FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozda je patka kako bi iznenadili pitare sa postavom ili je stvarno istina da se na treningu povrijede.
- Trequartista
- Kontakt:
Pa nije još ništa sigurno, vidjet ćemo nakon ova dva predstojeća treninga. Selimović nije igrao u Lukavici zbog povrede, protiv Veleža ga tri puta iznosili sa terena. Tomić ima problema sa zadnjom ložom, bolje spriječiti nego liječiti.
Ne znam, daj Bože da zaigraju, ali nisam nimalo optimističan.
Ne znam, daj Bože da zaigraju, ali nisam nimalo optimističan.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Tomic i Selimovic su nam trenutno najbolji igraci, i ne bi nikako volio bez njih gledati Zelju u derbiju, al eto ako ne budu oni spremni, imamo opet 'neke zamjene' Svraka bi mogao poceti, a i Bucan na mjesto Selimovica sa Arom u špicu . Nikad slabiji tim nismo imali .
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
- Trequartista
- Kontakt:
Trebao bi se vratiti Škaljić što je svakako pozitivna i koliko-toliko ohbrabrujuća vijest.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Valjda ce se Asim vratiti, ali opet valja Kerlu mrtvog trpiti..
Ovo za Vernesa i Tomu ako je isitna, nije nikako dobor..

-
- Kontakt:
ako Kerla bude igrao kao zadnje 2-3 utakmice ja prezadovoljan,izgleda da se probudio,i proslu tekmu kad se baci na onu loptu glavom ko terryGuarin14 je napisao/la:Valjda ce se Asim vratiti, ali opet valja Kerlu mrtvog trpiti..

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma pitari nemaju uopste jaci tim, po cemo to milim vas zakljucujete. Taj isti njihov tim je ispao od nekavih albanaca a ovaj nas tim je pruzio odlican otpor jednoj Victoriji. Pitari imaju samo mozda malo vise samopouzdanja jer tu im je onaj Malezijac pa su se napuhali ko da su prvaci svijeta. U svakom slucaju neka ih nek se pusu to znaci da cemo mi uci hladne glave u utakmicu a oni ce pod pritiskom morati navaliti od prve minute. Odbrana im je najlosija karika samo trebamo mirno i stalozeno igrati svoju igru i pobjeda ce doci.
Selimovic ako ne bude igrao moze ga Stanic ili Bucan zamijeniti dok na mjestu Tomovica imamo Svraku i Zolu, tako da ne sumnjam da ce Amar posloziti igrace, jer sa ovom pobjedom mi se vracamo opet u igru za odbranu titule, a onda nam slijedi dosta laksi i povoljniji raspored gdje mozemo sve okrenuti u nasu korist.
I ako izgubimo kojim slucajem ne trebamo zaliti i prosli derbi smo traljavo izgubili ali smo opet napravili seriju dobrih rezultata i osvojili titulu.
S toga u srijedu svi na kosevo pruzimo nasoj djeci podrsku kakvu zasluzuju a uvjeren sam da ce nam se oni znati oduziti na najbolji moguci nacin.
Selimovic ako ne bude igrao moze ga Stanic ili Bucan zamijeniti dok na mjestu Tomovica imamo Svraku i Zolu, tako da ne sumnjam da ce Amar posloziti igrace, jer sa ovom pobjedom mi se vracamo opet u igru za odbranu titule, a onda nam slijedi dosta laksi i povoljniji raspored gdje mozemo sve okrenuti u nasu korist.
I ako izgubimo kojim slucajem ne trebamo zaliti i prosli derbi smo traljavo izgubili ali smo opet napravili seriju dobrih rezultata i osvojili titulu.
S toga u srijedu svi na kosevo pruzimo nasoj djeci podrsku kakvu zasluzuju a uvjeren sam da ce nam se oni znati oduziti na najbolji moguci nacin.
U svemu bi se slozio sa tobom osim toga da im je odbrana najlosija, mozda si htio rec da im je napad najlosij, jer imaju najbolju odbranu u ligi, pogledaj malo tabeludamirc je napisao/la:Ma pitari nemaju uopste jaci tim, po cemo to milim vas zakljucujete. Taj isti njihov tim je ispao od nekavih albanaca a ovaj nas tim je pruzio odlican otpor jednoj Victoriji. Pitari imaju samo mozda malo vise samopouzdanja jer tu im je onaj Malezijac pa su se napuhali ko da su prvaci svijeta. U svakom slucaju neka ih nek se pusu to znaci da cemo mi uci hladne glave u utakmicu a oni ce pod pritiskom morati navaliti od prve minute. Odbrana im je najlosija karika samo trebamo mirno i stalozeno igrati svoju igru i pobjeda ce doci.

Ma pusti vidis da mu je Amar jos trener 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Znaci pola one ekipe sto je ispalo od Kukesija vise nije u Sarajevu.damirc je napisao/la:Ma pitari nemaju uopste jaci tim, po cemo to milim vas zakljucujete. Taj isti njihov tim je ispao od nekavih albanaca a ovaj nas tim je pruzio odlican otpor jednoj Victoriji. Pitari imaju samo mozda malo vise samopouzdanja jer tu im je onaj Malezijac pa su se napuhali ko da su prvaci svijeta. U svakom slucaju neka ih nek se pusu to znaci da cemo mi uci hladne glave u utakmicu a oni ce pod pritiskom morati navaliti od prve minute. Odbrana im je najlosija karika samo trebamo mirno i stalozeno igrati svoju igru i pobjeda ce doci.
Nasa odbrana primila samo 6 golova, najmanje u ligi

Moram i tebe ispravit, primili ste 9 golovaaS_Roma je napisao/la:Znaci pola one ekipe sto je ispalo od Kukesija vise nije u Sarajevu.damirc je napisao/la:Ma pitari nemaju uopste jaci tim, po cemo to milim vas zakljucujete. Taj isti njihov tim je ispao od nekavih albanaca a ovaj nas tim je pruzio odlican otpor jednoj Victoriji. Pitari imaju samo mozda malo vise samopouzdanja jer tu im je onaj Malezijac pa su se napuhali ko da su prvaci svijeta. U svakom slucaju neka ih nek se pusu to znaci da cemo mi uci hladne glave u utakmicu a oni ce pod pritiskom morati navaliti od prve minute. Odbrana im je najlosija karika samo trebamo mirno i stalozeno igrati svoju igru i pobjeda ce doci.

Dobro oni su upisali 3 gola od Borca za zelenim stolomTkanton je napisao/la:Moram i tebe ispravit, primili ste 9 golovaaS_Roma je napisao/la:Znaci pola one ekipe sto je ispalo od Kukesija vise nije u Sarajevu.damirc je napisao/la:Ma pitari nemaju uopste jaci tim, po cemo to milim vas zakljucujete. Taj isti njihov tim je ispao od nekavih albanaca a ovaj nas tim je pruzio odlican otpor jednoj Victoriji. Pitari imaju samo mozda malo vise samopouzdanja jer tu im je onaj Malezijac pa su se napuhali ko da su prvaci svijeta. U svakom slucaju neka ih nek se pusu to znaci da cemo mi uci hladne glave u utakmicu a oni ce pod pritiskom morati navaliti od prve minute. Odbrana im je najlosija karika samo trebamo mirno i stalozeno igrati svoju igru i pobjeda ce doci.

oni imaju dva-tri igrača koji bi nama bila pojačanje, al' ima i većina ekipa u ligi. da su u totalu jači to je smiješno.
najbitnije je da se kerla vraća u formu, kad je dobar u glavu on može biti najbolji stoper u ligi (a kad nije - najgori). to smo već vidjeli prvu polusezonu 2009/10, kad smo uzeli samo kup. a opasan je itekako i za protivnički gol, sad kad igramo bez korpulentnog špica on je najveća opasnost da zabije glavom.
najbitnije je da se kerla vraća u formu, kad je dobar u glavu on može biti najbolji stoper u ligi (a kad nije - najgori). to smo već vidjeli prvu polusezonu 2009/10, kad smo uzeli samo kup. a opasan je itekako i za protivnički gol, sad kad igramo bez korpulentnog špica on je najveća opasnost da zabije glavom.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 28 okt 2013, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
dobro kako god al mora vam se priznat da je ove sezona odbrana bolji dio tima, i ona vas zasad drzi
Slazem se , stim onda mozete i vasu prednost traziti da smo mi sve golove ako se ne varam primili na KosevuTkanton je napisao/la:dobro kako god al mora vam se priznat da je ove sezona odbrana bolji dio tima, i ona vas zasad drzi

Imamo i mi haman najbolji napad u ligi pa djaba sve u ovoj utakmici. Tu je to negdje, pitanje je ko je manje los trenutno, pisao sam post na temi Zeljo-Sarajevo i ponavljam da u Zelji iz prvog Amarovog mandata, ili Sarajevu s Hotom, Skorom ne bi ni jedan igrao medju 11, daboga da bi iko bio medju 18. Amar je to govorio za Zelju od prije 2 godine. Slusao sam ga svojim usima kad kaze iz tog Zelje 1 bi bio blizu 11, a 2-3 medju 18.aS_Roma je napisao/la:Slazem se , stim onda mozete i vasu prednost traziti da smo mi sve golove ako se ne varam primili na KosevuTkanton je napisao/la:dobro kako god al mora vam se priznat da je ove sezona odbrana bolji dio tima, i ona vas zasad drzi
Sine dragi ko god misli da Amar nema udjelu u stvaranju trenutne ekipe i postavke igre onda je laik i samo je neupucen. Amar mozda nije na klupi, ne vodi treninge ali uveliko ucestvuje u kreiranju sastava i igre zajedno sa Dinom.mikimaus je napisao/la:Ma pusti vidis da mu je Amar jos trener
Ja znam da je pitare najvise strah Amara ali i treba da bude jer je to najtrofejniji trener u BiH a Željo najtrofejniji klub činjenice govore same za sebe.
Koliko god njihova odbrana djelovala stameno i to sto su primili malo golova, po meni su veoma strašljivi i pogubljeni kada ih neka ekipa pritisne, jednostavno do sada nisu imali nekih jacih utakmica gdje su se branili, ali se je protiv "manjih" ekipa u par navrata vidjelo da su dosta dosta ranjivi u odbrani.
Nasu sansu vidim u nasim krilnim napadacima, cak bi po meni bilo logicnije malog Stanice gurnuti na lijevo krilo jer dijete ima lucidnost da nikad ne znas sta ce uraditi, a moze dosta toga napraviti kao sto se je vidjelo u utakmici protiv Mladosti.
Ako Selimovic ne bude mogao igrati zbog povrede onda pokusti sa Bucanom na desnom beku a Stanica postaviti na poziciju kuju sam vec naveo.
hahahah pitari provaljeni,ofirna vam koregrafija do bola....i parolee..
http://www.dodaj.rs/f/1V/az/1INItm0K/dsc00057vucko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/1V/az/1INItm0K/dsc00057vucko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
aaaaaaaaaSouthboy je napisao/la:hahahah pitari provaljeni,ofirna vam koregrafija do bola....i parolee..

pa jel neiskustvo ili staro 5 godina.aS_Roma je napisao/la:aaaaaaaaaSouthboy je napisao/la:hahahah pitari provaljeni,ofirna vam koregrafija do bola....i parolee..
http://www.dodaj.rs/f/1V/az/1INItm0K/dsc00057vucko.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
neiskusno od strane nasih
Ovo je neiskustvo nasih, poletjeli da stavljaju slike po portalima, umjesto da kontra parolama vas izofiraju na derbiju, djeca poletjela da stavljaju slike po netu
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 53 gosta.