Valjda mi koji zdusno pratimo Inter znamo maksimum njegovih igraca. Ovo veceras na nivou predsezonskih utakmica.GT1970 je napisao/la:' ? "....Puma je napisao/la:Interovi igraci ne igraju, vec hodaju, sto je realno sasvim razumljivo i ocekivano.
Svako ko godisnje zaradjuje vise od pola miliona ima bol u predjelu prepona za ovakvim utakmicama. Ovo kvazitakmicenje se ubilo za ekipe poput Neftchija ili Partizana jer recimo Meazza je jedna od najvecih svjetskih fudbalskih pozornica i normalno da ce igraci koji nemaju priliku svaki dan plesati po ovakvom podiju htjeti dati 110 % svojih mogucnosti. Uostalom, Vukusic se predstavom na ovom stadionu prodao na Apenine, to mi je najsvjeziji primjer. Pa jbt. ja mislim da je 90% igraca Intera od protivnika u grupi culi samo za Rubin i to zbog cinjenice da su igrali sa njima u grupi LP prije 2 godine. I da, pobijedli su barcu na NC-u.
I da, ovaj Jonathan ne bi mogo proci probu u Partizanu.
Strasno sam ljut jbm tiJos ova povreda Coutinha
" $ " овај & ",? " је & $ " ове $... & " " ? зато % " ? она ствар за ?,- зато % је ово ? " ",а $ " попут " & " & "... ? је ?....
Partizan sam vec pohvalio na hrabroj i otvorenoj igri.

inace veliki interista