Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 25 jul 2011, 19:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
Bolje i to nego umrijeti prije nego docekam da moj klub prestigne Sunderland po broju titula..

Malo akcija Arsenalovih akcija..

a evo malo i najboljih golova..

Kakve smo velicine imali u timu. Strahota. Strahoda. Dixon, Pires, Frediee meni najdrazi, Henry, Bergkamp, da ne nabrajam dalje...

NEMAMO IGRACE ZA TITULE !!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 20:40

Mene zanima zasto je tako ponizavajuce imati manje titula od Sundrlenda,posto vidim da se to ovde cesto istice?

Da se razumemo voleo sam da gledam Arsenal u vreme Bergkampa,Henry-a i ekipe tako da ne spadam u grupu onih koji iz nekog razloga ne vole Arsenal.

Nadam se da cu dobiti odgovarajuci odgovor.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 25 jul 2011, 20:41

Frantisek Planicka je napisao/la:Mene zanima zasto je tako ponizavajuce imati manje titula od Sundrlenda,posto vidim da se to ovde cesto istice?
zato sto taj neko dodje i prica o titulama 3 najtrofejnijem klubu Engleske,a oni ispod sandrlenda po titulama i eto
Rođen s tobom da budem

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jul 2011, 21:45

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:Mene zanima zasto je tako ponizavajuce imati manje titula od Sundrlenda,posto vidim da se to ovde cesto istice?
zato sto taj neko dodje i prica o titulama 3 najtrofejnijem klubu Engleske,a oni ispod sandrlenda po titulama i eto
I zato sto kazu : '' Šta uradi navijač Arsenala kada Arsenal osvoji neki trofej ?
- Ugasi kompjuter. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ili PlayStation.'' a oni imaju 4 titule, to ono isto kad cityevi cskaovim napisu ne mozes kupiti sve sa novcem, a ovi njima historija se ne moze kupiti :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 jul 2011, 22:06

Amy Winehouse's flat.
The only place in London with more dust on the shelves than Arsenal's trophy room. :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jul 2011, 22:11

Odlazi Eboue. :o

To se ne smije desit. :( Navodno je Arsenal prihvatio ponudu za njega od Galatasaraya. :(

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jul 2011, 22:13

Bosco je napisao/la:Odlazi Eboue. :o

To se ne smije desit. :( Navodno je Arsenal prihvatio ponudu za njega od Galatasaraya. :(

Arsenal export import.Wenger zastupnik za cijelu evropu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 22:14

Bosco je napisao/la:Odlazi Eboue. :o

Biće da je zato dov'o Jenkinsona. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 jul 2011, 22:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jooj, ovo sam tek sad vidio, koja komedija. :lol: :lol: :lol:

Konkurirat ce za najljepsi autogol ikad.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jul 2011, 22:17

Yebo mu Jenkinson glavu njegovu. Ne znam gdje će mu duša ako proda Ebouea.

@Džoni
Taj gol nema šanse u poređenju sa ovim. :D
[youtube][/youtube]

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jul 2011, 22:18

Ovdje je i Sceszny krvi jer je izletio previse a nije bilo potrebe.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 25 jul 2011, 22:19

Vjeruj mi da sam se bas tog gola sjetio, al ovo je umjetnost bila. Ma ne zna se koji je bolji. :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 jul 2011, 22:19

Megamon je napisao/la:Ovdje je i Sceszny krvi jer je izletio previse a nije bilo potrebe.
Nije bilo potrebe da se "onako" izbija lopta.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 25 jul 2011, 22:20

Arnelinho je napisao/la: Biće da je zato dov'o Jenkinsona. :D
Razumijem redukciju radnih glagolskih pridjeva jer se naviklo tako izgovarati u stvarno životu ali daj mi prikane reci jesi li ikad tako izgovorio boldano ? Odvalio sam na ovo . :mrgreen:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 22:27

Sir Matt je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Biće da je zato dov'o Jenkinsona. :D
Razumijem redukciju radnih glagolskih pridjeva jer se naviklo tako izgovarati u stvarno životu ali daj mi prikane reci jesi li ikad tako izgovorio ovo boldano ? Odvalio sam na ovo . :mrgreen:
Doveo? Dov'o?
Ja ne stavljam apostrofe samo tam gdje ja ne izgovaram poluglasnike ili vokale, nego na svako mjesto za kog znam da se u nekom BH dijalektu tako izgovara.Sladje mi. :mrgreen:

Da, jesam, čuo sam takvu riječ milion puta-dovEo.

Ne znam odakle si, al' u TK se je ta riječ u priličnoj upotrebi. :D

Inače ne izgovaram tako, jer sam izgubio svaku vezu sa slengom i arhaizmima, pa ono što znam je onaj kulltiviran jezik, sa kim se mogu u gradu svakom obratiti.Razlog je što u svakodnevnici pričam jezik vrlo sličan Bosanskom. Npr. Kod mene, odakle ja dolazim ,pojedinci kažu iĐi, al' ta riječ men' ne može nikako sjest na jezik, jer se osjećam neugodno. :D Eto,iskreno...

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 22:30

@ AllGunsBlazing

Prvo to sto neko ima dve ili tri titule ne znaci da nema istoriju.
Svi klubovi koji spadaju u tu kategoriju(Tottenham,Manchester City,Wolverhampton,Leeds United,Derby County...) zasluzuju maksimalno postovanje i svakako da zasluzuju da se nazivaju velikim klubovima i institucijama.
Da bi se neki klub nazvao institucijom potrebno je da je taj klub tokom svoje istorije imao velike igrace,velike trenere,veliku popularnost i naravno znacajne rezultate u odredjenim periodima svoje istorije i to sve imaju gore navedeni klubovi.
Pa West Ham nikad nije bio prvi,i bez obzira na to on je od velikog znacaja za Engleski fudbal(njihova popularnost dovoljno govori o njima) i niko nema pravo da ih omalovazava.
Pa Sheffield W. dugo nije igrao u najvisem rangu i sad samo zbog toga trebamo da ih nazovemo malim klubom?
A oni su pre vise od jednog veka znali da igraju pred vise od 100.000 gledalaca sto je nedodirljiva cifra za danasnje najpopularnije timove.
I ono sto je jos bitnije ti klubovi su najbolje rezultate belezili u vreme kada nije bilo desetak azdaja,kao danas koje zahvaljujuci ogromnoj ekonomskoj moci pokupe sve najbolje i najskuplje igrace sveta.
Tada nije bilo shoping lista kao danas vec su klubovi znali i da godinama ne menjaju tim,i u takvim okolnostima normalno je da su igraci osecali mnogo vecu pripadnost klubu nego danas.
U takvim okolnostima klub je mogao da iznedri odlicnu generaciju koja bi pocela da donosi trofeje,i takvi rezultati su mnogo vredniji nego danasnji gde se sve resava trosenjem milona za nove igrace.
Pravi navijac Citiya ili Chelsea ce mnogo vise postovati nekadasnje generacije svoga kluba(iako ih nije gledao),jer oni nisu igrali iskljucivo zbog novca nego i zbog ljubavi prema klubu i fudbalu,za razliku od danasnjih preplacenih zvezdica kojima je najbitnije da se svakog vikenda na njihov racun legne nekoliko desetina hiljada funti.

Da rezimiram,mozda sam malo skrenuo sa teme ali mislim da napisao sustinu,a to je da fudbal nisu samo trofeji i titule vec mnogo vise i da ne moze da se sudi o nekom klubu na osnovu broja trofeja koje je osvojio.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 25 jul 2011, 22:32

Arnelinho je napisao/la: Doveo? Dov'o?
Rijetko , tačnije nikoga sa TKa nisam čuo da govori dov'o . Pis'o , vik'o , jesam ali to bome NE . Nije ni bitno , ako se kod vas govori pređi mi umjesto priđi onda jedan facepalm za mene prika . :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 22:42

Sir Matt je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Doveo? Dov'o?
Rijetko , tačnije nikoga sa TKa nisam čuo da govori dov'o . Pis'o , vik'o , jesam ali to bome NE . Nije ni bitno , ako se kod vas govori pređi mi umjesto priđi onda jedan facepalm za mene prika . :D
:lol: Nemoj jedan ,daj dva, za loš primjer. :mrgreen:
Ne kaže se baš pređi mi,al' i to ima neko značenje. :P
Potrudi se nać' neki glagol u 3. licu jednine, da je u perfektu, a završava se na -eo, pa ću ti reći ima l' gutanja. :D

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 25 jul 2011, 22:50

So many questions kompa . :) Prevesti - Preveo - Prev'o . On me prev'o preko mosta ? Naj me hebat . :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 23:32

Sir Matt je napisao/la:So many questions kompa . :) Prevesti - Preveo - Prev'o . On me prev'o preko mosta ? Naj me hebat . :mrgreen:
Eto vidiš kako ide. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.