PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Beduin » 31 jul 2019, 23:05

Penaltiky je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Ja za Slobodu navijam jer su mi otac, djed, amidža i dajdža navijali/ju, a ti za SH navijaš zbog bureka i jogurta.

Al dobar si Podrinjska Keljo, ovdje si dobar s Pastrmkom tamo ih nazivaš, kako?
Nije istina, navija za Slogu jer je Drina Zvornik grohnula. Do juce se slikali u dresu Slobode i hvalili se, dok Tuzlõõ City nije dosla u PL, odmah geni proradili.

SeljõõĆka posla, j3bat ih.

Ovo za "Joge poceraj", taj momak nije iz Tuzle, nego blize bazi za koju dosta momaka navija za Sarajevo, i to podrucje generalno zavijaju kad pricaju, al hvala mu sto je dolazio na tekme redovno i bio u kopu, voli Slobodu i da je Bogdom vise takvih sa TK i da dolaze redovnije. To hraljanje je njegov grijeh.
On i Smajić, **** im selo. :mrgreen:

Bome to mjesto je naše 100%. Imam par kolega odatle (ko gremlini jednog pustiš u firmu sutra na prijemu smjene petorica), dvojica su redovni i dvojica dođu ponekad, dvojica znaju samo za ćumur, sedmi samo za kurave, njemu halalim.
Jeste, ali je okolina tog mjesta tudja :mrgreen: sreca pa ovi ne j3bu zivu silu, par njih s kojima se znam od ranije
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 23:15

Osim13 je napisao/la:
slusalica je napisao/la:, to je isto kao kad bi teleca corba iz Kulin Dvora meni bila simbol Sarajeva.
:rol: :rol: :rol: :rol:
sitni mu je Allahu Ekber
Ne lozite raju,mozda neko ode :D Cjene ko da je restoran u centru Pariza a jela nisu nesto.
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:15

Beduin je napisao/la: Jeste, ali je okolina tog mjesta tudja :mrgreen: sreca pa ovi ne j3bu zivu silu, par njih s kojima se znam od ranije
I u susjednom "Pljoska" selu vala imamo jaku bazu, ta dva sela kad bi se navijački aktivirala ni Terror Machine im ništa ne bi mogla. :mrgreen:

U Sarajevu kad je hrana u pitanju, MOŠČANICA je NO.1
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 jul 2019, 23:19

Što se tiče hrane jedem pilku, a kad hoću da se počastim kupim paštetu. Argetu dabome.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:21

Osim13 je napisao/la:Što se tiče hrane jedem pilku, a kad hoću da se počastim kupim paštetu. Argetu dabome.
I Pod Lipom :tokralju: a na Jahorini neam pojma kako se zove, hotel prekoputa gotivnog ima ekstra hranu.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 23:27

Ima dosta dobrih mjesta za jelo,nije moguce sve isprobat al evo nekih provjerenih.
Za piletinu chipas i inn vogosca
Morski plodovi,konoba luka
Doner pasha
Pice basta i u2
hamburgeri otrov hahah
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:29

Uze treba pljesku kod Taleta, jela do Pofalića i baci je :rol:

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 31 jul 2019, 23:33

Penaltiky je napisao/la:Nije te bilo, da nisi po burek otišao?

Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.

Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.

A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i podrumaši nego Podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:34

061657451 je napisao/la:

Možemo pričati do sutra. Činjenica ostaje da je Podrinje bio i danas je najnazadniji, najnepismeniji, najprimitivniji dio BiH, i većina tih ljudi je došla u Tuzlu i odbila da se integriše u društvo. A prema Tuzlacima osjećaju gađenje jer su drukčiji, jer je Tuzla puna miješanih brakova.

Druga strana medalje je da se metar Podrinjaca integrisalo, i ne primjetiš odakle je, dok ove prve nakon 5 minuta skontaš, što ne mora biti loše ali uglavnom jeste.

A o TuzlaTittyu je bespredmetno riječi trošiti, lik za Sisoju navija a staragarda protiv Jasmina, kad bi se Obilić reaktivirao s Arkanom on bi za njih navijao protiv Jasmina. Ista osjećanja gaje i Probisvjet i Solinaš al klub je svetinja, vječan a Jasmin prolazan.
Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i porumaši nego podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.
Netačno, Tuzlu su spasili Tuzlaci 15. maja 1992. kakvo Podrinje.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 31 jul 2019, 23:37

GOAT je napisao/la:Ima dosta dobrih mjesta za jelo,nije moguce sve isprobat al evo nekih provjerenih.
Za piletinu chipas i inn vogosca
Morski plodovi,konoba luka
Doner pasha
Pice basta i u2
hamburgeri otrov hahah
šta znam , meni kad je do hrane do Bga odem :kafa:
tz tz tz tz tz tz

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:37

Kakva pica u U2 bog te ****, to ni pijan ne jedem.

Najbolje kuhanje u Moščanici. :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 jul 2019, 23:43

Dobar je Diablo u Chipasu. Doduše mogu jest i drva ako su ljuta tako da
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 31 jul 2019, 23:48

Penaltiky je napisao/la:
061657451 je napisao/la:

Nisu te od četnika spasili miješani brakovi i porumaši nego podrinje i sirotinja.Da je bilo po tim miješanim brakovima i podrumašima Tuzla bi šapatom pala i danas bi imao 4C na grbu tvog voljenog kluba a ti bi lajkao stranicu stara Tuzla koja bi bila drugi grad Srpske.Malo više poštovanja prema ljudima koji su žrtve genocida.
Netačno, Tuzlu su spasili Tuzlaci 15. maja 1992. kakvo Podrinje.
Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 23:50

Nemojte o ratu.Nije ni mjesto ni vrijeme.
23

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 jul 2019, 23:57

Ja kont'o fulio forum, prvo na coolinariku posumnjao, pa na SAFF :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 23:58

061657451 je napisao/la: Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.
2 korpus se borio i na Igmanu, i Brčkom, Krajini, u 2 Korpusu najviše Tuzlaka. Da si rekao Teočak ili Kalesija pa hajde

Najmanje uvjedljivo boraca je bilo iz Podrinja s izuzetkom Zvornika. Pa najviše izbjeglica su upravo Podrinjci vojno sposobni.

Al neću više o tome, tu završavam.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 avg 2019, 00:00

Ta' ce velez, ima da ih razbijemo ko beba zvecku :rol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 01 avg 2019, 00:03

Divizija > fukare
Mma > fukare

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 avg 2019, 00:06

redbull93 je napisao/la:Ta' ce velez, ima da ih razbijemo ko beba zvecku :rol:
3:0 za Velez glat... citiraj me u subotu :kafa:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 01 avg 2019, 00:09

Penaltiky je napisao/la:
061657451 je napisao/la: Prije tog 15.maja Srbija je okupirala Podrinje,a Tuzla je imala vremena da se koliko tooliko organizira.I da,rat nije trajao 1 dan nego 3,5 godine.Pogledaj malo koliko podrinjaca je poginulo braneći Teočak,Sapnu,Kalesiju,Čelić,Kladanj,Tuzlu....dok je gradska tuzlanska raja držala kafiće,sjedila u podrumu kad braća Srbi bacaju granate s Majevice i Ozrena.Informiraj se malo i ne sramoti Tuzlu s takvim stavovima.Nisam podrinjac i nisam sa sela,i nisam ksenofob.
2 korpus se borio i na Igmanu, i Brčkom, Krajini, u 2 Korpusu najviše Tuzlaka. Da si rekao Teočak ili Kalesija pa hajde

Najmanje uvjedljivo boraca je bilo iz Podrinja s izuzetkom Zvornika. Pa najviše izbjeglica su upravo Podrinjci vojno sposobni.

Al neću više o tome, tu završavam.
Nemoj mi o 2.Korpusu.Ja sam ti odgovorio na tvoju mržnju prema podrinjcima i umišljenosti o nekoj superiornosi tuzlanske gradske raje.Niti sam podrinjac,niti Tuzlak ali sam iz grada,rođenjem i porijeklom.Uvijek sam cijenio i volio selo i nikad ljude ne dijelim ni po naciji,ni po religiji ali ni po regionalnoj,socijalnoj ni urbano-ruralnoj pripadnosti.To je jako ružno,blago rečeno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.