FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 25 sep 2018, 21:11

bhpremierliga12 je napisao/la:Citam na njihovoj temi "nadam se da se nece suditi Slobodi", pa kad se to sudilo Slobodi protiv Zeljeznicara? Imaju domacinsko sudjenje na Tusnju, a gore da se ne prica. Nadam se fer sudjenju, a mislim da nisu nista bolja ekipa od nas, pogotovo fizicki nisu sigurno.
Jos mi u glavi ono stopanje lopte u 16 sa dvije ruke njihovog igraca na Tusnju,ili onaj gol pi ckasti na Grbavici kada nasi stadose a ovi zabise gol dok nas igrac lezi...nama da se sudi. .. :lol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 sep 2018, 21:12

Jel sutra prenos na Moja TV il BHT
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 25 sep 2018, 21:14

klasik je napisao/la:Jel sutra prenos na Moja TV il BHT
Pretpostavljam da će biti na Moja TV jer je na BHT Zrinjski, a ima snimak naše u 1:45.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 sep 2018, 21:18

Moja tv
DRŽAVA TUZLA!!

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 25 sep 2018, 21:20

Sutra uplacujem na kladionici 10 km na naše pa šta bude

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 sep 2018, 21:35

Tz1986 je napisao/la:Sutra uplacujem na kladionici 10 km na naše pa šta bude
Gledam kvota 7KM na nas, pa gledaju li uopste sta te kladionice covjece, pa ne igraju Atalanta-Sarajevo, nismo toliki autsajderi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 sep 2018, 21:42

ma to je takav mentalni sklop. Njima sudija da svira 2 poklonjena penala, 1 crveni , 85 faulova i onda nek svira jedan bara-bara start na centru za protivnika oni kmece jaaao pokrade nas, vidi sta radi , kako ga nije stid

jednostavno to je haman nacin razmisljanja. Mozes upoznati "normalnog" navijaca Sarajeva, Celika, Zrinjskog, Sirokog pa cak i Veleza (malo ih je al nadje se), al da mi neko kaze da je upoznao normalnog navijaca Zeljeznicara- toga haman nema. To je haman dijagnoza hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 25 sep 2018, 21:44

Hvala za video.

Čist ofsajd Beganovića.

Nije zar da očekujete regularno sudjenje? Ništa nismo naučili.
Ovaj sudija neki spreman za suspenzije.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 sep 2018, 21:46

Ne bih nista prije utakmice da pisem, najbitnije mi je da stojimo dobro na terenu i da imamo neke prilike da zabijemo gol, da nema povlacenja prije vremena i igre na bod. Optimistican sam ako se napravi dobar plan utakmice. Zadovoljan bih bio i sa remijem ali do njega mozemo doci najlakse ako ne budemo igrali na 0:0 vec hrabrije. (a mislim da cemo igrati hrabrije nesto).

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 25 sep 2018, 21:54

Stavili anonimusa nekog da je manja zal kad dobije suspenziju. Kradu sve redom i to svake godine, jbg to je taj njihov stil igre. Da odigramo dobro a ako nas pokrade sudija okrenuti se sljedecoj utakmici i to je to. Nije da nismo navikli da oni zavrsavaju sudije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 sep 2018, 22:00

tuzlak1987 je napisao/la:Ne bih nista prije utakmice da pisem, najbitnije mi je da stojimo dobro na terenu i da imamo neke prilike da zabijemo gol, da nema povlacenja prije vremena i igre na bod. Optimistican sam ako se napravi dobar plan utakmice. Zadovoljan bih bio i sa remijem ali do njega mozemo doci najlakse ako ne budemo igrali na 0:0 vec hrabrije. (a mislim da cemo igrati hrabrije nesto).
Nismo se ni protiv jedne ekipe povukli od 1. minute i igrali na 0-0 pa mislim da necemo ni sada. Kad smo napali Siroki u Listici onda mislim da cemo i sutra igrati isto, da nece biti formacije poznate kao Petrovic.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 sep 2018, 22:04

e jesu stavili sudiju Sladan Doslo :clap: 3 utakmice premijer lige sudio u zivotu, ove sezone 2 i to Zvijezda-Krupa i Krupa-Gosk :facepalm: i onda zacas prekomandovan da derbi odsudi :tokralju: nije da nismo navikli :kafa:
Sloboda Tuzla

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 25 sep 2018, 22:05

Upravo je to najbitnije da ne skinu gace na Sickom,i da trce bore se sve drugo covjek moze svariti.
Imamo dva teska gostovanja i izmedju tesku kup utakmicu sa Sirokim.
Opusteno sutra bez imperativa bez stresa nervoze izaci i napasti igrati fudbala....Ako tako bude, sve drugo vam halal Nalicu.
Ima li sta od gostovanja hoce li biti barem sto ljudi gore.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 25 sep 2018, 22:17

Bojim se da nas taj sudija neće povaljati sutra da valja,nikad nisam čuo za njega

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 sep 2018, 22:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je takav mentalni sklop. Njima sudija da svira 2 poklonjena penala, 1 crveni , 85 faulova i onda nek svira jedan bara-bara start na centru za protivnika oni kmece jaaao pokrade nas, vidi sta radi , kako ga nije stid

jednostavno to je haman nacin razmisljanja. Mozes upoznati "normalnog" navijaca Sarajeva, Celika, Zrinjskog, Sirokog pa cak i Veleza (malo ih je al nadje se), al da mi neko kaze da je upoznao normalnog navijaca Zeljeznicara- toga haman nema. To je haman dijagnoza hehehe
E ovde se ne bih slozio. Ako ces igdje nac objektivnih navijaca naci ces kod njih, itekako .
Cak sta vise mislim da su i najrealniji, naravno pricam o RL a ne o ovom forumu :)

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 26 sep 2018, 00:14

Brcanskamalta je napisao/la:Upravo je to najbitnije da ne skinu gace na Sickom,i da trce bore se sve drugo covjek moze svariti.
Opusteno sutra bez imperativa bez stresa nervoze izaci i napasti igrati fudbala....Ako tako bude, sve drugo vam halal Nalicu.
Pa dobro pratis li ti ista imalo, kako kup izmedju.
Seljo->Svinjski->Listica
Trio UZP

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 26 sep 2018, 00:24

A cemu kmecanje pred sutrasnje gostovanje? Kao nesto neocekivano da bi sutra cergarima sudije mogle navlaciti? Laganih 0:0 za novu bobicu na kontu.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 26 sep 2018, 00:31

Ma imam osjecaj da nece na dobro izac, jer ima u selji ovih sto su skoro pa nase gore list, ima to da zapne ko mutavo samo ako bude igralo. Zeko/Krpa/Veseli

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 26 sep 2018, 00:44

slobodaTZ je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Upravo je to najbitnije da ne skinu gace na Sickom,i da trce bore se sve drugo covjek moze svariti.
Pa dobro pratis li ti ista imalo, kako kup izmedju.
Seljo->Svinjski->Listica
Trio UZP
Strasna greska za vjesat ...kako god tri utakmice istine,ili jesmo ili nismo sto bi rekli.
Jedan bod u ove dvije i prolaz u kupu je odlican...nula bodova i prolaz u kupu zadovoljavajuci.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 26 sep 2018, 00:48

Uvjeren sam da ce Nala sutra maksimum izvuci, jer momak nije infiltriran svim ovim sr.anjima ove kukuruz lige tj nema kalkulacija i razmisljanja kako su bodovi sa gostovanja protiv ovih nekih kao kvazivelikana utopija. Hebo ti ba ovo takmicenje kad se kao protiv ovakvog zeljeznicara strahuje. Nemoj onda nikako igrati i predaj utakmicu i usput ustedi troskove putovanja. Sutra svim mogucim sredstvima sacuvati sopstvenu mrezu i onda na tu nasu famoznu kondiciju pokusati nesto u zadnjoj trecini utakmice uraditi. Ne zelim se zamarati kradjama krimosa u sluzbi saveza i nekim navlacenjima.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Zlatu075 i 4 gosta.