FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo citam komentare pa mi stvarno imamo igracki kadar jako lijep sve možemo začepit... 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Hamo je napisao/la:evo citam komentare pa mi stvarno imamo igracki kadar jako lijep sve možemo začepit...
Postajemo polahko onaj Zeljo iz prvog mandata Amara Osima
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mogli bi ljudi iz uprave da otvore i istok, mozda ce raja preplaviti Dolinu Ćupova 
EDIT: NE MOZDA VEC 100 %
EDIT: NE MOZDA VEC 100 %
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 09 mar 2010, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Uglavnom ,i od ove klupe soldan se tim moze napravtiti.
************Šehić**************
Šimić**Bogicevic**Bajic**Radovanovic**
********Ćulum**********Svraka******
*Bekric****Beslija***Stanic****
********Mesanovic*************
Ovako igrace e sad nek' AMAR to poslaze fino.
Moze i MULALIC umjesto Bogicevica.Onda u 50.min. u igru ubacit Bajru i Rovcannina da vidimo sta znaju jer nisu nikako prilike dobivali. 
************Šehić**************
Šimić**Bogicevic**Bajic**Radovanovic**
********Ćulum**********Svraka******
*Bekric****Beslija***Stanic****
********Mesanovic*************
Ovako igrace e sad nek' AMAR to poslaze fino.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
pa trebalo bi hahah ali karta postene 2 marke da se ljudi corguze na onim atravama haha bogzna sta je ko ondje posadio hahahaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Mogli bi ljudi iz uprave da otvore i istok, mozda ce raja preplaviti Dolinu Ćupova
fala bogu i amaru i njegovom babi ivici sto ga napravi hahha ma neka imamo i imamo i ko ono govori da se bezveze dovode igraci i toHamo je napisao/la:evo citam komentare pa mi stvarno imamo igracki kadar jako lijep sve možemo začepit...
svoj ti pos'o !
- samir_tm87
- Kontakt:
@Grbavic moj zivot
bas nema nista , mozda negdje ima koja trunka trave i nista vise :s:s
i ovako i onako se i na jugu redaju papiri na stolice , pa sta fali i tamo :s
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma nije i jugu mane i tamo pokoja marihuancica izade hahahsamir_tm87 je napisao/la:@Grbavic moj zivot
svoj ti pos'o !
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:ma nije i jugu mane i tamo pokoja marihuancica izade hahahsamir_tm87 je napisao/la:@Grbavic moj zivot
hehehe mojne tako
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
moja greska nisam fino napiso pokoji ogranak marihuane e sad bi moja nstavnica bila ponosna hahahahahahC.Ronaldo_9 je napisao/la:Grbavica moj zivot je napisao/la:ma nije i jugu mane i tamo pokoja marihuancica izade hahahsamir_tm87 je napisao/la:@Grbavic moj zivot
hehehe mojne tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
znam da je u proslom mandatu Amara bilo 100 posto... i to je ona zena radila kao psiholog, nemogu da se sjetim imena... ugl. sta god da je, odlicno utjece na igrace...Gluposti je napisao/la:Znal ko imal zeljo sportskog psihologa?
BRAVE HEART 1979-2005
jasmina bajraktarevic profesorica na filozofoskom fakultetu mislim, jer me ne bih iznnenadilo i da sad sa njima radiedotm87 je napisao/la:znam da je u proslom mandatu Amara bilo 100 posto... i to je ona zena radila kao psiholog, nemogu da se sjetim imena... ugl. sta god da je, odlicno utjece na igrace...Gluposti je napisao/la:Znal ko imal zeljo sportskog psihologa?
- BlueSharks
- Kontakt:
Čisto sumnjam da i sad radi u Želji, ima previše poslaGluposti je napisao/la:jasmina bajraktarevic profesorica na filozofoskom fakultetu mislim, jer me ne bih iznnenadilo i da sad sa njima radiedotm87 je napisao/la:znam da je u proslom mandatu Amara bilo 100 posto... i to je ona zena radila kao psiholog, nemogu da se sjetim imena... ugl. sta god da je, odlicno utjece na igrace...Gluposti je napisao/la:Znal ko imal zeljo sportskog psihologa?
Pa zar nije prije oko 2 godine isto tako bila neka žena psiholog. Znam samo da je bilo scena u oml.pogonu kad je tek došla
Strauss Junior
bolje da nama nadju psihologa, ja ne mogu zaspat od uzbudjenja da ponovo deremo
Trebamo naputniti stadion i bodriti naseg zelju sv ih 90 min
P.S. Hoce li tata Dodik doci ?
P.S. Hoce li tata Dodik doci ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
vjeran1987
- Kontakt:
gledam nesto posjetu partizana po 2.000 mislim da smo odmah iza zvezde po posjecenosti...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U subotu prognoziram i stepenice na jugu pune kao sibica.. FORZA ZELJO..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sto ce biti lijep teren u subotu. A tek uslovi za igru ...
Opet kazem, prezadovoljan sam sa 1:0, samo tri boda da se upisu.
Opet kazem, prezadovoljan sam sa 1:0, samo tri boda da se upisu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eldar Hasanovic je raskinuo ugovor sa Zilinom i trenutno se nalazi u Sarajevu. Postoji mogucnost da potpise ugovor na 2 godine sa Zeljom.
Makedonac Goran Gancev nece potpisati sad ugovor sa Zeljom ali postoji dogovor da u Junu obuce plavi dres.
Makedonac Goran Gancev nece potpisati sad ugovor sa Zeljom ali postoji dogovor da u Junu obuce plavi dres.
AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svi žele Želju u finalu
Prije nego što će Izudin Ibrahimkadić, sa svojim saradnicima Ivanom Tabakom i Mirkom Miloševićem, početi zvanični dio izvlačenja parova polufinala Kupa BiH, predstavnici četiri kluba su došla sa različitim željama. Doduše, samo je Nijaz Brković, dopredsjednik Željezničara bio spokojan. Brković je bio podrška Dželaludinu Muharemoviću, kao što je i Dragan Kulina čuvao leđa direktoru Slavije Miloradu Košarcu. Zrinjski su predstavljali Mile Puljić i Damir Arapović, a Borca direktorski dvojac Muhamed Ibrahimbegović i Radmilo Šipovac. Željo je bio najpoželjniji i najnepoželjniji suparnik. Najprije su ga svi željeli izbjeći, a nakon žrijeba, sva tri kluba su poželjela Želju u finalu. Žrijeb je htio da u polufinalu Kupa BiH igraju Slavija - Borac i Željezničar - Zrinjski.
- Vjerujem da će Željezničar proći Zrinjskog, a mi Slaviju. Kao finalisti Kupa. To je recept za Evropu - izjavio je za «San» popularni «Fišer».
Slično je potvrdio direktor Slavije.
- Objektivno Željo je naša najbolja ekipa, tako da vidim sarajevsko finale između nas i Želje - optimističan je Košarac.
Puljić, član Uprave Zrinjskog, sretan je samo zato što revanš kupa igra pod Bijelim Brijegom.
- Željo je snažan tim, garantuje pune tribine, ali te utakmice sa sobom nose određeni rizik. Ipak, vjerujem da će sve proći korektno na terenu i tribinama i da će Zrinjski izboriti finale - priželjkuje Puljić.
Dželaludin Muharemović je poput, svog dopredsjednika, mirno pratio mirno pratio žrijebanje.
- Nas zanima samo naša forma, koja je usponu. Iskreno, svejedno nam je sa kim igramo. Sa Zrinjskim ćemo u nepun mjesec dana odigrati tri utakmice - podsjeća Muharemović.
Žrijebanje je proteklo u besprijekornom redu, na transparetnosti je insistirao predsjedavajući Ibrahimkadić, uz asistenciju Miloševića i Tabaka, pod budnim okom Džemala Čalije, sekretara za takmičenje.
Prve utakmice igraju se 24. marta, a revanš susreti u Banja Luci i Mostaru 14. aprila.
S.S.
Prije nego što će Izudin Ibrahimkadić, sa svojim saradnicima Ivanom Tabakom i Mirkom Miloševićem, početi zvanični dio izvlačenja parova polufinala Kupa BiH, predstavnici četiri kluba su došla sa različitim željama. Doduše, samo je Nijaz Brković, dopredsjednik Željezničara bio spokojan. Brković je bio podrška Dželaludinu Muharemoviću, kao što je i Dragan Kulina čuvao leđa direktoru Slavije Miloradu Košarcu. Zrinjski su predstavljali Mile Puljić i Damir Arapović, a Borca direktorski dvojac Muhamed Ibrahimbegović i Radmilo Šipovac. Željo je bio najpoželjniji i najnepoželjniji suparnik. Najprije su ga svi željeli izbjeći, a nakon žrijeba, sva tri kluba su poželjela Želju u finalu. Žrijeb je htio da u polufinalu Kupa BiH igraju Slavija - Borac i Željezničar - Zrinjski.
- Vjerujem da će Željezničar proći Zrinjskog, a mi Slaviju. Kao finalisti Kupa. To je recept za Evropu - izjavio je za «San» popularni «Fišer».
Slično je potvrdio direktor Slavije.
- Objektivno Željo je naša najbolja ekipa, tako da vidim sarajevsko finale između nas i Želje - optimističan je Košarac.
Puljić, član Uprave Zrinjskog, sretan je samo zato što revanš kupa igra pod Bijelim Brijegom.
- Željo je snažan tim, garantuje pune tribine, ali te utakmice sa sobom nose određeni rizik. Ipak, vjerujem da će sve proći korektno na terenu i tribinama i da će Zrinjski izboriti finale - priželjkuje Puljić.
Dželaludin Muharemović je poput, svog dopredsjednika, mirno pratio mirno pratio žrijebanje.
- Nas zanima samo naša forma, koja je usponu. Iskreno, svejedno nam je sa kim igramo. Sa Zrinjskim ćemo u nepun mjesec dana odigrati tri utakmice - podsjeća Muharemović.
Žrijebanje je proteklo u besprijekornom redu, na transparetnosti je insistirao predsjedavajući Ibrahimkadić, uz asistenciju Miloševića i Tabaka, pod budnim okom Džemala Čalije, sekretara za takmičenje.
Prve utakmice igraju se 24. marta, a revanš susreti u Banja Luci i Mostaru 14. aprila.
S.S.
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.