KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Sve pohvale na duploj kruni,dobrom nastupu u ABA ligi. Mađari su se mogli proći( to je jedini kiks).
A za narednu sezonu definitivno da je potreban potpuni remont ekipe.
Atić,Plummer,Joesaar,Young ,Manojlović da ostanu.
Ostalima se zahvaliti.
Muha kao trener je OK lik,mada najveću zamjerku mu stavljam na vađenje igrača koji uđu u seriju koševa. Sve i jednog koji pogodi 3-4 koša zaredom najčešće izvadi iz igre.
A za narednu sezonu definitivno da je potreban potpuni remont ekipe.
Atić,Plummer,Joesaar,Young ,Manojlović da ostanu.
Ostalima se zahvaliti.
Muha kao trener je OK lik,mada najveću zamjerku mu stavljam na vađenje igrača koji uđu u seriju koševa. Sve i jednog koji pogodi 3-4 koša zaredom najčešće izvadi iz igre.
BosnaE
Ja bih bio savrseno ok s tim da Muha ostane i zasluzio je.Samo onda mu filtrirati roster da ne bude ovih dvaba ligasa kamenajra.Hajmo ensto moderno napravit da mogu pogadjati za 3 i slobodna
Ako vec nece ostati gledao bih nekog mladjeg modernijeg trenera
Ako vec nece ostati gledao bih nekog mladjeg modernijeg trenera
Mene je ovaj Stefanovic kupio sinoc izjavom nakon utakmice. 
Ako je moguce dovesti Beciragica idealno bi bilo, Neno mi nije realan bas.
Ako je moguce dovesti Beciragica idealno bi bilo, Neno mi nije realan bas.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisam to upratio malo kasnije sam se ukljucio.
15.10.2013.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako on jeste, moja greska, upratio sam staffbordobijeli je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:24Otkud ti to ? Stajao je na himnoj Stefanovic.
-
Helemnejse
- Kontakt:
**** je bosna četnike ale
Bosno igrajjjj, kao vuk ja zavijammmmmmm
Bosno igrajjjj, kao vuk ja zavijammmmmmm
- svrakino1921
- Kontakt:
Beciragic bi bio dobra opcija. Ne moze mu se osporiti trenersko znanje i cinjenica da igracima zna naci zicu, ali sam gotovo ubijedjen da on generalno ne prati kosarku i da nije neki fanatik u tom smislu. Smio bih se zakleti da uopste ne prati aba ligu i da nije upucen u situaciju oko ekipa, igraca i svega ostalog. On zivi svoj neki zivot, lagano odradjuje ono sto je do njega i ne daje se previse na druge stvari. Zato i jeste toliko godina na Kosovu. Da se gleda samo strucnost i znanje, davno bi otisao na veci nivo. Kako god, volio bih ga umjesto Muhameda i za mene bi bio u uzem krugu njegovog potencijalnog nasljednika.
Btw, ni Djerdja nema klub, pa eto mogli su i s njim popricati.
Btw, ni Djerdja nema klub, pa eto mogli su i s njim popricati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.