FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Treba se odluciti sta ce ove sezone biti prioritet liga ili kup realno na dva fronta ako krenemo popusit cemo europu. Kroz ligu bi mogli ganjati to 3 mjesto ili ganjati kup , al kakve smo mi srece bolje kroz ligu ganjati jer je kup za nas crna macka 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ljudi moji, batje ce nas siroki brijeg 1-2
Lijep dan za pobjede.
presing im odma poderati,gledao sam ih protiv Tuzle trebali su izgubiti ovdje. Moze li neko zamislit da ga zabijemo u prvih 20 minuta
Nesto imam osjecaj da je danas vrijeme za to 

- Beduin
- Kontakt:
Tek nakon Sirokog mozes praviti kalkulacije sta je prioritet. Ako ne prodjes onda vise odmora za igrace i spremniji da igraju ligu, ako prodjes onda opet zavisi koga dobijas u narednoj rundi, ali ligu svakako treba forsirati jer se ove godine zaista moze napraviti dobar rezultat, sad ce opet pauza reprezentativna pa cemo se dodatno odmoriti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
slazem se ,daj da njih kako prodjemo pa kalkulisat.
ko zna sta zima nosi. i ako nista moze se i u februaru odustat.
vikendicu na ne dajemo go prije drugog poluvremena

0-0 prvo pol. ne može drugačijeSariel1987 je napisao/la:slazem se ,daj da njih kako prodjemo pa kalkulisat.

-
- Kontakt:
jel vidim siroki sjetim se one tekme 0:3 hladno kod kuce, krstanovic ono bjese? 

Crnac na posudbi iz RijekeSariel1987 je napisao/la:jel vidim siroki sjetim se one tekme 0:3 hladno kod kuce, krstanovic ono bjese?
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
jeste onaj adijabi kako se vec zvao, al kad je krstanovic dao go prvo sto mi mi je bilo na pameti nema titule ni ove godinezlajci je napisao/la:Crnac na posudbi iz RijekeSariel1987 je napisao/la:jel vidim siroki sjetim se one tekme 0:3 hladno kod kuce, krstanovic ono bjese?

Nema vise pravo nastupa za u19, jedino za u21.Gifron je napisao/la:Beganovic opet nije dobio poziv za u19?
Kojom logikom igrac od 18 godina nema pravo nastupa za u19?salinas je napisao/la:Nema vise pravo nastupa za u19, jedino za u21.Gifron je napisao/la:Beganovic opet nije dobio poziv za u19?
Jedan grad, jedna ljubav!
Ko kažejuvebosna je napisao/la:tesko da ce biti streamUstanikSBII je napisao/la:Momci jel ima nade za neki stream danaskakvo je stanje sa vasom ekipom? Ima li izostanaka? Danas najprije X i mi na penale uzimamo

- RollingPaper
- Kontakt:
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KO PLITAK POTOK DANAS
KO PLITAK POTOK DANAS
- tuzlak1987
- Kontakt:
Senad ispisuje danas historiju kupa BIH kao prvi covjek koji uvodi 2 kluba u cetvrtfinale 

Steta bi bilo da ne prodjemo.Vidim Klis,Kikaci,Tosk vode...Mada i kad bi prosli u cetvrtfinalu bi igrali sa Zrinjskim koliko nas savez voli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ispoštuj, MramoreNKMramor je napisao/la:Ko kažejuvebosna je napisao/la:tesko da ce biti streamUstanikSBII je napisao/la:Momci jel ima nade za neki stream danaskakvo je stanje sa vasom ekipom? Ima li izostanaka? Danas najprije X i mi na penale uzimamo
Niko, niko, samo Sloboda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Daj da prodjemo Siroki i idemo u polufinale preko Kikaca....Senco nam namjesta kup na dlanu haha
U Cetvrtfinalu Sarajevo Zrinja
U Cetvrtfinalu Sarajevo Zrinja
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Otvara nam se put itekako. Samo da ovako ostane, može i Sarajevo ispast na penale, što da ne 

Niko, niko, samo Sloboda
Kakve smo mi srece, izgubili bi i protiv njih u finaluDamirT je napisao/la:Steta bi bilo da ne prodjemo.Vidim Klis,Kikaci,Tosk vode...Mada i kad bi prosli u cetvrtfinalu bi igrali sa Zrinjskim koliko nas savez voli

Al prvo siroki brijeg, pa tek onda o finalu sanjati.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, klasik, tuzlanskinacin i 15 gostiju.