FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I SRETNA NAM 900TA STRANICAAAAA!!!ABD DA NA HILJADITOJ SLAVIMO VEC TITULU!!!
Sreca, zavrsili smo sa sirokim....pojacava ih hrgovic 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Za ovu utakmicu ima vremena,mislim da cemo ipak proci dalje...ja sam vise zabrinut sljedecom utakmicom protiv zvijezde,tu moramo nastaviti niz i nadam se da se nasi igraci nisu podigli do neba,odmah se sjetim u pripremama poslije hajduka,poraza od iskre,a sastav je bio sasvim solidan...moramo biti maksimalno ozbiljni...narednih nekoliko susreta bi nam uveliko moglo pomoci da sagledamo kakva je nasa snaga,mozemo li cak i do titule ili cemo se ganjati za evropu...hajde da se okrenemo utakmicama,pustite vise price o kojima se ionako ne moze raspravljati,bespredmetno je!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Reakcije na žrijeb polufinala Kupa BiH
Osim: Očekuju nas zanimljivi susreti
Voljom žrijeba odlučeno je da sarajevski Željezničar prolaz u finale Kupa BiH traži preko mostarskog Zrinjskog, a šef struke momčadi s Grbavice Amar Osim, smatra da u ovom duelu nema izrazitog favorita.
"Prije početka žrijebanja nisam imao nikakvih specijalnih želja. Niti jedna momčad koja je došla do polufinala nije slučajno tu, a i ako želite osvojiti Kup morate pobijediti svakoga", rekao je za SportSport.ba Amar Osim te dodao:
"Zrinjski možda ima malu prednost zbog toga što se prvi susret igra na Grbavici, ali u krajnjem slučaju niti to ništa ne mora značiti. Mislim da će gledaoci uživati u obje utakmice te da će vidjeti dobre fudbalske predstave. U Mostaru kao i na našem terenu postoje svi uslovi za dobru igru i na nama je da iste iskoristimo."
Osim: Očekuju nas zanimljivi susreti
Voljom žrijeba odlučeno je da sarajevski Željezničar prolaz u finale Kupa BiH traži preko mostarskog Zrinjskog, a šef struke momčadi s Grbavice Amar Osim, smatra da u ovom duelu nema izrazitog favorita.
"Prije početka žrijebanja nisam imao nikakvih specijalnih želja. Niti jedna momčad koja je došla do polufinala nije slučajno tu, a i ako želite osvojiti Kup morate pobijediti svakoga", rekao je za SportSport.ba Amar Osim te dodao:
"Zrinjski možda ima malu prednost zbog toga što se prvi susret igra na Grbavici, ali u krajnjem slučaju niti to ništa ne mora značiti. Mislim da će gledaoci uživati u obje utakmice te da će vidjeti dobre fudbalske predstave. U Mostaru kao i na našem terenu postoje svi uslovi za dobru igru i na nama je da iste iskoristimo."
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Dobicemo ih na grbavici 2:1, a u mostaru ce biti gusto bice 0:2

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Admiral_TM87 je napisao/la:Dobicemo ih na grbavici 2:1, a u mostaru ce biti gusto bice 0:2![]()
![]()
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
po meni je najbitnije sad dobiti Zvijezdu,pa tek onda rezmisljati o svinjskom i kupu...jel u 6 tekma sad uz subotu?Stici cu na drugo ako je u 6,radim do 7...kako mi je krivo,poslije sirokog nemogu gledati kako masinerija rusi sve pred sobom 
1921-2011
Nek smo izvukli Zrinjskog, baš mi je drago. Šteta što je prva tekma kod nas, mada to nemora ništa da znači, ali eto. Prije svega treba se prvenstvu okrenuti u potpunosti, jer ima još do Kupa!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
bio sam na treningu danas...visca,popovic, nisu trenirali zbog povrede ali kako sami kazu nista nije strasno, mada ni jedan ni drugi nece igrat protiv zvjezde...stim da popovic ne moze igrat zbog crvenog svakako...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 09 mar 2010, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Željezničar dočekuje Zrinjski
MUHAREMOVIĆ: U BOLJOJ SMO FORMI
Nakon danas obavljenog žrijeba polufinala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, svi su manje, više zadovoljni polufinalnim parovima.
Ekipa sarajevskog Željezničara u prvom će susretu polufinala Kupa 24. marta na Grbavici ugostiti mostarskog Zrinjskog. Plavi, nošeni sve boljim rezultatima u Premijer ligi, nadaju se da bi preko Plemića mogli do finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini.
Ispred Željezničara na današnjem žrijebanju u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prisutan direktor kluba Dželaludin Muharemović.
"Možemo biti zadovoljni voljom žrijeba, iako ne mogu reći da nam je bilo svejedno. Ipak, Željezničar sa nalazi u jako dobroj formi, dok se isto i ne može reći za Zrinjski. Jedino što nam ne odgovara jeste što prvu utakmicu igramo kući, ali se svakako nadam u prolazak u finale", kazala je legenda kluba sa Grbavice.
U Zrinjskom respektuju protivnika, ali se svakako nadaju da mogu izboriti prolazak u finale.
"Dobili smo jednog jakoj protivnika, koji je za svaki respekt. Očekujem dvije dobre utakmice i posebno se nadam da će na terenu, ali i na tribinama sve proći u jednom dostojanstvenom i sportskom duhu. Svog protivnika uvažavamo, ali se nadamo pobjedi i plasmanu u finale", rekao je član uprave Zrinjskog Mile Jelić.
MUHAREMOVIĆ: U BOLJOJ SMO FORMI
Nakon danas obavljenog žrijeba polufinala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, svi su manje, više zadovoljni polufinalnim parovima.
Ekipa sarajevskog Željezničara u prvom će susretu polufinala Kupa 24. marta na Grbavici ugostiti mostarskog Zrinjskog. Plavi, nošeni sve boljim rezultatima u Premijer ligi, nadaju se da bi preko Plemića mogli do finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini.
Ispred Željezničara na današnjem žrijebanju u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine bio je prisutan direktor kluba Dželaludin Muharemović.
"Možemo biti zadovoljni voljom žrijeba, iako ne mogu reći da nam je bilo svejedno. Ipak, Željezničar sa nalazi u jako dobroj formi, dok se isto i ne može reći za Zrinjski. Jedino što nam ne odgovara jeste što prvu utakmicu igramo kući, ali se svakako nadam u prolazak u finale", kazala je legenda kluba sa Grbavice.
U Zrinjskom respektuju protivnika, ali se svakako nadaju da mogu izboriti prolazak u finale.
"Dobili smo jednog jakoj protivnika, koji je za svaki respekt. Očekujem dvije dobre utakmice i posebno se nadam da će na terenu, ali i na tribinama sve proći u jednom dostojanstvenom i sportskom duhu. Svog protivnika uvažavamo, ali se nadamo pobjedi i plasmanu u finale", rekao je član uprave Zrinjskog Mile Jelić.
- BlueSharks
- Kontakt:
"Nama sam ulazak u finale može značiti zagarantovan plasman u evropsko takmičenje, pogotovo ako u drugom polufinalu prođe Željezničar, za kojeg mislim da ima više šansi od Zrinjskog", rekao je Muhamed Ibrahimbegović, direktor banjalučkog Borca.
"U ovom trenutku dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Željezničar igra u izvrsnoj formi i mislim da sreća ovaj put nije bila naš saveznik", rekao je za SportSport.ba Dragan Jović.
"Prije samog izvlačenja imao sam samo jednu želju, a to je da izbjegnemo Željezničar. Ne zbog toga što mislim da ne bismo imali šansi protiv Željezničara, nego iz razloga što u momčadi s Grbavice vlada jedna euforija nakon sjajnih igara u prvenstvu", rekao je Milomir Odović.
"U ovom trenutku dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Željezničar igra u izvrsnoj formi i mislim da sreća ovaj put nije bila naš saveznik", rekao je za SportSport.ba Dragan Jović.
"Prije samog izvlačenja imao sam samo jednu želju, a to je da izbjegnemo Željezničar. Ne zbog toga što mislim da ne bismo imali šansi protiv Željezničara, nego iz razloga što u momčadi s Grbavice vlada jedna euforija nakon sjajnih igara u prvenstvu", rekao je Milomir Odović.
Strauss Junior
Dakle, u subotu dočekujete Zvijezdu, koja je eto dobro otvorila proljetni dio prvenstva, a onda sasvim neočekivan ali potpuno zaslužen poraz protiv Slavije u Gradačcu.
Kakvo je stanje sa igračkim kadrom, da li je neko suspendiran, povrijeđen kod vas?
Kakvo je stanje sa igračkim kadrom, da li je neko suspendiran, povrijeđen kod vas?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- nikad_izvini
- Kontakt:
Od početka drugog dijela prvenstva nam ne igraju Čolić i Selimovič koji su bili standardni. Nakon Širokog zbog kartona neće imati pravo nastupa Kerla, Mešić, Bučan i Popović dok je Višća lakše povrijeđen. Znači, fale nam dva štopera, dva desna beka(jedan je i krilo po potrebi), zadnji vezni, lijevo krilo i napadačMinistaR je napisao/la:Dakle, u subotu dočekujete Zvijezdu, koja je eto dobro otvorila proljetni dio prvenstva, a onda sasvim neočekivan ali potpuno zaslužen poraz protiv Slavije u Gradačcu.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Od početka drugog dijela prvenstva nam ne igraju Čolić i Selimovič koji su bili standardni. Nakon Širokog zbog kartona neće imati pravo nastupa Kerla, Mešić, Bučan i Popović dok je Višća lakše povrijeđen. Znači, fale nam dva štopera, dva desna beka(jedan je i krilo po potrebi), zadnji vezni, lijevo krilo i napadačMinistaR je napisao/la:Dakle, u subotu dočekujete Zvijezdu, koja je eto dobro otvorila proljetni dio prvenstva, a onda sasvim neočekivan ali potpuno zaslužen poraz protiv Slavije u Gradačcu.
Kakvo je stanje sa igračkim kadrom, da li je neko suspendiran, povrijeđen kod vas?Ali, s tim da imamo dosta igrača, meni se čini da to neće predtavljati veći problem. Možda neigranje dva štopera hoće jer Bogičević i Bajić nikada nisu igrali zajedno. Zvijezda nam ne leži nikako, neće biti lagan meč.
Čolić se oporavio od povrede,treba bi igrati,stoperi bi mogli biti Mulalic i Bajic,umjesto Selimovica mogu i Svaraka i Culum odlicno zatvoriti,vidjelo se u ova 2 kola proljetnog dijela,umjeso Bucana mogu Serdarevic i Stanic i H. Beslija a moze i Bajro,pa ima i ovaj Perak, a umjesto Popovica moze i Rovcanin i Bajro
tako da bi sastav mogao biti Šehić,Čolić,Radovanović,Bajić,Mulalić(Bogičević),Ćulum,Svraka,M.Beslija,Bekric,
Stanic,i Mesanovic tako da imamo jaku klupu i ovo i nije los sastav.....
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čolić nije prošao pripreme, nema šanse da će početi utakmicu. Na desnom beku će igrati vrlo vjerovatno Šimić. S tim da je Bogičević ušao u Širokom, vjerovatno je da će štoperski par biti Bajić-Bogičević.Stanić je počeo igrati ali je pitanje koliko je spreman za cijeli meč. Također je pitanje hoćemo li igrati sa jednim ili dva napadača. Imamo solidnu klupu, ništa ne sporim, samo sam nabrojao čovjeku ko nam sve fali 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mislim realno gledajuci i mozemo i trebamo aBd preko Zrinskog, i onda vjerovatno sa Slavijom u finale...al nije bitno skim, mi idemo po titulu insAllah 
mB!
u spic moze bajro ili daka, a stana na klupuC.Ronaldo_9 je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Od početka drugog dijela prvenstva nam ne igraju Čolić i Selimovič koji su bili standardni. Nakon Širokog zbog kartona neće imati pravo nastupa Kerla, Mešić, Bučan i Popović dok je Višća lakše povrijeđen. Znači, fale nam dva štopera, dva desna beka(jedan je i krilo po potrebi), zadnji vezni, lijevo krilo i napadačMinistaR je napisao/la:Dakle, u subotu dočekujete Zvijezdu, koja je eto dobro otvorila proljetni dio prvenstva, a onda sasvim neočekivan ali potpuno zaslužen poraz protiv Slavije u Gradačcu.
Kakvo je stanje sa igračkim kadrom, da li je neko suspendiran, povrijeđen kod vas?Ali, s tim da imamo dosta igrača, meni se čini da to neće predtavljati veći problem. Možda neigranje dva štopera hoće jer Bogičević i Bajić nikada nisu igrali zajedno. Zvijezda nam ne leži nikako, neće biti lagan meč.
Čolić se oporavio od povrede,treba bi igrati,stoperi bi mogli biti Mulalic i Bajic,umjesto Selimovica mogu i Svaraka i Culum odlicno zatvoriti,vidjelo se u ova 2 kola proljetnog dijela,umjeso Bucana mogu Serdarevic i Stanic i H. Beslija a moze i Bajro,pa ima i ovaj Perak, a umjesto Popovica moze i Rovcanin i Bajro
tako da bi sastav mogao biti Šehić,Čolić,Radovanović,Bajić,Mulalić(Bogičević),Ćulum,Svraka,M.Beslija,Bekric,
Stanic,i Mesanovic tako da imamo jaku klupu i ovo i nije los sastav.....
Cuva Bog Zelju svog!
ee da vas pitam ako neko zna...jel Eldar Hasanovic potpisao ili nako bezze trenira sa Zeljom posto sam ga danas vidio na treningu?
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:ee da vas pitam ako neko zna...jel Eldar Hasanovic potpisao ili nako bezze trenira sa Zeljom posto sam ga danas vidio na treningu?
Nije Eldar je jos uvijek igrac Ziline ali nesto je bio i povrijedjen a i nemaga ni medju 18 u Zilini pa je vise u Sarajevo nego tamo................
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.