Ti nisi opterećen nacijom i religijom jer si Jasminov komunist,ali sigurno si ksenofob jer mrziš ljude iz Podrinja koji su izbjegli u Tuzli a u vrijeme agresije spasili dupe i tebi i građanima Tuzle od gradskih četnika iz Bijeljine,Ugljevila,Zvornika i Lopara.slusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Nekad je bolje,nekad nije sve bajno.
Sloboda je kao "new primitives" pokret nekada lijepog Sarajeva. Sloboda je kada Fukare odu u Banja Luku i sarkasticno skandiraju "Ovo je Srbija" , tu vrstu zajebancije mogu samo gradski tipovi shvatiti. Ti isti tipovi su apsolutno neoptereceni od imena, nacija,a kamoli religiozne pripadnosti.
Mi smo kao neka vrsta preteca liberacionalizma cak u svjetskim okvirima.
Inspirisan sam veceras, mozda i previse![]()
U sustini najbolje je negativno odrediti definiciju Slobode, vidis, ti zivis u Tuzli (pretpostavljam) duzi vremenski period, a u tome i jeste kvaka.
Nije dovoljno zivjeti ovde ,pa makar i 20 godina kao u tvom slucaju da bi shvatio ,osjetio a Boga mi i implementirao furku ovog grada,a posljedicno i ovog kluba.
Mozda nas Roki ne bude puno u Hercegovini , ali budi siguran da 3 minute nakon zavrsetka gostujuce utakmice , svaka tuzlanka od 13 do 88 zna rezultat tekme. Sloboda je konstantna tema carsijskih sijela. Sloboda je dika svake tuzlanske porodice.
Nekako mi je zao sto si ti i tebi slicni operisani od te price, jer nije dio vase tradicije ,porodice. Ljubi brat.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sloboda je qurcicslusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Sloboda je kao "new primitives" pokret nekada lijepog Sarajeva. Sloboda je kada Fukare odu u Banja Luku i sarkasticno skandiraju "Ovo je Srbija" , tu vrstu zajebancije mogu samo gradski tipovi shvatiti. Ti isti tipovi su apsolutno neoptereceni od imena, nacija,a kamoli religiozne pripadnosti.
U sustini najbolje je negativno odrediti definiciju Slobode, vidis, ti zivis u Tuzli (pretpostavljam) duzi vremenski period, a u tome i jeste kvaka.
Nije dovoljno zivjeti ovde ,pa makar i 20 godina kao u tvom slucaju da bi shvatio ,osjetio a Boga mi i implementirao furku ovog grada,a posljedicno i ovog kluba.
Mozda nas Roki ne bude puno u Hercegovini , ali budi siguran da 3 minute nakon zavrsetka gostujuce utakmice , svaka tuzlanka od 13 do 88 zna rezultat tekme. Sloboda je konstantna tema carsijskih sijela. Sloboda je dika svake tuzlanske porodice.
Nekako mi je zao sto si ti i tebi slicni operisani od te price, jer nije dio vase tradicije ,porodice. Ljubi brat.
Ima dobar poso, može mu seKulesza je napisao/la:Endurance round za Helću danas, prvo sa Pastrmkom oko broja navijača, sada ide u napad Sisoja City.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Simidobar?061657451 je napisao/la: Ti nisi opterećen nacijom i religijom jer si Jasminov komunist,ali sigurno si ksenofob jer mrziš ljude iz Podrinja koji su izbjegli u Tuzli a u vrijeme agresije spasili dupe i tebi i građanima Tuzle od gradskih četnika iz Bijeljine,Ugljevila,Zvornika i Lopara.
Osim13 je napisao/la:Ima dobar poso, može mu seKulesza je napisao/la:Endurance round za Helću danas, prvo sa Pastrmkom oko broja navijača, sada ide u napad Sisoja City.
Valja ubit 8 sati.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 31 jul 2019, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nisam maco,i ne mrzim nikoga kamoli Podrinjce. Cak naprotiv, vecina tuzlanskih Podrinjaca su mi i drugari. Ja sam samo tuzan sto vi niste Tuzlu oplemenili u dovoljnoj mjeri , niste prihvatili lijepe stvari ovog grada. I zaboravljas nesto veoma vazno (mozda nije prikladno za ovaj pdf), da su svi vodili ratove odbijajuci agresora od sebe, a Tuzlaci su jedni od rijetkih koji su ratovali nekoliko stotina km od Tuzle. Kazem ti , iskreno, ja bih volio da ste nas malo bolje shvatili. Volio bih da je Sloboda kantonalni klub. Iskren da ti budem, bude mi zao sto Lukavcu i Zivinicama nije bliska srcu.061657451 je napisao/la:Ti nisi opterećen nacijom i religijom jer si Jasminov komunist,ali sigurno si ksenofob jer mrziš ljude iz Podrinja koji su izbjegli u Tuzli a u vrijeme agresije spasili dupe i tebi i građanima Tuzle od gradskih četnika iz Bijeljine,Ugljevila,Zvornika i Lopara.slusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Elem, nisi me dobro shvatio. I ne shvatate nas dobro otkako ste dosli. To me boli. Ljubi brat.
P.S. : Zasto si stavio svoj broj kao nickname ?
tz tz tz tz tz tz
Isto, da sam bar drugaPenaltiky je napisao/la:
Valja ubit 8 sati.
Znači pobjegli iz svojih sela da bi spašavali Tuzlu?061657451 je napisao/la:Ti nisi opterećen nacijom i religijom jer si Jasminov komunist,ali sigurno si ksenofob jer mrziš ljude iz Podrinja koji su izbjegli u Tuzli a u vrijeme agresije spasili dupe i tebi i građanima Tuzle od gradskih četnika iz Bijeljine,Ugljevila,Zvornika i Lopara.slusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Ne budi Pastrmkaslusalica je napisao/la:Giljotina je napisao/la:Sloboda je qurcic
.
Nisam maco,i ne mrzim nikoga kamoli Podrinjce. Cak naprotiv, vecina tuzlanskih Podrinjaca su mi i drugari. Ja sam samo tuzan sto vi niste Tuzlu oplemenili u dovoljnoj mjeri , niste prihvatili lijepe stvari ovog grada. I zaboravljas nesto veoma vazno (mozda nije prikladno za ovaj pdf), da su svi vodili ratove odbijajuci agresora od sebe, a Tuzlaci su jedni od rijetkih koji su ratovali nekoliko stotina km od Tuzle. Kazem ti , iskreno, ja bih volio da ste nas malo bolje shvatili. Volio bih da je Sloboda kantonalni klub. Iskren da ti budem, bude mi zao sto Lukavcu i Zivinicama nije bliska srcu.
Elem, nisi me dobro shvatio. I ne shvatate nas dobro otkako ste dosli. To me boli. Ljubi brat.
tuzlavština
Od kud ti da sam podrinjac i da je moj broj ? Ti si prika poprilično sirov-Što se družiš s podrinjcima ako nisi oplemenili tvoj grad ?Slučajno sam rođen i odrasatao u gradu ali činjenica je da su BiH odbranili sirotinja i ljudi sa sela.Što se tiče grada Tuzle dobro da su novi ljudi došli s obzirom da je većina urbane gradske raje Srba otišla na karadžićevu stranu a i na hiljade Bošnjaka je zauvijek napustilo Tuzlu.Prema tome kada odlučiš da pišeš za svoj klub a protiv drugog koristi drugi argument,ne vrijeđaj svoje sugrađane na osnovu njihov mjesta rođenja i porijekla.To nije pristojno i nije u duhu prave gradske raje,posebno ne tuzlanske.
tuzlavština
Od kud ti da sam podrinjac i da je moj broj ? Ti si prika poprilično sirov-Što se družiš s podrinjcima ako nisi oplemenili tvoj grad ?Slučajno sam rođen i odrasatao u gradu ali činjenica je da su BiH odbranili sirotinja i ljudi sa sela.Što se tiče grada Tuzle dobro da su novi ljudi došli s obzirom da je većina urbane gradske raje Srba otišla na karadžićevu stranu a i na hiljade Bošnjaka je zauvijek napustilo Tuzlu.Prema tome kada odlučiš da pišeš za svoj klub a protiv drugog koristi drugi argument,ne vrijeđaj svoje sugrađane na osnovu njihov mjesta rođenja i porijekla.To nije pristojno i nije u duhu prave gradske raje,posebno ne tuzlanske.
Zadnja izmjena: 061657451, dana/u 31 jul 2019, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
educiramPenaltiky je napisao/la:Ne budi Pastrmkaslusalica je napisao/la:Giljotina je napisao/la:Sloboda je qurcic
.
tz tz tz tz tz tz
Volim tuzlu i respekt slobodi ali nekako je meni joge poceraj simbol slodode. Nemoj zamjeritslusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Najcudnije u svemu je sto od nekoliko forumasa koji ovdje navijaju za Tuzlu ni jedan od onih koje ja poznajem nema nikakve veze s Podrinjem.Od stara garda,VolimTz,mene,do onog momka iz Srebrenika.Znaci od nas 4 ni jedan nema veze s Podrinjem.Tu su jos citycity,slogash,nekoliko novih momaka koji su se skoro reg.Siguran sam da i od ovih 5-6 novih bar pola nema veze s Podrinjem.Razlog zasto ulazimo u raspravu kad se spomene podrinje jest jedino sto neko pokusava predstaviti Bosnjaka iz Podrinja necim primitivnim.Zasto bi se Bosnjak iz Krajine,Podrinja,Sandzaka il s bilo kojeg dijela BiH il dijaspore trebao stiditi necega i biti smatran nazadnim.E to je ono sto propagira ta "urbana" Tuzlanska raja koja navija za Slobodu.061657451 je napisao/la: Od kud ti da sam podrinjac i da je moj broj ? Ti si prika poprilično sirov-Što se družiš s podrinjcima ako nisi oplemenili tvoj grad ?Slučajno sam rođen i odrasatao u gradu ali činjenica je da su BiH odbranili sirotinja i ljudi sa sela.Što se tiče grada Tuzle dobro da su novi ljudi došli s obzirom da je većina urbane gradske raje Srba otišla na karadžićevu stranu a i na hiljade Bošnjaka je zauvijek napustilo Tuzlu.Prema tome kada odlučić da pišeš za svoj klub a protiv drugog koristi drugi argument,ne vrijeđaj svoje sugrađane na osnovu njihov mjesta rođenja i porijekla.To nije pristojno i nije u duhu prave gradske raje,posebno ne tuzlanske.
Ovaj post je nevezan za ovog momka sto si mu replicirao nego na ovog penaltiky-a pekara,dnevnicara dvokoraka,onog senadovog baustelca iz Tom Cat-a sviunapad i njima slicne.Sve urbana raja
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Ti zelis da ti je to simbol.vest je napisao/la:Volim tuzlu i respekt slobodi ali nekako je meni joge poceraj simbol slodode. Nemoj zamjeritslusalica je napisao/la:Da ti pojasnim , a i svima vama, Sloboda je avangarda. Sloboda nije trenutacnih 11,Sloboda je furka i ideja,to da razgranicimo odmah.
Gledaj, sasvim slucajno iz vidjenja poznajem tu budalu, to je isto kao kad bi teleca corba iz Kulin Dvora meni bila simbol Sarajeva.
Al' ajde. Sto ti nije Kindze simbol Slobode ? Vaha Hadzihafizbegovic ? Teletovic? Hukic Mustafa? Hukic Jasmin? Kapiras?
Jesi ti iz Sa? Upoznao sam i ja mnogo mrake kod vas,realno....Nazalost...
tz tz tz tz tz tz
slusalica je napisao/la:, to je isto kao kad bi teleca corba iz Kulin Dvora meni bila simbol Sarajeva.
Nije te bilo, da nisi po burek otišao?
Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.
Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.
A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.
Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.
A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
- Beduin
- Kontakt:
Nije istina, navija za Slogu jer je Drina Zvornik grohnula. Do juce se slikali u dresu Slobode i hvalili se, dok Tuzlõõ City nije dosla u PL, odmah geni proradili.Penaltiky je napisao/la:Ja za Slobodu navijam jer su mi otac, djed, amidža i dajdža navijali/ju, a ti za SH navijaš zbog bureka i jogurta.
Al dobar si Podrinjska Keljo, ovdje si dobar s Pastrmkom tamo ih nazivaš, kako?
SeljõõĆka posla, j3bat ih.
Ovo za "Joge poceraj", taj momak nije iz Tuzle, nego blize bazi za koju dosta momaka navija za Sarajevo, i to podrucje generalno zavijaju kad pricaju, al hvala mu sto je dolazio na tekme redovno i bio u kopu, voli Slobodu i da je Bogdom vise takvih sa TK i da dolaze redovnije. To hraljanje je njegov grijeh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
On i Smajić, **** im selo.Beduin je napisao/la:Nije istina, navija za Slogu jer je Drina Zvornik grohnula. Do juce se slikali u dresu Slobode i hvalili se, dok Tuzlõõ City nije dosla u PL, odmah geni proradili.Penaltiky je napisao/la:Ja za Slobodu navijam jer su mi otac, djed, amidža i dajdža navijali/ju, a ti za SH navijaš zbog bureka i jogurta.
Al dobar si Podrinjska Keljo, ovdje si dobar s Pastrmkom tamo ih nazivaš, kako?
SeljõõĆka posla, j3bat ih.
Ovo za "Joge poceraj", taj momak nije iz Tuzle, nego blize bazi za koju dosta momaka navija za Sarajevo, i to podrucje generalno zavijaju kad pricaju, al hvala mu sto je dolazio na tekme redovno i bio u kopu, voli Slobodu i da je Bogdom vise takvih sa TK i da dolaze redovnije. To hraljanje je njegov grijeh.
Bome to mjesto je naše 100%. Imam par kolega odatle (ko gremlini jednog pustiš u firmu sutra na prijemu smjene petorica), dvojica su redovni i dvojica dođu ponekad, dvojica znaju samo za ćumur, sedmi samo za kurave, njemu halalim.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 31 jul 2019, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Slobodaši uzurpiraše temu. Treba ohanut' makar do kraja idućeg kola.
Imam je.beno dobar feeling za Kosevo.
Imam je.beno dobar feeling za Kosevo.
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.