FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 25 okt 2012, 21:50

GT1970 je napisao/la:
Puma je napisao/la:Interovi igraci ne igraju, vec hodaju, sto je realno sasvim razumljivo i ocekivano.

Svako ko godisnje zaradjuje vise od pola miliona ima bol u predjelu prepona za ovakvim utakmicama. Ovo kvazitakmicenje se ubilo za ekipe poput Neftchija ili Partizana jer recimo Meazza je jedna od najvecih svjetskih fudbalskih pozornica i normalno da ce igraci koji nemaju priliku svaki dan plesati po ovakvom podiju htjeti dati 110 % svojih mogucnosti. Uostalom, Vukusic se predstavom na ovom stadionu prodao na Apenine, to mi je najsvjeziji primjer. Pa jbt. ja mislim da je 90% igraca Intera od protivnika u grupi culi samo za Rubin i to zbog cinjenice da su igrali sa njima u grupi LP prije 2 godine. I da, pobijedli su barcu na NC-u.

I da, ovaj Jonathan ne bi mogo proci probu u Partizanu.

Strasno sam ljut jbm ti :twisted: Jos ova povreda Coutinha
' ? ".... :(
" $ " овај & ",? " је & $ " ове $... & " " ? зато % " ? она ствар за ?,- зато % је ово ? " ",а $ " попут " & " & "... ? је ?.... ;)
Valjda mi koji zdusno pratimo Inter znamo maksimum njegovih igraca. Ovo veceras na nivou predsezonskih utakmica.

Partizan sam vec pohvalio na hrabroj i otvorenoj igri.

slika

:mrgreen:

inace veliki interista ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 25 okt 2012, 22:10

Puma je napisao/la:slika

:mrgreen:

inace veliki interista ;)
dovest momka odmah... nemamo špicu koja oće da trči, Pinnila bi bio idealan 8-)
ps. gle šta je lik klubova promjenio u karijeri.... :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 okt 2012, 22:18

Zeli srusit rekord Bobe Vieria :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 okt 2012, 22:21

Coutinho izvrnuo zglob. Izvrsit ce se detaljnije pretrage pa cemo onda znati koliko ce odsustvovati sa terena.
Call the coroner!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 okt 2012, 22:54

Joj @GT, ne diPr, zivota ti! Pa ti ocito nisi primijetio da Inter prvo poluvrijeme uopste nije igrao? Kao,ne znas da je iz zadnje linije veceras igrao SAMO najneiskusniji,Juan?! Da je u spicu pocelo dijete poput Livaje? Da se najbolji veceras (Coutinho) brzo povrijedio?
Al ne,ti si ogorcen komicnim porazom pa rezis na svakog.
Ne znam do kad cete jos zivit u svijetu Zvijezda,Dinama,Partizana i sl...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2012, 23:30

Markovića nije mogao da uteši ni legendarni Havijer Zaneti, čovek koji može i otac da mu bude, a na kraju je baš tako, očinski, zagrlio mladog fudbalera i pokušao da ga uteši.

- Rekao mi je ono što su mi svi rekli posle meča - idemo dalje - preneo je Marković.
Zanetti ga podjebavo nakon utakmice :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 okt 2012, 23:40

neroazzuro je napisao/la:Joj @GT, ne diPr, zivota ti! Pa ti ocito nisi primijetio da Inter prvo poluvrijeme uopste nije igrao? Kao,ne znas da je iz zadnje linije veceras igrao SAMO najneiskusniji,Juan?! Da je u spicu pocelo dijete poput Livaje? Da se najbolji veceras (Coutinho) brzo povrijedio?

Sta hoces da kezes poslednjom recenicom?! :roll:

Zvezda kad je samarala Inter, Milan, Bayern...ti nisi bio ni u pelenama! U cijem ti svijetu zivis, svijetu kluba koji dolazi iz grada kojeg si ti vidio samo na razglednici?! :?
Sta sutra da se recimo Italiji desi neka ekonomska kriza i da Inter postane prosjecan klub u Evropi..u kojem bi onda svijetu zivio i za koga bi navijao??!
Ta ista Zvezda, Partizan, Dinamo...da imaju para dovoljno samo da ne moraju prodavati svoje najbolje igrace (a da ne pricamo o visemilionskim transferima kakve svake sezone ima Inter) bi veceras 'nosili' 3 boda iz Milana sa par golova u mrezi 'tvojih' neroazzura... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 25 okt 2012, 23:45

marconato je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Joj @GT, ne diPr, zivota ti! Pa ti ocito nisi primijetio da Inter prvo poluvrijeme uopste nije igrao? Kao,ne znas da je iz zadnje linije veceras igrao SAMO najneiskusniji,Juan?! Da je u spicu pocelo dijete poput Livaje? Da se najbolji veceras (Coutinho) brzo povrijedio?

Zvezda kad je samarala Inter, Milan, Bayern...ti nisi bio ni u pelenama! U cijem ti svijetu zivis, svijetu kluba koji dolazi iz grada kojeg si ti vidio samo na razglednici?! :?
Sta sutra da se recimo Italiji desi neka ekonomska kriza i da Inter postane prosjecan klub u Evropi..u kojem bi onda svijetu zivio i za koga bi navijao??!
Ta ista Zvezda, Partizan, Dinamo...da imaju para dovoljno samo da ne moraju prodavati svoje najbolje igrace (a da ne pricamo o visemilionskim transferima kakve svake sezone ima Inter) bi veceras 'nosili' 3 boda iz Milana sa par golova u mrezi 'tvojih' neroazzura... ;)
i makar bi imali dobru posjetu ako nista ono je bruka skim god da igraju osigm gradskog derbija je posjeta tanka ko lizalo,ta zvezda ima veci prosjek kod kuce nego taj inter

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 okt 2012, 00:07

Mali lupas gluposti,Interov prosjek posjecenosti ove god je oko 45.000 I naj jaci smo u tome
Sto se tice tekme ja sam zadovoljan prikazanim.

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 okt 2012, 00:54

slika

Jao Strame švalera :lol: gle mu zene :oops: slika

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 okt 2012, 02:16

marconato je napisao/la:

Vidi momak,
Prvo o tvom načinu komuniciranja bi se dalo prodiskutovati,ali da sad ne glumim uvrijeđenu mladu... To najviše govori o tebi.
Ja sa svojih 29 sam vjerovatno među starijima na ovom forumu pa ne bi bilo loše da još jednom razmisliš o tome da li sam mogao biti na nekoj od utakmica Intera. Ostaviću ti da pretpostaviš.
Treće, nije mi baš jasno o kojem šamaranju pričaš. Ali pod prepostavkom da misliš na nivo Zvezde iz 91.
nije mi jasno kakav ti je argument to da jadni Zvezda i Partizan 20 godina poslije "jadnici moraju" prodavati najbolje igrače. Zašto i njih ne kupi npr Mišković pa napravi srpski Inter? Jelde,glupo zvuci?! Ali to je već domen politike. Gdje su bili zadnjih 20 godina,šta su radili? Il što raja kaže,da je babi qurac ne bi bila baba nego djed!
Ali,eto,ako ti je i novac argument onda zaboravljas Apoela kad razguzi Porta i Zenita. Ili sad Bate-a sa Bayernom.
Dalje,kad me već pitaš,ja u BiH volim Željezničar. Da sad igraju Inter i Željo ne bih ni gledao tu utakmicu.
Ali smatram da su dva različita svijeta,kao i Inter i Partizan. I to ce tako ostati zauvijek,jer svijet ide naprijed puno vecom brzinom nego mi,balkanske seljacine.
I ono zadnje sto si me pitao,pod tim se pitam koja je razlika izmedju tog Partizana (ili Zvezde ili Hajduka ili Dinama) i Slavije, Leotara ili Zrinjskog. Za ove druge makar s pravom možete reći da su vaši.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 okt 2012, 11:58

Pazi, to sto ti navijas za neki klub s kojim nemas apsolutno nikakve veze i sto si bio par puta u Milanu, ti ne daje za paravo da ismijavas velicini poput Zvezde, Hajduka, Partizana, Dinama, Zelje...

Po tvom zakljucivanju, niko vise ne bi trebao navijati za Rangers, jer su sad u 'beton' ligi ?! Tom istom Rangersu je stadion i danas dan pun, a zasto, zato sto je veci klub od pola ovih sto igraju LS, ukljucujuci i instant klubove tipa City i tako dalje... ;)
Miskovic ne moze da vodi Zvezdu jer jednostavno zivimo u takvim drzavama, kakve drzave - takav i sport! Nisu klubovi krivi za takvu situaciju...
Dalje, to sto je APOEL dobio Lyon i Porto ili Bate Bayern je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo! Zvezda je dobila Romu prije par sezona, Partizan Newcastle...i sta je bilo?? Gdje je taj APOEL sada, sta je s njim?!
Pare su svakako odlucujuci faktor! Koliki je budzet Intera, a koliki Partizana?!

Sto se tice tvog pitanja, razlika izmedju prvih i drugi je u tome sto su prvi mnogo veci, poznatiji, jaci... klubovi od drugih! Zvezda i Partizan su ponos svih Srba, Hajduk i Dinamo Hrvata, Zeljo i Sarajevo svih Bosnjaka... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 okt 2012, 13:29

Couti 30 dana out, pa ebemti EL da ti ****

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 okt 2012, 13:33

:(

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 okt 2012, 15:44

Stramaćoni "poslao poruku" Moratiju: Kupi mi Lazara!
26 oktobar 2012 | 12:07(14)

Rodrigo Palasio je presudio Partizanu u meču trećeg kola Lige Evrope, ali je prva zvezda duela Intera i srpskog šampiona bio Lazar Marković. Italijanski mediji oduševljeni su partijom tinejdžera beogradske ekipe o kojem pišu u superlativu. Pitanje je kako bi tek nadahnuti Latini kitili epitetima Markovića da je u finišu meča, pri rezultatu 0:0, umesto Handanoviča pogodio mrežu "neroazura".

Trener Intera Andrea Stramaćoni na konferenciji za medije takođe je pohvalio Markovića, a kako navodi calciomercato.it, indirektno je poslao poruku predsedniku Masimu Moratiju. Renomirani sajt piše da je Lazar začarao igrače Intera i da je zaprepastio mnoge, koji su ga prvi put gledali, brzinom i tehnikom.

Italijani navode da je Partizan već odbijao ponude za igrača rođenog 1994. godine i da će srećni kupac dobiti velikog igrača. Stramaćoni je prognozirao svetlu budućnost reprezentativcu Srbije, a da li je Morati razumeo "Stramovu" poruku? Nije tajna da Inter već dugo prati razvoj bisera iz Humske...

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 26 okt 2012, 23:02

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN za sve interiste koji slave bajram. puno srece i veselja vam zelim, i puno pobijeda naseg GRANDE INTERA!!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 okt 2012, 23:49

Allah Razi Olsun,Bajram Serif Mubarek Olsun i tebi :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 okt 2012, 13:51

BSMO interistima koji obiljezavaju :D
Call the coroner!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 27 okt 2012, 14:38

Baklave se jedu i dalje? Neka, samo tako :mrgreen: Sutra moja prognoza 0:3 :)
Bajram Mubarek ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

solointer
Kontakt:

Post Postao/la solointer » 27 okt 2012, 17:21

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim muslimanima na forumu
Pozvani za sutra:
Goalkeepers: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Midfielders: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 21 Gargano;

Forwards: 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
Ocekujem napad alvarez cassano milito :D :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.