FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 sep 2018, 10:05

Ekstra odigrana utakmica. Bravo momci :clap: :tokralju:
Nala :kralj: :tokralju: :bih:

Kakva nam je situacija sa kartonima i izostancima za melju? Ova ekipa jos da zamjeni Alispahic Civica moze i do pobjede, ali nista nemam ni protiv 0:0 :kafa:
Rasterećeni idemo tamo da se potučemo muški.

Fukare sve bolje, nadam se da će barem 2 autobusa za SA. :salut:

Što se tiče reprezentacije ne bi je ni Todor vidio da je selektor neki sarajevski pakas. Koliko god bi zaslužio oni bi zvali svoje igrače.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 sep 2018, 11:15

sviunapad1010 je napisao/la:Ekstra odigrana utakmica. Bravo momci :clap: :tokralju:
Nala :kralj: :tokralju: :bih:

Kakva nam je situacija sa kartonima i izostancima za melju? Ova ekipa jos da zamjeni Alispahic Civica moze i do pobjede, ali nista nemam ni protiv 0:0 :kafa:
Rasterećeni idemo tamo da se potučemo muški.

Fukare sve bolje, nadam se da će barem 2 autobusa za SA. :salut:

Što se tiče reprezentacije ne bi je ni Todor vidio da je selektor neki sarajevski pakas. Koliko god bi zaslužio oni bi zvali svoje igrače.
Adzem i Baraban su imali po 2 zuta, eh u prvom poluvremenu je neko dobio zuti, nisam skontao da li je Beganovic ili Baraban jer su bili jedan do drugoga, nadam se da je Bega. Ostalo je sve u redu, mada mislim da se Perica mora malo odmoriti, proslu utakmicu na Tusnju je takodjer dobio 2-3 udarca, pa i sinoc, jos igrao u kupu, medjutim kapiten je to, svaka mu cast. Zeljeznicar je nevjerovatno nespremna ekipa, gledao sam sada protiv Radnika pa 4 igraca u 60-tog minuti grcevi hvataju i valjaju se po terenu, a onda vidis Vidovica koji trci i raznosi kao bik u 90. minuti i vraca se na beka da pomogne odbrani. Mislim da ako sudjenje bude unekoliko dobro(jer budimo realni posteno nece biti sigurno) mozemo napraviti dobar rezultat, a to je vratiti se neporazeni.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 sep 2018, 11:33

Baraban 2, Hadzanovic 2, Adzem 2, Zukic 2
Ovo je stanje sa zutim kartonima, a zanimljivo je da Ignjatovic nije dobio nijedan karton otpocetka sezone.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 sep 2018, 11:46

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 sep 2018, 12:05

Svaka cast i za Fukare na jucerasnjoj utakmici, mislim da je najveci broj(osim kad se skupe derbi navijaci protiv Zelje, Sarajeva) nakon dugo vremena, dobro navijanje, baklje i jos vise im hvala sto nijedna baklja nije otisla ni ispod tribine, a kamoli na teren :clap: :clap:
Bas me zanima kako ce nas i po kojem osnovu sad Savez kazniti?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 sep 2018, 12:08

bhpremierliga12 je napisao/la:Svaka cast i za Fukare na jucerasnjoj utakmici, mislim da je najveci broj(osim kad se skupe derbi navijaci protiv Zelje, Sarajeva) nakon dugo vremena, dobro navijanje, baklje i jos vise im hvala sto nijedna baklja nije otisla ni ispod tribine, a kamoli na teren :clap: :clap:
Bas me zanima kako ce nas i po kojem osnovu sad Savez kazniti?
Pa zbog upotrebe pirotehničkih sredstava ide kazna, nema veze što nisu ubacili ništa. Al' stvarno je lijepo vidjeti da je napokon nešto organizovano, lijepo i navijanje, solidna grupa, a sviđa mi se i ideja sa kavezom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 sep 2018, 12:15

bhpremierliga12 je napisao/la:Baraban 2, Hadzanovic 2, Adzem 2, Zukic 2
Ovo je stanje sa zutim kartonima, a zanimljivo je da Ignjatovic nije dobio nijedan karton otpocetka sezone.
Samo Adzem i Baraban po dva
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 sep 2018, 12:51

Znaci najboljih 11 protiv melje, uz korektno suđenje se definitivno borimo za bodove tamo. 0:0 ili 0:1 bi bilo taman :D
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 23 sep 2018, 13:12

Ne citirajte ove što ulete da provociraju, moram onda i vaše postove brisati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 23 sep 2018, 13:25

U srijedu samo pametno do bodova na grbavici pa max rastereceno u mostar. Koliko sam ja upratio ovog zelju je svako nadigrao zadnjih pola sata, igraju do 60 minute i pocrkaju od umora. Fokusiraju se na sto vecu pas igru, to ako im onemogucimo imamo se cemu nadati. Samo jako tuzlanski!
Zadnja izmjena: Guest007, dana/u 23 sep 2018, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 sep 2018, 13:34

katarakta je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Baraban 2, Hadzanovic 2, Adzem 2, Zukic 2
Samo Adzem i Baraban po dva
https://www.nfsbih.ba/stats/match/63531 ... a-nk-gosk/ Evo ti pa pogledaj. Hadzanovic ima sada 5, sto znaci da je jedan od suspenzije, a Zukic takodjer 2, dobio protiv Metalleghea.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 sep 2018, 13:52

Nek sam ponovo docekao da se mozemo nadati bodovima sa strane nakon nekoliko mjeseci,svidja mi se rad Nalica.. drago mi je zbog Saida,ali jos treba da radi na sebi,nadam se da nece otici kada ponovo ako Bog da podigne formu..

Ocekujem bod sa Grbavice,a sva tri bi bila premija.. :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 sep 2018, 13:53

prses je jucer odigrao najbolju tekmu u dresu slobode, bio je de facto najbolji igrac, extra je odigrao, eh kamo srece da ovako igra u kontinuitetu, nakon njega husejinovic koji je bio nas najkonkretniji igrac jucer, jedan gol, najzasluzniji je za drugi gol koji je pao nakon njegovog prodora uz out liniju i povratne lopte nakon koje se desio onaj odbitak, uz to je imao jos finih proigravanja za utrcavanja saigraca, imao je jos jedan prodor u drugom pol kad je nesto slabije sutirao, mislim da mozemo reci da se popravlja, no ipak da se ne zalijecemo

ivetic i beganovic su takodjer odigrali dobre tekme, adzem je bio pomalo nesiguran, imao je par situacija koje su mogle skupo kostati slobodu, npr ona situacija u prvom pol kad je izgubio loptu ili u drugom pol pred kraj tekme, kad je ipak ispravio svoju gresku i zaustavio igraca u gol sansi, no sve u svemu, adzem se izborio za svoje mjesto u ekipi... ignjatovic je sjajan, mnogo je bolji igrac sada, ocigledno se uozbiljio (kad se sjetim kako ga protivnicki igrac pretrca na tusnju prosle sezone, ne sjecam se protiv koga smo igrali)

civic podbacio, podosta netacnih pasova, mora to mnogo bolje, hadzanovic korektno, bilo je i boljih njegovih izdanja, no treba igrat pametnije, svaku tekmu frajer dobije zuti karton, jucer ga je dobio bespotrebno... baraban i vidovic (svaka mu cast za one makazice, steta sto lopta zavrsi u bloku) tihi, trka je tu kao i uvijek, no jucer nisu bili u fazonu

takodjer bih da pohvalim fukare, kop lijepo izgleda, trenutno je tu primjetan kvalitet, solidna brojnost, no vremenom ako se nastavi dobra prica, a vjerujem da ovo jeste dobra prica, trebala bi se povecati i ta brojnost!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 sep 2018, 14:24

Aerials je napisao/la:Ne citirajte ove što ulete da provociraju, moram onda i vaše postove brisati.
Samo kreči sve sto tako bude. Tema nam je sve kvalitetnija :thumbup:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 sep 2018, 14:29

joksimovic je napisao/la:Bravo Nala....,.!
Dok je Slobodine djece nemoj da se brines....
:thumbup: Mogu od njega mnogo sta nauciti i jos preko njega otici u bijeli svijet.....Nala je najbolja moguca reklama za Slobodu....svaki normalan igrac zeli napredovati u svakom smislu, a to im moze samo omoguciti vrhunski trener kao sto je nas Nala, sada ce sigurno mnogim igracima Sloboda biti prevaga u mogucim anganzmanima.
P.S. Bilo bi super kad bi doveo ovog svog mladjeg sina Adija....za konpenzaciju nek dovede i predcjednikovog sina :mrgreen:...
🔴⚫️

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 sep 2018, 14:37

Drago mi zbog Smajica,nadavao se golova u ovom prvenstvu(sta bi tek bilo kad bi imao nekog da ga gura u ekipi),dobro je sto nam ga Fulham ne uze :urnebes: :urnebes:
Sinoć se tek vidjelo da je ekipa top bez igrača koji "moraju" igrati.
Idemo po bod/ove na Šugavicu uz onu poznatu"nema brata dok ne rodi majka to u Trebinju zna kuća svaka!"
DRŽAVA TUZLA!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 sep 2018, 14:43

Skver je napisao/la: P.S. Bilo bi super kad bi doveo ovog svog mladjeg sina Adija....za konpenzaciju nek dovede i predcjednikovog sina :mrgreen:...
Kakve gadosti slusam na tribinama i kakve se gadosti ovdje pisu o mladjim igracima, bolje neka ne dolazi, ne treba mu to u zivotu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 sep 2018, 14:44

NjonjoVam je napisao/la:Drago mi zbog Smajica,nadavao se golova u ovom prvenstvu(sta bi tek bilo kad bi imao nekog da ga gura u ekipi),dobro je sto nam ga Fulham ne uze :urnebes: :urnebes:
Sinoć se tek vidjelo da je ekipa top bez igrača koji "moraju" igrati.
Idemo po bod/ove na Šugavicu uz onu poznatu"nema brata dok ne rodi majka to u Trebinju zna kuća svaka!"
Koji si ti negativac :facepalm:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 sep 2018, 14:49

ej al red je malo i predsjednika pohvalit boga mi, u ovom momentu

sa svacim se i on bori i svasta dura hahahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 sep 2018, 14:51

Pršeš pravo dobar sinoć. Kad bi tako svaku ili barem većinu. Beganovic isto odličan, ali na kraju je čini mi se par puta ispao u odbrani ali nema veze nije nas koštalo. Kakvo bespotrebno polaćenje za dres Vidovića, bez ikakve potrebe dobi žuti. Trebali bi se čuvati takvih stvari pogotovo protiv Želje.
& $ ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.