Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Dobar kvaziArmenac danas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pajo javi seeeee 

Ma skoro svi su dobro odigrali,
logicno jer nema pritiska nikakvog, klasicni patuljci
logicno jer nema pritiska nikakvog, klasicni patuljci
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Marsal
- Kontakt:
Xhaka je katastrofičan igrač.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cech je prekucao hladno ovu tekmu
uz penal skinuo i u prvome tri fine lopte
to samo govori kolko je prćija smiješna bez obzira na današnji rezultat,onog malog crnog **** iwobija treba nabiti na tribine do kraja sezone skupa s pekarom iz sredine,crna spodoba je glup ko **** a lik nezna šutnuti loptu kao i gabonski gervinho
po pameti iwobiju je i onaj niles,džabe fizikalije i brzina kad si u glavi glup ko ****.kvazi gabonac je kanta od napadača bez obzira na gol, i jeboga ga onaj šlagirani skaut koji je bio veza da se ovaj odron kupi
spodoba od skauta dofura svoje polovnjake koje masno preplaćujemo kao neke wc igračine,najurio bih ga odmah s vojaerom,njegov sistem može proći jedino u bundesligi,još se gura da bi on doveo golmana
vjerojatno neku rupetinu ala pomoćnog pekara burkija kojeg je doveo u dortmund
pekar u obrani je **** od vođe i nikada neće biti lider ala jedan godin
bezveznjak koji jedva čeka da izađe iz igre
tolko o njegovom mentalitetu 

12 bodova iza Liverpoola 
Batalit EL i sve karte bacit na top 4

Batalit EL i sve karte bacit na top 4
Pa yebemu sve jel tebi drago ikad kad Arsenal pobijedi?
Kakav si ti qrton ja ne mogu da vjerujem
AA23 je napisao/la:Pa yebemu sve jel tebi drago ikad kad Arsenal pobijedi?
kupi đozlice

Congratulations to @PetrCech who becomes the first ever goalkeeper to reach 200 clean sheets in the Premier League. #afc

u stilu za 200

Most PL clean sheets:
1. Petr Cech 200
2. David James 169
3. Mark Schwarzer 151
4. David Seaman 140
5. Nigel Martyn 137

Ali vojaeroljupci su toliku nauku od penala napravili pa to je zadnej sto je bitno kod kvaliteta golman i sad kao mi treba da slavimo jer je Cech odbranio penal. Pa realno penal kao udarac iskljucivo zavisi od igraca a golman se tu malo pita. Golman moze samo sretno probati da pogodi stranu i ranije se bac i da se nada da igrac nece gadjati precizno u sami cosak jer djaba mu onda i ako pogodi stranu ne moze odbraniti, evo npr. danas ocajan penal od Deeneya i takav se moze odbraniti, bolje izvedene je nemoguce odbraniti.
Cestitke najbojlem golmanu u istoriji Premiershipa na velikom rekordu!
Cestitke najbojlem golmanu u istoriji Premiershipa na velikom rekordu!

Seaman je napisao/la:Cech je prekucao hladno ovu tekmuuz penal skinuo i u prvome tri fine lopte
to samo govori kolko je prćija smiješna bez obzira na današnji rezultat,onog malog crnog **** iwobija treba nabiti na tribine do kraja sezone skupa s pekarom iz sredine,crna spodoba je glup ko **** a lik nezna šutnuti loptu kao i gabonski gervinho
![]()
![]()
po pameti iwobiju je i onaj niles,džabe fizikalije i brzina kad si u glavi glup ko ****.kvazi gabonac je kanta od napadača bez obzira na gol, i jeboga ga onaj šlagirani skaut koji je bio veza da se ovaj odron kupi
spodoba od skauta dofura svoje polovnjake koje masno preplaćujemo kao neke wc igračine,najurio bih ga odmah s vojaerom,njegov sistem može proći jedino u bundesligi,još se gura da bi on doveo golmana
vjerojatno neku rupetinu ala pomoćnog pekara burkija kojeg je doveo u dortmund
pekar u obrani je **** od vođe i nikada neće biti lider ala jedan godin
bezveznjak koji jedva čeka da izađe iz igre
tolko o njegovom mentalitetu

Sta kazes na ove izjave od Mertesackera?

japa je napisao/la:
Sta kazes na ove izjave od Mertesackera?![]()
tipičan vojaerov mentalni patuljak kakvih se vojaer nakupovao u zadnjih 10 godina za čitav život

Ali ja jos en vjerujem kakva pi*ka od covjeka mozes biti ej zamisli ti molim te ono navijalo da izgubi samo da mu se skine pritisak sa ledja
Skolski primjer voajerovog bezmudog igraca, koliko smo samo takvih spodoba doveli u klub nije ni cudo sto mu je Mertesacker jedan od miljenika.

japa je napisao/la:Ali ja jos en vjerujem kakva pi*ka od covjeka mozes biti ej zamisli ti molim te ono navijalo da izgubi samo da mu se skine pritisak sa ledjaSkolski primjer voajerovog bezmudog igraca, koliko smo samo takvih spodoba doveli u klub nije ni cudo sto mu je Mertesacker jedan od miljenika.
šta očekivati od lika koji se kod suparničkih kornera sklanja od lopte i suparnika, lik ima 2 metra i boji se skočiti

Dje su sada voajeroljupci? kad se sjetim koliko su hvalili ovu spodobu...
Steta sto Cech nije primio penal, smijem se kladiti da je Wheelchair spremio duhovit komentar koji bi mu bio smijesan.
Steta sto Cech nije primio penal, smijem se kladiti da je Wheelchair spremio duhovit komentar koji bi mu bio smijesan.
Ma sta imam spremat, Čeh je igrac koji je ove sezone direktni krivac za bruku golova. Prvi u ligi po tome, zar to nije duhovito samo po sebi? 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
japa je napisao/la:Dje su sada voajeroljupci? kad se sjetim koliko su hvalili ovu spodobu...
u mišjim rupama sanjaju osvajanje europa lige

Kaze da golman kod penala ne moze ništa...samo srecaJack je napisao/la:Ma sta imam spremat, Čeh je igrac koji je ove sezone direktni krivac za bruku golova. Prvi u ligi po tome, zar to nije duhovito samo po sebi?

Voajer vidi u Evropa ligi spas za svoju stolicu, a voajeroljupci se potajno nadaju
ali ide tu hladan tus...
Da si sta procitao u svom zivotu osim drkanja na klipove panja Rosickog mozda bi i vidio da su naucnici izracunali uzimavsi sve faktore u obzir kad igrac izvede penal na odredjen nacin golman ma kako dobar refleks, brzinu istog, ma kako dobro procitao stranu ne moze isti odbraniti. Dakle umjesto sto se nazor cerekas shvati da je realizacija penala uglavnom do igraca a golman je tu da trazi slabiji i slabije precizan sut.

Da si sta procitao u svom zivotu osim drkanja na klipove panja Rosickog mozda bi i vidio da su naucnici izracunali uzimavsi sve faktore u obzir kad igrac izvede penal na odredjen nacin golman ma kako dobar refleks, brzinu istog, ma kako dobro procitao stranu ne moze isti odbraniti. Dakle umjesto sto se nazor cerekas shvati da je realizacija penala uglavnom do igraca a golman je tu da trazi slabiji i slabije precizan sut.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 11 mar 2018, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rosicky je napisao/la:
Kaze da golman kod penala ne moze ništa...samo sreca
normalno , više sreća nego pamet

japa » 11 ožu 2018, 17:07
Voajer vidi u Evropa ligi spas za svoju stolicu, a voajeroljupci se potajno nadaju

kraj Atletica

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 11 mar 2018, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek sam vjerovao u Čeha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.