[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Samo za @monologa
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ebem ti ovaj bezvizni rezim, kad ne mogu u englesku
zasto bas ta zemlja
Da ne trebaju vize onda bi kao is'o 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Riječi neće sigurnoDevil je napisao/la:Sta ce vama pisati na biometrijskom,mozda note himne.![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ja sam kontao svakako, otić ako Bog da, na Emirateshammers je napisao/la:Da ne trebaju vize onda bi kao is'o
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa i ja isto tako, et' idemo zajedno kad bude derbi Ars-WHGunnerS je napisao/la:Ja sam kontao svakako, otić ako Bog da, na Emirateshammers je napisao/la:Da ne trebaju vize onda bi kao is'oAl za jedno 2-3 godine kad ako Bog da budem sam zarađivao
- majestic24
- Kontakt:
aBd,ja planiram odmah iskoristiti ovaj bezvizni rezim da odem na utakmicu Uniteda. Nadam se da ce u knock out fazi LP dobiti neki tim iz italije ili njemacke,to bi bilo extra.GunnerS je napisao/la:Ja sam kontao svakako, otić ako Bog da, na Emirateshammers je napisao/la:Da ne trebaju vize onda bi kao is'oAl za jedno 2-3 godine kad ako Bog da budem sam zarađivao
Takodjer,vec 15 decembra idem za Graz i ostajem tamo do nove godine.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Super, nikakav problem...
samo mi nemoj na oči kad dođemo pred Emirates 
Golemo sam se ja naputovao moj Mare,ali samo jednom sam bio u "lepoj vasoj"dubrava je napisao/la:ček, ček, ček, haloo, kud ces ti toMonolog je napisao/la:Napuštam vas, dolaze mi moje oje?ine, valja pratit CL i piti.![]()
a sta je ono; prestajem pratiti fudbal ukoliko Auxerre prođe
![]()
to zaboravili jel Monoloze
![]()
![]()
p.s. ja tek sad primjetio da si ti moderator, pa kud tebi dadoše to majko mila![]()
![]()
(salim se, čestitam)
![]()
![]()
Devil, ajde, nek si se i ti naputovao, čak do Budapesta, golemo![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- senad_flamin
- Kontakt:
oj danas mi neko u skoli dojavio bombu imao sam samo 2 casa
!!!
Iako svi zanju da je lazna dojava koja se desava vec 10-ti put dodju vatrogasci,hitna nekoliko patrola policije itd...
dan mi nije mogao bolje poceti jos samo da Milan veceras pobjedi
Iako svi zanju da je lazna dojava koja se desava vec 10-ti put dodju vatrogasci,hitna nekoliko patrola policije itd...
dan mi nije mogao bolje poceti jos samo da Milan veceras pobjedi
-RIVALDO-
Jock to, kad dodjem pred stadion ne poznajemo se vise 
Al poslije kad Arsenal pobjedi možemo na pivu u kakav Gunner pub 
- rob do bagro
- Kontakt:
@Majestic
Je li imas nekog tamo u Grazu, ja takodjer planiram ici u Graz kod buraza
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Čuj, samo jednom?! Pa što ne navratiš na more, jel te to trta?!Devil je napisao/la:[Golemo sam se ja naputovao moj Mare,ali samo jednom sam bio u "lepoj vasoj"kada smo gostovali Interu i onako prisetili se starih dana.
Pa ja kod vas bio u ratnom i u mirnom periodu
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- majestic24
- Kontakt:
Ma imam jarane...svaki dan da kod nekog odem,necu doci kuci do ljetarob do bagro je napisao/la:@Majestic
Ode kod tetke..imam 3 tetica..to ce biti party svako vece. Dok sam ja tamo,tetka i tetak su u bosni
Kako ti se zove brat,ima li ga na fb,da vidim poznaje li ovu moju rodbinu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Haha to neces docekati
Idemo u East End da osjetis pravu atmosferu, jbs ta pozorista
Cuj na more u Hrvatsku.dubrava je napisao/la:Čuj, samo jednom?! Pa što ne navratiš na more, jel te to trta?!Devil je napisao/la:[Golemo sam se ja naputovao moj Mare,ali samo jednom sam bio u "lepoj vasoj"kada smo gostovali Interu i onako prisetili se starih dana.
![]()
![]()
![]()
Pa ja kod vas bio u ratnom i u mirnom periodu![]()
znaju me mnoge tvoje ciganke
![]()
Ima tu mnogo boljih aranzmana.
Normalno da ces biti kod nas kada smo metropola(ne mislim ovde da je metro izgradjen do pola)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- senad_flamin
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Zove se Armin Hodzic, student naravno i voza Audi 6majestic24 je napisao/la:Ma imam jarane...svaki dan da kod nekog odem,necu doci kuci do ljetarob do bagro je napisao/la:@Majestic
Je li imas nekog tamo u Grazu, ja takodjer planiram ici u Graz kod buraza![]()
![]()
Ode kod tetke..imam 3 tetica..to ce biti party svako vece. Dok sam ja tamo,tetka i tetak su u bosni![]()
![]()
Kako ti se zove brat,ima li ga na fb,da vidim poznaje li ovu moju rodbinu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vidjet ćešhammers je napisao/la:Haha to neces docekati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.