Može, i hvala vam na tome momci.
Kakva rasprava ..
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Znači i ti si shvatio kakva smo mi institucija, hajmo dalje !pitic je napisao/la:Da je to bio penal protiv Travnika za vas sudija bi ga sigurno dosudio šteta što na toj vam utakmici nije Jakupović sudio. A ovaj igrač iz Slobode glumio rukometnog golmana u svojih 16 metara šta ćemo mi tu kada je glup. Koga zaboli briga šta je on htio braniti gol ili svoju glavuJoseMourinho je napisao/la:Protiv Travnika je mogo i nama penal svirat
al vama je sviran protiv slobode dok čovjek brani lice(sad očekujem da me čopor napadne
![]()
3,2,1..)
to je njegova stvar. Čist penal je čist penal, Valjić se bar nije htio praviti slijep za razliku od Jakupovića kada neko igra rukom u kaznenom prostoru.
Pa imete duplo više dosuđenih penala nego mipitic je napisao/la:Da je to bio penal protiv Travnika za vas sudija bi ga sigurno dosudio šteta što na toj vam utakmici nije Jakupović sudio. A ovaj igrač iz Slobode glumio rukometnog golmana u svojih 16 metara šta ćemo mi tu kada je glup. Koga zaboli briga šta je on htio braniti gol ili svoju glavuJoseMourinho je napisao/la:Protiv Travnika je mogo i nama penal svirat
al vama je sviran protiv slobode dok čovjek brani lice(sad očekujem da me čopor napadne
![]()
3,2,1..)
to je njegova stvar. Čist penal je čist penal, Valjić se bar nije htio praviti slijep za razliku od Jakupovića kada neko igra rukom u kaznenom prostoru.
Aragon je napisao/la:Evo ja cu biti posten i reci da je sudija protiv Viteza napravio gresku u nasu korist. Na samom kraju utakmice nije zelio svirati ocit prekrsaj na nekih 19, 20 metara od gola, sto bi bila izgledna situacija za Vitez.
A ti penali na utakmici protiv Travnika, mislim da je i kod vas bio koncenzus da taj penal za vas nije postojao, a da je Travnik ostecen. Ispravite me ako grijesim. Govorim samo sta ste vi pisali.
Ko ti drma kavez?? Dobili ste svoje od Duljevica i ekipe..JoseMourinho je napisao/la:Protiv Travnika je mogo i nama penal svirat
![]()
3,2,1..)
Ima li gdje podatak kad ste zadnji put vidjeli glavni grad nase drzave??sirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...
Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...
pokusat cu pronaci na kiosku avazhilmo je napisao/la:Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...
Zato sam i stavio smajlija.sirokii je napisao/la:pokusat cu pronaci na kiosku avazhilmo je napisao/la:Biće u utorak u Dnevnom avazusirokii je napisao/la:Ima li igdje statistika koja je ekipa imala koliko penala u svoju korist i protiv...
Vi ste onda magistrirali na našojpitic je napisao/la:Naredna 3 mjeseca će naučiti napamet kako nam izgleda stražnjica
FaraonTM je napisao/la:Vi ste onda magistrirali na našojpitic je napisao/la:Naredna 3 mjeseca će naučiti napamet kako nam izgleda stražnjica![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.