FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Protiv dvije najgore ekipe ove sezone smo izgubili 4 boda, Zvijezde i Zeljeznicara, steta velika.zlajci je napisao/la:Dobro je, a moglo je i bolje.
Nedostaje tu jos kvalitete prema naprijed da mozemo reci da dolazimo npr. na Grbavicu da pobijedimo.
Domacini su mi kriminalni, ne znam da li smo igrali protiv losije ekipe ove sezone.
Bravo Nala i ekipa, Fukare pristojne, a mazija za predupalu pluca.
Zrinja se vec puno puta provukao ove sezone. Vakat im je za prekid serije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nama definitivno nešto u napadu ne valja. Odigramo sve super i onda se gubimo. Momcima svaka čast na trčanju, borbi, ma svemu ostalom, odigrali su super. Šteta za penal. Fukare isto kapa dole, na prijenosu su se baš čuli, odlično navijanje i podrška. Ipak je utakmica dosta kasno, i poprilično je hladno vani. Još nešto što mi se stvarno sviđa kod nas je ono grljenje na početku, meni nešto srce preskočilo kad sam vidjela sve ono, prelijepo stvarno. 
Nala, šta reći, čovjek je već legenda.

Nala, šta reći, čovjek je već legenda.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pitari vec prave racunicu da posle husrefa dovedu NalicaSariel1987 je napisao/la:Nema im se sta zamjerit.
Odlicna igra presing trka.Malo vise koncentracije mogli smo dat dva tri
In Nala we trust.oduzet mu pasos i nedat izac iz tuzle![]()

Treba biti realan i priznati da nam nedostaje kvalitete u zavrsnici. Ali to samo ovaj bpdovni saldo cini vecim uspjehom.Aerials je napisao/la:Nama definitivno nešto u napadu ne valja. Odigramo sve super i onda se gubimo.
Pustiti momke i Nalu da rade u tisini, to je sada potrebno.
tuzlanska Sloboda
Ako cemo bas o utakmici, nije nista novo da nam fali ostrine u napadu, danas je realno Husejinovic imao priliku i bolje reagovati u par situacija i proigrati saigraca, ali bio je sebican sto ga nije krasilo u dosadasnjim utakmicama, mislim da je imao preveliku zelju da sam srusi Zeljeznicar. Jbg ne krivim ga s obzirom kako dobro igra. Vidovic u par situacija isto je trebao odmah potegnuti a ne da se petlja bespotrebno. I ovakvi kakvi smo, tupi u napadu, smo zasluzili i trebali pobjediti veceras da je postenog sudjenja.
Kao sto forumas zlajci napisa, Zrinjskom je vakat da kiksaju jer se provlace vec neko vrijeme. Na kraju krajeva, duznici su nam od one utakmice na Tusnju ove sezone. Kvalitetniji su od Zeljeznicara ali nista posebno. Opet na 3 boda pa ko koga.
Kao sto forumas zlajci napisa, Zrinjskom je vakat da kiksaju jer se provlace vec neko vrijeme. Na kraju krajeva, duznici su nam od one utakmice na Tusnju ove sezone. Kvalitetniji su od Zeljeznicara ali nista posebno. Opet na 3 boda pa ko koga.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 26 sep 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Eh da je osto suljo.sad bi harali.s ovakvom sredinom i odbranom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice napada nisam zabrinut jer je omjer 8:4, da je 8:14 vec bi bila druga stvar. Ovako ocito Nalic gotivi Mourinha 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Mogu li ja iskoristitiChinaglia je napisao/la:dobra za avatar, ako neko zeli!

Sredio nam se pravo nema sta
-
- Kontakt:
Talijanski stih tiki taka presing zakljucan gol.
Odijelo stajlnig.Atmosfera.Prica.Sve pet
Odijelo stajlnig.Atmosfera.Prica.Sve pet
Ko prvi djevojci...bhpremierliga12 je napisao/la:Mogu li ja iskoristitiChinaglia je napisao/la:dobra za avatar, ako neko zeli!![]()
Sredio nam se pravo nema sta

- bhpremierliga12
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Ko prvi djevojci...bhpremierliga12 je napisao/la:Mogu li ja iskoristitiChinaglia je napisao/la:dobra za avatar, ako neko zeli!![]()
Sredio nam se pravo nema sta![]()

Uzmi hajde, stavit ću ja nešto drugo.bhpremierliga12 je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Ko prvi djevojci...bhpremierliga12 je napisao/la: Mogu li ja iskoristiti![]()
Sredio nam se pravo nema sta![]()

Steta jer smo zasluzili tri boda. Njihov istok m
nogo realniji nego nas zapad.
nogo realniji nego nas zapad.
-
- Kontakt:
Mali Beganovic koja klasa vec sad. Bravo momcino sve mi se vise kao igrac svidja.
Odma produzit ugovor na 5 godina.Zastitit se.Stvait otkupnu kaluzulu na 5 miliona da ovi dzabahljearosi se opet ne ohijenare.
Odma produzit ugovor na 5 godina.Zastitit se.Stvait otkupnu kaluzulu na 5 miliona da ovi dzabahljearosi se opet ne ohijenare.
Ovom nsbih treba stati u kraj sa ovim sudijama,ovo je prešlo sve granice.Nije samo mi vec i ostali klubovi se žale na njih
bio sam uvjeren da sloboda nece izgubit obje nadolazece tekme i upravo se to i desilo, jednostavno ova ekipa za sada previse dobro stoji na terenu da bi tek tako gubila tekme, pa i protiv najboljih ekipa u ligi... steta sto nam nije sviran penal jer bismo vjerovatno pobjedili, al i ne uzbudjujem se u vezi toga, deja vu, rekli bismo, uvijek ocekivano kad gostujes na sugavici
nisam vidio tu situaciju kad je husejinovic probio i sutirao, al cuo sam od komentatora da je odigrao dobru tekmu i to mi je drago za cuti, podize se i to je najbolja moguca vijest za slobodu... sljedece kolo zrinja koji ne briljira od pocetka prvenstva, od povratka bake su upisali par pobjeda, al nesto mi i ne djeluje da su bas napredovali u igri, pobjedjuju na individualni kvalitet, bar za sad djeluje kao da je tu ekipu stiglo zasicenje
otici dole i odigrati jos jednu musku tekmu, mislim da slobodu niko pametan nece potcjeniti, a u ovakvim tekmama kao protiv zeljescara ili zrinje, ili ranije protiv zrinje i sarajeva, mogu nijanse odlucit, tzv marginale o kojima zlatan nalic cesto prica...
nisam vidio tu situaciju kad je husejinovic probio i sutirao, al cuo sam od komentatora da je odigrao dobru tekmu i to mi je drago za cuti, podize se i to je najbolja moguca vijest za slobodu... sljedece kolo zrinja koji ne briljira od pocetka prvenstva, od povratka bake su upisali par pobjeda, al nesto mi i ne djeluje da su bas napredovali u igri, pobjedjuju na individualni kvalitet, bar za sad djeluje kao da je tu ekipu stiglo zasicenje
otici dole i odigrati jos jednu musku tekmu, mislim da slobodu niko pametan nece potcjeniti, a u ovakvim tekmama kao protiv zeljescara ili zrinje, ili ranije protiv zrinje i sarajeva, mogu nijanse odlucit, tzv marginale o kojima zlatan nalic cesto prica...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je rekao sta nam je mjera. Treba se sjetiti gdje smo bili prije 2 mjeseca. Jedan period se ovako moze gurati, u januaru odmah prava pojacanja da se osvjezi ekipa. Ako do tada budemo u pet na tabeli i u kupu imamo o cemu pricati i mozda ganjati nesto na jednom frontu, a ne na oba.
Raspored zestok, plus kup. Vidjeti cemo..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 27 sep 2018, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.