Jeste, ali je okolina tog mjesta tudjaPenaltiky je napisao/la:On i Smajić, **** im selo.Beduin je napisao/la:Nije istina, navija za Slogu jer je Drina Zvornik grohnula. Do juce se slikali u dresu Slobode i hvalili se, dok Tuzlõõ City nije dosla u PL, odmah geni proradili.Penaltiky je napisao/la:Ja za Slobodu navijam jer su mi otac, djed, amidža i dajdža navijali/ju, a ti za SH navijaš zbog bureka i jogurta.
Al dobar si Podrinjska Keljo, ovdje si dobar s Pastrmkom tamo ih nazivaš, kako?
SeljõõĆka posla, j3bat ih.
Ovo za "Joge poceraj", taj momak nije iz Tuzle, nego blize bazi za koju dosta momaka navija za Sarajevo, i to podrucje generalno zavijaju kad pricaju, al hvala mu sto je dolazio na tekme redovno i bio u kopu, voli Slobodu i da je Bogdom vise takvih sa TK i da dolaze redovnije. To hraljanje je njegov grijeh.
Bome to mjesto je naše 100%. Imam par kolega odatle (ko gremlini jednog pustiš u firmu sutra na prijemu smjene petorica), dvojica su redovni i dvojica dođu ponekad, dvojica znaju samo za ćumur, sedmi samo za kurave, njemu halalim.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne lozite raju,mozda neko odeOsim13 je napisao/la:slusalica je napisao/la:, to je isto kao kad bi teleca corba iz Kulin Dvora meni bila simbol Sarajeva.![]()
![]()
![]()
23
I u susjednom "Pljoska" selu vala imamo jaku bazu, ta dva sela kad bi se navijački aktivirala ni Terror Machine im ništa ne bi mogla.Beduin je napisao/la: Jeste, ali je okolina tog mjesta tudjasreca pa ovi ne j3bu zivu silu, par njih s kojima se znam od ranije
U Sarajevu kad je hrana u pitanju, MOŠČANICA je NO.1
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Što se tiče hrane jedem pilku, a kad hoću da se počastim kupim paštetu. Argetu dabome.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I Pod LipomOsim13 je napisao/la:Što se tiče hrane jedem pilku, a kad hoću da se počastim kupim paštetu. Argetu dabome.
Ima dosta dobrih mjesta za jelo,nije moguce sve isprobat al evo nekih provjerenih.
Za piletinu chipas i inn vogosca
Morski plodovi,konoba luka
Doner pasha
Pice basta i u2
hamburgeri otrov hahah
Doner pasha
Pice basta i u2
hamburgeri otrov hahah
23
Uze treba pljesku kod Taleta, jela do Pofalića i baci je 
Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i podrumaši nego Podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.Penaltiky je napisao/la:Nije te bilo, da nisi po burek otišao?
Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.
Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.
A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
Netačno, Tuzlu su spasili Tuzlaci 15. maja 1992. kakvo Podrinje.061657451 je napisao/la:Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i porumaši nego podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.Penaltiky je napisao/la:Nije te bilo, da nisi po burek otišao?
Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.
Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.
A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
šta znam , meni kad je do hrane do Bga odemGOAT je napisao/la:Ima dosta dobrih mjesta za jelo,nije moguce sve isprobat al evo nekih provjerenih.
Doner pasha
Pice basta i u2
hamburgeri otrov hahah
tz tz tz tz tz tz
Kakva pica u U2 bog te ****, to ni pijan ne jedem.
Najbolje kuhanje u Moščanici.
Najbolje kuhanje u Moščanici.
Dobar je Diablo u Chipasu. Doduše mogu jest i drva ako su ljuta tako da
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.Penaltiky je napisao/la:Netačno, Tuzlu su spasili Tuzlaci 15. maja 1992. kakvo Podrinje.061657451 je napisao/la:Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i porumaši nego podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.Penaltiky je napisao/la:Nije te bilo, da nisi po burek otišao?
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja kont'o fulio forum, prvo na coolinariku posumnjao, pa na SAFF 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
2 korpus se borio i na Igmanu, i Brčkom, Krajini, u 2 Korpusu najviše Tuzlaka. Da si rekao Teočak ili Kalesija pa hajde061657451 je napisao/la: Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.
Najmanje uvjedljivo boraca je bilo iz Podrinja s izuzetkom Zvornika. Pa najviše izbjeglica su upravo Podrinjci vojno sposobni.
Al neću više o tome, tu završavam.
Ta' ce velez, ima da ih razbijemo ko beba zvecku 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Divizija > fukare
Mma > fukare
Mma > fukare
3:0 za Velez glat... citiraj me u suboturedbull93 je napisao/la:Ta' ce velez, ima da ih razbijemo ko beba zvecku
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nemoj mi o 2.Korpusu.Ja sam ti odgovorio na tvoju mržnju prema podrinjcima i umišljenosti o nekoj superiornosi tuzlanske gradske raje.Niti sam podrinjac,niti Tuzlak ali sam iz grada,rođenjem i porijeklom.Uvijek sam cijenio i volio selo i nikad ljude ne dijelim ni po naciji,ni po religiji ali ni po regionalnoj,socijalnoj ni urbano-ruralnoj pripadnosti.To je jako ružno,blago rečeno.Penaltiky je napisao/la:2 korpus se borio i na Igmanu, i Brčkom, Krajini, u 2 Korpusu najviše Tuzlaka. Da si rekao Teočak ili Kalesija pa hajde061657451 je napisao/la: Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.
Najmanje uvjedljivo boraca je bilo iz Podrinja s izuzetkom Zvornika. Pa najviše izbjeglica su upravo Podrinjci vojno sposobni.
Al neću više o tome, tu završavam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.