FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
E majku mu sto mi je neka muka,ne zbog poraza (ni prvi ni zadnji) nego sto smo ispali levati. Pa majka mu stara, 3 gola primit... Pa to ni Cagliari ne bi uspio. Potrefi se jednom da fale 2 stopera i od jedne Atalante primis tricu.
To definitivno nije odlika ozbiljnih ekipa.
Za onog Silvestrea bas ne znam sta da kazem. Onu gresku kod prvog gola ni ja ne bih napravio,al eto,desava se svima da pogrijese. Ostatak utakmice je covjek odigrao pristojno,ukljucujuci i "penal" (apsolutno cist start) ali je ocigledno da on uopste nema postavljanje. Valjda ga tome neko nauci. Zato je onaj mali brzi padavicar iz Atalente i osjetio da moze prolazit kad ovaj nema sigurnost u sebe.
Drugi mi je ono Japance. Ono definitivno ne zna igrati odbranu.
A slag na torti mi je Alvarez. U njega sam sve vise razocaran. Izgleda mi kao jedan od najvecih potencijala na svijetu,al nikako da uhvati neki kontinuitet. Danas ko da se gljiva ludara najeo prije tekme.
Fakat nisam nezadovoljan igrom veceras,al me u medjumozak hebe ta neka neozbiljnost,ne znam kako bih je nazvao. Heeeej,primit tricu od Atalante...
To definitivno nije odlika ozbiljnih ekipa.
Za onog Silvestrea bas ne znam sta da kazem. Onu gresku kod prvog gola ni ja ne bih napravio,al eto,desava se svima da pogrijese. Ostatak utakmice je covjek odigrao pristojno,ukljucujuci i "penal" (apsolutno cist start) ali je ocigledno da on uopste nema postavljanje. Valjda ga tome neko nauci. Zato je onaj mali brzi padavicar iz Atalente i osjetio da moze prolazit kad ovaj nema sigurnost u sebe.
Drugi mi je ono Japance. Ono definitivno ne zna igrati odbranu.
A slag na torti mi je Alvarez. U njega sam sve vise razocaran. Izgleda mi kao jedan od najvecih potencijala na svijetu,al nikako da uhvati neki kontinuitet. Danas ko da se gljiva ludara najeo prije tekme.
Fakat nisam nezadovoljan igrom veceras,al me u medjumozak hebe ta neka neozbiljnost,ne znam kako bih je nazvao. Heeeej,primit tricu od Atalante...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
" onclick="window.open(this.href);return false;
A stvarno ne bi da nekog povrjedim ili nesto slicno, ali Juventusovi navijaci (koji spamaju) klasican primjer balkanske (ne)kulture
A stvarno ne bi da nekog povrjedim ili nesto slicno, ali Juventusovi navijaci (koji spamaju) klasican primjer balkanske (ne)kulture
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Start čist ko suza ovo penala nije vidjelo a ko kaže suprotno uz dužno poštovanje izvolite http://www2.ghetaldus.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ne čudi bit će ovoga još ako Inter bude blizu Juve-a na tabeli.
Ovo ne čudi bit će ovoga još ako Inter bude blizu Juve-a na tabeli.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 12 nov 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vrlo teska je odluka bila..ali i prosle sezone ako Interov igrac nekog obori u kaznenom to je bilo odmah svirano !
Sto se tice same tekme Palacio podbacio kakve zicere je fulao...a nekako je se sredina raspala prelako su dolazili ovi do nase gola ..niko da ih omete.
Sto se tice same tekme Palacio podbacio kakve zicere je fulao...a nekako je se sredina raspala prelako su dolazili ovi do nase gola ..niko da ih omete.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ljudi su nas hvatali na kontre gdje smo ispadali,Silvestre je krivac za sva 3 gola,nemojte govoriti da nije penal kada jeste,on lijevom nogom pravi prekrsaj,ne zna se postaviti,ima neke cudne ispade,istrcava,kad ga neko prevede gura se,udara,kada trci gazi citavim stopalom i trljav je,ne zna hodati pošteno da kažem,to je odlika jako slabog igraca koji nas je zapamtite dobro KOŠTAO POBJEDE VECERAS!
Guarin jako dobar,malo previse nekad razmislja i izgubi bezveze loptu nabijajuci kroz covjeka,Milito pošteno lopte nije dotakao.
Imamo malo šuteva sa distance i problem je kad igramo protiv ekipa koje se brane,nemamo neke baš sjajne ideje,ali ja vjerujem da je igrao Ranko i Samuel da bi uzeli čista 3 boda,pogledajte malo bolje snimak i pratite Silvestrea.
Slijedeca protiv Cagliarija,vise bi volio da se Samuel prvi vrati,on raznosi napadace i igra za 10,ali izgleda da se prvi vraca Ranko što i nije tako loše jer momak igra dobru sezonu.
Guarin jako dobar,malo previse nekad razmislja i izgubi bezveze loptu nabijajuci kroz covjeka,Milito pošteno lopte nije dotakao.
Imamo malo šuteva sa distance i problem je kad igramo protiv ekipa koje se brane,nemamo neke baš sjajne ideje,ali ja vjerujem da je igrao Ranko i Samuel da bi uzeli čista 3 boda,pogledajte malo bolje snimak i pratite Silvestrea.
Slijedeca protiv Cagliarija,vise bi volio da se Samuel prvi vrati,on raznosi napadace i igra za 10,ali izgleda da se prvi vraca Ranko što i nije tako loše jer momak igra dobru sezonu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Pretpostavljam da mi sad ovde trebamo s tobom diskutovat jel bio penal il nije...IlCapitano je napisao/la:Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
Nas dvojica ocito razlicito poimamo fudbalsku igru,a i Inter kao klub. Ti, pretpostavljam, smatras da pri startu u 16-ercu odbrambeni ne smije dotaci protivnickog,bez obzira da li je izbio loptu ili ne. Bas u vasem stilu,ali samo kada su u pitanju drugi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Da se i ja ubacimneroazzuro je napisao/la:Pretpostavljam da mi sad ovde trebamo s tobom diskutovat jel bio penal il nije...IlCapitano je napisao/la:Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
Nas dvojica ocito razlicito poimamo fudbalsku igru,a i Inter kao klub. Ti, pretpostavljam, smatras da pri startu u 16-ercu odbrambeni ne smije dotaci protivnickog,bez obzira da li je izbio loptu ili ne. Bas u vasem stilu,ali samo kada su u pitanju drugi.
Da se odma slozimo sa jednim,a to je da od Panja desna noga ne pravi faul,lijeva noga pravi kontakt i onde bi 90% sudija sviralo penal,ja molim Boga i Stramu da Silvestre vise ne zaigra,nek dize iz ambulante Samuela na jednoj nozi al on je bedem za ovog Panja.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji poraz u Bergamu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ocekivao sam pobijedu Atalante i bio sam upravu sa ocekivanjima.Ljudi su u sjajnoj formi, kad mogu dobit Napoli mogu i vas, sto se potvrdilo na kraju.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nista ljudi poraz ni prvi ni zadnji,i pored poraza nije mi toliko lose to izgledalo...
Mislim da je Strama pogrijesio sto nije Cambija gurnuo pozadi kao osiguraca,jer mi imamo veliki problem godinama kod postavljanja kontri i polukontri protivnika,a narocito kad nam fale dva stopera...
Atalanta nije bezazlen protivnik i trebalo se malo opreznije i defanzivnije uci u utakmicu,jer i pored odlicne forme napadackog trojca problem je kad gubimo sto nemamo vise napadackih opcija na klupi i ovo je po meni prva utakmica ove sezone gdje se nije islo na prilagodjavanje protivniku i da ga kaznimo iz njegovih greski vec se islo sa najjacim raspolozivim i kad su kola krenula niz brdo ostalo smo zateceni...
Lako je poslije bitke pravit se junak,ali treba nastavit gledat samo utakmicu po utakmicu i pripremat ekipu spram protivnika,narocito na ovakvim gostovanjima,gdje kad domacin povede vrlo tesko se dolazi do bodova,ali uvjeren sam da ova ekipa ce da izbori LP a za nesto vise odlucivat ce upravo ovakvi mecevi...
Per me c'è solo l'Inter...
Mislim da je Strama pogrijesio sto nije Cambija gurnuo pozadi kao osiguraca,jer mi imamo veliki problem godinama kod postavljanja kontri i polukontri protivnika,a narocito kad nam fale dva stopera...
Atalanta nije bezazlen protivnik i trebalo se malo opreznije i defanzivnije uci u utakmicu,jer i pored odlicne forme napadackog trojca problem je kad gubimo sto nemamo vise napadackih opcija na klupi i ovo je po meni prva utakmica ove sezone gdje se nije islo na prilagodjavanje protivniku i da ga kaznimo iz njegovih greski vec se islo sa najjacim raspolozivim i kad su kola krenula niz brdo ostalo smo zateceni...
Lako je poslije bitke pravit se junak,ali treba nastavit gledat samo utakmicu po utakmicu i pripremat ekipu spram protivnika,narocito na ovakvim gostovanjima,gdje kad domacin povede vrlo tesko se dolazi do bodova,ali uvjeren sam da ova ekipa ce da izbori LP a za nesto vise odlucivat ce upravo ovakvi mecevi...
Per me c'è solo l'Inter...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
ma poraz je moro doc kad tad..nije mi muka zbog poraza koliko zbog silvestrea, covjek veze nema..i ja mislim da je greska sto nije cambi igro u odbrani..
guarin nas je sinoc guro i da njeg nije bilo ne bi mi ni dali gola..ovaj nas poraz samo moze opametit da se i dalje radi punom parom i da nema opustanja..i dalje smo na drugom mjestu i to je najbitnije
guarin nas je sinoc guro i da njeg nije bilo ne bi mi ni dali gola..ovaj nas poraz samo moze opametit da se i dalje radi punom parom i da nema opustanja..i dalje smo na drugom mjestu i to je najbitnije
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Samo treba dati Guarinu slobodu da sto vise suta. Nek opali 5, jedna ce uci 100%. Njemu ionako nije bitna udaljenost.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
On je prije suto jos vise,u zadnje vrijeme suta slabije ali slazem se da mu treba dati 5,6 lopti po mecu da opali,jedna ce uletit garantujemPuma je napisao/la:Samo treba dati Guarinu slobodu da sto vise suta. Nek opali 5, jedna ce uci 100%. Njemu ionako nije bitna udaljenost.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nova ozljeda.Ode nam i Guarin.
A u pm vise
15-20 dana odsustva. Pa stvarno dobro i guramo koliko nas povrede ubijaju.
15-20 dana odsustva. Pa stvarno dobro i guramo koliko nas povrede ubijaju.
Call the coroner!
Ipak će se lakše na spavanje.SKY javlja da se od sjutra na treningu prikljucuje Coutinho a da ce za utakmicu protiv Caljarija biti spreman i Ranochia.
Stvarno ne znam sta se događa sa igracima, ovo je previse povreda,jel oni sutaju kamenja na treningu? Netriba zaboravit da su nas ozljede pratile i protekle 2 sezone i jedva smo krpili momcad.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Po meni je bio penal i silvestre ne treba nikad vise da poigra za inter nije odigrao puno al ovo sto je pokazao je katastrofa
Cim neko udje u formu odmah se ozlijedi i to i jest najveci problem, j.ebo te igrac ako je on konstantno ozlijedjen kao u interovom slucaju sto je za snajdera, pa on je i prosle sezone vise proveo kod kuce nego sto je igrao zato ga i treba pod hitno prodat
Jos samo treba da se ozlijedi i ovaj napadacki trio i to je to. Jedina dobra vijest je sto se ranochia najverovatnije vraca protiv cagliaria
Cim neko udje u formu odmah se ozlijedi i to i jest najveci problem, j.ebo te igrac ako je on konstantno ozlijedjen kao u interovom slucaju sto je za snajdera, pa on je i prosle sezone vise proveo kod kuce nego sto je igrao zato ga i treba pod hitno prodat
Jos samo treba da se ozlijedi i ovaj napadacki trio i to je to. Jedina dobra vijest je sto se ranochia najverovatnije vraca protiv cagliaria
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.