FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovi su bar nesto bolje malo napravili od onih iz SH. 

Ma trola nas Mramor.Chinaglia je napisao/la:mramore sto kopiras ljude, uradi nesto svoje ponekad
Uzima od Sence kes za najave Kikaca pa da ga mi ne bi provalili montira pricu da ga kopiraju
tuzlanska Sloboda
Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je... 

napravit ces ti bolje da te ni unastoria ne moze kopiratiNKMramor je napisao/la:Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je...
fukare
Traži toj Uni pićkeNKMramor je napisao/la:Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je...
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Promjeni malo @mramore ubijaš s tim saćem od pčela.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Penaltiky je napisao/la:Traži toj Uni pićkeNKMramor je napisao/la:Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je...

Kontam da to nije uopste cura nego neka agencija koju drze neki njegovi haveri
sad malo paukovu mrezusviunapad1010 je napisao/la:Promjeni malo @mramore ubijaš s tim saćem od pčela.
& $ ?
Trolls everywhere...
Okviran dizajn se mijenja u najboljem slučaju polusezonski, jer se usklađuju sve grafike, tako da nema veće promjene bar do januara. 

-
- Kontakt:
Moramo nastaviti podrzavati Nalica i ekipu jer se vidi da daju sve u svojim mogućnostima. Dosta mi je bilo one kurcobolje. Jednostavno moras biti zadovoljan sa trenutnim stanjem na tabeli. Podrska i dalje napredovanje. A uprava neka nastavi raditi svoj posao, jos malo i bicemo potpuno stabilni. Sto je po meni veliki uspjeh, s obzirom da smo se trebali ugasiti prije par godina. Naravno, zahvaliti se na svemu aktuelnom kriznom predajedniku i doidjento, a početi gledati unaprijed.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Penaltiky je napisao/la:Traži toj Uni pićkeNKMramor je napisao/la:Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je...

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Vrijedi li sezonska karta za utakmice kupa? Ako ne koliko je karta za srijedu?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
M.E. (84) ?NKMramor je napisao/la:Sve i da je tako, to je moj problem, a ovo je UnaStoria radila, već znam ko je...

Nikad nije vrijedila. Ulaz 5 marakabhpremierliga12 je napisao/la:Vrijedi li sezonska karta za utakmice kupa? Ako ne koliko je karta za srijedu?
Niko, niko, samo Sloboda
A djeca ispod 4godine? 80pf?katarakta je napisao/la:Nikad nije vrijedila. Ulaz 5 marakabhpremierliga12 je napisao/la:Vrijedi li sezonska karta za utakmice kupa? Ako ne koliko je karta za srijedu?
-
- Kontakt:
ko plitak potok, talijanski 1:0 taman mjera 

Dzaba ti Miske europska Grbavica i GOLEMI zeljo,u naseg Nale je srce crno crveno...klosari odma bi da otimaju od drugih 
Nije sin tuzlanski ko Zec i Kostic da za 100 KM bolje plate polete u Sarajevo!!!

Nije sin tuzlanski ko Zec i Kostic da za 100 KM bolje plate polete u Sarajevo!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
crveno-crno, ne crno-crveno
dal neko zna kako tece oporavak azira muminovica, prosla su skoro tri mjeseca od povrede, mislim da je receno do cetiri mjeseca pauze
Nista do zimske pauze, u drugom dijelu bi se trebao vratitiChinaglia je napisao/la:dal neko zna kako tece oporavak azira muminovica, prosla su skoro tri mjeseca od povrede, mislim da je receno do cetiri mjeseca pauze
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kad bi se na zimu doveo igrac tipa Obradovica sto je igrao u Radniku, posto ne igra puno u Rusiji ili kad bi se Ordaga vratio i on nije odigrao kako treba 3 utakmice u Brannu. Kada bi uspjeli dovesti jednog igraca takvog kvaliteta i jos 2 solidna igraca to bi vrh bio.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,