SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Greška je gore na toj alltime listi sa 100 golova. Dvaput sam na njoj, na 23-25 i 30. mjestu. Trebam biti samo na 23-25.
Vidim odmah derbi protiv bivše ekipe u prvom kolu. Očekujem da bude krvavo. Neću slaviti ako zabijem gol, naravno.
Vidim odmah derbi protiv bivše ekipe u prvom kolu. Očekujem da bude krvavo. Neću slaviti ako zabijem gol, naravno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
kad ce parovi za superkup ?
Danas u toku dana cu ja postaviti. Igra se u nedelju.Belmin6 je napisao/la:kad ce parovi za superkup ?
Postavljen je SuperKup.Igra se u Nedjelju 10.01. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p4792630
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Nakon prve profesionalne sezone kao senior, željela bih se zahvaliti svima na ukazanom povjerenju i podršci: upravi, struci, saigračima i navijačima. Prva sezona je protekla u adaptaciji i upoznavanju "grada i tima", ali su se i tako ostvarile lijepe brojke golova, asistencija i predasistencija. Nadam se da će ova sezona biti bolja i uspješnija za mene lično i za klub. Pripreme su prošle i bolje nego planirano, i ako nas zaobiđu povrede, možemo očekivati mnogo.
Sretno svima, pogotovo Čekičarima,
Vaša BaDa
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BelminM23 je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:
Kikserska ekipaxinxee je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:johnnyyK je napisao/la:Za jednu uspijesnu sezonu !
Prvo kolo i odmah derbi. Sreća pa ovdje ne može na penale otići.Viper je napisao/la:Ma s kim to igramo prvo kolo, nismo dugo![]()
![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
De da dogovorimo odmah ko će ligu ko će kup.
Onako nas izmorilo, ubjedljivo najviše tekmi odigrali, nismo mogli u baražu 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ako ima voljnih da popune mjesta u Blue Trainu, nek' se jave, uslova sem zvaničnih pravila nema 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Al sta nam deyo uradi od lige, kako je ovo sa dresovima drama dobro.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
To Bado legendo. IdemoBaDa12 je napisao/la:
Nakon prve profesionalne sezone kao senior, željela bih se zahvaliti svima na ukazanom povjerenju i podršci: upravi, struci, saigračima i navijačima. Prva sezona je protekla u adaptaciji i upoznavanju "grada i tima", ali su se i tako ostvarile lijepe brojke golova, asistencija i predasistencija. Nadam se da će ova sezona biti bolja i uspješnija za mene lično i za klub. Pripreme su prošle i bolje nego planirano, i ako nas zaobiđu povrede, možemo očekivati mnogo.
Sretno svima, pogotovo Čekičarima,
Vaša BaDa
#idemoludoidemojako #immernurdu #Cekicari
Support Velez, It's logical! ★
- Marsal
- Kontakt:
Kakva igra BackSpacea na otvaranju sezone. Upisali su pobjedu, samo je pitanje kojim rezultatom, da li će pobijediti sa dva ili tri gola razlike. Sheyi nastavlja tamo gdje je stao, i u drugoj ligi rešeta protivničke odbrane. Svaka čast momčino!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Niste upisali gol za Hollywood, Sevilla - Athletic.
41.21.1.
- Marsal
- Kontakt:
3:0 ipak. Sheyi hat-trick!Marsal je napisao/la:Kakva igra BackSpacea na otvaranju sezone. Upisali su pobjedu, samo je pitanje kojim rezultatom, da li će pobijediti sa dva ili tri gola razlike. Sheyi nastavlja tamo gdje je stao, i u drugoj ligi rešeta protivničke odbrane. Svaka čast momčino!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.