FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Izvještaj sa Tušnja
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Cinjenica je da mi ne mozemo dobiti veliku cetvorku da j3be rak raka, a to se mora poceti mijenjati, ne samo kod kuce gdje nekad i dobijemo, mi u gostima jedva da im mozemo gola dati jbt.
Sve vrijedno pomena u odnosu na te klubove je jedna sezona kad smo se borili za titulu, tad smo im fakat ogadili fudbal.
Uceras kupu, sad je samo dodatni teret Sirokom, Sarajevu i Zrinjskom tako da tu mozemo traziti nasu sansu. Ali prvo se moraju odmoriti igrati, dobiti Zvijezdu sa Piricem, Vasiljevicem, Zukicem, Smajicem, Terzicem i Livancicem i nakon pauze nastaviti nasu igru visokog presinga i probati nesto napraviti protiv Sarajeva, mozda i njih ova pauza malo spusti, jer su usli u dobru seriju.
Sve vrijedno pomena u odnosu na te klubove je jedna sezona kad smo se borili za titulu, tad smo im fakat ogadili fudbal.
Uceras kupu, sad je samo dodatni teret Sirokom, Sarajevu i Zrinjskom tako da tu mozemo traziti nasu sansu. Ali prvo se moraju odmoriti igrati, dobiti Zvijezdu sa Piricem, Vasiljevicem, Zukicem, Smajicem, Terzicem i Livancicem i nakon pauze nastaviti nasu igru visokog presinga i probati nesto napraviti protiv Sarajeva, mozda i njih ova pauza malo spusti, jer su usli u dobru seriju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sa tobom u pobjede nove!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Svaka čast momcima što se cimaju da snime. Trebamo akciju napravit i kupit kameru za potrebe Sloboda TVHPCompaq je napisao/la:
Izvještaj sa Tušnja
Nije da ti je ta bez pameti. Mramore, javi se, trebal' kamera?RollingPaper je napisao/la:Svaka čast momcima što se cimaju da snime. Trebamo akciju napravit i kupit kameru za potrebe Sloboda TVHPCompaq je napisao/la:
Izvještaj sa Tušnja
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Hajmo povucite sad veze i vezice, da nadjemu tu kameru kamerom, jest da ce nam onda mramor morat zapet malo sa tim izvjestajima sa treninga i intervjuima.Rimes87 je napisao/la:Nije da ti je ta bez pameti. Mramore, javi se, trebal' kamera?RollingPaper je napisao/la:Svaka čast momcima što se cimaju da snime. Trebamo akciju napravit i kupit kameru za potrebe Sloboda TVHPCompaq je napisao/la:
Izvještaj sa Tušnja
@mramore ispostavi nam neki predracun ovde i ostalo je nasa briga

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
prekosutrazlajci je napisao/la:Sutra igra pobjeda ko oci u glavi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
sutra sutra 
i nije samo ko oci u glavi ko glava s ramenima komplet
dobro bi sjela jedna taslacina od bar 2:0

i nije samo ko oci u glavi ko glava s ramenima komplet

dobro bi sjela jedna taslacina od bar 2:0

-
- Kontakt:
fali nam sloboda brat sa nekom prigodnom pjesmicom za ovo kolo 

Mislio sam na pobjedu nasih sportskih prijatelja iz Zenice cime bi se u potpunosti otvorila borba izmedju nekoliko ekipa za pozicije broj 3 i 4.fukara87 je napisao/la:prekosutrazlajci je napisao/la:Sutra igra pobjeda ko oci u glavi
tuzlanska Sloboda
Oni vise nisu nasi sportski prijatelji.Sportski prijatelji ne vrijedjaju te prijatelje kad dodju u goste...zlajci je napisao/la:Mislio sam na pobjedu nasih sportskih prijatelja iz Zenice cime bi se u potpunosti otvorila borba izmedju nekoliko ekipa za pozicije broj 3 i 4.fukara87 je napisao/la:prekosutrazlajci je napisao/la:Sutra igra pobjeda ko oci u glavi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam vise za X, oba tima gube 2 boda a ujedno drzimo distancu s Celikom i ostalima. Sto vise nerijesenih nama bolje.zlajci je napisao/la:Mislio sam na pobjedu nasih sportskih prijatelja iz Zenice cime bi se u potpunosti otvorila borba izmedju nekoliko ekipa za pozicije broj 3 i 4.fukara87 je napisao/la:prekosutrazlajci je napisao/la:Sutra igra pobjeda ko oci u glavi
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
TAKO JE BEDUIN DRUZE .samo iks i prekid utakmice i crveni nek zafuntaju 

-
- Kontakt:
nama je vaznija pobjeda protiv zvijezde.
- Beduin
- Kontakt:
A inace se oni "vole", zaborave to ovi forumski jazavciSariel1987 je napisao/la:TAKO JE BEDUIN DRUZE .samo iks i prekid utakmice i crveni nek zafuntaju

I ja sam za prekid utakmice i oduzimanje po 6 bodova za oba tima

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
ma nemaju ona piskarala pojma, milina ih citat 

Oni vise nisu nasi sportski prijatelji.Sportski prijatelji ne vrijedjaju te prijatelje kad dodju u goste...[/quote]DamirT je napisao/la:Mislio sam na pobjedu nasih sportskih prijatelja iz Zenice cime bi se u potpunosti otvorila borba izmedju nekoliko ekipa za pozicije broj 3 i 4.zlajci je napisao/la:prekosutrazlajci je napisao/la:Sutra igra pobjeda ko oci u glavi
Zamolio bih doticnog trola da ne citira moje upise.
Hvala
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
sok opet operisan?
Ne pratim dvoranske sportove..... 
Edit: Al cuo sam od raje da ima neki kosarkaski klub, ybg. zaboravio sam kako se zovu....

Edit: Al cuo sam od raje da ima neki kosarkaski klub, ybg. zaboravio sam kako se zovu....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 05 okt 2018, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.