Pa kada ne dolazis na utakmice, vec hladis jajca sta onda komentarises igru i rezultate, Bilo je i i boljih i gorih igraca u nazad 18 godina u mom Želji pa sam isao i gledao svoj klub od Grbavice do raznoraznih vukojebina i uvijek sam ga pratio sa novom dozom optimizma, sa nadom u pobjedu i dobar rezultat.TvBHT je napisao/la:Sto cu dolazit na utakmicu ? Da u svom Zelji gledam Loncarica, Kerlu, Skaljica, HASANOVICA igracinu ? Da gubim zivce sto oni ne znaju da hodaju a ne da naprave pet akcija za 90 minuta ?bagrcavi je napisao/la:Dođi nekad na utakmicu.TvBHT je napisao/la:Skroz je glupo bavit se statistikom kad su ovi igraci u pitanju. Naprimjer nas kapiten je za citavu utakmicu imao 3 tacna pasa, sto znaci da ta ekipa ne moze ici u evropu nego se borit da ne ispadne.
Smijesno je uopce diskutovati ovu sad citavu situaciju u Zelji i oko Zeljo, kad su Nadarevic i Sarbini otisli u Jedinstvo a nisu htjeli u Zelju.
Tu je sve jasno.
Nemamo trenutno ekipu, nemamo dovoljan fond igraca, nemamo igre ali ipak je to moj Željo i ja cu svaku utakmicu doci na svoje mjesto na sjeveru da im dam podrsku, pa kakv god daj e rezultat