FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 24 feb 2012, 01:45

Ja sam i mislio da ce potpisati za Slaviju nakon raskida ugovora sa Borcem,ali mi je ipak bilo sumnjivo njegovo dovodjenje posto je tu vracen Popovic,ali izgleda nakon sto je i Damir otpao,cini mi se da sam procitao da ga je Gutovic precrtao zbog toga sto zeli da se vise posveti faksu,da se otvorila ta pozicija za jos jednog desnog.Mada ja bih licno vise voleo da se tu pokusa isforsirati mali Jankovic,pa ako nesta uspe dobro i jeste,ako ne uspe nikom nista. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Buzz
Kontakt:

Post Postao/la Buzz » 24 feb 2012, 08:22

Oj jbt šta se ovo .....ne prepoznajem Slaviju od vremena kad sam ja trenirao u njoj.........idemo u prvu ligu RS-a, sramota :(

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 25 feb 2012, 19:03

Slavija odigrala 1:1 sa Metalcem ili Spartakom nisam siguran.Takvu sam info dobio ako iko šta zna o tome neka nam pobliže opiše :D
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2012, 01:09

Sigurdsson je napisao/la:Slavija odigrala 1:1 sa Metalcem ili Spartakom nisam siguran.Takvu sam info dobio ako iko šta zna o tome neka nam pobliže opiše :D
Sa Spartakom su trebali igrati koliko ja znam sa informacije od pre par dana.
Izaci ce valjda ubrzo vest na Slavija info pa cemo znati vise.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2012, 15:23

Milanovčani odigrali su još jednu pripremnu utakmicu na pripremama u Crnoj Gori, protivnik je bila Slavija iz Istočnog Sarajeva, a srpski superligaš je jurio prednost od starta, uspeo da poravna, ali ne i da preokrene.

Metalac je krenuo silovito, a Kljajić je morao da vadi loptu iz mreže nakon prvog udarca Todorovića na gol superligaša. Prilike za Metalac imali su Jao, Đorić i Boateng, ali se Dujković na golu Slavije odlično snalazio.

U nastavku prvi je priliku za poravnanje imao Ćirković, ali nije pogodio. Izjednačenje je stiglo u 67. minutu kada je nakon odlične akcije Đorić odlično šutirao i pogodio.
Do kraja meča još nekoliko šansi za preokret su imali Milanovčani, ali nisu uspeli da ih realizuju.

Osnovni problem tima koji se nalazi na samom dnu tabele Superlige jeste efikasnost na kojoj će morati da poradi Neško Milovanović kako bi imao kakve takve šanse da se održi u eliti.

Metalac GM: Kljaić, Krnjinac, Filipović, Gojak, Mitrović, B. Živković, Lukić, Stamenković, Boateng, Đorić, Jao
Igrali su još: Isidorović, Živanović, Ćirković, Betolingar, Koljajić, Solujić, Dopuđ, Svojić, Mitrušić

Slavija: Dujković, Popović, Sadiković, Lackanović, Radovanović, Simić, Perišić, Todorović, Rašević, Peljto, Vidić
Igrali su još: Krmar, Vujanić, Zeba, Isnabm Benović, Papaz, Đokić, Pušara, Karamatić

Stadion: SC Topolica Bar
Gledalaca: 100
Sudija: Matić
Strelci: Đorić (Metalac GM) – Todorović (Slavija)
Ipak protiv Metalca,nasao sam samo ovaj kratki izvestaj sa sajta posvecenom srpskom fudbalu. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2012, 17:41

Haris Beslija novi fudbaler Slavije.Jbg mislim da nije neko pojacanje za Slaviju ali eto. :roll:

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 26 feb 2012, 18:00

Mislim da su pogriješili što se tiće Todorovića,jer mi igrač koji je na pripremam kaže da ga je Džemo zabio,ali eto makar sam u pravu što se tiče Metalac Slavija :mrgreen:
$ ? $ ? ? " " ".

Buzz
Kontakt:

Post Postao/la Buzz » 26 feb 2012, 19:03

Imal ko ovdje da trenira u Slaviji fudbal ili je trenirao ranije??????

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 feb 2012, 22:07

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 04 mar 2012, 11:26

Došla Slavija u Istočno Sarajevo,pred polazak dobili su nekog Hajduka ako se ne varam 9 : 1

Ipak zadnja utakmica dobijena protiv Mladog Radnika 3:0
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2012, 17:35

Sigurdsson je napisao/la:Došla Slavija u Istočno Sarajevo,pred polazak dobili su nekog Hajduka ako se ne varam 9 : 1

Ipak zadnja utakmica dobijena protiv Mladog Radnika 3:0
Bice da je zadnja ipak bila protiv Zelje u povratku. :mrgreen:
У " " $ ? је $ & 10 ". " ? & су $ " ' 26 пута, $ се " ? свега пет пута.

" / " & је ' $ & за 11. ' " % у ?, ? је $ провјеру ? са " " % јој је $ ? ? & $ & ".

" $ " је ? " / (5), ' % (4), ? ? $ " & " (по 3), ? $, & " " ? " ? (по 2), Огњен $, $ ", " &, ? Јован " по $ " $ ? " ".

":
? - & (¥) 6:1 (/ 2, $, ", $, %)

&:
? - $ ($) 2:1 ($ 2)
? - & & (&) 3:0 ($, /, %)
? - ? (") 1:0 (")
? - $ ($) 1:1 (")
? - ' (&) 0:0
? - ? (Г. ?) 1:1($)
? - $ (&) 9:1 (% 2, " 2, ? 2, ", &, 1 ? " ")

$:
? - $ $ (Пожаревац) 3:0 (/ 2, ")

':
? - " (Сарајево) 0:0
Nije lose jbg bilo je tu i dobrih protivnika. ;)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 mar 2012, 10:13

gledajući rezultate Slavije u pripremnim utakmicama mogli bi se možda i spasiti ispadanja...? no vidječemo kada jednom krene ova naša liga.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 06 mar 2012, 10:16

Bistrik je napisao/la:gledajući rezultate Slavije u pripremnim utakmicama mogli bi se možda i spasiti ispadanja...? no vidječemo kada jednom krene ova naša liga.
Stvarno su me pozitivno iznenadili, ko zna mozda se i spase od ispadanja :? :)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 mar 2012, 16:00

SIR je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:gledajući rezultate Slavije u pripremnim utakmicama mogli bi se možda i spasiti ispadanja...? no vidječemo kada jednom krene ova naša liga.
Stvarno su me pozitivno iznenadili, ko zna mozda se i spase od ispadanja :? :)
Bilo bi dobro da SLAVIJA ostane.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 07 mar 2012, 13:12

Sve u svemu ova pauza donijela je dosta toga dobrog u Slaviju.Došla je nova uprava,nova-stara lica su se vratila(Šarović,Kulina i co.) i doveli su par zanimljivih igrača kao što su Haris Bešlija,Lazar Vidić,Jasmin Peljto i drugi.
Slaviji u proljećnom dijelu dosta konkurenata za niži rang dolazi na domaći teren gdje bi se trebala naći situacija za osvajanje bodova.Prvo gostovanje 10.03. u Gabeli,GOŠK domaćin koji se i nije baš pokazao u najboljem svjetlu kada je gostovao u Istočnom(Srpskom) Sarajevu gdje je izgubio 1:0.Nadam se pobjedi u prvom kolu kako bi stekli samopouzdanje,mada ovo nije odlučujuća utakmica u borbi za opstanak.
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2012, 00:42

Utakmica protiv Veleza se u drugom kolu mora dobiti,ako se to izgubi definitivno su ispali,ako se pobedi ostaju u igri. ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 mar 2012, 01:09

Devil je napisao/la:Haris Beslija novi fudbaler Slavije.Jbg mislim da nije neko pojacanje za Slaviju ali eto. :roll:
Moze biti da tu pogrjesis.Momak je ogroman potencijal.Ako se usmjeri kako treba moze veliko pojacanje biti.Za Travnik je odigrao nekoliko odlicnih tekmi ,ali se na kraju utopio u sivilo kluba.Uzeli su ga vjerovatno jer je najbolju partiju pruzio na stadionu Slavije u mecu protiv Olimpika kada je zabio 2 gola za pobjedu Travnika i iznenadjenje mozda i prvog djela sezone.Ima dribling brz je strasno,samo nekada previse solira i to mu je mana koju treba izbiti.Ako to uspiju Slavija ce imati velike koristi od ovoga igraca...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2012, 01:33

Koji ogromni potencijal ?
Momku je 26 godina vec,da je iole kvalitetan vec bi igrao preko granice.Uostalom dovoljno za njega govori da nije uspeo da prodje probu u Borcu iz Cacka prosle godine.

Buzz
Kontakt:

Post Postao/la Buzz » 08 mar 2012, 21:51

Ako je tako......ništa ba idem i ja u Slaviju igrat..........bolji sam od pola njih..........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2012, 23:56

slika

Iako ovaj vikend gostuju,ipak se krenulo na pripremanje terena za mec sa Velezom. ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.