FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ostaje žal za izgubljena 2 boda , realno smo ih nadigrali ljudi nisu 3 puta organizovano centra prešli al idemo jako u sl utakmicu uz ovaku igru bodovi su sigurni
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka cast za momke, jos jedna top utakmica, top zalaganje, ali eto ne moze se protiv sudija kao sto smo i rekli. Mene bi bilo stid, al hajde svako ima svoje, samo mi nije jasno kako uz ovakvo sudjenje ne mogu osvojiti titulu. Ignjatovic baba ove lige, mozda i najbolji stoper lige, Said izdominirao danas ponovo, steta za onu sansu, ali razumijem ga, htio je uhvatiti Kjosevskog nespremnog. Svi su sve vidjeli, svi su vidjeli ko je bio bolja ekipa, ko je trebao pobijediti, a na dusu ciganima. Idemo u Mostar po tri boda zasto ne, Zrinjski ove sezone je stvarno los kad ih se uporedi sa proslim sezonama, mada i dole ocekujem istu stvar.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Bravo momci
Protiv saveza teško možemo, ali nisam jos doživio ovo da su svi protiv gurbeta. Koji sabani treba im dati titulu i ostali neka igraju za 2. mjesto. Cigani pravi

Protiv saveza teško možemo, ali nisam jos doživio ovo da su svi protiv gurbeta. Koji sabani treba im dati titulu i ostali neka igraju za 2. mjesto. Cigani pravi

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ovo je najbolja Sloboda koju sam ja u 27 godina gledao, toliko su spremni, trče, imaju sistem, ideju sve... Šteta za penal jer je pobjeda realan ishod ovakve utakmice. Svaka čast Naliću za ovo što je napravio s ekipom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nadigrali ih cijelu utakmicu,nisu mogli meda.A pritom smo debelo oštećeni..Idemo dalje.075
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ono sto je najveci uspjeh Slobode jeste trener. Samo uporedite igrace : Civic(Zvijezda), Adzem(Zvijezda), Prses(Olimpik), Vidovic(Orasje), Hadzanovic(Vitez), Mesa(2.HNL). Znaci Nalic je od igraca koji su proslu sezonu igrali u 1. federalnoj napravio jednu od najboljih ekipa lige, koje se svi timovi boje to je sada definitivno. Svaka cast momcima jos jednom, stvarno mi je zao sto zivimo u ovakvom seljakluku pa su ovakve stvari postale cak i normalne. Ove sezone uz 3-4 pojacanja na zimu mozemo sigurno do Evrope dogurati.
Veliki pozdrav za uvijek dobro namjerni i domaćinski Gradačacspiska je napisao/la:Bravo komsije ličite na one stare igrate se sa svima, pozdrav iz Gradačca vidimo se u polu-finalu kupa

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Bravo momci,svaka cast idemo dalje 

4 primljena u 11 kola
.
Batan

Batan

Momcima svaka cast nema im se sta zamjerit.Da je onaj smrad sviro penal 3 boda bi donijeli u Tuzlu, al' sta je tu je.Treba pohvalit i fukare vidi se promjena,kako momcic vodi navijanje svaka cast.Sljedeci je zrinjski ako ovu igru ponovimo izvucemo makar bod.
-
- Kontakt:
sve super... al mi smeta sto igraci slave remi - ovi klipovi kako se pjeva i to.. hayd navijaci ako su zadovoljni igrom - pa je ok remi, ali kao igrac ne mozes sebi dozvoliti da slavis remi protiv bilo koga, pa tako i protiv zelje na grbavici. Malo luzerski djeluje...
odlicno. Zao mi onog pokusaja Husejinovica. Doduse malo treba analizirati, potkralo se ondje jos par prilika bez suta na gol. Sjajno smo odradili do njihovih 16 a onda je falio taj šut na gol. Penal tako je kako je ali je pravo pravo cudno da sudija iz Istoćnog Sarajeva sudi Zelji to je ko da lik iz Mramora ili Bukinja sudi Slobodi. Vjerovatno tako treba.
& $ ?
Kad imaš savez i sudije protiv sebe normalno da ćes slaviti i bod,pa čovječe strumfovi nam nisu prisli golu kako treba za 90 min.boomerang5 je napisao/la:sve super... al mi smeta sto igraci slave remi - ovi klipovi kako se pjeva i to.. hayd navijaci ako su zadovoljni igrom - pa je ok remi, ali kao igrac ne mozes sebi dozvoliti da slavis remi protiv bilo koga, pa tako i protiv zelje na grbavici. Malo luzerski djeluje...

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjski je sterilan isto, mogu nas uzeti samo 1:0 i to na prevaru neku.
-
- Kontakt:
Nema im se sta zamjerit.
Odlicna igra presing trka.Malo vise koncentracije mogli smo dat dva tri
In Nala we trust.oduzet mu pasos i nedat izac iz tuzle

In Nala we trust.oduzet mu pasos i nedat izac iz tuzle

- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke. Znali smo unaprijed da ce nas sudija pokrasti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vcrs na sugavici sam imao osjecaj kao da smo ganjali Krupu na Tušnju,dominacijaSariel1987 je napisao/la:Nema im se sta zamjerit.
In Nala we trust.oduzet mu pasos i nedat izac iz tuzle![]()

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Dobro je, a moglo je i bolje.
Nedostaje tu jos kvalitete prema naprijed da mozemo reci da dolazimo npr. na Grbavicu da pobijedimo.
Domacini su mi kriminalni, ne znam da li smo igrali protiv losije ekipe ove sezone.
Bravo Nala i ekipa, Fukare pristojne, a mazija za predupalu pluca.
Zrinja se vec puno puta provukao ove sezone. Vakat im je za prekid serije.
Nedostaje tu jos kvalitete prema naprijed da mozemo reci da dolazimo npr. na Grbavicu da pobijedimo.
Domacini su mi kriminalni, ne znam da li smo igrali protiv losije ekipe ove sezone.
Bravo Nala i ekipa, Fukare pristojne, a mazija za predupalu pluca.
Zrinja se vec puno puta provukao ove sezone. Vakat im je za prekid serije.
tuzlanska Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bila je Sloboda opasnija, a trener Tuzlaka Zlatan Nalić ističe da su njegovi izabranici išli na pobjedu.
"Igrači dolaze na trening pjevajući i isto tako idu kući. Imam odličnu radnu grupu oko sebe i to su sve ljudi vjerni Slobodi."
SRCE MI PUNO KAD OVAKVO NESTO PROCITAM
"Igrači dolaze na trening pjevajući i isto tako idu kući. Imam odličnu radnu grupu oko sebe i to su sve ljudi vjerni Slobodi."
SRCE MI PUNO KAD OVAKVO NESTO PROCITAM
-
- Kontakt:
Dat mu prostore ispod istoka ha se izgradi samo da ostane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.