braco, sestre, forumasi, gringhasi i tkd........no sikiriki, bosna pobjedjuje 100%!!!!!!! pape ce igrati na sve ili nista, jer i u slucaju da izgubimo, nista nije gotovo! a evo sta sam jutros sanjo.....
dolazim kuci s posla, odigro usput nekoliko listica, a utakmica taman pocela, a ja sav nervozan nisam uspio da dodjem do kafica negdje u gradu da pratim, pa tako upalim teletekst da vidim rezultate svih utakmica u prvim minutama igre....kad pogleda, bosna gubi 1:0...jao boze, pa kako, tek se igralo 4 minuta....

....psujem, sav frustriran, neznam ni gdje sam ni sta sam....toliko sam se nado, i vec tako rano lose nam se pise......ugasim teletekst i gledam njemacku usput, reko da se bar malo smirim.....nakon 20ak minuta zovem brata koji prati s rajom utakmicu u kaficu, on mi se javlja i prica kako smo nervozni u igri, da nam nesto nece nikako ovo prvo poluvrijeme....polahko pocinjem da gubim nadu, zar opet jedna tako vazna utakmica da nas slomi, sve nas

......i ako sav slomljen i nervozan, uputim se u kafic, da koliko toliko dam nasim igracima podrsku....drugo poluvrijeme mnogo bolja igra bosne, sansa za sansom, al nece gol, pa da si pita....

....kad 80minuta, neki ubacaj (ne sjecam se tacno da li je iz kornera ili sa strane, ipak je san

), grci nekako izbise loptu na jedno 16 metara, i tamo vranjes opali direkt loptu iz zraka, i gooollllllll...1:1......joj, sav kafic poludio, raja se grli, skace.......kontam sebi, sad cemo ih zgazit, sad ih je nervoza uhvatila......i nastavi se pritisak s nase strane.....i blizi se 90 minuta, grci u posjedu lopte, dodavanje u zadnjem redu....kad odnekle se dzeko stvori iz nicega, kao neki azrail....i ote loptu, trci sam na golmana....a kako trci, nekako sve sporiji i sve blize mu stize odbranbeni igrac....cijela kafana se dere, pucaj pucaj,.....i jedva nekako je opali, i lopta ode u gooooolllll.........i tu sam se probudio, tacno 7:14, minuta prije nego sto mi trebao da zvoni sat.....jaoooooo.....daj boze da bude pobjeda, pa makar ovakva bila!!!!