FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Raspored do zimske pauze:
29.09.18. HŠK Zrinjski-FK Sloboda
03.10.18. FK Sloboda-NK Široki Brijeg (kup)
06.10.18. FK Sloboda -FK Zvijezda 09
Reprezentativna pauza
20.10.18. FK Sarajevo-FK Sloboda
27.10.18. FK Sloboda -FK Tuzla City
03.11.18. FK Krupa-FK Sloboda
10.11.18. FK Sloboda -NK Široki Brijeg
Reprezentativna pauza
24.11.18. FK Radnik Bijeljina-FK Sloboda
01.12.18. FK Sloboda - FK Mladost Doboj Kakanj
29.09.18. HŠK Zrinjski-FK Sloboda
03.10.18. FK Sloboda-NK Široki Brijeg (kup)
06.10.18. FK Sloboda -FK Zvijezda 09
Reprezentativna pauza
20.10.18. FK Sarajevo-FK Sloboda
27.10.18. FK Sloboda -FK Tuzla City
03.11.18. FK Krupa-FK Sloboda
10.11.18. FK Sloboda -NK Široki Brijeg
Reprezentativna pauza
24.11.18. FK Radnik Bijeljina-FK Sloboda
01.12.18. FK Sloboda - FK Mladost Doboj Kakanj
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
nasi jutros na elidzi nocili izgleda pokraj sa rajeva.. jutros trening.
sto ti je rec nordijski mentalitet.

sto ti je rec nordijski mentalitet.

-
- Kontakt:
Protiv Mađara sudi nam Ermin Sivac iz Zenice, pomoćnici Haris Baković i Enes Đozić iz Sarajeva.
Onaj majmun od sinoć Došlo je cetvrti sudija na utakmici Sarajevo-Radnik.
https://sportsport.ba/fudbal/sivac-na-c ... evu/291377
Onaj majmun od sinoć Došlo je cetvrti sudija na utakmici Sarajevo-Radnik.
https://sportsport.ba/fudbal/sivac-na-c ... evu/291377
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Na polusezoni dovest par igraca dobrih i uz malo srece mozda dohvatimo Evropu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izvjestaj sa utakmice sinoć
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Izvinite na upadu, ali da vam cestitam na izboru trenera i presingu koji ste sinoc igrali. Da je Bogdo 12 Nalica u ligi, i drzavi bilo bi nam puno bolje svima.
Cist penal za vas nije sviran, ali sa ovim pristupom mozete puno i uz ovog covjeka je nasa premijer liga dobila puno, da ne spominjem vas klub.
Sretno u nastavku prvenstva.
Cist penal za vas nije sviran, ali sa ovim pristupom mozete puno i uz ovog covjeka je nasa premijer liga dobila puno, da ne spominjem vas klub.
Sretno u nastavku prvenstva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
trce ljudi iz tuzle k'o nikad :mrgreen:
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, logicno da veci klubovi zele najbolje, ali sam misljenja da nema kluba u nasoj ligi koji ce dovesti Nalu jer taj covjek je vezan emotivno za svoj grad i toliki je karakter i pun postovanja da iz pristojnosti ne bi povrijedio osjecanja svojih sugradjana. Ja i sad ne vjerujem da je prihvatio raditi u nasoj ligi uopste, ali eto i dobra mu je praksa jer valja istrpiti sve ove pritiske i belaje oko Slobode.alacious je napisao/la:Mislim da je sasvim normalno da želimo to, čovjek je za 10 mjesta ispred svakog trenera koji je ikada bio u PLBiH.Zodiac je napisao/la:Pitari vec prave racunicu da posle husrefa dovedu Nalica.
E sad, druga stvar je da li je to moguće realizovati.
Gledam vašu utakmicu jučer, taktički ste jako, jako potkovana ekipa, ali je evidentno da vam fali dva-tri igrača vrhunske klase koji bi mogli donijeti prevagu u utakmicama poput jučerašnje.
Sve u svemu, svaka čast za odrađeno do sada, drago mi je da se Sloboda vraća na mjesto koje joj i pripada po imenu, a to je borba za europu i sami vrh.
Sportski pozdrav

Sa druge strane, tesko je naci i dovesti kvalitetne igrace koji ce napraviti prevagu i prekucati nasu ligu, pa cak i da odrijesis kesu. S vremena na vrijeme neki igrac napravi boom i takvog sto prije trebas prodati jer vec naredne sezone ne znas na cemu si s njim.
Zato se trebamo sto vise oslanjati na nase omladinske pogone i proizvoditi igrace, lagani ih ubacivati u igru, kap sto radi i Sloboda proslu i ovu sezonu, kao sto su Sarajevo ili Zeljo radili i rade ove godine jos izrazenije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne bih se slozio da je klupa nikakva, Livancic i Piric su nam svojim ulaskom donijeli pobjedu protiv Krupe odnosno Radnika, a i klupa je odradila posao u utakmici protiv Celika gdje smo pojacavali odbranu jer smo igrali bez 4-5 standardnih igraca tu utakmicu. I Zukic zabija golove i sasvim solidan kao igrac s klupe. A i golman ''s klupe'' nam je primio 4 gola u 11 utakmica. Dosta je i do odbrane naravno, ali i on je izrazito siguran ako oduzmemo prvih nekoliko utakmica dok se nije ''ustelio''.Sariel1987 je napisao/la:Dobro je, iako mislim da ovo nije maksimum iz ove ekipe, rastu i oni iz utakmice u utakmicu, dobijaju na samopouzdanju, jedino sto je klupa losa i nikakva takorec nema je![]()
E sad, da moze bolje i kvalitetnije, naravno da moze, ali za ganjati Europu je klupa ok. Vise nam treba gol igrac na nekoliko pozicija, i u napadu i na krilu i u vezi. Ali realno s ovom ekipom smo blize pobjedi bili na Pecari i Grbavici, naravno to samo izmedju ostalog jer smo sve utakmice osim protiv MDK odlicno odradili, pa ne vidim zasto se ''moramo'' pojacati ako hocemo da se borimo za Europu.
Intervju sa Salkicem:
I sinoc po 3k na derbijima u Sarajevu a medjusobno se ganjaju za titulu. Sto se posjete i ''ne zanima raju Sloboda'' tice

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovaj Sivac nam je sudio 10 puta, zanimljivo najvise u karijeri nama sudio. 4 pobjede, 4 poraza i 2 nerijesene i samo 15 zutih u tih 10 utakmica sto je ekstra, a zadnju nam je sudio protiv Brgula kad je bilo 1-1.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
Zbog toga je nephodno 2-3 mladih sudija iz Tuzle maksimalno edukovati i forsirati kako bi konacno dosli na listu Premijer lige.
Mislim da je u prosloj sezoni Zukic sudio jednu utaknicu te dosudio nekome nepostojeci penal i vise nije ni sudio.
Zbog toga je nephodno 2-3 mladih sudija iz Tuzle maksimalno edukovati i forsirati kako bi konacno dosli na listu Premijer lige.
Mislim da je u prosloj sezoni Zukic sudio jednu utaknicu te dosudio nekome nepostojeci penal i vise nije ni sudio.
-
- Kontakt:
Nema cak ni na prvoj federalnoj, samo dva ili tri sudca, ocito da nekome ne odgovaraju nase sudije...Edis Zukic se povukao iz sudjenja, poslije Arnautovica i Becirovica mi sudije u PL nemamo niti cemo iimati u buducnostii izgleda..tuzla075 je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Englezi prodali Wembley....hej. ..
Samo je Tusanj svijuR nas....jes da se ne pitamo nista ali je nas.
Naravno Englezi stave klazule u ugovor nisu budale....zastite se...Ali prodali Wembley ...
Nedaj ti Tusnja Jasko nema veze sto investitoru mos uvaliti da Tu ne smije biti nista osim stadion klazulu. ..nedaj ti dje ce ti onda uhljubi iz stranke palamudit...

Naravno Englezi stave klazule u ugovor nisu budale....zastite se...Ali prodali Wembley ...

Nedaj ti Tusnja Jasko nema veze sto investitoru mos uvaliti da Tu ne smije biti nista osim stadion klazulu. ..nedaj ti dje ce ti onda uhljubi iz stranke palamudit...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Babuka sta ti bi?Brcanskamalta je napisao/la:Englezi prodali Wembley....hej. ..![]()
Naravno Englezi stave klazule u ugovor nisu budale....zastite se...Ali prodali Wembley ...![]()

Nedaj se biće to sve dobro.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hajd sto nema nijednog sudije, vec nema nijednog trenera, pomocnog trenera nit icega u bilo kojoj reprezentaciji od u15 do A repke, a bas je Spaha o tome govorio u intervju.intercontinental je napisao/la:Nema cak ni na prvoj federalnoj, samo dva ili tri sudca, ocito da nekome ne odgovaraju nase sudije...Edis Zukic se povukao iz sudjenja, poslije Arnautovica i Becirovica mi sudije u PL nemamo niti cemo iimati u buducnostii izgleda..tuzla075 je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
A Sok?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Napustio ima i više od 10 dana.Madal je napisao/la:A Sok?

Procitao sam, ali dugo je bio selektor kadetske a cini mi se kao da je to zaboravljeno, zato sam napisaoNKMramor je napisao/la:Napustio ima i više od 10 dana.Madal je napisao/la:A Sok?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Hoce nas sudije **** u Mostaru,jesu mafija u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.