imas na atv banjaluka,mreza plus,hayat,artmenija tv i bice na ovoj stranici samo nisu jos postavili http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=footballArnelinho je napisao/la:pishite jarani gdje su prenosi na kojim televizijama stranicama,portalima,radio stanicama-da znam da gledam
pozzz
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
- Nail for Real
- Kontakt:
Imas na justin.tv,rojadirecta.com,iraqqgoals.net...Arnelinho je napisao/la:pishite jarani gdje su prenosi na kojim televizijama stranicama,portalima,radio stanicama-da znam da gledam
pozzz
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://www.facebook.com/group.php?gid=126381737458
Molim vas uclanite se u facebook grupu. Haris Vuckic za BIH....
Ako on to zeli onda ce i biti za BiH, ako ne onda ni facebook grupe ne mogu pomociEdo_77 je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=126381737458
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 04 sep 2009, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
nije to bitno.. bitno je da momak vidi koliku podrsku ima...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Edo_77 je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=126381737458
valjda će zaigrati...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Edo_77 je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=126381737458
Kakve veze imaju fb i fudbal. Nije to virtualni menedžer...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kako bi bilo da prvo provjerite ima li momak zelju da igra za BiH?Edo_77 je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=126381737458
mozda se osjeca vise kao slovenac... ako je tako onda cete ispasti velike budale vi sa vasom facebook grupom
fazon je natjerati nase da popricaju sa momkom.. pa ako kaze necu dobro nece...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Ako u Harisu Vuckicu nema ni trunke bošnjaštva ili barem bosanstva onda i nece on igrati za BiH i zato niti bilo koga treba moliti da nastupa za BiH repku.
Ako je Haris sretan kao Slovenac neka bude tako, ja licno zelim mu puno uspjeha u njegovoj fudbalskoj karijeri.
Ako je Haris sretan kao Slovenac neka bude tako, ja licno zelim mu puno uspjeha u njegovoj fudbalskoj karijeri.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi ako sam ja ovoliko nestrpljiv mogu misliti, šta je sa reprezentativcima. Da li oni provode noći budni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sta ti je mislis da je njima stalo ? Yebe se Dzeki za repku bolan, on dosao ovdje onako reda radi da odigra, dobiva kesh tamo u Vflu, i Spahic se snasao u Francuskoj boli ga neka stvar za repku ccc, a ti mislis da oni ne spavaju, jesi naivan ...el-fighter je napisao/la:Ljudi ako sam ja ovoliko nestrpljiv mogu misliti, šta je sa reprezentativcima. Da li oni provode noći budni.
PS: Shala mala
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj da nisi napisao sala mala.... Vec sam se spremao da te kudim.
Ma normalno je da je njima stalo da nase repke. Svjesni su oni kako bi razveselili ovaj nas jad u nasoj drzavi, kao i nas narod!!!!! Zato momci ginu na terenu.
Ma normalno je da je njima stalo da nase repke. Svjesni su oni kako bi razveselili ovaj nas jad u nasoj drzavi, kao i nas narod!!!!! Zato momci ginu na terenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kad se sjetim samo Spahica pod kakvim je sve uslovima igrao, a bogami i ostalih, stvarno im svaka castomerbavarac je napisao/la:Joj da nisi napisao sala mala.... Vec sam se spremao da te kudim.![]()
![]()
![]()
![]()
- el-fighter
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Sta ti je mislis da je njima stalo ? Yebe se Dzeki za repku bolan, on dosao ovdje onako reda radi da odigra, dobiva kesh tamo u Vflu, i Spahic se snasao u Francuskoj boli ga neka stvar za repku ccc, a ti mislis da oni ne spavaju, jesi naivan ...el-fighter je napisao/la:Ljudi ako sam ja ovoliko nestrpljiv mogu misliti, šta je sa reprezentativcima. Da li oni provode noći budni.
PS: Shala mala. Lavovi nashi, heroji nacije, svi smo uz vas, donesite nam "Afriku".
Joj da nisi napisao da je šala, tražio bih odmah ban za tebe. Ma naši lavovi će igrati i sa polomljenim nogama za BiH. Sjetite se samo Spahića i njegovih utakmica koje je odigrao za repku pod blokadom.
Velež do groba života mi moga
@el-fighter - A zar si sumnjao u moju odanost lavovima ? 
ja sam iz slovenije ....i chuo sam neke njegove izjave jer su i slovenci bili u strahu poshto je presho u newcastle....mislim da neche se odrechi slov. dresa...iako bi i ja to volio....jednostavno momak je tu rodjen....ishao je ekonomsku srednju shkolu...eto toliko....
gluposti su te stvari oko vukchicha....al ko zna nadajmo se......inache nj. je zheljela i aston vila i evrton kupi a bio je u igri i juventus...i josh neki kljubovi....on je htjeo u englesku...a newcastle mu placha shkolu ...tam zhivi sa ocem
gluposti su te stvari oko vukchicha....al ko zna nadajmo se......inache nj. je zheljela i aston vila i evrton kupi a bio je u igri i juventus...i josh neki kljubovi....on je htjeo u englesku...a newcastle mu placha shkolu ...tam zhivi sa ocem
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Dobro ljudi predstavljaju državu, ali mislim da ipak mirno spavaju kada zna većina da je osigrana čitav život u vezi para. Srećom pare nisu sve . Kako god, očekujem da igraju na pobjedu i to velikom razlikom, da se Turska prepadne. Nadam se da neće ono 0:2 , pa Ćiro kao odmara neke za Tursku, pa treba ići na demoliranje svakoga protivnika , da se zna ko su Bosanci i Hercegovci. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Posto nisam mogao naci temu mlade repke, ovdje cu da najavim danasnju utakmicu, ako to nije neko prije mene uradio. U 17 00 h mlada nogometna reprezentacija igra prvi mec kvalifikacija protiv Luxembourga. U ovom susretu smo apsolutni favoriti. Ocekujem dobru igru i ABD pobjedu. Prijenos utakmice na BHT!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fakat nema teme.Dajte ljudi otvarajte temu za mladu repku.btw Sretno danas! 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, johntravolta123, Micron i 30 gostiju.