Te sezone je učinjena jedna ogromna, velika, nevjerovatna sportska nepravda kada je Željo prodao kući tekmu famoznom Žepću i time izbacio Borca. Hajka je bila više zbog toga.Semper je napisao/la:Vi ste izgleda kolateralna šteta jer 2 kluba iz RS ne smiju ispasti. Sjećam se da su jedne godine ispali Borac i još neko iz RS i bila je velika hajka, čak se pričalo da klubovi iz RS istupe iz lige.Mada ni vi igrama ne zaslužujete da ostanete u ligi ali ovo što se radi nije uredu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
zato što znaju da ih može dobrano zaboljeti glava, eto zašto...Probisvjet je napisao/la:Zasto ovo novo rukovodstvo saveza nije pokrenulo istragu oko namjestanja ama bas niti jene utakmice, a sumnjivih je bilo! Zasto?
**** li mu majku.
ti si lud jarane . gdje ces to bolan u ovim trenucimaMakeTZ je napisao/la:**** li mu majku.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ma dzaba jarane ja nebi imo obraza se vratit.
dobar je igrac vjerovatno bolji od nasih svih hvala mu sto ce pomoc, al tuzit klub i opet se vratit mi ne ide u glavu.
dobar je igrac vjerovatno bolji od nasih svih hvala mu sto ce pomoc, al tuzit klub i opet se vratit mi ne ide u glavu.
I ja bi se iskreno borio za svojih 37 000 KM obecanih od plate, meni je drago sto je on i dosao ikako da pomogne klubu, jer da je on pakas nebi dosao sigurnooMakeTZ je napisao/la:ma dzaba jarane ja nebi imo obraza se vratit.

gavara jue beton ako je dosao on i mesic sanse su porasle da se mogu dobiti 3od4 utakmice
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mesic trenira sa ekipom od jucer a Gavaric jutros trenirao tako da ce igrat protiv Celikaastra1922 je napisao/la:gavara jue beton ako je dosao on i mesic sanse su porasle da se mogu dobiti 3od4 utakmice
Još ćemo i ostat u ligi 

Je li Mešić registrovan tj. ima li pravo nastupati?
Ceka se certifikat njegov iz Bugarske pa ako dodje na vrijeme, onda bi mogao igrati protiv CelikaSemper je napisao/la:Je li Mešić registrovan tj. ima li pravo nastupati?
Vama ce kljucna utakmica za ostana biti u zadnjem kolu Slavija- Sloboda u Ist. Sarajevu. I tu treba ici na glavu da se pobijedi. Vjerovatno ce i BHT ili FTV,ko vec prenosi, prenositi tu utakmicu,tako da nece smijeti biti lakrdije. Ipak ce to biti najvaznija utakmica zadnjeg kola 

- delpiero20
- Kontakt:
Evo Gavare evo ludila
Sad vec licimo na nesto

Sad vec licimo na nesto

Ajde, da ovo pogledam na jedan drugi način :
- Dolazi Abdulah Ibraković (jedan od naših najboljih trenera, gospodin čovijek, prvi sa profi licencom).
- Dolazi Mirza Mešić (Veliko ime za našu ligu, veliko pojačanje).
- Dolazi Stefan Gavarić (Dok je igrao u Slobodi, oduševio me je, fantastičan je bio, čak i kada je dolazio iz Olimpica, rekli su da je jedan od najboljih defanzivnih vezbih u ligi).
- Ivica Osim (Liga bez Slobode je krnja liga)
Sve ovo mi u nekom ludom scenariju vuče da će Sloboda ostati u PLBiH, a da će neko dobiti nogu u gu*icu).
Nevjerovatno mi zvuči da Ibraković dođe radi 5 tekmi, da Mešić dođe radi 4 tekme, da Gavara dođe radi 4 tekme ..
Možda sam lud, a čak i da nije tako, sa Mešićem i Gavarom smo jači, sa Ibrakom na klupi ..još da imamo Jogeta u odbrani, ne sumnjam da bi dobili Goška
- Dolazi Abdulah Ibraković (jedan od naših najboljih trenera, gospodin čovijek, prvi sa profi licencom).
- Dolazi Mirza Mešić (Veliko ime za našu ligu, veliko pojačanje).
- Dolazi Stefan Gavarić (Dok je igrao u Slobodi, oduševio me je, fantastičan je bio, čak i kada je dolazio iz Olimpica, rekli su da je jedan od najboljih defanzivnih vezbih u ligi).
- Ivica Osim (Liga bez Slobode je krnja liga)
Sve ovo mi u nekom ludom scenariju vuče da će Sloboda ostati u PLBiH, a da će neko dobiti nogu u gu*icu).
Nevjerovatno mi zvuči da Ibraković dođe radi 5 tekmi, da Mešić dođe radi 4 tekme, da Gavara dođe radi 4 tekme ..

Možda sam lud, a čak i da nije tako, sa Mešićem i Gavarom smo jači, sa Ibrakom na klupi ..još da imamo Jogeta u odbrani, ne sumnjam da bi dobili Goška

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Šta očekivati od čovjeka koji je na čelu Tuzle a nije ni rođeni tuzlak? Od 2000-te od kad je na vlasti naš sport propada na svim poljima, za vrijeme vladavine Bešlagića ovaj grad i sav sport u njemu je ličio na nešto, ahh lijepi dani i sjećanja...Probisvjet je napisao/la:Takmičenje u „Lovu na lisicu“ kojeg organizuje radio klub „Drina“ .
Organizaciju takmičenja Tuzla open 2012 pomogla je Općina Tuzla i Jasmin Imamović na čelu.
Toplo zahvaljujemo.
Hebo on svoje selo iz kojeg je dosao!

Zaista, po meni bi bila ogromne šteta da Sloboda ispadne iz lige
nekadašnji fudbalski gigant, kao i Velež da igra Prvu ligu Federacije
apsurd, kakva god da je igra tih mladića, sigurno je da zaslužuju drugu priliku, nadam se da će ostati u ligi. Velika sramota bi to bila za naš fudbal, a ne za Slobodu kao kolektiv
( RA'81 )

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo Gavare ponovo nazad nadam se da ce biti od pomoci..jedini igrac uz Milosevica kojem su se trebale pare isplatiti,lik se borio na terenu zasluzeno uzeo svaku marku,a ne neki Race,Aleksici,Karadze itd.. Mesic i Gavara tu,jos da se vrate Joge i Cejvanovic na stopere,imala bi dobru ekipu,al eto kasno se pocelo raditi na tome.. samo bas me zanima koliko ce trebat sansi Mesicu da dadne gol
Zbog cega savez ne pokrene istragu u vezi meceva Slavije..sa Rudarom se znalo da je namjesteno,evo jucer Olimpic i prije par sedmica Siroki Brijeg iznijeli svoje misljenje..zbog cega se suti ?? Jel to Kulina jaci od clanova iz komiteta ?

Zbog cega savez ne pokrene istragu u vezi meceva Slavije..sa Rudarom se znalo da je namjesteno,evo jucer Olimpic i prije par sedmica Siroki Brijeg iznijeli svoje misljenje..zbog cega se suti ?? Jel to Kulina jaci od clanova iz komiteta ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čejvanović je igrao protiv Borca, te bio naš najbolji igrač 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sad mi isto jaran govori da je igrao,a ja uvrtio film u glavi da ga nije bilo ili sam bio previse nervozan pa nisam obracao paznju ko igraJTS je napisao/la:Čejvanović je igrao protiv Borca, te bio naš najbolji igrač

Mujkic,Cejvanovic,Joguncic,Bekic,Rizvanovic,Zoletic,Jahic,J.Mesanovic,A.Mesanovic,Mesic,Gavaric..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.