borbeno. Domaca publika moze lako postati teret, a ne podrska, ako utakmica krene kako ne treba. U slucaju Francuza su sami svojim igracima zvizdali. Alternativno smo u petak mogli igrati protiv jedne Spanije ili Holandije, mi igramo protiv oslabljene Grcke. To nema veze sa potcijenjivanjem, nego je realnost, e sad ako neko shvata ozbiljno nase izjave o tome kako cemo ih nakantati, onda je sam kriv. A to da trebamo odmah spustiti gace, jer eto igramo protiv tih strasnih Grka, neka hvala. Bod je ok, ali u stanju smo da vise izvadimo iz ove situacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 11 okt 2012, 09:59

Moramo uzet 3 boda :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 okt 2012, 10:00

@hordaš Beč, ja skakao i derao se PUCAAAAAJ dok sam ovo čitao.... 8-) :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 okt 2012, 10:03

hordas_Bec je napisao/la:braco, sestre, forumasi, gringhasi i tkd........no sikiriki, bosna pobjedjuje 100%!!!!!!! pape ce igrati na sve ili nista, jer i u slucaju da izgubimo, nista nije gotovo! a evo sta sam jutros sanjo.....

dolazim kuci s posla, odigro usput nekoliko listica, a utakmica taman pocela, a ja sav nervozan nisam uspio da dodjem do kafica negdje u gradu da pratim, pa tako upalim teletekst da vidim rezultate svih utakmica u prvim minutama igre....kad pogleda, bosna gubi 1:0...jao boze, pa kako, tek se igralo 4 minuta.... :-(....psujem, sav frustriran, neznam ni gdje sam ni sta sam....toliko sam se nado, i vec tako rano lose nam se pise......ugasim teletekst i gledam njemacku usput, reko da se bar malo smirim.....nakon 20ak minuta zovem brata koji prati s rajom utakmicu u kaficu, on mi se javlja i prica kako smo nervozni u igri, da nam nesto nece nikako ovo prvo poluvrijeme....polahko pocinjem da gubim nadu, zar opet jedna tako vazna utakmica da nas slomi, sve nas :-(......i ako sav slomljen i nervozan, uputim se u kafic, da koliko toliko dam nasim igracima podrsku....drugo poluvrijeme mnogo bolja igra bosne, sansa za sansom, al nece gol, pa da si pita.... :-(....kad 80minuta, neki ubacaj (ne sjecam se tacno da li je iz kornera ili sa strane, ipak je san :) ), grci nekako izbise loptu na jedno 16 metara, i tamo vranjes opali direkt loptu iz zraka, i gooollllllll...1:1......joj, sav kafic poludio, raja se grli, skace.......kontam sebi, sad cemo ih zgazit, sad ih je nervoza uhvatila......i nastavi se pritisak s nase strane.....i blizi se 90 minuta, grci u posjedu lopte, dodavanje u zadnjem redu....kad odnekle se dzeko stvori iz nicega, kao neki azrail....i ote loptu, trci sam na golmana....a kako trci, nekako sve sporiji i sve blize mu stize odbranbeni igrac....cijela kafana se dere, pucaj pucaj,.....i jedva nekako je opali, i lopta ode u gooooolllll.........i tu sam se probudio, tacno 7:14, minuta prije nego sto mi trebao da zvoni sat.....jaoooooo.....daj boze da bude pobjeda, pa makar ovakva bila!!!!

de se sjeti ostalih tiketa :mrgreen:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 11 okt 2012, 10:15

ahmad_tz je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:braco, sestre, forumasi, gringhasi i tkd........no sikiriki, bosna pobjedjuje 100%!!!!!!! pape ce igrati na sve ili nista, jer i u slucaju da izgubimo, nista nije gotovo! a evo sta sam jutros sanjo.....

de se sjeti ostalih tiketa :mrgreen:

hahaha...joj brate, da znam sve sad bi napiso.....al sjecam se da sam odigro austriju (pobjeda), i hrvatsku (obje ekipe daju gol) hahahaha

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 okt 2012, 10:22

jao jaooooo
kako su grci ofirni sa ovim povredama...ne mogu da vjerujem....jaaaaaooooo

oni se plase da cemo mi izaci sa formacijom 4-5-1 (jaka sredina i samo jedan napadac)
i ova prica se svodi komplet na to kako ce oni biti ''kao'' losiji u odbrani ne bi li Pape isforsirao postavu 4-4-2 napadacku totalno gdje bi onda ovi svi povrijedjeni zaigrali i uzeli nas na sredini terena!
svjesni su da ko izvedemo jednog napadaca da nemaju napada i da imaju 2 viska u defanzivi!
zato jaucu na povrede...smijesno!
takticka varka

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 11 okt 2012, 10:37

ramiral je napisao/la:@hordaš Beč, ja skakao i derao se PUCAAAAAJ dok sam ovo čitao.... 8-) :)
tooooo jarane!!!!!! bice bice sutra abd!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2012, 10:50

Steta je sto na klupi nemamo igraca koji moze nesto promjenit i preokrenut utakmicu ako krene lose. Koga ubacit? Ibricica? Pisi propalo. Na kraju ispadne da je Avdija najbolja opcija sa klupe, jer barem ima brzinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 okt 2012, 10:53

ja se bojim loseg pristupa kao u Rumuniji . Nisu oni neki bauk al i nisu ni za podcijeniti
Zadovoljan bih bio bodom kao nikad
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []