NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
aj horora dan te yebo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ogboke i Santos su bili korektni na utakmici s Vitezom, ne znam dalje kako su izgledali. Debituju li u nedjelju, jer mi smo u Tešnju znali imati problema sa strancima za prvo kolo-dva.
Za Ristića ne vidim problem, čini mi se da je u Bosni stalno igrao, jedino da nema SRB pasoš samo?
- ASD
- Kontakt:
Većina terena je u groznom stanju.
Dzabe zalivati,suša je prevelika,većina terena u ligi su u slicnom stanju.
-
- Kontakt:
Ma sve stoji da su vrucine ali da se dovoljno zalivalo ne bi bilo ovoliko suho, iako bit je da je ravno. Da nema grba po terenu.
Klub je slabo radio sto se tice samog marketinga za utakmicu, a navijaci rade opet nevjerovatne stvari.
Sutra je petak, hoce li biti predstavljanje igraca
Vidim danas su isli u Klokot na ribnjak cijela ekipa
Klub je slabo radio sto se tice samog marketinga za utakmicu, a navijaci rade opet nevjerovatne stvari.
Ogboke i Santos ce biti na raspolaganju, vjerovatno je u pitanju SRB pasos za Ristica.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:30Ogboke i Santos su bili korektni na utakmici s Vitezom, ne znam dalje kako su izgledali. Debituju li u nedjelju, jer mi smo u Tešnju znali imati problema sa strancima za prvo kolo-dva.
Za Ristića ne vidim problem, čini mi se da je u Bosni stalno igrao, jedino da nema SRB pasoš samo?
Ljudi ko ce zalijevati kad nisi imao do prije 7 dana ljude zaduzene za te stvari, neki dan covjek poceo raditi na odrzavanju terena, a imamo tri prskalice za teren koje mogu u isto vrijeme dok rade prekriti 10% terena.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trava se moze sprziti isto kad je zalijevas po ovakvom suncunebeskasila je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:27Ma sve stoji da su vrucine ali da se dovoljno zalivalo ne bi bilo ovoliko suho, iako bit je da je ravno. Da nema grba po terenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa kad su ovakve vrućine teren se počinje zalijevati tek pred mrak baš iz razloga da se trava ne bi spržila.
Mi nažalost nemamo dovoljno ni prskalica da se teren kvalitetno zalijeva, to je samo dovoljan pokazatelj koliko je ovaj klub unazađen.
Mi nažalost nemamo dovoljno ni prskalica da se teren kvalitetno zalijeva, to je samo dovoljan pokazatelj koliko je ovaj klub unazađen.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- SoloControTutti
- Kontakt:
U 5 ujutro se zalijeva trava ili navece poslije 8.harden je napisao/la: ↑16 avg 2024, 08:00Trava se moze sprziti isto kad je zalijevas po ovakvom suncunebeskasila je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:27Ma sve stoji da su vrucine ali da se dovoljno zalivalo ne bi bilo ovoliko suho, iako bit je da je ravno. Da nema grba po terenu.

-
- Kontakt:
Previše se utišala ekipa sa foruma.
Sad kad treba da očekujemo, prognoziramo, predviđamo, mi utihnuli. Ne sviđa mi se atmosfera :/
Sad kad treba da očekujemo, prognoziramo, predviđamo, mi utihnuli. Ne sviđa mi se atmosfera :/
VOLJELEEE SE DVIJEEE SESTREE KAOOO OKAA DVAAAgattuso1919 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:43Previše se utišala ekipa sa foruma.
2:0 U NEDJELJU
-
- Kontakt:
Tisina iz kluba, pa onda se i mi umirili. Nema nikakvih novosti, nista se ne zna, et. Nisu se igraci predstavili.
Ja jedva cekam utakmicu, i mislim da ce goriti i nadam se pobjedi od dva tri razlike da krenemo sezonu kako treba i da ne budemo gledali patnju neku.
3:1
Ja jedva cekam utakmicu, i mislim da ce goriti i nadam se pobjedi od dva tri razlike da krenemo sezonu kako treba i da ne budemo gledali patnju neku.
3:1
Ja se nadam da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom pred svojom publikom.
Ko za sada nema riješenu registraciju Ristić i Mammadov, ima li još neko da nije registrovan?
Ko za sada nema riješenu registraciju Ristić i Mammadov, ima li još neko da nije registrovan?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
hahahahahahah, razumijemo seharden je napisao/la: ↑17 avg 2024, 01:59VOLJELEEE SE DVIJEEE SESTREE KAOOO OKAA DVAAAgattuso1919 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:43Previše se utišala ekipa sa foruma.
2:0 U NEDJELJU

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
stvarno slabo komentarisete ovakvo predstavljanje igraca i strucnog staba, a toliko su se ljudi potrudili
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Neri i Lloris nam predstavili, klub nistaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 avg 2024, 11:14stvarno slabo komentarisete ovakvo predstavljanje igraca i strucnog staba, a toliko su se ljudi potrudili

-
- Kontakt:
U klubu ko da niko nema. Rekli da ce biti press pres svaku utakmicu i fkt me zanima razlog zasto nista ne pisu, ne javljaju
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
mislim da su nas slagalinebeskasila je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:43U klubu ko da niko nema. Rekli da ce biti press pres svaku utakmicu i fkt me zanima razlog zasto nista ne pisu, ne javljaju
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Haahah ma nisu brate, samo kasne jedan dan za sadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 avg 2024, 13:31mislim da su nas slagalinebeskasila je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:43U klubu ko da niko nema. Rekli da ce biti press pres svaku utakmicu i fkt me zanima razlog zasto nista ne pisu, ne javljaju
Pa vi ste pojedini ovdje dali sve informacije u odnosu na klub i na tome vam svaka čast, iako je najbolji rad u tišini bojim se da ćemo biti u vrhu nakon 3 kola i onda ona bihaćka euforija naša odmah premier liga, dolazimo svi naravno jbg sav stres sto mi se nakupi izbacim na utakmici i taj dan nam se sve vrti oko utakmice, 2-0 prognoza uglavnom ima nas sto nismo jos vidjeli kako su uigrani/ uklopljeni, uglavnom pobjeda cista ko suza barem da nas bude 2000 aBd…
Trenutno korisnika/ca: convict35, tuzlanskinacin i 4 gosta.