FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 27 sep 2018, 13:15

Raspored do zimske pauze:

29.09.18. HŠK Zrinjski-FK Sloboda
03.10.18. FK Sloboda-NK Široki Brijeg (kup)
06.10.18. FK Sloboda -FK Zvijezda 09
Reprezentativna pauza
20.10.18. FK Sarajevo-FK Sloboda
27.10.18. FK Sloboda -FK Tuzla City
03.11.18. FK Krupa-FK Sloboda
10.11.18. FK Sloboda -NK Široki Brijeg
Reprezentativna pauza
24.11.18. FK Radnik Bijeljina-FK Sloboda
01.12.18. FK Sloboda - FK Mladost Doboj Kakanj
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 27 sep 2018, 13:29

nasi jutros na elidzi nocili izgleda pokraj sa rajeva.. jutros trening.
sto ti je rec nordijski mentalitet. :mrgreen: :bale:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 27 sep 2018, 13:43

Protiv Mađara sudi nam Ermin Sivac iz Zenice, pomoćnici Haris Baković i Enes Đozić iz Sarajeva.

Onaj majmun od sinoć Došlo je cetvrti sudija na utakmici Sarajevo-Radnik.

https://sportsport.ba/fudbal/sivac-na-c ... evu/291377
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 27 sep 2018, 13:53

Na polusezoni dovest par igraca dobrih i uz malo srece mozda dohvatimo Evropu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 sep 2018, 14:56

slika

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 sep 2018, 15:40

Izvjestaj sa utakmice sinoć
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2018, 15:42

Izvinite na upadu, ali da vam cestitam na izboru trenera i presingu koji ste sinoc igrali. Da je Bogdo 12 Nalica u ligi, i drzavi bilo bi nam puno bolje svima.
Cist penal za vas nije sviran, ali sa ovim pristupom mozete puno i uz ovog covjeka je nasa premijer liga dobila puno, da ne spominjem vas klub.
Sretno u nastavku prvenstva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 sep 2018, 15:42

trce ljudi iz tuzle k'o nikad :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 sep 2018, 15:53

alacious je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Pitari vec prave racunicu da posle husrefa dovedu Nalica :urnebes: .
Mislim da je sasvim normalno da želimo to, čovjek je za 10 mjesta ispred svakog trenera koji je ikada bio u PLBiH.
E sad, druga stvar je da li je to moguće realizovati.

Gledam vašu utakmicu jučer, taktički ste jako, jako potkovana ekipa, ali je evidentno da vam fali dva-tri igrača vrhunske klase koji bi mogli donijeti prevagu u utakmicama poput jučerašnje.

Sve u svemu, svaka čast za odrađeno do sada, drago mi je da se Sloboda vraća na mjesto koje joj i pripada po imenu, a to je borba za europu i sami vrh.

Sportski pozdrav :bih:
Ma dobro, logicno da veci klubovi zele najbolje, ali sam misljenja da nema kluba u nasoj ligi koji ce dovesti Nalu jer taj covjek je vezan emotivno za svoj grad i toliki je karakter i pun postovanja da iz pristojnosti ne bi povrijedio osjecanja svojih sugradjana. Ja i sad ne vjerujem da je prihvatio raditi u nasoj ligi uopste, ali eto i dobra mu je praksa jer valja istrpiti sve ove pritiske i belaje oko Slobode. :mrgreen:

Sa druge strane, tesko je naci i dovesti kvalitetne igrace koji ce napraviti prevagu i prekucati nasu ligu, pa cak i da odrijesis kesu. S vremena na vrijeme neki igrac napravi boom i takvog sto prije trebas prodati jer vec naredne sezone ne znas na cemu si s njim.
Zato se trebamo sto vise oslanjati na nase omladinske pogone i proizvoditi igrace, lagani ih ubacivati u igru, kap sto radi i Sloboda proslu i ovu sezonu, kao sto su Sarajevo ili Zeljo radili i rade ove godine jos izrazenije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 sep 2018, 15:56

Sariel1987 je napisao/la:Dobro je, iako mislim da ovo nije maksimum iz ove ekipe, rastu i oni iz utakmice u utakmicu, dobijaju na samopouzdanju, jedino sto je klupa losa i nikakva takorec nema je :lol:
Ne bih se slozio da je klupa nikakva, Livancic i Piric su nam svojim ulaskom donijeli pobjedu protiv Krupe odnosno Radnika, a i klupa je odradila posao u utakmici protiv Celika gdje smo pojacavali odbranu jer smo igrali bez 4-5 standardnih igraca tu utakmicu. I Zukic zabija golove i sasvim solidan kao igrac s klupe. A i golman ''s klupe'' nam je primio 4 gola u 11 utakmica. Dosta je i do odbrane naravno, ali i on je izrazito siguran ako oduzmemo prvih nekoliko utakmica dok se nije ''ustelio''.

E sad, da moze bolje i kvalitetnije, naravno da moze, ali za ganjati Europu je klupa ok. Vise nam treba gol igrac na nekoliko pozicija, i u napadu i na krilu i u vezi. Ali realno s ovom ekipom smo blize pobjedi bili na Pecari i Grbavici, naravno to samo izmedju ostalog jer smo sve utakmice osim protiv MDK odlicno odradili, pa ne vidim zasto se ''moramo'' pojacati ako hocemo da se borimo za Europu.

Intervju sa Salkicem: Raspored do zime nadopunjen sa TV prenosima:
29.09.18. HŠK Zrinjski-FK Sloboda - MOJA TV
03.10.18. FK Sloboda-NK Široki Brijeg (kup)
06.10.18. FK Sloboda -FK Zvijezda 09 - bez prenosa
Reprezentativna pauza
20.10.18. FK Sarajevo-FK Sloboda - MOJA TV
27.10.18. FK Sloboda -FK Tuzla City - BHT1
03.11.18. FK Krupa-FK Sloboda - BHT1
10.11.18. FK Sloboda -NK Široki Brijeg - MOJA TV
Reprezentativna pauza
24.11.18. FK Radnik Bijeljina-FK Sloboda - MOJA TV
01.12.18. FK Sloboda - FK Mladost Doboj Kakanj - bez prenosa
Ako bi se bavili prognozama, ''samo'' osam kola do kraja polusezone, fin raspored da budemo tu u top 4-5 sa sto manjim zaostatkom, ako vec moramo zaostajati, za mjestom koje vodi u Europu. Široki recimo ima 5 gostovanja u ovih 8 kola.

I sinoc po 3k na derbijima u Sarajevu a medjusobno se ganjaju za titulu. Sto se posjete i ''ne zanima raju Sloboda'' tice :shhh:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 sep 2018, 16:24

Ovaj Sivac nam je sudio 10 puta, zanimljivo najvise u karijeri nama sudio. 4 pobjede, 4 poraza i 2 nerijesene i samo 15 zutih u tih 10 utakmica sto je ekstra, a zadnju nam je sudio protiv Brgula kad je bilo 1-1.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 27 sep 2018, 18:42

Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
Zbog toga je nephodno 2-3 mladih sudija iz Tuzle maksimalno edukovati i forsirati kako bi konacno dosli na listu Premijer lige.
Mislim da je u prosloj sezoni Zukic sudio jednu utaknicu te dosudio nekome nepostojeci penal i vise nije ni sudio.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 27 sep 2018, 18:46

tuzla075 je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
Zbog toga je nephodno 2-3 mladih sudija iz Tuzle maksimalno edukovati i forsirati kako bi konacno dosli na listu Premijer lige.
Mislim da je u prosloj sezoni Zukic sudio jednu utaknicu te dosudio nekome nepostojeci penal i vise nije ni sudio.
Nema cak ni na prvoj federalnoj, samo dva ili tri sudca, ocito da nekome ne odgovaraju nase sudije...Edis Zukic se povukao iz sudjenja, poslije Arnautovica i Becirovica mi sudije u PL nemamo niti cemo iimati u buducnostii izgleda..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 27 sep 2018, 19:28

Englezi prodali Wembley....hej. .. :tokralju:
Samo je Tusanj svijuR nas....jes da se ne pitamo nista ali je nas.
Naravno Englezi stave klazule u ugovor nisu budale....zastite se...Ali prodali Wembley ... :tokralju:
Nedaj ti Tusnja Jasko nema veze sto investitoru mos uvaliti da Tu ne smije biti nista osim stadion klazulu. ..nedaj ti dje ce ti onda uhljubi iz stranke palamudit...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 27 sep 2018, 20:49

Brcanskamalta je napisao/la:Englezi prodali Wembley....hej. .. :tokralju:
Samo je Tusanj svijuR nas....jes da se ne pitamo nista ali je nas.
Naravno Englezi stave klazule u ugovor nisu budale....zastite se...Ali prodali Wembley ... :tokralju:
Nedaj ti Tusnja Jasko nema veze sto investitoru mos uvaliti da Tu ne smije biti nista osim stadion klazulu. ..nedaj ti dje ce ti onda uhljubi iz stranke palamudit...
Babuka sta ti bi? :D

Nedaj se biće to sve dobro.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 27 sep 2018, 21:06

intercontinental je napisao/la:
tuzla075 je napisao/la:Nesto razmisljam i pitam se zasto u premijer ligi nema nijednog sudije iz Tuzle.Jeli neznaju suditi ili je to gresksa Kantonalnog sudijskog saveza.Jos prije rata imali smo vrsne sudije u jugoslovenskoj ligi.
Nema cak ni na prvoj federalnoj, samo dva ili tri sudca, ocito da nekome ne odgovaraju nase sudije...Edis Zukic se povukao iz sudjenja, poslije Arnautovica i Becirovica mi sudije u PL nemamo niti cemo iimati u buducnostii izgleda..
Hajd sto nema nijednog sudije, vec nema nijednog trenera, pomocnog trenera nit icega u bilo kojoj reprezentaciji od u15 do A repke, a bas je Spaha o tome govorio u intervju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 sep 2018, 22:09

A Sok?
-Beogradski sindikat

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 sep 2018, 22:20

Madal je napisao/la:A Sok?
Napustio ima i više od 10 dana. :kafa:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 sep 2018, 22:53

NKMramor je napisao/la:
Madal je napisao/la:A Sok?
Napustio ima i više od 10 dana. :kafa:
Procitao sam, ali dugo je bio selektor kadetske a cini mi se kao da je to zaboravljeno, zato sam napisao
-Beogradski sindikat

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 27 sep 2018, 22:56

Hoce nas sudije **** u Mostaru,jesu mafija u pm

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.