FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 10 mar 2024, 01:06

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
10 mar 2024, 01:01
Ja ne znam zaista koliko je istina od ovoga sto se pise, nesto jesam i ja cuo, ali necu da kenjam. Ono sto je meni fascinantno je kakve cirkuse i sapunice mi prozivljavamo iz sezone u sezonu. Uvijek se isto ponavlja, samo u drugom obliku. Imam osjecaj da igrace Reala (onog pravog Reala :mrgreen: ) dovedemo ovdje, grohnuli bi svi do jednog, opet bi nas neke Sloge mlatile i isle bi price o klanovima, talovima, kriminalu. Naopaki smo i dzaba, nenormalni.
Nesređen sistem, reketarenje, toksična sredina, manjak edukacije strucnog kadra i strpljenja od strane navijaca itd itd
Sve to utice na rezultate

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 10 mar 2024, 01:07

Majku **** svim dušmanima kluba. Pa i ovima što dušmane podržavaju. Samo imena javno objaviti. Da vidimo ko to prijeti nasim igracima i treneru. Ima lijek za sve.
Mirviću Rožmanu i Ibricicu bezgranicna podrska.
Ima ovaj klub više nas koji smo spremni stati na branik nego tih govana.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 10 mar 2024, 01:07

Valjda je sad jasno o kakvom prljavom vešu se radilo. A i treba da bude jasno, kako to da je Ziljkić dobijao pozive u repku.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 mar 2024, 01:09

Kako ono narod kaže, u svakom zlu neko je dobro. Po prvi put da trener nije otjeran hvala Bogu i moglo bi se reći da smo na neki način istrpili ali moramo biti svjesni da ćemo vjerojatno morati još da trpimo dok se sve ne posloži. Polako se kockice slažu i aBd kroz još neko vrijeme ćemo imati čist klub sa posloženim sistemom o kojem pričamo već duži period. Rezultati i tabela me ne čine sretnim ali sam na neki drugi način sretan što su ljudi u klubu istrajni i što navijači konačno uviđaju i shvataju da za uspješnu budućnost kluba tjeranje trenera je loš recept. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 mar 2024, 01:11

NisamInSajder je napisao/la:
10 mar 2024, 01:07
Valjda je sad jasno o kakvom prljavom vešu se radilo. A i treba da bude jasno, kako to da je Ziljkić dobijao pozive u repku.
Rekao je Rozman da pucaju na tim sa svih strana,valjda je to jasno kao dan. Stali smo prije stacemo opet za klub protiv bagre sa svih strana,nemozemo naprijed jer se ulaze novac,cim vide hijene da ima para doce sa svih strana to znaju svi kako ide kod nas.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 mar 2024, 01:12

Zato u srijedu svi na kosevo, neko na zapad, neko na sjever, pa da stanemo iza kluba. Mislim da je to sada najvaznije, a vrijeme ce pokazati svoje za ova desavanja u i oko kluba.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 mar 2024, 01:13

Ne razumijem kako igraci Zrinjskog nemaju nikad te probleme, zapadni Mostar i taj zapadni dio Hercegovine je pun kriminalaca i raznih dilera, švercera...koji su bliski sa HDZ-om. Stalno nas ti problemi potrefe.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 mar 2024, 01:13

Amcho1 je napisao/la:
10 mar 2024, 01:09
Kako ono narod kaže, u svakom zlu neko je dobro. Po prvi put da trener nije otjeran hvala Bogu i moglo bi se reći da smo na neki način istrpili ali moramo biti svjesni da ćemo vjerojatno morati još da trpimo dok se sve ne posloži. Polako se kockice slažu i aBd kroz još neko vrijeme ćemo imati čist klub sa posloženim sistemom o kojem pričamo već duži period. Rezultati i tabela me ne čine sretnim ali sam na neki drugi način sretan što su ljudi u klubu istrajni i što navijači konačno uviđaju i shvataju da za uspješnu budućnost kluba tjeranje trenera je loš recept. Pozz
Poslozeno je to sve,hajd ti natjeraj nekog da igra i drzi se taktike nakon svih ovih stvari od sudija i lakrdija,prijetnja porodicama,ostavke trenera koji hoce sebi da plati odstetu i da ne ode samo iz grada vec drzave.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 mar 2024, 01:15

Lucas je napisao/la:
10 mar 2024, 01:13
Ne razumijem kako igraci Zrinjskog nemaju nikad te probleme, zapadni Mostar i taj zapadni dio Hercegovine je pun kriminalaca i raznih dilera, švercera...koji su bliski sa HDZ-om. Stalno nas ti problemi potrefe.
Vrlo jednostovano,imaju najveceg krimosa iza ledja Covica tj HDZ i politiku.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 mar 2024, 01:15

Lucas je napisao/la:
Sam si dao odgovor jer je i sam klub Zrinjski blizak sa HDZ om, valjda sada razumiješ.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Bordobojausrcu
Kontakt:

Post Postao/la Bordobojausrcu » 10 mar 2024, 01:16

Renan ide kod frizera gdje idem i ja. I ja sam licno bio tu kad ga je renan zvao da mu dodje u stan da ga osisa jer ne smije izaci iz stana. U prvu ruku nisam znao sta je razlog pa mi bilo smjesno.... Tek sad vidim da je ovo uzelo maha i da se prijeti igracima. Ovome treba stati u kraj i sad SVI TREBAMO BITI KAO JEDAN. PRUZITI IGRACIMA PUNU PODRSKU JER OVO KROZ STA SU PROSLI NEMA NIGDJE. SVI ZAJEDNO KO JEDAN !!!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 mar 2024, 01:20

Bordobojausrcu je napisao/la:
10 mar 2024, 01:16
Renan ide kod frizera gdje idem i ja. I ja sam licno bio tu kad ga je renan zvao da mu dodje u stan da ga osisa jer ne smije izaci iz stana. U prvu ruku nisam znao sta ne razlog pa mi bilo smjesno.... Tek sad vidim da je ovo uzelo maha i da se prijeti igracima
Sve su ljudi ovdje objasnili,na kraju ni odlazak Rozmana i Ibricica nije problem bio,ljudi odma otkaze podnijeli i jos da plate raskid sve je jasno al eto pljivali ih gdje stignu

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 mar 2024, 01:20

mosarajvosa83 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:
10 mar 2024, 01:09
Poslozeno je to sve,hajd ti natjeraj nekog da igra i drzi se taktike nakon svih ovih stvari od sudija i lakrdija,prijetnja porodicama,ostavke trenera koji hoce sebi da plati odstetu i da ne ode samo iz grada vec drzave.
Nije ovaj problem od jučer nego oduvijek, odnosno od kada su počele pare dolaziti u klub. Nije ništa bilo posloženo i mnogi treneri, igrači itd su pobjegli od nas glavom bez obzira. Zato i kažem da ne pamtim kada se izdržalo/istrpilo ovako daleko i da bi ovo mogla biti prekretnica aBd. Na lakrdiju sa suđenjem u našoj ligi ne možemo uticati, zato je prvenstveno cilj bio da se izdignemo i igramo Europu na većem nivou. Da se odmaknemo i izdignemo iznad ove kaljuže.

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 10 mar 2024, 01:22

Lucas je napisao/la:
Sam si sebi odgovorio.
Hajde stisni i priđi Zrinjskom od HDZ i Ćovića
Mene samo brine, ko nam garantuje da će ovo prestati?

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 10 mar 2024, 01:29

Rozman i Ibro imaju muda do poda kad su stali na crtu Smrku, Elvisu Kelmendiju, tuzlanskom klanu, Peletu i svim ostalim mafijasima u drzavi. Ovo su neki od mafijasa za koje sam procitao da su povezani sa Ziljkicem. Taj Ziljkic ispade da je na vrhu piramide svih mafijaskih klanova u drzavi. Jos ga niko nije povezao sa Edinom Gacaninom, valjda ce i to brzo :D

Je li cudno nekome sto je ovaj dokument izasao sat vremena nakon utakmice? Vise niko ne prica o katastrofalnim rezultatima Rozmana i katastrofalnom prelaznom roku Ibricica, vec svi pricaju o Ziljkicu. Rumeni seljacic iz Kotor Varosi dobro spinuje, mora se to priznati :D

Kad su dosli ljetos, Ziljkicu su se trebali zahvaliti odmah prije svih ostalih igraca, jer se znalo da je mahalac i Mirzina kujica. Hajde i ako se pogrijesilo ljetos, morao se otjerati na zimu. S tim da su 2 prelazna roka prosla da se rijesi i da se napravio katastrofalan niz, onda ova dva smecara i cijele Domzale koje su doveli u klub moraju ici sa Ziljkicem u paketu

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 10 mar 2024, 01:35

Posto je velika vjerovatnoca da iduci vikend docekamo stoku na kosevu, obavezno im udariti ulazak 3 sata prije utakmice i dati im 5% od kapaciteta tri tribine (sjever, zapad, jug), istok nece biti otvoren svakako. Nek se yebu
1946-1987

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 10 mar 2024, 01:36

Escobar, El Chapo, Ziljkić, pa tek ostala halaša :urnebes:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 10 mar 2024, 01:37

mosarajvosa83 je napisao/la:
10 mar 2024, 00:16
Uglavnom,svaka cast Rozmanu i Ibricicu ispali su gospoda,podnijelo ostavke koje na srecu nisu uvazene,htjeli ljudi da bjeze,kome normalnom treba ovo kroz sta su prosli igraci,trener svaka cast i njima i igracima. Da su pratili izjave Rozmana cim dodjemo u Sarajevo sve je drugacije sami ste mogli skontat neke stvari ili citat izmedju redova. Moraju botovi od zalizanog vise botova poslat ovdje,slabi su ovi a i previse glupi
Ozbiljna masinerija a kako ne bi bila. Ozbiljna lova u pitanju, na sve nacine se prodaje magla pa i na “nebitnim forumima” se voda na odredjen mlin okrece.

SVI NA SJEVER!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 10 mar 2024, 01:38

nakon svake krize u zadnjih deset godina idu neke sci-fi price

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 mar 2024, 01:38

da se razumijemo za malog ljigavca nisam od samog potpisa jednostavno previse vjestacki dodvaranje i te picice skontas odmah
medjutim ima ovdje dosta stvari koje mi nisu sjele sto se kaze
nisam danas ulazio i haman sat vremena sam citao sta se sve ispisalo
datum koji je ovdje par puta naveden je 5.11 i x sa Borcem na Kosevu tad je kepec poceo ozbiljno jel tako
znam da ima veze sa tim mafijasima bila je ovdje slika i video sa Keljemendijem al ne vjerujem da je sve ovo sam mogao izazvati znaci mora biti grupa manja/veca u trenutnom rosteru
ko je yebeni ziljkic da ucjenjuje sve igrace i strucni stab
koji se djavo preko 4 mjeseca vucaramo s tim jesu li toliko bezmudasi kolektivno da te jedan debilcic ubija u pojam
ja da sam se pitao on nikad ne bi ni postao igrac Sarajeva gnjida obicna

veceras svi sve znaju i dobro je buknulo
Rozman nije neko u koga vjerujem niti ulijeva neku nadu al isto tako ga i ne tjeram kao neki iz razloga sto ljudi koji biraju trenera veze nemaju i mogu dovesti samo goreg
pisao sam da nikakav napredak ne vidim i jedina utakmica koju bih mogao bas izdvojiti da je dobra bila je ona sa Zrinjski na Kosevu, solidne protiv Borca i Zelje ostalo tanko
isto tako sam rekao da je potanak prelazni rok i dobio odgovore tipa sta ocekujes neke bumove i gomilanje sad igraca
ne ocekujem nikakve bumove al isto tako ne ocekujem za klub koji je level iznad sto se tice finansija da na stoperu ima jednog Anicica da se dovodis u situaciju da ofanzivca spustas na beka i da sve sto si doveo vidis da je u najmanju ruku upitnog kvaliteta i da nisu nikakvo poboljsanje
malo po malo grana sve opterecenija
pripreme prosle mi jos gori
na to dodas sudijske lakrdije i dobijemo to sto imamo na proljece

druga stvar zasto Mirvic nije prihvatio naravno ako je istina ponudjene ostavke Rozmana i Ibricica
prema pisanju ovdje nimalo bezazlena situacija i sto bi se oni kao realno dva ostvarena porodicna covjek yebavali ovdje s nama i s klubom s kojim nemaju nikakvu posebnu vezu, drugim rijecima sto im ovo sve treba

zar se nije za Viverosa pricalo da ima visak kila da ne moze meda a kasnije da mu fali porodica po tom bi i Penaranda bio jedna od meta zbog svoje plate
sve je ovo da Bog sacuva

klub a pozeljno bi bilo i unfks da se oglasi po ovom pitanju ako je situacija kakva se ovdje predstavlja ako se ne presjece ode sve u 3 pm
nakaradni smo samo tako
Hebibe dragi sad si nasao raslje gadjati

svi na Borac u srijedu da probam izvuci bar nesto yeboga ledara i fudbal

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.