NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sezonu 21/22 otvorili sa porazom o Radnickog 0-7, kad smo igrali sa juniorima i kadetima.
Sezonu 22/23 otvorili pobjedom 4-1 nad Mladosti DK cini mi se.
Sezonu 23/24 otvorili nerijesenim 2-2 sa Simm Bauom.
Mislim da je red sad opet pobjedom otvoriti.
Sezonu 22/23 otvorili pobjedom 4-1 nad Mladosti DK cini mi se.
Sezonu 23/24 otvorili nerijesenim 2-2 sa Simm Bauom.
Mislim da je red sad opet pobjedom otvoriti.
-
- Kontakt:
Idemo danas do pobjede. Nadam se da ce se dobro napuniti stadion, ima i dalje dosta dijaspore u gradu pa i to je prilika. Da su uspjeli rijesiti te dresove pa prodavati na stadionu msm da bi oborili rekord.
Mozda cak malo kise padne prije utakmice, pa da bude ljepse za igrati. Sila Nebeska ce zakucati danas, a nadam se i Jedinstvo.
Mozda cak malo kise padne prije utakmice, pa da bude ljepse za igrati. Sila Nebeska ce zakucati danas, a nadam se i Jedinstvo.
Usnio sam 3 boda i pune tribine
SN ce izgrmiti, bice jaka koreografija opet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
SVE CEMO PREPREKE SAVLADATI OLEEE OLEE
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Stadionom pjesma se ori, grupa ludjaka za tebe se bori
NA VJERNOST KUNEM SE TEBI JEDINSTVO, jedna jedina ljubav i pravaa.....
Kaze mi cura ti volis Jedinstvo vise od mene, reko jedinstvo je prva ljubav, to sam zavolio sa pet godina i vise nikad prestati necu.. tacno kao krivo joj
NA VJERNOST KUNEM SE TEBI JEDINSTVO, jedna jedina ljubav i pravaa.....
Kaze mi cura ti volis Jedinstvo vise od mene, reko jedinstvo je prva ljubav, to sam zavolio sa pet godina i vise nikad prestati necu.. tacno kao krivo joj
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Aaaaaa drmaj, daj Viagru u spica tri boda da slavimo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !

Ovo ti mogu potvrditi, za tri boda cemo vidjeti

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ima li koga na stensu, rekli su oko 12 ja mislio ici za jednu sat vremena
Bujrum bice nas hrpanebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:50Ima li koga na stensu, rekli su oko 12 ja mislio ici za jednu sat vremena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Moze brate docemo ja i kolega jos maloLloriS je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:05Bujrum bice nas hrpanebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:50Ima li koga na stensu, rekli su oko 12 ja mislio ici za jednu sat vremena
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sta bi dao da sam sa vamanebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:09Moze brate docemo ja i kolega jos maloLloriS je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:05Bujrum bice nas hrpanebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:50Ima li koga na stensu, rekli su oko 12 ja mislio ici za jednu sat vremena

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Vjerujem brate, ja nisam bio u Bihacu tri mjeseca ali sam ovo gledao da moram biti. Nista mi gore nema nego kad sam gdje daleko od kuce pa pratim navijanja, forume, **** ti europu svuInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:15sta bi dao da sam sa vama![]()
Neki igraci nam sinoc u gradu na grasevini, vidjet cemo kako ce igrati danas
-
- Kontakt:
Nisam siguran oko imena pa necu prozvati, siguran sam da je novi igracnebeskasila je napisao/la: ↑18 avg 2024, 14:16Ko to? Vidio sam da su svi zajedno bili u centru na picu
Steta zbog kise, sjebat ce se posjeta
Poluvrijeme Jedinstvo 1 - 1 Gradina
Tačno smo najtanji na pozicijama gdje nam ne dostaju igrači koji nisu po svemu sudeći registrovan, Victor lijevi bočni, Ogboke desni bočni i Ristić u vezi, jer nam je tu falilo kreativnosti.
Tačno smo najtanji na pozicijama gdje nam ne dostaju igrači koji nisu po svemu sudeći registrovan, Victor lijevi bočni, Ogboke desni bočni i Ristić u vezi, jer nam je tu falilo kreativnosti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
@Neri Daj boze da je izostanak tih igraca problem. Ova ekipa je odron, od odbrane do napada. Bekovi plivaju, stoperi katastrofa, vezni red osim Smajlovica sve nesto drkaju loptu ko da je folklor, krila katastrofa. Ovako ako budu igrali i sa tim sto nisu registrovani ispadamo.
Popravit ce se ovo sa 2-3 igraca koja fale…. Fali veznjak i bek, ovaj Halilovic se toliko us.ro da nece vise tacnog pasa nikad dati
Mariagga je igracina, svaka cast Smailovicu, izgorio je u sredini od trcanja
Mariagga je igracina, svaka cast Smailovicu, izgorio je u sredini od trcanja
Ova ekipa je katastrofa nemojmo se lažno nadati, marriaga i smajlovic mogu proci a ovo ostalo ja ne znam jel strah jel nepoimanje fudbala totalno nezainteresovano totalno bezvoljno haj da je bilo 35 stepeni al idealni uslovi…
Nije gradina bolja mi smo preloši kad sagledas na kraju
Nije gradina bolja mi smo preloši kad sagledas na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 8 gostiju.