FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NadalRafa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NadalRafa » 30 sep 2018, 17:20

Srijeda 18:30 je tekma :D

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 30 sep 2018, 17:43

Aerials je napisao/la:Ne znam je l' mi drago pomijeranje zbog naroda, il' nije jer će biti hladnije pa ću se smrznuti. :|
Navijanjem protiv hladnoće :opaopa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 30 sep 2018, 20:15

Brate citam i ne vjerujem. Cuj nemamo igre. Pa drug pratis li ti ovo uopste? S ovom ekipom nagrada je sto se ne borimo za opstanak a ne imamo li ili nemamo igre. A imamo. Kao ekipa. Igraju disciplinovano za bhpl uvjete itekako. Rijetko ces u pl.u vidjet da napadaju i brane se u linijama. Fali ono jos nesto al da imamo i to borili bi se za vrh a i ovako nije lose. S obzirom na obzir ako se razumijemo.jebji ga nemamo ekipu da dole otkine bodove.jos uvijek i to je fakat.
Glupava greska na kraju prvog pol i tu je bio kraj price znali smo svi da se nece vratit.
Kakav ba bekric rumena kelja pada ko da ga snajper pogodi.bljak.hvala bogu sto i on nije doso nama kad je bila prica.bljak pljuc. Poslje one price u zelji ne znam kako taj lik igdje moze imati ikakvog respekta. I on i njegova igra.bljak bljak.
Nova hefta nova nafaka.
Uprkos nasem neradu i upravama

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 sep 2018, 21:17

kakva dva penala dosudi sudija danas, nama cistu situaciju ne svira :facepalm: yebem savez i reprezentaciju :puke:
Sloboda Tuzla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 sep 2018, 21:36

Protiv Sirokog sta bude,a Zvijezdu normalno uzeti na Tusnju sljedecu subotu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2018, 21:53

Dobijamo sljedece dvije sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 30 sep 2018, 22:11

Protiv Širokog nek bude šta hoce i ako prodjemo dalje nećeš ga osvojiti od ovih mafijaša u savezu,igrači su nam istrošeni ti se vidjelo protiv Zrinjskog,klupa nam je tanka nemamo širine.Gurati samo pl

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 sep 2018, 22:45

gle ovog, prvi u redu, bas mi je pao u ocima...
slika

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 30 sep 2018, 22:46

Chinaglia je napisao/la:gle ovog, prvi u redu, bas mi je pao u ocima...
slika
Smecar kao i saigraci mu, zapnu protiv nas bod da uzmu a GOSKu gace skidaju :puke:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2018, 22:57

On meni izgleda kao neki psihopata, kao da nije bas dobar sa glavom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2018, 23:12

tuzlak1987 je napisao/la:On meni izgleda kao neki psihopata, kao da nije bas dobar sa glavom.
Normalno da nije dobar s glavom cim je pokusao covjeka ubit dok je igrao za Orasje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 sep 2018, 23:17

ne mozes bit dobar s glavom a da uradis bilo koji od njegovih postupakam. Pokusaj ubistva, svojevoljni raskid ugovora u norveskoj, krsenje potpisanog ugovora itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 okt 2018, 00:17

tuzlak1987 je napisao/la:On meni izgleda kao neki psihopata, kao da nije bas dobar sa glavom.
Dobar je ba on, samo se malo igrao :urnebes:

Fudbaler tuzlanske Slobode Sulejman osuđen je ljetos na četiri mjeseca zatvora, zbog nasilničkog ponašanja.

Općinski sud u Orašju osudio ga je 7. juna ove godine i proglasio krivim da je "30. augusta 2015. godine u 4.00 sati, bez ikakvog razloga za genitalije uhvatio N.T (ime poznato redakciji), koji se nalazio u društvu E.N. Kada je E.N. pokušao da zaštiti N.T., Krpić ga je šakama udarao šakama u glavu i tijelo. Potom je Krpić iz auta izvadio čeličnu kuku i krenuo da udari E. N., koji je nekako uspio da zaštiti glavu".

E. N. je krenuo bježati prema policiji, a Krpić je u više navrata trčeći za njim uspjevao da ga udari i obori.

Sulejman Krpić osuđen je, između ostalog jer je počinio nasilje prema drugom, nanošenje tjelesnih povreda, drsko se ponašao.

Izvor portala **** kaže da je Krpić iskoristio mogućnost da umjesto odlaska u zatvor uplati 100 KM za dan zatvora. Tako je za četiri mjeseca zatvorske kazne uplatio 12.000 KM.

Krpiću je u trenutku počinjenja djela već bio na uslovnoj, jer je prethodno pretukao E. N. u Orašju.

Kao olakšavajuća okolnost u izricanju presude u obzir mu je uzeta činjenica da je priznao počinjenje krvičnog djela.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 okt 2018, 00:32

Chinaglia je napisao/la:gle ovog, prvi u redu, bas mi je pao u ocima...
slika
Milina za pogledati, on i Zec, eto vam smecari jedni, dobili ste sto ste trazili, eto vam vas ego, samo sto dalje od Slobode egoisti i seljacine jedne.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2018, 01:24

slika
:wtf:

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 01 okt 2018, 09:48

Sariel1987 je napisao/la:Brate citam i ne vjerujem. Cuj nemamo igre. Pa drug pratis li ti ovo uopste? S ovom ekipom nagrada je sto se ne borimo za opstanak a ne imamo li ili nemamo igre. A imamo. Kao ekipa. Igraju disciplinovano za bhpl uvjete itekako. Rijetko ces u pl.u vidjet da napadaju i brane se u linijama. Fali ono jos nesto al da imamo i to borili bi se za vrh a i ovako nije lose. S obzirom na obzir ako se razumijemo.jebji ga nemamo ekipu da dole otkine bodove.jos uvijek i to je fakat.
Glupava greska na kraju prvog pol i tu je bio kraj price znali smo svi da se nece vratit.
Kakav ba bekric rumena kelja pada ko da ga snajper pogodi.bljak.hvala bogu sto i on nije doso nama kad je bila prica.bljak pljuc. Poslje one price u zelji ne znam kako taj lik igdje moze imati ikakvog respekta. I on i njegova igra.bljak bljak.
Nova hefta nova nafaka.
Uprkos nasem neradu i upravama
Pratim naravno, i ovo i ono na terenu. Napad i odbrana u linijama?! Pa valjda je to neki minumum nekog barem malo ozbiljnijeg fudbala... druga je stvar sto mi nismo to imali proterklih godina, pocevsi jos ofd perioda Jagodica :lol: Zato nas i jesu g....i svi koji stignu!
A pricati o opstanku kada u timu imas skupe i kvalitetne igrace, Said, Alispahic, Vidovic, Ignjatovic, Vasiljevic, Baraban, Pero, vrlo dobar Vuklis (ostali su svi u pola deke prosjecni, dakle dovoljni za ovu ligu, omladince tu ne racunam jer oni tek treba dda pokazu potencijal kad im se i ako ukaze prilika)... Sa takvim timom Vlado bi sigurno napravio podvig na dnu tabele tj. obezbjedio opstanak :lol: , a mislim i nadam se da se to Nali ne moze desiti, i nije realno. Poenta je da se protiv Zrinjsog nije imalo sta ocekivati u ovom trenutku, pa ni sa jacom ekpom... pa zar se nije mogao jos neko odmoriti, baerm da neko od startera pocne na klupi (neozbiljno je i neodgovorno poslati ekipu na teren i ocekivati fizicki kolaps, sto se i desilo fakat)?!
Trenutno stanje j da se unaprijed zna prvih 11, te njihove izmjene... Nesto kao Celo koji je izmjene pisao na papir prije pocetka utakmice :urnebes: mada se nadam da to kod Nale nije slucaj.
Izmjene 11 za 11 kako se vec dugo istice i ocekuje, nema ni Real Madrid... sa tih drugih 11, i oni bi bili od petog do desetog mjesta u Spaniji!
Ok, idemo na pobjedu u svakoj utakmici, ali ne sjecam se da je neko istakao jasne ambicije... Trebaju nam pojacanja, za sta??? Opstanak, evropu, kup, sredina tabele, titulu naredne godine?!
Svidjao ti se ili ne, Bekric je igracina za nase uvjete. E sad, da li je bljak, fuj, ili pljuc, ne bih raspravljao.
Sad vidim svi su prezadovoljni... ne kazem da je stanje katastrofalno, zadovoljan sam, ali da sigurno moze i mora da se popravi, to svakako! Na kkraju sezone trea podvuci crtu, pa da vidmo sta se uradilo, prerano je ovo za neke finanlne zakljucke. Situacija sa jednim kiksom kuci moze da se znacajno promjeni, pa ce svi poceti da pljuju, bolje razmisljati i djelovati preventivno...
Neko je pisao i o statusu omladinaca, isteku/produzetku ugovora najboljim igracima, sakutiraju igraca iz okoline Tz ... sve su to teme o kojima se mora razmisljati... Da ne bude na kraju sezone pola tima odlazi, omladinci na posudbu u Zivinice, Gracanicu, pa u panici trazi pojacanja na slabom trzistu (onom za nas dostupnom, za bolje nema para). Da ne pricam o tuzbama itd :puke:
Stavljam tacku na temu, uz podrsku aktuelnom radu i ocekivanja da ce se malo vise paznje pokloniti radu za buducnost, nasuprot radu od danas do sutra.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 okt 2018, 11:23

Madal je napisao/la:Odlicno sto su pomjerili termin za mnogo bitnu utakmicu. Prolazom ne samo da ostajemo u igri za kup do proljeca, vec i vrlo vjerovatno sami sebi otvaramo da i 4. mjesto vodi u Europu. Tako da je puno bitnija utakmica nego sto se cini. Jel' se vraca Smajic za ovu utakmicu?

Svi na Tusanj :salut:
Upravo zbog tog 4. mjesta i Evrope treba probati proci Siroki.

Mi smo sebi najveci neprijatelji, vjerovatno smo titulu izgubili porazom od Drine u onoj sezoni, a evo ove bespotrebno gubimo 2 boda od Zvijezde koju svako razmontira, a onda i protiv Zelje se moralo dobiti (mada i sudija je kriv zbog toga), a da ne pricam da smo najgluplje golove u ligi primili ove sezone, a tako smo sami sebi otezali da nakupimo bodova i rahatnije docekamo zimu i prelazni rok pa krenuti na sve onda. Ove sezone se itekako moze napasti kup i prva 4 mjesta, a nakon ovog 2. kruga utakmica da ostanemo medju 6 timova i malom bodovnom razlikom te u 3 (finalni) krug utakmica imadnemo tu prednost domaceg terena ili kako vec to ide u susretima s timovima iz vrha(?).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 01 okt 2018, 13:31

Beduin je napisao/la:
Madal je napisao/la:Odlicno sto su pomjerili termin za mnogo bitnu utakmicu. Prolazom ne samo da ostajemo u igri za kup do proljeca, vec i vrlo vjerovatno sami sebi otvaramo da i 4. mjesto vodi u Europu. Tako da je puno bitnija utakmica nego sto se cini. Jel' se vraca Smajic za ovu utakmicu?

Svi na Tusanj :salut:
Upravo zbog tog 4. mjesta i Evrope treba probati proci Siroki.

Mi smo sebi najveci neprijatelji, vjerovatno smo titulu izgubili porazom od Drine u onoj sezoni, a evo ove bespotrebno gubimo 2 boda od Zvijezde koju svako razmontira, a onda i protiv Zelje se moralo dobiti (mada i sudija je kriv zbog toga), a da ne pricam da smo najgluplje golove u ligi primili ove sezone, a tako smo sami sebi otezali da nakupimo bodova i rahatnije docekamo zimu i prelazni rok pa krenuti na sve onda. Ove sezone se itekako moze napasti kup i prva 4 mjesta, a nakon ovog 2. kruga utakmica da ostanemo medju 6 timova i malom bodovnom razlikom te u 3 (finalni) krug utakmica imadnemo tu prednost domaceg terena ili kako vec to ide u susretima s timovima iz vrha(?).
Mislim da vise necemo primati onakve golove kao protiv Zrinjskog. Iskoristili smo bonus :D
Siguran sam da cemo dobiti Sirokog i da cemo igrati vaznu ulogu u Kupu. Na polusezoni dovesti jos par igraca i mozemo biti u top 3 ekipe.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 01 okt 2018, 14:43

slika
slika
A .ebo te život... :crazy: :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2018, 14:49

mramore sto kopiras ljude, uradi nesto svoje ponekad

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.