Onda poznaješ lupusa sigurno.WINDBREKER je napisao/la:tu sam.... sa nijazom na večini gostujućih utakmica i na svim domaćim utakmicama mog voljenog trofejnog kluba![]()
....
podatke koje znam su fascinirajući...ali moram šutjet
ovi ne kupuju stolice na komad![]()
![]()
Brate iskreno se nadam da nece biti sve ovo nekasuplja, da ce sledece sedmice vijest odjeknut ko bomba ne samo kod nas u Bosni vec na cijelom BalkanuWINDBREKER je napisao/la:znam vas sve.....dalekoooooooooooooo nekoliko..... metara
mokroguz da znaš i ovo:
pazi ove ponude jednog od mogućih investitora
nude igrače koji imaju (pojedinačno) platu u svom klubu kao 70-80 prvotimaca u PLBIH!!!!!!!-samo jedan igrač!(koji igraju svake godine ligi prvaka- grupna faza i osmina finala LP)...a imaju ih više komada![]()
a razlog znam zbog čega to rade![]()
a tek nova otoka
Ako b9g da drago vi mi bilo,inace Nijaz carinik stari i mrtvi pitar od malenaWINDBREKER je napisao/la:znam vas sve.....dalekoooooooooooooo nekoliko..... metara
mokroguz da znaš i ovo:
pazi ove ponude jednog od mogućih investitora
nude igrače koji imaju (pojedinačno) platu u svom klubu kao 70-80 prvotimaca u PLBIH!!!!!!!-samo jedan igrač!(koji igraju svake godine ligi prvaka- grupna faza i osmina finala LP)...a imaju ih više komada![]()
a razlog znam zbog čega to rade![]()
a tek nova otoka
Želim prijatan godišnji odmor mom jaranu g.NIJAZU GRACICU,,,,,,,HVALA TI DO NEBA ZA SVE ŠTO SI UČINIO ZA OLIMPIC,,,,,,sve ima svoj početak I kraj.FoSte95 je napisao/la:Jel istina da Gracic nije vise direktor vec dolazi neki strani investitor koji ce uloziti fine pare?
to nisu navijaci ni simpatizeri, nego ljudi koji zele vidjeti neki evropski tim u svom rodnom gradu... tesko ce olimpik pored ostala 3 sarajevska kluba, imati u gradu navijace... jedino da bude serijski sampion 20 puta zaredom i onda bi mozda skupili neku malu navijacku skupinu...Mokroguz je napisao/la:Jos malo, jos samo malo![]()
Dobro rece Bihac96, sjecam se protiv Sirokog prosle sezone prije zimske pauze kad smo imali dobar niz doslo vise od hiljadu gledatelja a nije bilo skripara ako se dobro sjecam. Pa smo onda mi zafrkali sto nismo pobjedili, ostade 0-0, rovovska tekma bila.
I u finalu kupa bilo preko 2000, i u Evropskim tekmama bilo dosta, tako da kako rezultati se poklope tako ce vise i vise naroda doci da gleda. Meni ce najdraze biti sto nemamo huligana, mozemo imati nesta poput publike Mladosti samo veci broj, to je veliki plus za ligu.
Koji je to treći sarajevski klub?jovanmaksimovic je napisao/la:to nisu navijaci ni simpatizeri, nego ljudi koji zele vidjeti neki evropski tim u svom rodnom gradu... tesko ce olimpik pored ostala 3 sarajevska kluba, imati u gradu navijace... jedino da bude serijski sampion 20 puta zaredom i onda bi mozda skupili neku malu navijacku skupinu...Mokroguz je napisao/la:Jos malo, jos samo malo![]()
Dobro rece Bihac96, sjecam se protiv Sirokog prosle sezone prije zimske pauze kad smo imali dobar niz doslo vise od hiljadu gledatelja a nije bilo skripara ako se dobro sjecam. Pa smo onda mi zafrkali sto nismo pobjedili, ostade 0-0, rovovska tekma bila.
I u finalu kupa bilo preko 2000, i u Evropskim tekmama bilo dosta, tako da kako rezultati se poklope tako ce vise i vise naroda doci da gleda. Meni ce najdraze biti sto nemamo huligana, mozemo imati nesta poput publike Mladosti samo veci broj, to je veliki plus za ligu.
SlavijaMancini je napisao/la:Koji je to treći sarajevski klub?
Promašio si entitet.jovanmaksimovic je napisao/la:SlavijaMancini je napisao/la:Koji je to treći sarajevski klub?
za mene ne postoje entitetiMancini je napisao/la:Promašio si entitet.jovanmaksimovic je napisao/la:SlavijaMancini je napisao/la:Koji je to treći sarajevski klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.