Nezvanično: Dino Kalesić potpisuje za Stupčanicu, a stiže i Muharem Trako.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma to su jos price, vidjecemo kad bude zvsnicno. Nemaju sta ove stranice pisati pa izmisle nekad nesto 
Po meni nema potrebe u ovome trenutku dovoditi neke igrače koji će biti znatno više plaćeni od ostalih. Treba sa ovom ekipom izboriti što bolje mjesto do polusezone, pa onda vidjeti kako stvari stoje. Znat ćemo da li nam malo fali za sami vrh ili nam fali za opstanak.
Bitno da se gradi ekipa i da ne dočekamo ponovo raspad sistema, a pored toga da se uporedo radi na stabilizaciji i da Grad ulaže u infrastrukturu.
Bitno da se gradi ekipa i da ne dočekamo ponovo raspad sistema, a pored toga da se uporedo radi na stabilizaciji i da Grad ulaže u infrastrukturu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Sad sam krenuo to reci Neri. Kako god razmislim nama Kalesic i ne treba. Dali bi tolike pare na njega, a uopste ne idemo na PL. Mislim da imamo dovoljno dobru ekipu da se ne borimo za opstanak.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne znam po cemu si zakljucio ta da imamo dovoljno dobru ekipu ali okej, nadam se da ces biti u pravu.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:09Sad sam krenuo to reci Neri. Kako god razmislim nama Kalesic i ne treba. Dali bi tolike pare na njega, a uopste ne idemo na PL. Mislim da imamo dovoljno dobru ekipu da se ne borimo za opstanak.
Ma kakav Kalesic , spominjao se neko konkretno ime izgleda od toga nist
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ma imamo brate, sta mislis da Radnicki, travnik, sim bau imaju bolje ekipe od nas. Mislim da nece biti borba za opstanak, a na polusezoni vidjeti sta dalje.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:19Ne znam po cemu si zakljucio ta da imamo dovoljno dobru ekipu ali okej, nadam se da ces biti u pravu.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:09Sad sam krenuo to reci Neri. Kako god razmislim nama Kalesic i ne treba. Dali bi tolike pare na njega, a uopste ne idemo na PL. Mislim da imamo dovoljno dobru ekipu da se ne borimo za opstanak.
Ma kakav Kalesic , spominjao se neko konkretno ime izgleda od toga nist
-
- Kontakt:
Mladi talentovani defanzivac: Edis Halilović novi igrač Jedinstva
Ja ne znam da li je zakljucena lista, ili i dalje ne
Kalesic je novi igrac Stupcanice tako da od njega nista
Prvo kolo u novim dresovima i predstavljanje pojačanja prije prvog kola.
Dolasci: Edis Nanić, Elmmadin Mammadov, Steven Maariaga, Franklin Ogboke, Edis Husović, Mihajlo Kralj, Edis Halilović, Elmin Hadžikadunić, Dušan Ristić, Dario Ivoš, Alen Nuhanović.
Ima još par novih igrača, ali ne mogu se sjetiti.
Dolasci: Edis Nanić, Elmmadin Mammadov, Steven Maariaga, Franklin Ogboke, Edis Husović, Mihajlo Kralj, Edis Halilović, Elmin Hadžikadunić, Dušan Ristić, Dario Ivoš, Alen Nuhanović.
Ima još par novih igrača, ali ne mogu se sjetiti.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Momak nema roditelje treba skrenuti paznju svima na tribini, dijete je to jos 19 godina.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mladi talentovani defanzivac: Edis Halilović novi igrač Jedinstva
Nanic(U21)
- Victor - Hadrovic - Halilovic(U21) - Ogboke
- Smailovic(U21) - Nuhanovic
- Ristic
- Hadzikadunic - Husovic
- Mariagga
Ovako nekako zamisljam prvih 11, od igraca koji jos tu mogu upasti vidim Ivosa, Kralja, Benju Kurica i tog malog Fazlica sto ste spominjali.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sa ta dva zadnja vezna primamo 100 golova ovu sezonu. Nijedan nije zadnji vezni, Smailovic moze biti kao neka osmica, Nuhanovic je ofanzivan igracInatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:37Momak nema roditelje treba skrenuti paznju svima na tribini, dijete je to jos 19 godina.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mladi talentovani defanzivac: Edis Halilović novi igrač Jedinstva
Nanic(U21)
- Ristic
- Hadzikadunic - Husovic
- Mariagga
Ovako nekako zamisljam prvih 11, od igraca koji jos tu mogu upasti vidim Ivosa, Kralja, Benju Kurica i tog malog Fazlica sto ste spominjali.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ko je taj zadnji vezni u ovoj ekipi, Tanin mali Alagic ?harden je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:45Sa ta dva zadnja vezna primamo 100 golova ovu sezonu. Nijedan nije zadnji vezni, Smailovic moze biti kao neka osmica, Nuhanovic je ofanzivan igracInatSilniBosanski je napisao/la: ↑13 avg 2024, 00:37Momak nema roditelje treba skrenuti paznju svima na tribini, dijete je to jos 19 godina.nebeskasila je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mladi talentovani defanzivac: Edis Halilović novi igrač Jedinstva
Nanic(U21)
- Ristic
- Hadzikadunic - Husovic
- Mariagga
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Victor i Ogboke su isto U21, a zadnjeg veznog će igrati Kralj kako stvari stoje.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Stranci su i na njih se oravilo U21 ne odnosi.
Mislim da je to to sto se igrackog kadra tice. Ja nam predvidam borbu za opstanak zbog broja ekipa sto ce ispasti. Imamo jako povoljan raspored na startu koji moramo iskoristiti kako bi napravili bodovnu zalihu. Nadam se da ce Ismet sa svojom upravom izgurati kompletnu sezonu pa da im onda mozemo suditi. Ne zaboravite da kod nas i uprava traje po par mjeseci.
Nadam se da ce ove sezone biti udareni temelji nekog sretnijeg i normalnijeg nacina funkcionisanja brenda Krajine i grada Bihaca ne bude li tako, bojim se da nam se kraj blizi.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Znam ja da se pravilo ne odnosi na strance, ali sam to napisao da pokažem koliko nam je ekipa mlada. Kralj je U21 i on će sa Smailovićem U21 igrati u paru, plus Nanić U21 i mislim da će se sa ta tri igrača počinjati utakmice.
Ja sam mišljenja da nakon pola sezone sigurno nećemo biti u zoni ovih 6 koji mogu ispasti.
Ja sam mišljenja da nakon pola sezone sigurno nećemo biti u zoni ovih 6 koji mogu ispasti.
-
- Kontakt:
Problem je ako nas na pocetku krene lose, od 4 igramo tri kuci, ali drugi dio sezone igramo od 4 tri u gostima. I to ce biti problem. Kuci se mora dobiti sve 100%. Moze ns ekipa iznenaditi. Nadati se da cw trener to znati iskoristiti. Vjerujte da se bojim jedino trenera, jer lik je vodio sto klubova Turska 4 liga. To isto da smo doveli nekog ko je vodio Brekovicu i Omladinac Pokoj
Smatram da ekipa još uvijek nije spremna i uigrana, jer smo uveliko kasnili sa početkom priprema i angažmanom igrača, ali smo na kraju sklopili ekipu koja bi trebala ostati u ovoj ligi.
Kako sam već pisao tek od petog kola znat ćemo prave i realne domete ove ekipe, s druge strane imamo priliku da na atmosferu nakon četiri kola budemo dobro pozicionirani i onda će biti druga priča.
U četvrtak ili petak bit će objavljeno predstavljanje igrača u novoj opremi.
U ovome trenutku nema ekipe koja javno priča o prvom mjestu i koja ima ekipu za prvo mjesto. Ako cemo gledati igrački Bratstvo je po meni na prvom mjestu.
Kako sam već pisao tek od petog kola znat ćemo prave i realne domete ove ekipe, s druge strane imamo priliku da na atmosferu nakon četiri kola budemo dobro pozicionirani i onda će biti druga priča.
U ovome trenutku nema ekipe koja javno priča o prvom mjestu i koja ima ekipu za prvo mjesto. Ako cemo gledati igrački Bratstvo je po meni na prvom mjestu.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ima kako nema Stupcanica je prvi favorit po svemu, i trebaju da udju nek sva sela budu u Premijer Ligi…NeRi_K je napisao/la: ↑13 avg 2024, 12:42Smatram da ekipa još uvijek nije spremna i uigrana, jer smo uveliko kasnili sa početkom priprema i angažmanom igrača, ali smo na kraju sklopili ekipu koja bi trebala ostati u ovoj ligi.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne znam koliko pratis Turski fudbal al njihova 3 je u rangu naše Premijer lige.nebeskasila je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:22Problem je ako nas na pocetku krene lose, od 4 igramo tri kuci, ali drugi dio sezone igramo od 4 tri u gostima. I to ce biti problem. Kuci se mora dobiti sve 100%. Moze ns ekipa iznenaditi. Nadati se da cw trener to znati iskoristiti. Vjerujte da se bojim jedino trenera, jer lik je vodio sto klubova Turska 4 liga. To isto da smo doveli nekog ko je vodio Brekovicu i Omladinac Pokoj
Turska druga je izuzetno jaka.
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam ali hajde, daj Boze da bude dobar. Nadati se tome iako sam dosta skeptican povodom treneraLondonRed je napisao/la: ↑13 avg 2024, 14:01Ne znam koliko pratis Turski fudbal al njihova 3 je u rangu naše Premijer lige.nebeskasila je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:22Problem je ako nas na pocetku krene lose, od 4 igramo tri kuci, ali drugi dio sezone igramo od 4 tri u gostima. I to ce biti problem. Kuci se mora dobiti sve 100%. Moze ns ekipa iznenaditi. Nadati se da cw trener to znati iskoristiti. Vjerujte da se bojim jedino trenera, jer lik je vodio sto klubova Turska 4 liga. To isto da smo doveli nekog ko je vodio Brekovicu i Omladinac Pokoj
Turska druga je izuzetno jaka.
Jeste sigurni da se stranci ne racunaju kao U21?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.