FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sut Ok, nije se mogao braniti.. ali do suta nije nintrebalo doci, lopta putuje 30-40 metara, golman neodlucan uzasno- da je nastavio hodati do nje pokupio bi je.. nego se on 3 puta predomislio dal izac, dal ostati i ostao u medjuprostoru i naravno da onda nista nije mogao
Ladno!fukaratz je napisao/la:slazem se, da je bilo ko drugi lagano bi se pocastili gostujucim bodovimazlajci je napisao/la:Ako nam je ikakva utjeha u ovom rasporedu je to sto mo pocasceni gostovanjem Zvijezde.fukaratz je napisao/la:igraci su istroseni poprilicno, pogotovo Baraban mada ni Vidovic nije daleko! opet smo igrali sa istih prvih 11 i u subotu se svasta moze desiti. Zvijezda je najgora ekipa u ligi ali mi smo i fizicki i psihicki ispraznjeni! samo subotu da preguramo
Momci su i danas odigrali jaku tekmu i optimista sam samo zato sto je Zvijezda gost.
Ekipa zaista daje vise od svog maksimuma evo vec 2 mjeseca
tuzlanska Sloboda
Tuga jbt... 

nek nam se vrati negdje u ligi, na gostovanju npr
S obzirom na limitiran igracki kadar mislim da je i bolje sto smo ispali.siroki ce se vjerovatno fokusirati na kup,pa bismo trebali uz pojacanja na odredjenim mjestima boriti za evropu.momcima kapa dole
Ali jest ovaj vuklis
kakve samo golove prima
Sta je tu je .odradit zvijezdu dobit kako god umiju pa na odmor
Ali jest ovaj vuklis

Sta je tu je .odradit zvijezdu dobit kako god umiju pa na odmor
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"
-
- Kontakt:
Mrzim kup kuknjava
Reko sebi necu vise to njesragledat i opet
Adzem il je puko il za ****.prekritican je na svaku
Baraba ispuho
Smajic. E ebo ga i smajic. Nije materijal za neki apgrejd ekipe za razliku od recimo beganovica.
Bolje began ima prodore od njega.
I kako ono profula crni vidovicu.glavom sa 2 metra
Idemo dalje bice bolje bem ti kup da ti jebm ikud ga gleda

Reko sebi necu vise to njesragledat i opet
Adzem il je puko il za ****.prekritican je na svaku
Baraba ispuho
Smajic. E ebo ga i smajic. Nije materijal za neki apgrejd ekipe za razliku od recimo beganovica.
Bolje began ima prodore od njega.
I kako ono profula crni vidovicu.glavom sa 2 metra

Idemo dalje bice bolje bem ti kup da ti jebm ikud ga gleda
-
- Kontakt:
Fale nam jedno 3 kvalitetna igraca kako god obrnes i okrenes.imace cemo se do maja nagledat ovih crnjaka.
Šteta za poraz na penale,prije svega jer smo bili dosta bolja i konkretnija ekipa,mada gosti su isto tako odigrali dobar i kvalitetan meč,i na kraju nakon lutrije prošli dalje.Prvo pol su nam stvorili par šansi,i iz toga zabili go,u drugom pol ih nije bilo,igrala se viktorija na jedan go.Možda je bolje ovako ispasti nego doći do kraja pa onda izgubiti pehar.Ovako se možemo okrenuti maksimalno prvenstvu i zapeti ako hoćemo Europu.Što se tiče igračkog kadra fali nama 4-5 igrača kvalitetnih,ako hoćemo iskorak više.Danas bih posebno istakao Beganovića malog i Ivetića,odigrali su sjajan meč,trkački,borbom nadomjestili kvalitet.Vidoviću se nema šta zamjeriti za onaj penal.Baraban je van forme,danas ili nije mogo ili nije htio bolje,ali šta je tu je.Zukiću se zahvaliti posebno,kako vrijeme odmiče sve mi se čini da dobijamo Tandira br 2 u njemu.Ostali manje više,tandem Ignjat-Adžem nisu više sigurni kao prije,možda bi i tu malo trebalo zarotirati,probati Vasiljevića na mjestu Adžema.Za kraj sam ostavio Vukliša.Ja ne znam da li smo imali golmana koji toliko djeluje nesiguran sa onim ispucavanjem,ili ide u aut ili ide nerezonski da se gostima stvori šansa.Ne znam šta se radi sa golmanima na treninzima,trebalo bi poraditi malo više i sa njima.Penali su lutrija,ali Vuklišu malte ne sve golove daju u jednu stranu on ide u kontru.Mora to dosta bolje,ipak je on iskusan golman,a ne golobradi mladić iz juniorskog pogona.Šteta za poraz i ispadanje,ali sada se treba okrenuti Zvijezdi gdje moramo dobiti da ostanemo u vrhu,poslije ide Sarajevo...Fukare skandiraju za pobjedu na Koševu,možda je i vrijeme.Obraduj nas Naliću..Idemo dalje.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ako ce nam se sve vracati onda cemo sve pobjediti do zimske pauze. I to da nam se vrati samo iz ove sezone. Pa Siroki smo trebali dobiti na Pecari i proci veceras na Tusnju.Chinaglia je napisao/la:nek nam se vrati negdje u ligi, na gostovanju npr
Zvijezda pa odmor, kao sto neko napisa, sreca da je Zvijezda i to kod kuce.
Vuklis i Adzem su mi najjaci, danas njih dvojica nazad a napada ih jedan igrac Sirokog, i znao sam da ce uspjeti zajebati. Adzem za Vuklisa umjesto da izbije, a on potkopava loptu i vraca mu po zraku

Adzem je solidan, ali ima ove periode blokade mozga svaku tekmu i mozda je vrijeme da probamo Vasiljevica kao startnog uz Ignjatovica.
A Vuklis kad ide neka lopta gdje moze istrcati, prvo razmislja par sekundi hoce li uopste krenuti na nju, onda krene i imam osjecaj cim krene trcati da pocne razmisljat kud je uopste krenuo na nju. Dobar je za klupe i to je to, mada sam mislio da se popravlja ali izgleda je to samo jer nas niko nije ozbiljnije stisnuo u zadnje vrijeme. Samo izdrzati do polusezone i onda opet Azir medju stative, samo da se oporavi i da ga zdravlje posluzi.
I moramo nesto za kornere skontati, ili kratke izvoditi, ili vracati nekome na vrh 16m, jer ubacivati ocito ne ide, ne znam da smo ista ozbiljnije napravili, osim sto je eto Zukic dao iz kornera protiv Jajca. Svaki ozbiljan PL tim ima jablane u odbrani, a kod nas samo stoperi i Zukic kad je u igri mogu skociti.
Na zimu krila dovoditi minimalno 2 jer trenutno imamo samo jedno u rosteru a i on totalno van forme i veznjaka za prvih 11 a i to je minimum minimuma.
I da, Beganovic igra znatno bolje od Todorovica u ovim godinama, samo da ga povrede zaobidju. I danas igrac utakmice, kako samo igra

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
**** vise nasu srecu ba
suvisno je ista vise pricati kako smo bili bolji, kako smo zasluzili
samo cu rec, da mi je docekat da nekad nekog pobijedimo a da nismo zasluzili i da je bio bolji
suvisno je ista vise pricati kako smo bili bolji, kako smo zasluzili
samo cu rec, da mi je docekat da nekad nekog pobijedimo a da nismo zasluzili i da je bio bolji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ko je već napisao da ne treba na golmana svaljivati, ne treba, al' treba priznati da je on nikakav golman i da je danas dosta i sreće imao. Glumi Neuera, stoji na pola terena, sreća pa je uspio onu jednu bukvalno izvaditi iz mreže. Čovjek opuc'o bezveze, on je jedva rukom izbacuje, da je bio na golu mogao je komotno i uhvatiti. Totalno je nesiguran što se stvarno ne može trpiti obzirom na njegove godine. Ako ću gledati ovakve greške, radije daj dijete neko neka se uči.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
kako li ce sencho veceras zaspati
oba tima trebala proci, oba ispadose na penale..jos sinchina promasi kljucni penal 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i Smajic kad se vrati u prvu postavu na mjesto Prsesa mislim da cemo puno opasniji prema naprijed biti. I danas je konkretniji bio od kad je usao
sad su nam kljucne ove dvije domace sa Zvijezdom i Sitijem. Ako to dobijemo ostajemo gore.
sad su nam kljucne ove dvije domace sa Zvijezdom i Sitijem. Ako to dobijemo ostajemo gore.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jednog dana cu pocet nabadat one seljacine s tribina sto psuju samo zato da bi bili u centru paznje... opsujem i ja kad se iznerviram, jbg, desava se, al kad ponavljas takve stvari samo zato da budes u centru paznje i da ti se tribina nasmije, to mi stvarno ide na k
prvo se neki coban protiv gosk-a nakacio na dudica, sad se neki coban nakacio na vuklisa
prvo se neki coban protiv gosk-a nakacio na dudica, sad se neki coban nakacio na vuklisa
-
- Kontakt:
Mozda ne glumi kad stojimo visoko lako je moguće da Nala to traži da stoji gdje stoji. Sad se tako igra samo sto je pitanje koliko je on dobar da možemo tako igrati.Aerials je napisao/la:Ko je već napisao da ne treba na golmana svaljivati, ne treba, al' treba priznati da je on nikakav golman i da je danas dosta i sreće imao. Glumi Neuera, stoji na pola terena, sreća pa je uspio onu jednu bukvalno izvaditi iz mreže. Čovjek opuc'o bezveze, on je jedva rukom izbacuje, da je bio na golu mogao je komotno i uhvatiti. Totalno je nesiguran što se stvarno ne može trpiti obzirom na njegove godine. Ako ću gledati ovakve greške, radije daj dijete neko neka se uči.
Uglavnom ja zadovoljan uz pobjedu protiv etno sela, sa ovom ekipom mislim da je izvučen maksimum. Mogao je biti jos koji bod ali sasvim u redu zasad.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ako je do njega, Nala onda treba da vidi da on nije golman za toga. Ne bi ni meni bilo ovoliko krivo za poraz da nije onakvih penala. Da su nas dobili u regularnom vremenu drugačije bi bilo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
vuklis srbine, sekularisti su uz tebe!
Kada je u pitanju Adzem, treba imati na umu da je covjek od 4.kola standardan i kada se sve sabere on i Ignjat igraju ko dokse. Ovo im je 9.ili10. tekma u nizu i nprmalno je da koncentracija popusta.
Svakako sam za opciju da bar Vasiljevic odmori jednog od njih dvojice u subotu, ali samo zato da bi ovi bili odmorniji za Sarajevo
Svakako sam za opciju da bar Vasiljevic odmori jednog od njih dvojice u subotu, ali samo zato da bi ovi bili odmorniji za Sarajevo
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Moguce da je i umor al onda miksaj mijenjaj odmaraj svakako gube.
Poraz je poraz ha u 90 min ha na penale.

Poraz je poraz ha u 90 min ha na penale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.