I Litva će zbog sretnih okolnosti osvojiti prvenstvo. A-haa
Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Je, je. Sretne okolnosti skroz.
Jamačno!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa covjece osramotili ste se u ove dvije utakmice. Vidjelo se da ste zalutali, i da ni blizu kvalitetom niste najboljim.dubrava je napisao/la:Je, je. Sretne okolnosti skroz.![]()
Jamačno!!
![]()
![]()
To sto su Spanci sa pola snage igrali u grupama, jbg moglo im se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
To je možda tvoje viđenje. Ali, postoji i drugo. Realno i stvarno. Ono kaže da je Hrvatska 4.ekipa u Europi. I da je do polufinala imala seriju 8:1. Na kraju 8:3. Mogla je sve tri tekme izgubiti i sa 50 razlike. Svar je prosta. I jednostavna.Greivis je napisao/la:Pa covjece osramotili ste se u ove dvije utakmice. Vidjelo se da ste zalutali, i da ni blizu kvalitetom niste najboljim.dubrava je napisao/la:Je, je. Sretne okolnosti skroz.![]()
Jamačno!!
![]()
![]()
I to je činjenica ili fakat, kako god hoćeš.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@greivis ne mzoe prezalit marca bez zlata 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
svaka cast svima na svemu ali Zoric mi gadi kosarku
dobili smo 5.,6. i 8. reprezentaciju na ovom Euru,ove 3 s u kvalitetom iznad nas ali ako je netko od ostalih zasluzio polufinale onda smo to miGreivis je napisao/la:Pa covjece osramotili ste se u ove dvije utakmice. Vidjelo se da ste zalutali, i da ni blizu kvalitetom niste najboljim.dubrava je napisao/la:Je, je. Sretne okolnosti skroz.![]()
Jamačno!!
![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Francuska.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
litvanija osvaja
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I izbacili Grke iz natjecanja i mogućnosti da uopće uđu u krug osvajača medalja. A oni su prije samog prvenstva bili etiketirani kao jedni od osvajača zlata/srebra..andro234 je napisao/la:dobili smo 5.,6. i 8. reprezentaciju na ovom Euru,ove 3 s u kvalitetom iznad nas ali ako je netko od ostalih zasluzio polufinale onda smo to miGreivis je napisao/la:Pa covjece osramotili ste se u ove dvije utakmice. Vidjelo se da ste zalutali, i da ni blizu kvalitetom niste najboljim.dubrava je napisao/la:Je, je. Sretne okolnosti skroz.![]()
Jamačno!!
![]()
![]()
-
slobodnjak
- Kontakt:
Jedan je prost razlog zašto je Hrvatska došla do polufinala,da se razumijemo zasluženo.Najkompletnija su reprezentacija na prvenstvu malte ne.I to je rezutiralo polufinalom.Da su najjače reprezentacije došle nisam baš siguran dokle bi dogurali.Ali to nije problem Hrvatske nego ostalih reprezentacija...andro234 je napisao/la:dobili smo 5.,6. i 8. reprezentaciju na ovom Euru,ove 3 s u kvalitetom iznad nas ali ako je netko od ostalih zasluzio polufinale onda smo to miGreivis je napisao/la:Pa covjece osramotili ste se u ove dvije utakmice. Vidjelo se da ste zalutali, i da ni blizu kvalitetom niste najboljim.dubrava je napisao/la:Je, je. Sretne okolnosti skroz.![]()
Jamačno!!
![]()
![]()
sada navijamo za parkera i litvaniju pa sta bude 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
opet kleiza presao granicu u prvoj cetvrtini 
Dobar početak tekme, bit' će zanimljivo... 
Odlična tekma. S jedne strane Batum (Parker još spava), s druge strane Kalnietas i Kleiza..
Litva za sad, mislim, bez napadačkog skoka.
Litva za sad, mislim, bez napadačkog skoka.
A Kleize stare mi, znal' ovaj fulit'? 
Moraju bolje Klejzu blokirati, pa cak i agresivnije ako treba, ubi covjek.. Ali kakva ofanzivna timska igra Francuske..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Litva i Francuska kao da su zamijenili uloge. Litvu nosi jedan igrač, Francuzi igraju kao prava ekipa.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Parker nije ni zaigrao u ovoj cetvrtini, zato je tu Batum da filuje 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
francuzi veceras bolji bez parkera 
Parker će da ih siluje u drugom pol.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Parker nije ni zaigrao u ovoj cetvrtini, zato je tu Batum da filuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.