Pa u koliko sati su igrali i gdje? Na stranici saveza pisalo da svi počinju danas u 15 i 17 sati što naravno nije tačno. Ja otišao u Centar Safet Zajko iza 5 sati i niko nije igrao.Mokroguz je napisao/la:Kadeti:
Olimpic 3-1 Drina
Juniori:
Olimpic 4-0 Drina
BRAVO VUKOVI!!!
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pojma nemam, mozda su negdje drugo igrali? Ja samo procitao na netu rezultat 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Teško je naći satnice utakmica kadeta i juniora na internetu.Mokroguz je napisao/la:Pojma nemam, mozda su negdje drugo igrali? Ja samo procitao na netu rezultat
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislio sam da je u pitanju meč protiv Želje ali je izgleda protiv Zmaja od Bosne. 

Zlata vrijedan snimak
Hvala ti na link

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Na Otoci igrali.Mokroguz je napisao/la:Pojma nemam, mozda su negdje drugo igrali? Ja samo procitao na netu rezultat

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nisu. Nekoliko zadnjih mečeva su odigrali na novoizgrađenom Centru Safet Zajko.Mokroguz je napisao/la:Da hoce postaviti info sljedeci put
zar nisu igrali na Otoci cijelu sezonu?
Imali kakvih info o pojacanjima?
Nema zasad pojacanja, ali ka bude bice sigurno fantasticna pojacanja.
Mladice koje smo skupili u ekipi ce biti vazan dio ekipe u narednoj sezoni ako ne i sezonama. Apsolutno im se vjeruje.
Steta bi bila da Fajo ne nastavi kao trener, ovaj niz je odlican. Ne znam koliko traje taj proces oko licence i sta i kako oko toga, ali bi bilo dobro da dobije. Ustvari mogli bi neku kombinaciju sa Jusufbegovicem? On je sada slobodan trener, ima A licencu sjecam se isao u Rimu da je dobije, tamo sreo Pjanica
radio prije sa Fajom, pravo mi drag kad se sjetim onog gola Kokota protiv Mladosti VO na Otoci Nedim izletio na teren i skocio na Koku.
Svaka ti cast na zalaganje ipak, ti si nezamjenljiv 

Mladice koje smo skupili u ekipi ce biti vazan dio ekipe u narednoj sezoni ako ne i sezonama. Apsolutno im se vjeruje.
Steta bi bila da Fajo ne nastavi kao trener, ovaj niz je odlican. Ne znam koliko traje taj proces oko licence i sta i kako oko toga, ali bi bilo dobro da dobije. Ustvari mogli bi neku kombinaciju sa Jusufbegovicem? On je sada slobodan trener, ima A licencu sjecam se isao u Rimu da je dobije, tamo sreo Pjanica

Da nije mozda da igraju tu posto su seniori zavrsili sezonu pa im ne treba vise? Bice valjda jos info o tome.Mancini je napisao/la:Nisu. Nekoliko zadnjih mečeva su odigrali na novoizgrađenom Centru Safet Zajko.Mokroguz je napisao/la:Da hoce postaviti info sljedeci put

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nadam se da hoce, jer ako sam negdje dobro procitao Nijaz ne najavio zvucnijs pojacanjaMokroguz je napisao/la:Nema zasad pojacanja, ali ka bude bice sigurno fantasticna pojacanja.![]()
Steta bi bila da Fajo ne nastavi kao trener, ovaj niz je odlican. Ne znam koliko traje taj proces oko licence i sta i kako oko toga, ali bi bilo dobro da dobije. Ustvari mogli bi neku kombinaciju sa Jusufbegovicem? On je sada slobodan trener, ima A licencu sjecam se isao u Rimu da je dobije, tamo sreo Pjanicaradio prije sa Fajom, pravo mi drag kad se sjetim onog gola Kokota protiv Mladosti VO na Otoci Nedim izletio na teren i skocio na Koku.
![]()
![]()
![]()
Da nije mozda da igraju tu posto su seniori zavrsili sezonu pa im ne treba vise? Bice valjda jos info o tome.Mancini je napisao/la:Nisu. Nekoliko zadnjih mečeva su odigrali na novoizgrađenom Centru Safet Zajko.Mokroguz je napisao/la:Da hoce postaviti info sljedeci put
Svaka ti cast na zalaganje ipak, ti si nezamjenljiv

Mislim da imamo prvih 7 da odlaze(od njih 4 posudjenih, ali moze se desiti da neko od tih ostane) :
Uzelac (Izvor: Faktor .ba i bilten saveza)
Begic (Izvor: bilteni saveza 1 2)
Gligorov (Izvor: Faktor .ba)
Suljagic (Posudjen)
Klaric (Posudjen)
Hebibovic (Posudjen)
Vukomanovic (Posudjen)
Ne kontam gdje ce Gligorov ni dali smo ista dobili za njega, pise da ide u Makedoniji, ali ako nije Vardar, Shkendija ili Rabotnicki onda bi mu bio ovo korak nazad. Dobar igrac svakako.
Hebibovic i Vukomanovic su dobri i sto se mene tice dobrodosli su da budu sa nama i sljedece sezone.
Ima jos mnogih kojima istice ugovor, ostaje da vidimo hoce li produziti/hoce li se s njima produziti.
Rascic vec odavno pomocni trener a ne znam dali se vodi kao igrac i dalje.
Znaci imamo nekih 18 + juniora/kadeta.
Suljagic (Posudjen)
Klaric (Posudjen)
Hebibovic (Posudjen)
Vukomanovic (Posudjen)
Ne kontam gdje ce Gligorov ni dali smo ista dobili za njega, pise da ide u Makedoniji, ali ako nije Vardar, Shkendija ili Rabotnicki onda bi mu bio ovo korak nazad. Dobar igrac svakako.
Hebibovic i Vukomanovic su dobri i sto se mene tice dobrodosli su da budu sa nama i sljedece sezone.
Ima jos mnogih kojima istice ugovor, ostaje da vidimo hoce li produziti/hoce li se s njima produziti.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 25 maj 2016, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bice nogometasa,,,,.Gligorov kada je došao kod nas-niko nije bolan znao ni ko je ni šta je,,,,dali smo mu šansu koju je iskoristio a stigao iz kluba koji je tada napustio prvu igu Makedonije,,,,mislim FK Euromilk.Valja nešto I uzeti za njega jer mi nismo prolazna soba u nekom kliničkom centru.Hajde necu sada ja pametovati,ali bi drugačije reagovao da se ja pitam kada su takvi igrači u pitanjuMokroguz je napisao/la:Mislim da imamo prvih 7 da odlaze(od njih 4 posudjenih, ali moze se desiti da neko od tih ostane) :
Begic (Izvor: bilteni saveza)
Suljagic (Posudjen)
Klaric (Posudjen)
Hebibovic (Posudjen)
Vukomanovic (Posudjen)
Pise na faktoru i da je Lede otisao
Mada nece niko zauvijek igrati pa ovo je bilo i za ocekivati nekada. Bice neobicno, ko ce ga zamijeniti.
Treba nam dobar playmaker.

Mada nece niko zauvijek igrati pa ovo je bilo i za ocekivati nekada. Bice neobicno, ko ce ga zamijeniti.

Treba nam dobar playmaker.
Muharemovic (Izvor: Faktor .ba)
Suljagic (Posudjen)
Klaric (Posudjen)
Hebibovic (Posudjen)
Vukomanovic (Posudjen)
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala Ledetu za sve što je uradio za ovaj klub u proteklih pet sezona i kao kapiten i kao čovjek. Drago mi je što je našao angažman u inostranstvu a žao što napušta klub. Nadam se da će se ako Bog da opet nekada vratiti u ovaj klub.
Apsolutno, meni je on najbolji igrac lige ikada, nije samo bljesnuo tu i tamo nego iz sezone u sezonu konstantno daje golove, asistira, najbolji izvodjac slobodnih udaraca, svaku utakmicu se posteno borio, a posebno sto je tako fin kao osoba - da ga Allah dragi nagradi. Uvijek je kod nas dobrodosao sto se mene tice.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
3 Godine kod CS Fola Esch : http://www.csfola.lu/index.php?site=pag ... 61&typ=rss
Jel istina da Gracic nije vise direktor vec dolazi neki strani investitor koji ce uloziti fine pare?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Muharemovic napustio Olimpic i prelazi u Folu iz Luksemburga
sto se tice Gracica i prodaje kluba tacno je, napusta klub nakon 10 godina
u roku 7-10 dana trebalo bi se znati ime novih vlasnika, ako se zavrsi pozitivno prodaja - ocekuju se veca ulaganja od tih stranih investitora i zato je prije nekoliko dana Gracic izjavio da ocekuje Olimpic u borbi za titulu slj. sezone
sto se tice Gracica i prodaje kluba tacno je, napusta klub nakon 10 godina
u roku 7-10 dana trebalo bi se znati ime novih vlasnika, ako se zavrsi pozitivno prodaja - ocekuju se veca ulaganja od tih stranih investitora i zato je prije nekoliko dana Gracic izjavio da ocekuje Olimpic u borbi za titulu slj. sezone
Don't believe the hype.
Ja sta je ovo svi za nasom ligom poludiliMokroguz je napisao/la:@Zukanovic
@FoSte95 I ja sam cuo, nema nista o tome na netu pa ni ja ne znam, cekam da vidim sta ce se desiti
EDIT:
Uhuuu, pa mora da su neki veliki u pitanju cim je titula na meti![]()
EDIT 2:
http://****/gracic-vise-nije-preds ... vestitore/

Pet timova najavljuje borbu za titulu, kakva je sezona pred nama

Joj da hoce neko zvucnije ime biti, arap ili kinez svejedno sam nek para ima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.