Igraju utakmicu ali jos uvijek o Zelji pisu, ovo nema nigdjeTekashi je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:27upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:17Nista drugo nisam ni ocekivao na ovoj temi. Kako sam i predvidio, sve su ludji i sve vise se gube. Pishoze i paranoje ih razaraju i to ce se nastaviti sve dok ne implodiraju. Ljudi su oboljeli. Vise nije smijesno.
![]()
Kralju
Kada pogledas sta im se sve desava to mozda i nije losa idejaKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:41Igraju utakmicu ali jos uvijek o Zelji pisu, ovo nema nigdjeTekashi je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:27upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:17Nista drugo nisam ni ocekivao na ovoj temi. Kako sam i predvidio, sve su ludji i sve vise se gube. Pishoze i paranoje ih razaraju i to ce se nastaviti sve dok ne implodiraju. Ljudi su oboljeli. Vise nije smijesno.
![]()
Kralju![]()
Bolest, brt moi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:41Igraju utakmicu ali jos uvijek o Zelji pisu, ovo nema nigdjeTekashi je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:27upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑23 apr 2024, 23:17Nista drugo nisam ni ocekivao na ovoj temi. Kako sam i predvidio, sve su ludji i sve vise se gube. Pishoze i paranoje ih razaraju i to ce se nastaviti sve dok ne implodiraju. Ljudi su oboljeli. Vise nije smijesno.
![]()
Kralju![]()
Kapetanović jedva kod nas igrao, kod njih nezamjenjiv na lijevoj strani, momak ne zna gdje goni
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Vanja8 i 41 gost.