zašto se družiš s ovim izdajicama??Cartman je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Dovedi ovu ustipanu u red, opet belaj pravi.
i ne diraj mi uštipče
Moderator/ica: insider
zašto se družiš s ovim izdajicama??Cartman je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
Dovedi ovu ustipanu u red, opet belaj pravi.
Nerminovic je napisao/la:mada je kopenhagen ipak za klasu bolji od malmoa a to je vec druga prica
jok eto rosenborgCartman je napisao/la:Evo ga opet.Nerminovic je napisao/la:mada je kopenhagen ipak za klasu bolji od malmoa a to je vec druga prica![]()
![]()
Pa igraju ljudi Europa Ligu, a vi protiv Randersa...Nerminovic je napisao/la:jok eto rosenborgCartman je napisao/la:Evo ga opet.Nerminovic je napisao/la:mada je kopenhagen ipak za klasu bolji od malmoa a to je vec druga prica![]()
![]()
![]()
![]()
Hey BiH'ski AnthonyDex je napisao/la:Pozdrav za Nerminovića, ovaj Cartman pojma nema
Cartman je napisao/la:Ko je ovaj Dax? 12k postova a jos ga nisam primjetio...

Skupi mi Banovići, još nisam u EU ušoCartman je napisao/la:Ko je ovaj Dax? 12k postova a jos ga nisam primjetio...
Jes nam SNUSa nabavioNerminovic je napisao/la:Hey BiH'ski AnthonyDex je napisao/la:Pozdrav za Nerminovića, ovaj Cartman pojma nema![]()
Je li to dovoljno ?Dex je napisao/la:
Kako me šlag sad zamal strefi, gledam rezultati ispita integralnog, 13, otvaram 25
16 bilo dovoljno za 6, ovo je nekih 7-8samo_lijevo je napisao/la:Je li to dovoljno ?Dex je napisao/la:
Kako me šlag sad zamal strefi, gledam rezultati ispita integralnog, 13, otvaram 25
Draže bi mi bilo da je 6samo_lijevo je napisao/la:Gratulation
Nema labavo.
ŠtreberuDex je napisao/la:Draže bi mi bilo da je 6samo_lijevo je napisao/la:Gratulation
Nema labavo.
nek je sa srećombagrcavi je napisao/la:
Štreberu
Štalegenda reala je napisao/la:nek je sa srećombagrcavi je napisao/la:
Štreberu
Sto ne mogu supljeDex je napisao/la:
Draže bi mi bilo da je 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.