FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 dec 2010, 11:44

Prvo da napišem ovo što već jako dugo vremena želim da napišem a nije bilo prilike.

Situacija u ligi nije dobra, igramo promjenjivo i zaostajemo 17 bodova za Dortmundom!Nisam rekao ništa novo, ali kako me veseli ovo što ću sada napisati!!!

Prije nekoliko godina kada smo bili ovako loši, mislim na sezone 2004, 2007,2009, svi su nas smatrali samo klubom kojemu je ostalo ime. Ništa više.

Mnogi su se podsmjehivali, od uglednih stručnjaka, do običnih navijača. Kako se samo sjećam dok su moji prijatelji govorili kako je bayern slab, loš, loše ovo ono......bla bla bla.......

Hmm....Priznam, ni meni nije bilo ugodno slušati sve te uvrede. Trebalo je pretrpiti sve uvrede. Ali danas je konačno druga situacija. Nema više tih uvreda. Svi shvaćaju da Bayern više nije samo prosjek, mnogi se čak i usudiju reći da je Bayern jedan od glavnih kandidata za naslov u LP a ja doslovno uživam u tim izjavama tako velikih nogometnih stručnjaka. A teško je zamisliti da to netko kaže u trenutku dok u ligi nemamo realne šanse za naslov!!!!!!!

Nadalje, kako su me samo zezali prijatelji da ćemo dobit 5 komada od manu-a prošle sezone, da je bayern čisti prosjek i tako dalje. A nastavak priče je dobro poznat.

Ali eto, vremena se mjenjaju. U našem klubu, definitivno nabolje, bar po mojem mišljenju.

I ti ljudi sada znaju da nije dobro podcjenjivati protivnika, ne podcjenjuju se ni sunderland, west bromwich ni blackburn. A kamoli tek jedan velik klub.

Nitko više ne priča da je Bayern čisti prosjek. Od mojih najbližih prijatelja do uglednih stručnjaka. Svi znaju da bi takvo podcjenjivanje bilo dvosjekli mač. A ja uživam u ovoj situaciji.

Što želim ovime reći je jasno.

Nakon onako uspješnih godina, od 1996-2001, moralo je doći razdoblje u kojem nećemo biti tako dobri. Naravno, moglo se je to razdoblje izbjeći boljom transfer politikom ili većim povjerenjem u postojeći kadar iz 2001 ali nema veze.Sve u svemu, bila je to generacija koja je sve osvojila i trebalo je dugo čekati takvu generaciju.

Nova generacija je ovdje. Ja u nju vjerujem i znam da imaju velike šanse da osvoje LP. Uz određena pojačanja na ljeto, očekujem borbu za naslov 2012,2013,2014,2015 kada će mnogi igrači imati već dosta godina.

Zašto ne vjerujem da možemo ove godine daleko u LP? Pa razlog je jednostavan, mislim da smo dosta potrošeni, mentalno i fizički, bez pravih osvježenja na zimu nećemo biti u stanju takvi gurati na 2 fronta. Bit ću presretan ako dođemo do polufinala.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 dec 2010, 13:03

@Geronimo, moje mišljenje ako želimo dovesti lijevog beka onda neka to bude tek na ljeto i nek se zove F. Coentrao. :D :D :D

A ako već forsiraju dolazak beka, ne bih se bunio da to bude Leighton Baines. :D :D :D

Samo da Domenico Criscito ne dođe.

@torrenteS, šta reći majsotre. Slažem sa sa oba posta, pa jedno 99%. :D

Što se tiče Bayernovih transfera.

Ma tu je sve jasno. Tu se naš klub razlikuje od ostalih. Evo, jedino Barcelona može da se usporedi sa transfer politikom našeg kluba.
Nije sve u lovi. Ova dva kluba će naprije probati proizvesti svoje igrače pa tek onda dovesti zvijezde. I to je ogromna razlika između ta 2 kluba i ostalih svjetskih klubova.

I još nešto, oba će kluba prije dovesti najbolje igrače iz svoje lige pa tek onda probati dovesti igrače kao Ronaldo, Rivaldo, Ronie, s jedne strane a s druge Ribery, Robben, Roy Makaay.

Znači, domaći igrači plus nekolicina inozemnih. Ovakvu politiku ja najviše cijenim i poštujem.

A što se tiče ogromnih transfera i dovođenja top zvijezda. E ovdje je priča nešto zamršenija, Bayern može dati pare za Bale-a. Znači on tih 40-50 milijuna može iskrcati. To nije problem. Ali problem nastaje u igraču. Pitanje je da li on želi preći u Bayern ili u Manchester. Znači to je od igrača do igrača. Isto kao nistelrooy. On nije 2x želio u Bayern.
Bayern da je želio neke druge zvijezde mogao ih je dobit bez brige ( Sneijder, Robinho, Aguero ) samo neki od primjera.

Samo u jednom se ne slažem s tobom @torrenteS. Ja sam za Neuera. :D :D :D

Meni osobno je uvijek zanimljivo pročitati ovakav post, bilo od tvoje strane,totem-ove, ili bilo kojeg drugog forumaša. Što je više takvih postova to je raji zanimljivije.

Današnja tekma, Ribery Muller 2 Kroos i Altintop. Današnji strijelci.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 11 dec 2010, 13:28

Evo mene u poznatoj formi:
*današnja utakmica će biti 50 po redu za LvG u Bundesligi (da i ovaj jubilej proslavimo pobjedom)
* Schalke nam je nanio 4. poraz u BL-u. Toliko poraza smo ukupno imali prošle sezone
* kod kuće smo nanizali 4 pobjede i postigli 14 golova. Super Mario je postigao 7
* Loša strana je da smo primili golove na 5 od zadnjih 6 utakmica kod kuće
* do sada smo skupili 23 boda u 15 kola i to je najmanje što smo skupili od sezone 91/92
* do sad smo odigrali protiv St. Paulija kod kuće 7 utakmica i pobijedili smo 5 puta,a jedini poraz se dogodio u martu '91.(1:0)
* ako gledamo St. Pauli, do sad su postigli samo 6 golova,ali osvojili 9 bodova (više od nas),a zadnju pobjedu u gostima su ostvarili u oktobru protiv Hanovera. Inače,postigli su najmanje golova ukupno od svih ekipa (16)
* a sad malo o BVB-u. Postavili su rekord BL-a sa osvojenih 40 bodova u 15 kola
* već 2. put imaju niz od 6 pobjeda
* nikom nije uspjelo pobjeći 10 bodova od drugoplasiranog u 15.kolu osim njima
Sent from my Philips Smart TV.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2010, 14:18

Pominje se da ce Schweini u MUTD:

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -move-for-

To bi dosta pogodilo BM, jer je on najbolji box-to-box srednjak na svetu, ali izgleda da ga Bundesliga vise ne zanima.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 dec 2010, 14:38

Koja hrpa govana je ovaj clanak. :lol: Cuj ekskluzivno... :mrgreen: Nigdje nikakvog citata niti bilo kakvog pouzdanog izvora. Sad kad je Goal objavio ovu vijest, mogu slobodno reci da su kletvu bacili na ovaj transfer. :evil:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 dec 2010, 14:46

sta ste svi protiv criscita...covjek zna barem dobro centrirat i opalit loptu, tako da ja kad sam ga gledao u nekim utakmicama serie A covjek nije bio tako los...sasvim solidan.....

bayernova uprava se definitivno odlucila da zeli dovest neuera kao buttovog nasljednika...to je definitivna odluka...e sad dal ce pocet pregovore odmah ili ce sacekat jos jednu sezonu to jos nije poznato...al po malo su neke stvari procurile vec da neuer zeli u bayern i da bi mogao stici mozda vec naredne sezone
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 dec 2010, 14:48

Hm, bayern može dati 40 do 50 miljona eura za igrača? Ne bi reko baš...Ne vidite vi neke druge stvari..Bayernu se takav transfer nemre samo tako isplatiti ako se svake godine oće završiti u plusu. Druga je stvar ako mi od transfera dobijemo 50 milja pa onda iste uložimo..Samo tako dat 40-50 milja za Baleta ili Torresa, to BAyern baš i nemože a da sve bude 5 ;) Problem nije samo u odšteti već i u plači samog igrača, jer da bi Bayern dao torresu plaću ona bi bili brutalno velika za Njemačke prilike i sigurno bi bio najplačeniji igrač bayerna. u tom trenutku dolazi malo do problema sa onim zvijezdama koje zarađuju manje...Bayern sigurno sada ima 40-50 milja za transfer ili bolje rečeno to može dati na ljeto, ali da za to može dovesti samo jednog igrača? To nevjerujem sve dok nevidim.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2010, 14:49

Da sam ja navijac Bayerna, bio bih protiv dovodjenja Criscita. Decka je lako probijati:

[youtube][/youtube]

A mnogo je bolji u napadu, nego u odbrani.

Klare

Post Postao/la Klare » 11 dec 2010, 15:26

Kakv Neuer, kada imamo Krafta. Zašto bacati pare na bespotrebna pojačanja. :?:
Lijevi bek je potreban, ali ga ja ne vidim u Criscitu. Pa već imamo Pranjića. U defanzivi loš, u ofanzivi odličan. Zašto davati nekih 30-35 miliona za ova 2 igrača. To su uzalud bačene pare.
Heitinga nije dobar igrač, dosta onizak za stopera, puno prekršaja pravi, puno kartona dobiva, lično meni se nimalo ne sviđa.
Tremoulinas :?:
Baines bi od svih pobrojanih nekako najbolje došao, naravno ako je cijena prihvatljiva.
Dosta ovih gluposti. Da se okrenem današnjem protivniku. :arrow: Očekujem jednu laganu utakmicu, jedno 3 komada najmanje u njihovoj mreži. :twisted:
Zašto torente S :?: :arrow: Mal, podebeo sa stomakom, proćelav...Dobar čovjek, ali zayeban...Je li to to? :?
Eto samo pogađam, ali nemoj se ljutiti. :|

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 dec 2010, 15:30

Butt---Contento-Tymo-Breno-Lahm---Kroos-MvB--Ribery-Schweini-Hame---Muller

Ocekivan sastav, Kroos ponovo na zadnjem veznom, a Bastian 10-ka. :roll:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 dec 2010, 15:32

Pocelo je
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 15:38

hajmo link za stream momci :D

@dr.adnan ,fala :D

EDIT:
http://www.vipcanals.org/ch3.html
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 15:53

moze neko objasniti kakav je gol bio?
do sam otisao po cips,pade gol :cry:
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 11 dec 2010, 16:29, ukupno mijenjano 2 puta.
#miasanmia

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 dec 2010, 16:19

schweinsteiger je napisao/la:moze neko objasniti kakav je gol bio?
do sam otisao po cips,pade gol :cry:
Strasan gol,fina akcija Swajnija i Altiontopa i onda ovaj drugi raspotegno sa jedno 20 metara u neodbranjiv dio gola:)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 dec 2010, 16:20

iako vodimo 1:0, više mi se sviđa igra od ST. paulija nego naša. Ma daj razbacani smo po terenu, previše grešaka i krivih dodavanja :evil: Do prije gola već sam si mislil da će nam ga oni trpnut i onda se izdigne hamitŠROT...

Al fakat ne žikim ovu spiku sa Švajnijem i Kroosom.. :evil: :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 dec 2010, 16:24

anton 1983 je napisao/la:iako vodimo 1:0, više mi se sviđa igra od ST. paulija nego naša. Ma daj razbacani smo po terenu, previše grešaka i krivih dodavanja :evil: Do prije gola već sam si mislil da će nam ga oni trpnut i onda se izdigne hamitŠROT...

Al fakat ne žikim ovu spiku sa Švajnijem i Kroosom.. :evil: :evil:
Daj ba i ti ga znas pretjrivati doboga,pa vidis da nas ubise,nedopustaju da se neka akcija i napravi jer 2 dodavanja i treci je na zemlji,ja neznam koju ti utakmicu gledas,sve u svemu odlicno poluvrijeme,Muller nemoze igrati sam kao napadac sad se vidi ali igra nije losa da nas ne krse ovoliko i da se ne prekida utakmica svako 5 min...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 dec 2010, 16:29

van gall je napisao/la: Daj ba i ti ga znas pretjrivati doboga,pa vidis da nas ubise,nedopustaju da se neka akcija i napravi jer 2 dodavanja i treci je na zemlji,ja neznam koju ti utakmicu gledas,sve u svemu odlicno poluvrijeme,Muller nemoze igrati sam kao napadac sad se vidi ali igra nije losa da nas ne krse ovoliko i da se ne prekida utakmica svako 5 min...
Gledam utakmicu Bayern - St. Pauli.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 16:33

Prvo poluvrijeme smo sjajno odigrali.Igramo smireno,bez nekih grubih prekrsaja,ustvari samo smo 3 preksraja napravili i ni jedan nije bio "strasan",dok su igraci st.paulia napravili 17,jedan je rezultirao zutim.Posjed je nanasoj strani 62-38.Mullera kao da i nema na terenu,dobio je 2 dobre lopte,ali jednom je bio u ofsajdu,a drugi put katastrofalan prijem lopte.Schweini pokusava nekim solažama.Lahm,Breno,Tymoschuk i Contento sjajni.St.Pauli imao 2 ozbiljnija suta,prvi je bio volej Ebbersa,nije bila nicija greska (ja mislim da ga je Kroos pokrivao),ali Ebbers se vratio korak unazad i dosla mu lopta,srecom nista ozbiljno mada je mogao pogoditi bio je nekih 12 metara od gola.Druga prilika je isto Ebbersova,puca izvan kaznenog prostora,Butt nije morao intervenisati.Kroos prava radilica na terenu,svaka cast.Altintop je nesto na pocetku kao radio na toj desnoj strani,ali kako je pao gol igraci su se opustili.Ribery vidiljivo izvan forme,a i Contento mu ne pruza toliko podrske,skoncentrisan je uglavnom na defanzivne zadatke.Motivacija ni blizu onoj protiv Basela i nadam se da nam se nece desiti sto nam se desavalo u prethodnim bundesligaskim utakmicama,pad igre u drugom poluvremenu.

anton 1983 je napisao/la:iako vodimo 1:0, više mi se sviđa igra od ST. paulija nego naša. Ma daj razbacani smo po terenu, previše grešaka i krivih dodavanja :evil: Do prije gola već sam si mislil da će nam ga oni trpnut i onda se izdigne hamitŠROT...
Prije nego sto smo dali gol,igrali smo dosta bolje nego poslije i oni nisu imali ni jedne prilike do tada,ne znam kako si zakljucio da bi nam mogli dati.Samo da nam se ne desi pad koncentracije u drugom i bit ce 2,3-0 :)

van gall je napisao/la: Daj ba i ti ga znas pretjrivati doboga,pa vidis da nas ubise,nedopustaju da se neka akcija i napravi jer 2 dodavanja i treci je na zemlji,ja neznam koju ti utakmicu gledas,sve u svemu odlicno poluvrijeme,Muller nemoze igrati sam kao napadac sad se vidi ali igra nije losa da nas ne krse ovoliko i da se ne prekida utakmica svako 5 min...
Slazem se,ne daju nam da sastavimo akciju kako treba,dovoljno govori da su do sad napravili 17 prekrsaja,a mi samo 3.I Muller definitivno nije klasicni napadac,fali mu Gomez ili Klose ili Olic da odvlace za sobom igrace,pa da on dobije malo prostora.
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 16:58

Penal za Bayern,nakon sjajnog proigravanja Mullera od strane Kroosa sa ivice sesnaesterca,Muller da je sutne,golman St.Paulia u skoku ga obara nogom i dobiva crveni.
Lahm ce pucati,drzimo fige :)

Takodje nesto se desilo van Bommelu i krvari mu koljeno,ali moze igrat,"zakrpali" su ga.
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 dec 2010, 17:00

schweinsteiger je napisao/la:Penal za Bayern,nakon sjajnog proigravanja Mullera od strane Kroosa sa ivice sesnaesterca,Muller da je sutne,golman St.Paulia u skoku ga obara nogom i dobiva crveni.
Lahm ce pucati,drzimo fige :)

Takodje nesto se desilo van Bommelu i krvari mu koljeno,ali moze igrat,"zakrpali" su ga.
GOOOOOLČINAAAA :D :D :D :D :D :D
-ne bi je golman odbranio ni da se bacio u pravu stranu.

(Robben na tribinama s bebom gleda utakmicu :) )

EDIT: St.Pauli odma imao sansu za 2:1,ali nekako smo je izbacili iz kaznenog,pa prodor Riberya na lijevoj i sut i korner,onda bio cist penal opet za nas,ali sudija nije nista svirao.St.Pauli odma krece prema golu,a van Bommel pravi jedan pametan prekrsaj da se Bayern sabere i sada opet polako balans na terenu.

Kroos pruzio Riberyu loptu na lijevu,ovaj pretrcao jednog igraca,prevario golmana i gol.Svaka cast :D
Moglo bi biti i 4:0,jer se prilike redaju :D

-u 86. minuti Altintop ubacuje iz kornera i Schweini pogadja stativu glavom.

Dominirali smo utakmicom.Nakon treceg gola st.pauli se predao i imali smo jos 2-3 sanse za 4:0,nazalost nista.Uprava ce pogrijesiti ako ne produzi van Bommelu ugovor,treba nam ovakav tip igraca,a van Bommela cemo tesko zamijeniti.Kako sam ja shvatio,Schweini pokusava da se proda,pa izvodi neke solaže po terenu i bio je sebican u 2 situacije.Drago mi je zbog Riberyevog samopouzdanja sto je postigao gol.
Sada smo 5. na tabeli,s gol razlikom 26-17 i 26 bodova.Freiburg ima 24 boda i utakmicu manje.Leverkusen nam je pobjedom nad hamburgom od 2-4,pobjegao na 32 boda,odnosno 6 bodova prednosti.
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 11 dec 2010, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []