FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 29 avg 2015, 00:14

Znači ode Krste. Sretno mu bilo, navukao me na apaurine.
Eh, kad bi sad doveli kvalitetnu 10-ku i kvalitetnog trenera bio bi vrh!
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2015, 00:23

Sabinho je napisao/la:@duska ili pojednostavnjeno mi stojimo iza onog sto zelimo a to je titula (plus kup) i ne krijemo da nam je to prioritet dok se oni skrivaju iza raznoraznih stvari a zapravo zele i ocekuju ono sto i mi sa jednakim zarom ako ne cak i vecim.
To se najbolje pokazalo prosle godine, fol hoce evropu samo a zinula im toliko guzica kad se ukazala sansa za titulu, da su mogli pobili bi nas samo da je uzmu. :urnebes: Sreca napravi Ibrak par trouglova i ostade im titula san. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 00:26

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@duska ili pojednostavnjeno mi stojimo iza onog sto zelimo a to je titula (plus kup) i ne krijemo da nam je to prioritet dok se oni skrivaju iza raznoraznih stvari a zapravo zele i ocekuju ono sto i mi sa jednakim zarom ako ne cak i vecim.
To se najbolje pokazalo prosle godine, fol hoce evropu samo a zinula im toliko guzica kad se ukazala sansa za titulu, da su mogli pobili bi nas samo da je uzmu. :urnebes: Sreca napravi Ibrak par trouglova i ostade im titula san. :rol:
Ali tu je bio @pile kao svjedok, Ibrak na kraju romb napravio :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2015, 00:29

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ali tu je bio @pile kao svjedok, Ibrak na kraju romb napravio :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2015, 00:32

hz033 je napisao/la:Znači ode Krste. Sretno mu bilo, navukao me na apaurine.
Eh, kad bi sad doveli kvalitetnu 10-ku i kvalitetnog trenera bio bi vrh!
ma ovo je bilo ocekivano ,znalo se da ce poslije evrope otici nekolicina igraca ja ocekujem jos dva odbranbena da prodamo bezz imamo tu previse igraca ,bolje vratiti kouadia,andjusica nego placati krstu a da je nezadovoljan ovako cemo uzeti i neku lovu a imamo na toj poziciji dosta igraca okic,bekic,duljevic,bekic 2 ,hebibovic i dvojicu na posudbi .

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 avg 2015, 00:37

Od Krletovog odlaska za sada nema nista.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 29 avg 2015, 01:07

Ali zato od Tatkovog ima...;) Eto prilike za Mihojevica, hvala Bogu...bar da s vremena na vrijeme nadomjesti Barbu i Stepa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 29 avg 2015, 01:07

Najjace je kod pileta, zato mi je posebno i drag, kako proziva nas za mahalu i kao cure nam informacije iz kluba, a s druge strane on sve zna sta se desava u Zelji iako je kako kaze obican navijač. Ko to njemu iz Zelje polaze racune, zanimljivo :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 29 avg 2015, 01:09

Nek sve rasprodaju sto valja,toliko o borbi za grupne faze,bice bauk ako izborimo Europu ove godine,i sljedece godine ce dovesti 10 novih igraca,pregaze nas ko plitak potok i onda idu price kako ekipa nije uigrana bla bla.Umjesto da prodamo otpad,mi prodajemo okosnicu ekipe,pisi smijesno ! :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 avg 2015, 01:10

RN87 je napisao/la:Najjace je kod pileta, zato mi je posebno i drag, kako proziva nas za mahalu i kao cure nam informacije iz kluba, a s druge strane on sve zna sta se desava u Zelji iako je kako kaze obican navijač. Ko to njemu iz Zelje polaze racune, zanimljivo :mrgreen:
Husref i po tom pitanju nosi najvece zasluge.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2015, 01:15

arminarsenal je napisao/la:Nek sve rasprodaju sto valja,toliko o borbi za grupne faze,bice bauk ako izborimo Europu ove godine,i sljedece godine ce dovesti 10 novih igraca,pregaze nas ko plitak potok i onda idu price kako ekipa nije uigrana bla bla.Umjesto da prodamo otpad,mi prodajemo okosnicu ekipe,pisi smijesno ! :salut:
mislim da to nije bas tako ,cimirota smo morali prodati ,stojcev ,krste i još par ocito su nezadovoljni zele ici ne vidim zasto drzati nezadovoljne igrace ,imamo mo i dalje kvalitet samo to treba razbuditi posloziti opet se vracamo na cvrstu trenersku ruku ,uz par pojacanja na polusezoni opet mozemo do titule a o evropi to je lutrija :salut:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 29 avg 2015, 01:17

joj crnjaka seke mi sta je ovo, sutra pobjeda i 4 boda od prvog mjesta, prosli smo kroz turbulencije, imamo najjacu ekipu i na kraju cemo da stignemo zaostatak i onda ce opet sve da bude med i mlijeko.
Stvarno ovdje ljudi idu iz krajnosti u krajnost, lijece zvoj zivce i frustracije. Ne citam temu, fkt, naklatilo se svakakvih likova koji remete atmosferu, a ovaj forum cizaju mnogi, cak i oni koji nisu registrovani, pa tako prenose negativne vibracije ostakima. Glas razuma bi dobro dosao.
OVI IGRACI SU OSVOJILI LIGU, IGRALI PLAY OFF A VI IH PONIZAVATE. Kako bi vi igrali u ovim okolnostima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 29 avg 2015, 01:20

Logicno je da ce doci do zasicenja,kad su se igracima dale tolike plate,mnogima je to vrhunac primanja,i sta drugo ocekivati nego da se zasite igranja,kad osjete kako je lijep zivot kad imas pare,za sve je to kriva uprava koja je preplatila igrace !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 avg 2015, 01:27

arminarsenal je napisao/la:Logicno je da ce doci do zasicenja,kad su se igracima dale tolike plate,mnogima je to vrhunac primanja,i sta drugo ocekivati nego da se zasite igranja,kad osjete kako je lijep zivot kad imas pare,za sve je to kriva uprava koja je preplatila igrace !
ti si nesto tu pobrkao ljudi se zasite lige ,navijaca ,nestrucni trenera a zele da idu vani gdje su bolje pare a ne sto su previse placeni u FKS

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 avg 2015, 01:41

hifans je napisao/la:@CARSON, oprosti, ali igrači koje si nabrojao korektno odrađuju svoj dio posla, pogledaj obrane Delača prošlu utakmicu, trčanje Benke protiv Širokog gore dole, promaši čovjek nije robot da mu svaka uđe , al kad promaši idući duel još jače, još bolje.. Stepanov klasa, poslije Mate najbolji igrač u PL od rata. Kako će ti rustem igrat kad je u zvorniku igro pred 50 ljudi utakmice, dodje ovdje 1. utakmica protiv Borca 10 milja na stadionu, psuju im familije, bogove, očeve , majke, braću , sestre... Poslije utakmice prijetnje ako ne dobiju iduću bit će belaja, kako će jadan čovjek igrat, pratim stream Zrinjskog, x kući sa čelikom niko zvižduka nije uputio, čak su im pljeskali navijači kad su išli do njih, a bilo je vala podobro ljudi na stadionu. Hebib u Veležu realno Velež mi je drag, ali posjeta im je katastrofa, igrao većinom pred 500-injak Veležovaca koji bi rađe ubili majku nego opsovali svom igraču.. Puno tog zavisi od navijača, ako ne dodje puno ljudi protiv Rudara garantujem da će extra naši igrat sve dok ne osiguraju 3 boda.
Da i mi imamo bodova kao Zrinjski i da smo prvi na tebeli i naši bi dobili aplauz za X u Zenici, ali ovako :roll: previše je kikseva bilo prije utakmice sa Čelikom.
SRETAN BROJ - 1725

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 29 avg 2015, 02:25

Ako Tatko ode,pod moranjem je da Stepanov bude kapiten bez obzira sto je tek dosao !

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 avg 2015, 02:31

i jos je razlika sto se tjesis da nismo proigrali, a kad tad ce ova ekipa proigrat, jer se konstantno pojacava sa velikim profesionalcima, a tad svima jadna majka, dovidjenja prijatno ;)

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 avg 2015, 02:40

polako ljudi, ide onaj ko mora da ide, i koga je FKS prerastao, to je sada, Tatomirovic i Velkoski, oni su u pocetnom periodu bili sa Stojcevom glavni, pa dodjose Benko, i Krste je morao ici sa svog mjesta, umjesto Tatka dodje Barbaric i Stepanov, odjednom iz suplje, odbrana nam najjaca postade, umjesto Cimija, dođe jednako odlican Ikande, i to su sad uz Delača pet okosnica, sljedece ljeto idu Krste, dolazi novi, 6 top igrac i odlazi Puzigaca, dolazi sedmi klasni, i tako ce se iz godine u godinu sklapat ekipa i pojacavat, i sa kvalitetnim igracima i sa profesionalcima, koji ce grist kao Benko, Stepanov, ili Barbarić, il Ikindija, samo polako, sad ce se svake godine dovodit 3 ili 4 igraca, od kojih ce se jedan ili dva ispostavljat kao ekstra pojacanja na deficitarne pozicije, dok ne dobijes mozaik, masina i brzih i rastrcanih i talentovanih, to je plan koji mora da ide polako, igrac po igrac da bi se sklopio dobar tim.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 avg 2015, 07:08

Moramo dobit Rudar Zrinski kikso o da smo dobili Celika proslo kolo vec bi ih stigli . Jos da se hoce rjesit cirkus oko trenera i svega sad na ovoj pauzi za repku .-
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 avg 2015, 07:22

macahz je napisao/la:joj crnjaka seke mi sta je ovo, sutra pobjeda i 4 boda od prvog mjesta, prosli smo kroz turbulencije, imamo najjacu ekipu i na kraju cemo da stignemo zaostatak i onda ce opet sve da bude med i mlijeko.
Stvarno ovdje ljudi idu iz krajnosti u krajnost, lijece zvoj zivce i frustracije. Ne citam temu, fkt, naklatilo se svakakvih likova koji remete atmosferu, a ovaj forum cizaju mnogi, cak i oni koji nisu registrovani, pa tako prenose negativne vibracije ostakima. Glas razuma bi dobro dosao.
OVI IGRACI SU OSVOJILI LIGU, IGRALI PLAY OFF A VI IH PONIZAVATE. Kako bi vi igrali u ovim okolnostima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ama na Rabonicki je igro play off izbacio trazbonspor i jedva ih izbacio Rubin , dosta ba tog vise igrali play off ovako onako . Dinamo ima najbolje uslove u Hrvatskoj i sta rade dominiraju 10 godina u 15 kolu su prvaci , ja ne kazem da Sarajevo mora sad isto, al sve ovo od priprema do ovog sad je uzasno uradjeno bez ikakvog plana i sa po meni ( neko se nece sloziti ) trenerom koji ne zna osnove tog posla. Dosta ba vise dosli smo do Play offa , Eno **** Skenderbrau il sta vec 100000 grad iz Albanije sa dedama o dva tupava igraca u Ligi Evrope i pogle samo ko je jos tu. Niko ne ljeci zivce . Finansije su bile problem sad vise nisu , pokazite to znanje **** . i ovo ne kupovanje igraca mi ide na **** , pokupili smo sve sto je bilo bajde iz lige , ne sto je bilo najbolje , Subic bi bio vece pojacanje od svih iz nase lige. Prodaju Stojceva i Cimirota a zna se da su to dva igraca bez kojih Dzemina jedina formacija ne moze opstat i jos nesto , sad mi je jasno sto je Meho guro Radovca na krilo , momak nema kilazu za centralnog veznog. Njega tako lako sguraju sa lopte da Cimirot izgleda ko hulk hogan. Raji dotuzili onako sramotni nastupi protiv Lecha pa onda travarska igra protiv Travnika , Pa 180000 sansi protiv Sirokog gdje smo jedva dobili na kraju i sramota , ponovicu sramota protiv Zrinskog gdje Uscuplic odskolovan u svom poslu. Ne ljeci niko frustracije , igraj bori se, izgubi, **** ga , al kad igraju onako i jos jebu mater raji , pa alo Maldini nikom nije psovo ,dva nasa pupoljka se nasla .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.