FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ajme sta je falio 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Guarin ko u Space Jamu,izgubio talenat 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Davno sam ja reko,je*o ovo sad dok su još grupe...dalje ćemo proć sigurno.Na koji način?Koga briga.
Kad već igramo onda glavno da se odmori pokoji igrač iz prvog tima,a dobiju priliku neki koji su manje igrali.
Partizan dobar.Motiviran i bolji nego što se očekivalo s obzirom tko ih vodi.
Još 10-ak min.,idemo probat dobit ovo,ako ne...ima utakmica za vikend gdje su 3 boda važnija nego ovdje.
Očekujem da se jave uskoro oni tipa amelonix i krenu s pričama o prosipanju ugleda.
Kad već igramo onda glavno da se odmori pokoji igrač iz prvog tima,a dobiju priliku neki koji su manje igrali.
Partizan dobar.Motiviran i bolji nego što se očekivalo s obzirom tko ih vodi.
Još 10-ak min.,idemo probat dobit ovo,ako ne...ima utakmica za vikend gdje su 3 boda važnija nego ovdje.
Očekujem da se jave uskoro oni tipa amelonix i krenu s pričama o prosipanju ugleda.

RODRIGOOOOOO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Umjesto da bude 0:1, Handanović brani Markovićevu priliku i Inter zabija iz kontranapada. Još uvijek mi nije jasno kako je pao samo jedan gol na utakmici.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svaka cast crno-belima, kapa dole. Lazare, cekamo te

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tak jebote.3 boda se pišu.

Samire Handanovicu
Svaka cast partizancima momacki odradjena utakmica, ali jbg
Sta promasise Palacio i Cassano
Al ajde bitno je tri boda i nista vise, samo se nadam da Johnatan vise nece igrati
Da ne udje Zanetti Lazar bi ga ubio 

Svaka cast partizancima momacki odradjena utakmica, ali jbg

Sta promasise Palacio i Cassano

Al ajde bitno je tri boda i nista vise, samo se nadam da Johnatan vise nece igrati

Igrat će Jonathan,ali vjerojatno samo u ovakvim "nebitnim" utakmicama.
Kako Primavera igra?Sa 3 ili 4 u obrani?Nešto sam si mislio da li bi mogao Mbaye igrat u sredini skroz desno,to bi bilo idealno jer onda nebi trebali nikog kupovat na zimu.Nek se kali dečko pomalo,ima potencijala.
Kako Primavera igra?Sa 3 ili 4 u obrani?Nešto sam si mislio da li bi mogao Mbaye igrat u sredini skroz desno,to bi bilo idealno jer onda nebi trebali nikog kupovat na zimu.Nek se kali dečko pomalo,ima potencijala.
Partizan odlicno se pokazao ali na kraju ipak zasluzena pobjeda mada Lazar da zabi dzabe ovo dobro drugo poluvrijeme...
Mudonja mi je odlicno odigrao i pokazuje da se itekako moze na njega racunat,Pereira takodjer zasluzuje stratnih 11 i nema potrebe nesto drugo izmisljat na lijevoj strani...
Idemo protiv Bologne po 7-8 vezanu pobjedu...
Mudonja mi je odlicno odigrao i pokazuje da se itekako moze na njega racunat,Pereira takodjer zasluzuje stratnih 11 i nema potrebe nesto drugo izmisljat na lijevoj strani...
Idemo protiv Bologne po 7-8 vezanu pobjedu...
Cini mi se da su jedino Handa, Žuka i Pereira odigrali na nivou.
Jonathan je zaista kritican, al kad se sjetim kakvi su se bekovi vozali Meazzom, on cak ispadne i sasvim solidan
Jonathan je zaista kritican, al kad se sjetim kakvi su se bekovi vozali Meazzom, on cak ispadne i sasvim solidan

Call the coroner!
' ? "....Puma je napisao/la:Interovi igraci ne igraju, vec hodaju, sto je realno sasvim razumljivo i ocekivano.
Svako ko godisnje zaradjuje vise od pola miliona ima bol u predjelu prepona za ovakvim utakmicama. Ovo kvazitakmicenje se ubilo za ekipe poput Neftchija ili Partizana jer recimo Meazza je jedna od najvecih svjetskih fudbalskih pozornica i normalno da ce igraci koji nemaju priliku svaki dan plesati po ovakvom podiju htjeti dati 110 % svojih mogucnosti. Uostalom, Vukusic se predstavom na ovom stadionu prodao na Apenine, to mi je najsvjeziji primjer. Pa jbt. ja mislim da je 90% igraca Intera od protivnika u grupi culi samo za Rubin i to zbog cinjenice da su igrali sa njima u grupi LP prije 2 godine. I da, pobijedli su barcu na NC-u.
I da, ovaj Jonathan ne bi mogo proci probu u Partizanu.
Strasno sam ljut jbm tiJos ova povreda Coutinha

" $ " овај & ",? " је & $ " ове $... & " " ? зато % " ? она ствар за ?,- зато % је ово ? " ",а $ " попут " & " & "... ? је ?....

Bogati daj se ne blamiraj.GT1970 je napisao/la:' ? "....Puma je napisao/la:Interovi igraci ne igraju, vec hodaju, sto je realno sasvim razumljivo i ocekivano.
Svako ko godisnje zaradjuje vise od pola miliona ima bol u predjelu prepona za ovakvim utakmicama. Ovo kvazitakmicenje se ubilo za ekipe poput Neftchija ili Partizana jer recimo Meazza je jedna od najvecih svjetskih fudbalskih pozornica i normalno da ce igraci koji nemaju priliku svaki dan plesati po ovakvom podiju htjeti dati 110 % svojih mogucnosti. Uostalom, Vukusic se predstavom na ovom stadionu prodao na Apenine, to mi je najsvjeziji primjer. Pa jbt. ja mislim da je 90% igraca Intera od protivnika u grupi culi samo za Rubin i to zbog cinjenice da su igrali sa njima u grupi LP prije 2 godine. I da, pobijedli su barcu na NC-u.
I da, ovaj Jonathan ne bi mogo proci probu u Partizanu.
Strasno sam ljut jbm tiJos ova povreda Coutinha
" $ " овај & ",? " је & $ " ове $... & " " ? зато % " ? она ствар за ?,- зато % је ово ? " ",а $ " попут " & " & "... ? је ?....
I da mu covjek pokusa ozbiljno shvatit post,ova recenica ovo je otprilike njihov maksimum odmah pokazuje realnost...
Vidjet cemo u BG maximum
Vidjet cemo u BG maximum

Ја " & " ' став & $ "...
", " је ? & ",$ $ " ? ?,$ $ " ? " ',? " " се " ове $ је најгора " " у $ 50 $... О ' се $... то " " " ? " " ? га,? не ' % " " " сву " $ на & ? ? " ?.... ? је " у & " " " ",а ? ? " у " ове $...
& опет, овај " ¥ је " " $ ? " " за евро ?,$ тога ' "...
", " је ? & ",$ $ " ? ?,$ $ " ? " ',? " " се " ове $ је најгора " " у $ 50 $... О ' се $... то " " " ? " " ? га,? не ' % " " " сву " $ на & ? ? " ?.... ? је " у & " " " ",а ? ? " у " ове $...

Ne.Inter koji se natjecao prošle godine je vjerojatno bio najgora ekipa u zadnjih 50.godina.GT1970 je napisao/la:Ја " & " ' став & $ "...
", " је ? & ",$ $ " ? ?,$ $ " ? " ',? " " се " ове $ је најгора " " у $ 50 $... О ' се $... то " " " ? " " ? га,? не ' % " " " сву " $ на & ? ? " ?.... ? је " у & " " " ",а ? ? " у " ове $...![]()
A ovaj Inter s prošlogodišnjim nema ama baš nikakve veze.
Ne radi se o tome da ti dolaziš ovdje pljuvat ili nešto nego samo mislim da neznaš kakvo je realno stanje u i oko kluba od ove sezone.

" "
&... ' " " на % ".. " " " ",- ' % ' натјерао на то... " " % " ' $ зна у & су &.р.у $ ? (")... ' $ & " на " страст ' " $ " (не " ? ")... & " ' "," $ је ? " ? $ ' је 100% " ? % " " " 2 ?,$ 2 црвена," ?.
О ' "... Не " се " '," А ? $,? је у оној " & $ $ сезоне," је " " & се $ ¥ " у " $ $ & у "... ?.
&... ' " " на % ".. " " " ",- ' % ' натјерао на то... " " % " ' $ зна у & су &.р.у $ ? (")... ' $ & " на " страст ' " $ " (не " ? ")... & " ' "," $ је ? " ? $ ' је 100% " ? % " " " 2 ?,$ 2 црвена," ?.

О ' "... Не " се " '," А ? $,? је у оној " & $ $ сезоне," је " " & се $ ¥ " у " $ $ & у "... ?.

Eh ovako,kakvih smo se sve igraca nagledali u Interu i kakvih sve ekipa je Inter imao ovo nije ni blizu najgoreg...
Ekipa je dosta promjenjena,trener je novi,uigranosti jos uvijek nema a i ako se ocekuje od Intera neka lijepa igra tesko da ce je neko docekat,ova ekipa igra povuceno i na kontre pa bio s druge strane Partizan,Milan ili Hajduk i to se ne mjenja i za sad daje rezultate
Ni meni se ne svidja izvlacenje na glupu EL,ali to i pokazuje izvodjenje ne najjaceg ali solidnog sastava za ovo takmicenje,glavni igraci se odmaraju,vecina klupe dobije sansu da odigra mec i opet skoro pa ovjeren prolaz u drugu fazu a siguran sam kako takmicenje bude odmicalo da ce sve ozbiljnije i ozbiljnije se pristupat,svima je vaznija Seria A i gdje se ide ka povratku u LP
Vjeruj da ova ekipa ima itekako potencijala i kad se sve iskristalise da ce opet igrat vaznu ulogu u Evropi
Ekipa je dosta promjenjena,trener je novi,uigranosti jos uvijek nema a i ako se ocekuje od Intera neka lijepa igra tesko da ce je neko docekat,ova ekipa igra povuceno i na kontre pa bio s druge strane Partizan,Milan ili Hajduk i to se ne mjenja i za sad daje rezultate
Ni meni se ne svidja izvlacenje na glupu EL,ali to i pokazuje izvodjenje ne najjaceg ali solidnog sastava za ovo takmicenje,glavni igraci se odmaraju,vecina klupe dobije sansu da odigra mec i opet skoro pa ovjeren prolaz u drugu fazu a siguran sam kako takmicenje bude odmicalo da ce sve ozbiljnije i ozbiljnije se pristupat,svima je vaznija Seria A i gdje se ide ka povratku u LP
Vjeruj da ova ekipa ima itekako potencijala i kad se sve iskristalise da ce opet igrat vaznu ulogu u Evropi
užas od igre i večeras.... sramota je što smo večeras prikazali na terenu....
posebno bih istakao Jonathana, Cassana, Mudingayija, Silvestrea i Guarina... toliko nezalaganja u igrača Intera nikad nesmije da bude pa makar da igraju na male ispred zgrade..... nek ih je sramota.... ps. još jednom da istaknem da Jonathana treba što prije s noge na nogu iz kluba... odavno goreg i glupljeg igrača nismo imali...
za kraj nadam se da kod Coua nije ništa ozbiljnije...
posebno bih istakao Jonathana, Cassana, Mudingayija, Silvestrea i Guarina... toliko nezalaganja u igrača Intera nikad nesmije da bude pa makar da igraju na male ispred zgrade..... nek ih je sramota.... ps. još jednom da istaknem da Jonathana treba što prije s noge na nogu iz kluba... odavno goreg i glupljeg igrača nismo imali...
za kraj nadam se da kod Coua nije ništa ozbiljnije...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Sad citam izjavu Markovica, kaze da ce vratiti Jonatana samo da ga jos malo provede kroz luna park 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.