FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 26 okt 2013, 00:35

kako smo se mucili zadnjih utakmica na grbavici ja opet imam neki strah. Ako dobijemo velez i pitare 100% smo vraceni u borbi za titulu. Al polahko prvo velez,sutra 1-0 puna kapa .

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 okt 2013, 00:38

ennis je napisao/la: Sta ima Evropski uspjesi :lol: :lol: :lol:
Samo reci onda na kraju ko ima najveci domet u Evropi i tvoja divna misao ce imati i cinjenice.
Ono sto boli je kad toliko kasnis u trofejima i kad znas da ces tesko ikad stici najtrofjnij BiH klub a na drugoj si strani,zato odleprsaj u skokovima i pusti nas da uzivamo u svom papanluku od kluba :lol: :lol:
Bravo, ovo je pravi primjer današnjeg željinog navijača, u srcu (šatro) Bosna, u glavi (fakat) fosna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo ti igraj PS3 i dalje, i kad svratiš malo u Evropu ne idi na stadion, jer nećeš skontat' koja je to igra a nosi isto ime kao football, džaba što isto ima dva puta po 11 igrača... Nego, slobodno uživaj u papanluku i dalje, sve si sam rekao: "...pusti nas da uživamo u svom papanluku od kluba..." vidiš, u nečemo se slažemo, još ima nade za tebe ;)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 26 okt 2013, 00:39

Je li besplatan ulaz za osnovce na Grbavici?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 okt 2013, 00:41

Stao vaj kukesi odnosno zeta rade na nasoj temi ???

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 okt 2013, 00:47

Nije pitar, samo ne voli Amara.
DRUG NEBI TI PUNCA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 okt 2013, 00:49

Krvotok je napisao/la:
ennis je napisao/la: Sta ima Evropski uspjesi :lol: :lol: :lol:
Samo reci onda na kraju ko ima najveci domet u Evropi i tvoja divna misao ce imati i cinjenice.
Ono sto boli je kad toliko kasnis u trofejima i kad znas da ces tesko ikad stici najtrofjnij BiH klub a na drugoj si strani,zato odleprsaj u skokovima i pusti nas da uzivamo u svom papanluku od kluba :lol: :lol:
Bravo, ovo je pravi primjer današnjeg željinog navijača, u srcu (šatro) Bosna, u glavi (fakat) fosna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo ti igraj PS3 i dalje, i kad svratiš malo u Evropu ne idi na stadion, jer nećeš skontat' koja je to igra a nosi isto ime kao football, džaba što isto ima dva puta po 11 igrača... Nego, slobodno uživaj u papanluku i dalje, sve si sam rekao: "...pusti nas da uživamo u svom papanluku od kluba..." vidiš, u nečemo se slažemo, još ima nade za tebe ;)
Pun mi vas je kufer vise,eto takvih finih i s ove i s one strane sto ukazuju kako smo u blatu,kao eto ja ne znam u kakvom je kurcu liga i klubovi i gdje se trenira,i koji hoce arene i grupe LP,jer je ovo nista.

Pun mi vas je kufer sviju sto pljujete po Svraki &Co.i sto ste pljuvali po Adilovicu jer eto ima boljih.Sta ste to vi uradili za klub pa dajete to sebi za pravo.
Svi vi nesto ovdje po forumu ukazujete,glumite,govorite gdje skripi,kao znate,vi face neke, u sve se razumijete svi ste treneri,menadzeri a pojma nemate ustvari,zato ti kazem eto ja znam da u vremenu u kakvom zivimo tesko sta moze iznad sivila pa tako i fudbal i znam da je ovo sto je klub na celu sa Amarom i igracima uradio zadnjih godina velika radost za mene,i svjestan sam da cemo za sledeci level kao klub jos malo pricekati,a takvi kao ti u medjuvremenu pljujte po cemu stignete.
SLOBODA NAVIJAČIMA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 okt 2013, 00:50

Krvotok,mislim da smo se svi pomirili sa beznadjem naseg fudbala. Mislim da niko i ne vidi nikakvo realno rjesenje.
Zato se svi i zadovoljavamo sve manjim stvarima. Ne znam sta bi drugo trebali/mogli uradit.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 okt 2013, 00:51

Guarin14 je napisao/la:Pobjeda ne smije doci u pitanje ekipe kao Velez bez problema moramo pobjedjivati na Grbavici..
Mi smo u goroj situaciji, imamo 5 bitnih igraca kojim prijeti suspenzija. Gore je kad se igrac cuva na terenu, nego kad zamjena igra.
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 okt 2013, 00:52

Krvotok je napisao/la:Ja smiješna lika ovog šatro punk-er, iscitir'o me a sve van konteksta, samo povadio odgovore bez tema i rasprava, k'o da ga je Dodik učio zanatu, e Bajo (mali knindžo), nisi se ti nasr'o pure kolk'o sam ja mesa pojeo. U potpisu ti Amar stoji, pa ti vidi ko je kome Željo. Neka te, dok je takvih, biće i pitara, dobri i pošteni moj: mentalita pita
Opet mi samo reci ciji si placenik, ko ti formira misljenje i kakve ces koristi imati ako Amar ode, tj. ako dodju "tvoji" ljudi u klub... Nisi svjestan drzave gdje zivis, vrijedjas kao primitivac kakav, pa vidi ko je ko... Neko svojim trudom i postenjem zaradi nesto a neko je naucio cijeli zivot da pljuje. Ne gledaj Zelju u kontekstu proslih vremena, sa razlogom su to prosla vremena, sjeti se, razmisli, ukljuci malo mozak... ;)

Ja povadio sve odgovore (ni 1/10 njih nisam postavio) ali opet to ne mijenja cinjenicu da u svakom od njih si pun usta Amara, puna ti usta u vrijedjanju kluba ciju proslost, sadasnjost i buducnost ocigledno ne razumijes... Koga boli briga sto si ti neki staronja kad ne razmisljas glavom, takvo misljenje ne cijenim...

Ako ti se ne svidja, imas brate sredjen prenos svake sedmice po 20 utakmica, pa proberi koji ti se klub prati, koji ti se svidja, moze biti npr. iz Njemacke, oni tamo imaju dobre stadione, igrace dobre takodjer a o usjpesima i titulama da ne pricamo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 okt 2013, 00:54

terabajt je napisao/la:Stao vaj kukesi odnosno zeta rade na nasoj temi ???
Pa prika imenuj me, što će ti to bacanje kamenje iz gomile, nije još lišće na Grbavici pootpadalo, ima se gdje i sakrit'. Iscimah se dok skontah da na mene misliš, morao sam Cviku zvati da mi objasni ko je izvuk'o svoje pare a ko nije, kad su stigle od UEFE..firgoši sa Gorice su veća gospoda, moj trgovče komp džidžama sa Skenderije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 okt 2013, 00:56

Krvotok je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Stao vaj kukesi odnosno zeta rade na nasoj temi ???
Pa prika imenuj me, što će ti to bacanje kamenje iz gomile, nije još lišće na Grbavici pootpadalo, ima se gdje i sakrit'. Iscimah se dok skontah da na mene misliš, morao sam Cviku zvati da mi objasni ko je izvuk'o svoje pare a ko nije, kad su stigle od UEFE..firgoši sa Gorice su veća gospoda, moj trgovče komp džidžama sa Skenderije.
Sinoc nam doso Muamer :mrgreen: da prica o amaru i transferima posto smo ga pogodili komentarima pa me sad interesuje koji si ti ??

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 okt 2013, 01:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Opet mi samo reci ciji si placenik, ko ti formira misljenje i kakve ces koristi imati ako Amar ode, tj. ako dodju "tvoji" ljudi u klub... Nisi svjestan drzave gdje zivis, vrijedjas kao primitivac kakav, pa vidi ko je ko... Neko svojim trudom i postenjem zaradi nesto a neko je naucio cijeli zivot da pljuje. Ne gledaj Zelju u kontekstu proslih vremena, sa razlogom su to prosla vremena, sjeti se, razmisli, ukljuci malo mozak... ;)

Ja povadio sve odgovore (ni 1/10 njih nisam postavio) ali opet to ne mijenja cinjenicu da u svakom od njih si pun usta Amara, puna ti usta u vrijedjanju kluba ciju proslost, sadasnjost i buducnost ocigledno ne razumijes... Koga boli briga sto si ti neki staronja kad ne razmisljas glavom, takvo misljenje ne cijenim...

Ako ti se ne svidja, imas brate sredjen prenos svake sedmice po 20 utakmica, pa proberi koji ti se klub prati, koji ti se svidja, moze biti npr. iz Njemacke, oni tamo imaju dobre stadione, igrace dobre takodjer a o usjpesima i titulama da ne pricamo...
Ključna riječ: PLAĆENIK. Neko si dijete oficira UDBE ili padnura, a opet to ne ide sa Željom, mi smo radnički klub uvijek kritički prvo sami prema sebi. Zato smo i imali u Domu, sadašnjem Omladinskiom centru, skupštine na kojoj su prisustvovali navijači, a danas toga nema, zašto pitaj svoje naricatelje. Najgore je kad se opanak popapuči (reći će ti dedo ako je živ šta to znači, možda i babo) Tako, da i djeca koja baš i nisu glupa k'o što misliš znaju ko piše, danas se zna ko koga može da plaća. Čuj ne gledaj Želju u kontekstu prošlih vremena, akada bi citirao pobjedu nad Torpedom od 9 golova onda bi ga gledao, nisi baš dosljedan, a i voliš da zaboraviš sve prije '92-e. Šta'š dopalo te :lol: :lol: :lol:

p.s.
lijepo se zabavih sa napalama, sve je ovo bila skrivena kamera, najbolji smo, najbolji ste, 'ebo Evropu, drž' se Fojnice :lol: :lol: :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 okt 2013, 01:10

Cudi me da zivis u BiH, cini mi se da je tvoj zivot Svicarska, samo Zeljo je tu crna ovca u tvom idealnom svijetu krvotoka u zemlji cudesa...

P.S. Opet, pored vrijedjanja necu biti isti kao ti, ja imam svoje misljenje zasnovano na argumentima i realnom stanju u odrazu drzave i vremena u kojem zivim, ne pisi izraze da bi se cinio starijim ("pametnijim") jer obrazovan sam covjek pa mnogo toga mozes mi reci a da ne moram pitati dedu ili tatu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 26 okt 2013, 09:08

Jel ima mozda na tv-u tekma (arena ili moja tv), nisam u sarajevu pa da se pogleda.hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Maniacs87
Kontakt:

Post Postao/la Maniacs87 » 26 okt 2013, 09:16

pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima mozda na tv-u tekma (arena ili moja tv), nisam u sarajevu pa da se pogleda.hvala
Arena Sport BiH 15h
Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 26 okt 2013, 09:18

Stream molim vas :-)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 okt 2013, 10:15

Svi na našu Grbavicu! Uz podršku vrijeme je da proradimo i kući.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 okt 2013, 10:51

@Krvotok - Iskreno, pametan si covjek, skolavan, ali ne znam zasto toliko likusej protiv Amara? Da nisi bio u kakvom privatno/poslovnom odnosu sa njim, pa te ovaj izlevatio? Da nisi mozda radio u klubu, pa dobio nogu radi istog?

Izvini, ali fakat ne mogu da svatim bit tvoje price? Postavi sebi samo jedno banalno pitanjje; zasto je Amar morao sa trenerske pozicije da ide u administraciju da rijesava osnove stvari bez kojih klub ne moze funkcionisa? Pa zamisli ti samo sada kako su jadni tu likovi unutar uprave, kada ti mora prvi sef struke (najuspijesniji u histoji kluba, da ne govorim da ima vise titula neko jedan gore klub) biti prekomandovan da bi se rupe zakrpile.

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 26 okt 2013, 11:02

Opet dzole vrtis jednu te istu pricu za koju nemas osnova. Postavljas pitanje zasto je Amar trebao preci u administraciju? Da ti ja odgovorim da Amar uopce nije nigdje trebao prelayit jer kad je dosao trebao napravit tim ljudi iza sebe koji ce raditi sta trebaju i koji ce se slagati s njim. On je rastjero sve pocevsi od Zuje. Nije bitno dzaba palamudimo svi, ali krvotak covjek pise onako kako jest. Mozda nekad pretjera ali isto tako i oni koji samo hvale i oni znaju nekad precerat.

Jedini covjek koji moze biti direktor i dovesti ljude u administraciju koji znaju radit svoj posao jeste Kozaric, a nikako Amar da se petlje gdje mu nije mjesto.
Dobar trener, nastavi raditi ono sto znas, a ne sto mislis da znas.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 26 okt 2013, 11:08

ipetm je napisao/la:Svi na našu Grbavicu! Uz podršku vrijeme je da proradimo i kući.
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, b00t i 96 gostiju.