Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Suplja.
Pogba, Fred eventualno McT trebaju jaku zaledjinu, pogotov Labilni. Ovaj covjek radi ono sto najbolje zna - oduzete lopte i predaja prvom saigracu. Vise nam ne treba, pogotov ako Ole implementira zamisljeni koncept. To je u biti baza za (polu)kontre. Radi se o vanserijskom defanzivcu.
Eto Dier je nekakav tehnicar, a ima mjesta u tehnicki napucanoj ekipi Spursa.
Protiv laksih ekipa koje stoje duboko, pogotov na OT, imas alternativu u vidu Freda. Malog Scotta u buducnosti vidim ko btb-a.
Ove sezone opasno kaskamo za vodecim ekipama u segmentima poput oduzetih, presjecenih lopti te uopce duela na sredini terena.
Pogba, Fred eventualno McT trebaju jaku zaledjinu, pogotov Labilni. Ovaj covjek radi ono sto najbolje zna - oduzete lopte i predaja prvom saigracu. Vise nam ne treba, pogotov ako Ole implementira zamisljeni koncept. To je u biti baza za (polu)kontre. Radi se o vanserijskom defanzivcu.
Eto Dier je nekakav tehnicar, a ima mjesta u tehnicki napucanoj ekipi Spursa.
Protiv laksih ekipa koje stoje duboko, pogotov na OT, imas alternativu u vidu Freda. Malog Scotta u buducnosti vidim ko btb-a.
Ove sezone opasno kaskamo za vodecim ekipama u segmentima poput oduzetih, presjecenih lopti te uopce duela na sredini terena.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
U pravu si sve i meni je dobar i prije svega mi kaskamo za ostalim u pretrcanim Km .
Ma hajde meni to nije ni frka,meni je frka za Younga i desno krilo,pa mi ne napadamo desno nikako,najmanje napada desnom stranom u ligi imamo. Tu dva igraca il cak tri se treba dovest ukoliko Mata ode.
Ma hajde meni to nije ni frka,meni je frka za Younga i desno krilo,pa mi ne napadamo desno nikako,najmanje napada desnom stranom u ligi imamo. Tu dva igraca il cak tri se treba dovest ukoliko Mata ode.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Starting XI: De Gea - Dalot, Jones, Smalling, Rojo - Fred, Pogba - Lingard, Mata, Martial - Lukaku
Subs: Romero, Lindelof, Darmian, McTominay, Pereira, Greenwood, Rashford
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jelde, ovo nas malo Ole zajeb... sa Matom, Pogbom i Fredom, bez ijednog trkača. Plus sa odbranom bez Lindelofa? Pa ovo će da bude najsporiji vezni red ikada!

Kako lose ulaze u utakmice ovo jr kriminal
Evo nas i sudije guraju
Bolje Čekićari od nas izgledaju na našem terenu. Feelgood faktor je ispario,a ostala je prilično tanka momčad koja se vuče po terenu. Počelo mi je previše ovo ličiti na one predstave iz Jozinog vremena
Vadi Marsijala molim te
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Marsijal je kriminalan, koliko lopti uništi strašno,predaja lopte i momentum predaje užas
Hah bar vodimo
Hah bar vodimo
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 13 apr 2019, 18:51, ukupno mijenjano 4 puta.
Šta radi lik jbt

Martial danas nije došao na utakmicu, ni Mata nije puno bolji
Došao je. Nije došao se kaže za lika koji ne dodiruje loptu i ne radi ništa. Ovaj je došao, ali sve što uradi je katastrofalno. Nadam se da ide van na poluvremenual... je napisao/la:Martial danas nije došao na utakmicu, ni Mata nije puno bolji
Marsijal mi počinje ličiti na cirkusanta samo takvog
Kako lose igraju kad dodju do 16 metara mati mila, pa kako je ova ekipa u top 6, pa nije ni čudo što šut nismo imali po golu, evo ni sad nemamo nakon 40 min jbt treninge i ko vodi ko ući igrače gdje da se kreću
Kako lose igraju kad dodju do 16 metara mati mila, pa kako je ova ekipa u top 6, pa nije ni čudo što šut nismo imali po golu, evo ni sad nemamo nakon 40 min jbt treninge i ko vodi ko ući igrače gdje da se kreću
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 13 apr 2019, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Martialu je neophodan kontinuitet da bi bio produktivan. Ove stalne povredice ostavljaju puno traga jer ispada iz tempa. Danas izgleda kao da nije igrao godinu dana fudbal.
Inače igra je odron. Ništa nije povezano, svaki drugi pas pogrešan. Haos.
Inače igra je odron. Ništa nije povezano, svaki drugi pas pogrešan. Haos.
Razlog što je imao loptu u nogama je što ga “pitaju” loptama cijelo vrijeme u nadi da će nešto iskreirati. Da je potrčao i za jednom - nije. Da je dao 10% truda koji može uložiti i u jednom pokušaju - nije. Dakle, nije tuNitro je napisao/la:Došao je. Nije došao se kaže za lika koji ne dodiruje loptu i ne radi ništa. Ovaj je došao, ali sve što uradi je katastrofalno. Nadam se da ide van na poluvremenual... je napisao/la:Martial danas nije došao na utakmicu, ni Mata nije puno bolji
Ne znam stvarno koga kriviti za ovoliko neuigranosti a 33 kolo, jel moguće ovoliko greški u predaji i loših rješenja u završnoj trećini, pa nas svaka ekipa nadigra na OLD TRAFORDU
Marsijala ako ostavi u igri ovaj trener je goli krac i pojma nema
Marsijala ako ostavi u igri ovaj trener je goli krac i pojma nema
- MrMagnificent
Kriminal pol.
Lingard i Mata to ni u ludilu nikad nije funkcionisalo pa tako ni danas
Martial
Visi gol ako ne napravi formacijsku promjenu

Lingard i Mata to ni u ludilu nikad nije funkcionisalo pa tako ni danas
Martial

Visi gol ako ne napravi formacijsku promjenu
Svaka ekipa iz sredine tabele ima bolju kombinatoriku i uigraniji akcije od nas, ovu ekipu izvlače pojedinci koji nekako zabiju, a kad je ovaj stadion vidilo lijepu akciju to je pitanje sa velikim upitnikom, kontru neku da neko ne zjbe sa predajom
Ako će ovako pobjedit nek jbu majku nek ga prime, west hem kad hoće dodje u sesnest
Ovaj igra veći bunker od Mourinja, kakav crni jbni Solsker
Evo i gola bravo
Ako će ovako pobjedit nek jbu majku nek ga prime, west hem kad hoće dodje u sesnest
Ovaj igra veći bunker od Mourinja, kakav crni jbni Solsker
Evo i gola bravo
Eto nam ga sad
Matu stavio protiv fizički prejake ekipe moj Solskeru idi u svoj Mode pa se tamo igraj sa postavama
Lukaku igra desno krilo i ubacuje Lingardu, Marsijalu Rasfordu pu jbt živote i trenere i jbnog Wodvorda koji se zaleti ko sivonja sa ugovorom
Lukaku igra desno krilo i ubacuje Lingardu, Marsijalu Rasfordu pu jbt živote i trenere i jbnog Wodvorda koji se zaleti ko sivonja sa ugovorom
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 13 apr 2019, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Po pokazanom, ja vala Matu ne bih ni pod razno ostavljao naredne godine. Cim je usao Rashford, mi smo 5 puta opasnija i brza ekipa. Ovaj njegov stil iz 80-ih jednostavo vise ne pije vode
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.